MOBILITY IN MOTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOBILITY IN MOTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.881.367

Publication

29/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-05-2015

Griffie

*15308878*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630881367

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

MOBILITY IN MOTION

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VORM EN NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

Zij neemt als naam "MOBILITY IN MOTION".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Ninoofsesteenweg 1107.

De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaams of

Brussels Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de

bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerders administratieve zetels, bijkantoren,

agentschappen, bewaar- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uit-oefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels ,

bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn; - het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ninoofsesteenweg 1107 1703 Dilbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico s in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties macht.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

TIJDSDUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering.

Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigend.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen. Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappenen dienaangaande na te leven.

ARTIKEL 12 - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De zaakvoerder en indien er meerdere zaakvoerders zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap in alle omstandigheden alle daden van bestuur en beschikking te stellen binnen het kader van het maatschappelijk doel. Alle akten die de vennootschap verbinden en noch door het wetboek van vennootschappen, noch door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, zullen geldig ondertekend worden door de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden delegeren onder zijn verantwoordelijkheid aan zulke personen die hij zal aanduiden met geschreven mandaat.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, alsook alle rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden geldig door één zaakvoerder ondertekend, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

VERGADERINGEN EN JAARVERGADERING.

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om twintig uur.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. INSCHRIJVING.

De honderd zesentachtig maatschappelijke aandelen worden in kontanten ingeschreven en ten belope van één/derde afbetaald, als volgt :

1. Door de heer Mario Van der Perre op 93 aandelen, hetzij voor 9.300,00 euro, waarvan 3.100,00 euro werd volstort;

2. Door Mevrouw Massagé Martine op 93 aandelen, hetzij voor 9.300,00 euro, waarvan 3.100,00 euro werd volstort;

TOTAAL: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) vertegenwoordigende de honderdzesentachtig aandelen of de algeheelheid van het kapitaal, volstort ten belope van één/derde.

AFBETALING.

De comparanten verklaren dat het bedrag van de afbetaling van de aldus ingeschreven aandelen, zijnde zesduizend tweehonderd euro (6.200 euro), gedeponeerd is bij BNP Paribas Fortis op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend onder het nummer BE14 0017 5678 5083.

Een bewijs van die deponering van 19 mei 2015, wordt in het dossier van ondergetekende Notaris bewaard.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BESLISSINGEN VAN DE OPRICHTERS.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, beslissen de oprichters nog hetgeen volgt:

1. Benoeming van zaakvoerder(s).

De oprichters beslissen het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op één.

Voor de eerste maal benoemen de oprichters de Heer Mario Van der Perre tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, die aanvaardt. Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

Op de vraag hen door ons, notaris, gesteld, hebben de hiervoor benoemde zaakvoerders verklaard te voldoen aan alle wettelijke vereisten om de functie van zaakvoerder te mogen uitoefenen. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Elke voormelde zaakvoerder erkent dat ondergetekende notaris hem ingelicht heeft over het feit dat hij mo-gelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de rechtshandelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

ondertekening van de oprichtingsakte.

Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging van rechtspersoonlijkheid teneinde zijn aansprakelijkheid te beperken dit in toepassing van artikel 52 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar.

De oprichters beslissen dat het eerste boekjaar begint te lopen op de datum van het verkrijgen van

rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

3. Datum van de eerste jaarvergadering.

De oprichters beslissen dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2017.

4. Commissaris.

Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 12, §2, van de wet van 17 juli 1975 op de boek-houding en de jaarrekening van de ondernemingen, beslissen de oprichters geen commissaris te benoemen.

5. Bekrachtiging verbintenissen gesteld voor de vennootschap in oprichting.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van het neerleggen ter griffie van de bevoegde handelsrechtbank van een afschrift of een uittreksel van de oprichtingsakte, worden alle rechtshandelingen in naam van de vennootschap in oprichting gesteld sinds 1 januari 2015 door de oprichters handelend in naam en voor rekening van de vennootschap, goedgekeurd, overgenomen en bekrachtigd.

6. Volmacht voor vervulling wettelijke formaliteiten.

Tot bijzondere lasthebbers worden door de oprichters aangesteld alle voornoemde oprichters, alsook de BVBA  B-DOCS , Willem De Zwijgerstraat 27 te 1000 Brussel, of één van haar aangestelden, ieder met de be-voegdheid om afzonderlijk te handelen, en met mogelijkheid van indeplaatsstelling om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor de vervulling van alle formaliteiten jegens alle ondernemingsloketten alsook jegens de diensten van de BTW, de diensten der Directe Belastingen en in het algemeen, alle andere nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen om de vennootschap toe te laten haar activiteiten op te starten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Coordonnées
MOBILITY IN MOTION

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 1107 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande