MJA CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MJA CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.139.987

Publication

31/08/2012
ÿþ~

Mod 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111!Mt1 III~I~9Q*

BRassta

2 Pel~

ri ze--.~.

Ondememingsnr : D gq,74 j ç~

Benaming (~ i 3 (j

(voluit) : MJA CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Simonnelaan 17

Onder verg akte : OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Vernimmen, te Sint-Genesius-Rode, op zeventien augustus tweeduizend en twaalf, dat:

1) Mevrouw JANSSEN Manon Maria Antoinette Alida (NN 610906 300-88) geboren te Leidschendam (Nederland) op 6 september 1961, van Nederlandse nationaliteit, gehuisvest te 1640 Sint-Genesius-Rode, Simonnelaan 17,

2) do Heer BUITRAGO SOLANO Gustavo Adolfo (NN 630116 519-40), geboren te Bogota (Columbia) op 16 januari 1963, gehuisvest te 1640 Sint Genesius-Rode, Simonnelaan 17,

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam MJA CONSULTING.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1640 Sint Genesius-Rode, Simonnelaan 17. DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

1. -alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op vlak van

obedrijfsadvisering

oindividuele advisering,

-consultancy, opleiding, het geven van conferenties, de technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden,

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de Organisatie en het beheer van bedrijven en personen die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon,

Il. -alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op vlak van paardencoaching, in de ruimste betekenis van het woord met inbegrip van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteit van paardenpsycholoog-fluisteraar, alsook onderhoud en herstelling van accessoires voor paarden.

-consultancy, opleiding, het geven van conferenties, de technische expertise en bijstand op voornoemd gebied,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgen stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze lijst van activiteiten en doeleinden is exemplatief en niet beperkend,

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ) euro.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door Mevrouw JANSSEN Manon, voornoemd sub 1), ten belope van vijftig (50) aandelen.

- door de Heer BUITRAGO SOLANO Gustavo, voornoemd sub 2), ten belope van vijftig (50) aandelen. totaal: honderd (100) aandelen, zijnde het volledige maatschappelijk kapitaal,

Op de laatste bi,. vCn Luik E ''ermelden Recto l'laam en hoe:arighe;d van de instrument2rende notaris, rietz4 vals de persoonten} bevoegd de reehtsperscon Pen aanzien `rai, .'orden te verte e voordigen

Verso " Neem fli nanet.ekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

0e inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 6E39 0016 7785 9419 bij de bank BNP Paribas/Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 augustus 2012 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zat gehecht blijven.

0e inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één/derde (1/3).

0e vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zes duizend twee honderd euro (6.200,00 ¬ ). Het kapitaal is volgestort ten belope van zes duizend twee honderd euro (6.240,00 ¬ ).

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone Algemene Vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 14 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER,

3. Meerdere oprichters - mandaat voor onbepaalde duur

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur,

-Mevrouw JANSSEN Manon, voornoemd,

-De heer BUITRAGO SOLANO Gustavo, voornoemd,

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN IET EERSTE BOEKJAAR,

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 17 augustus 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni om 14uur in het jaar t

2014.

VOLMACHT BTW/ONDERNEMINGSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de vennootschap TCF & Associates sprl, te Oudergem, rue de la Vignette 145, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsregister en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH kITfREKSEL, afgeleverd met het ersige doe[ te worden neergelegd op de Handelsrechtbank van Brussel, ter overschrijving.

Meester Philippe Vernimmen, geassocieerde notaris te Sint Genesius-Rode.

Voor-b'houden cari het Belgisch Staatsblad

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest, een volmacht.

Oc de laatste blz van LWk B vermelden Recto Naam en n;,~n e" - gna,d van de inctrumerterende norari5. ri2tzil ,ean de persoealnen) bevaegd de ; :_r,°Sozrsoan ten mi-zen van derden te  E+er,agenrrroordtgen

Verso Naam en naoatalcgrnrtg

Coordonnées
MJA CONSULTING

Adresse
SIMONNELAAN 17 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande