MJK CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MJK CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.002.591

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 16.10.2013, NGL 18.11.2013 13662-0221-013
24/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 15.10.2012, NGL 16.10.2012 12612-0391-013
13/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0429.002.591

Benaming

(voluit) : MJK CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Wijngaard nummer 3 te 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MJK CONSULT', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3020 Herent, De Wijngaard 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0429.002.591 opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid 'Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op negenentwintig september tweeduizend veertien, geregistreerd te Leuven op het 1 ste kantoor der Registratie Leuven 2, op 13 oktober daaropvolgend, boek 1387 blad 49 vak 18, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Ontvanger a.i. DE CLERCQ G, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft

EERSTE BESLISSING

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis:

a) van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt, aan dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 12 september 2014.

b) van het verslag van de Bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van CAUTER  SAEYS & Co", waarvan de kantoren gevestigd zijn te 9300 Aalst, Gentse steenweg 55, op datum van 25 september 2014, in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van dit verslag van de bedrijfsrevisor zijn letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen van de BVBA M.J.K. CONSULT afgesloten per 12 september 2014, aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA M.J.K. CONSULT de boekhoudkundige staat afgesloten op 12 september 2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 125.408,31 en een netto actief van ¬ 99.067,45.

In deze staat is het materieel vast actief niet opgenomen aan realisatiewaarde maar aan boekwaarde. Voor het overige is de staat opgesteld volgens liquidatievereisten.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle vaststaande schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

~

Mod Word 11.1

? : ' J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie -de.akt.,---

RECHTBANK VAN

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

IIRIp~IpNIIIVYIIII~~I~G

5029528"



L .+t -.

ir-

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien

willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, die zal ontstaan op het

moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd

werd.

Gedaan te Aalst,

op 25 september 2014

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co - Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door de Burg. BVBA I. Saeys - Bedrijfsrevisor

met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Inge Saeys"

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist om de vennootschap overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen te ontbinden en dit vanaf de dag van de akte.

De vennoten, beide voornoemd, verklaren en verduidelijken dat na de voorlegging van de staat van activa en passiva afgesloten op 12 september 2014, dat de staat van activa en passiva geen openstaande schulden aangeeft.

Bijgevolg, met oog op de definitieve rekeningen van de vennootschap, beslist de vergadering om geen vereffenaar te benoemen, de rekeningen goed te keuren en te verdelen. Daaropvolgend beslist de vergadering om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van de heer Bernard DEMARSIN, voornoemd, om bewaard te worden te 3020 Herent, De Wijngaard 3, gedurende minimum vijf jaar.

De vennoten, beide voornoemd, verklaren te investeren in alle actief en passief van de huidige vennootschap, die nog niet opgenomen zijn in de definitieve rekeningen van de sluiting van de vennootschap en die kunnen tevoorschijn komen na deze ontbinding; zij zullen bijgevolg alle schulden betalen die nog ten laste gelegd kunnen worden van de huidige vennootschap.

DERDE BESLISSING

TOEKENNING VAN HET ONROERENDE GOED VAN DE VENNOOTSCHAP AAN DE VENNOTEN TEN GEVOLGE VAN DE ONTBINDING

De vergadering deelt mee dat in het actief van de vennootschap een villa, hierna beschreven, is opgenomen. Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap en met het oog op de overschrijving van het onroerende goed op het bevoegde hypotheekkantoor, wordt dit onroerend goed toegewezen aan de beide vennoten, de heer Bernard DEMARSIN, voornoemd en mevrouw Marie KEYAERTS, wonende te 3020 Herent, De Wijngaard 3. Ten gevolge van deze toewijzing worden de heer Bernard DEMARSIN en mevrouw Marie KEYAERTS, beide voornoemd, vanaf heden volle eigenaar van het onroerende goed, hierna beschreven.

BESCHRIJVING VAN HET GOED

Gemeente HERENT  derde kadastrale afdeling

Een villa met aanhorigheden, op en met grond gestaan en gelegen te Herent, De Wijngaard, 3, in de nieuwe verkaveling ter plaatse gekend onder de Wijngaard, gelegen aan de Kerselarenweg, volgens titel bekend sectie K nummer 113/S met een oppervlakte van negen are tien centiare vijfentachtig decimilliare (9a 10ca 85da), thans ten kadaster bekend sectie K nummer 113/D/2, met een oppervlakte van negen are elf centiare (9a i i ce).

VIERDE BESLISSING

BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap,

met name de heer DEMARSIN Bernard, wonende te Herent, De Wijngaard 3.

VIJFDE BESLISSING

KWIJTING ZAAKVOERDER

De vergadering geeft de zaakvoerder kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op de dag van de

akte, op basis van de staat van activa en passiva opgemaakt per 12 september 2014.

ZESDE BESLISSING

DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van indeplaatsstelling:

1)De heer Bernard DEMARSIN, voornoemd, teneinde van alle financiële verrichtingen uit te voeren zoals het ontvangen van gelden en uitvoeren van eventuele betalingen zoals de roerende voorheffing, alsmede de afsluiting van de financiële rekeningen van de vennootschap.

2)de heer Luc HEYLEN, wonende te 1800 Vilvoorde, Franklin Rooseveltlaan nummer 6, ten einde over te gaan tot de afschaffing van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en ten einde alle fiscale, boekhoudkundige en/of administratieve stappen te ondernemen die noodzakelijk zouden zijn ingevolge de ontbinding van de vennootschap.

~

Voor-. ~

behouçlen aan het Belgisch

Staatsblad

Te dien einde mogen de mandatarissen, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

tH

Voor eensluidend analytisch uittreksel

~

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/05/2011 : LE068649
26/10/2010 : LE068649
09/11/2009 : LE068649
24/10/2008 : LE068649
22/10/2007 : LE068649
22/11/2006 : LE068649
30/10/2006 : LE068649
28/10/2005 : LE068649
21/10/2004 : LE068649
17/10/2003 : LE068649
24/10/2002 : LE068649
13/06/2002 : LE068649
09/11/2001 : LE068649
07/11/2001 : LE068649
22/11/2000 : LE068649
12/05/2000 : LE068649
16/02/2000 : LE068649
08/02/2000 : LE068649
01/01/1997 : LE68649
12/06/1993 : LE68649
01/01/1988 : LE68649
22/10/1986 : LE68649

Coordonnées
MJK CONSULT

Adresse
DE WIJNGAARD 3 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande