MODERO GERECHTSDEURWAARDERS LEUVEN, AFGEKORT : MODERO LEUVEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MODERO GERECHTSDEURWAARDERS LEUVEN, AFGEKORT : MODERO LEUVEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.947.944

Publication

12/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313220*

Neergelegd

10-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0634947944

Benaming (voluit) : MODERO GERECHTSDEURWAARDERS LEUVEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Vital Decosterstraat 66A

(volledig adres)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hugo Van Elslande te Leuven op 5 augustus 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam  Modero Gerechtsdeurwaarders Leuven met zetel te 3000 Leuven, Vital Decosterstraat 66A en met onbeperkte duur door :

1. De heer T kINT Joachim Albert August Andre Herman geboren te Aalst op vijfentwintig september negentienhonderdzeventig, wonende te 3078 Kortenberg, Fazantenlaan 60.

2. De heer STROOBANTS Johan Irene, geboren te Leuven op vijftien juni

negentienhonderdéénenvijftig, wonende te 3220 Holsbeek, Dellestraat 31.

3.de heer DE MEUTER Jan Jeanne Rufin, geboren te Ninove op dertig maart negentienhonderd tweeënzestig, wonend te 2018 Antwerpen, Arthur Goemaerelei 44. Vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht de dato 4 augustus 2015, die aan de akte gehecht gebleven is.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort

Als vergoeding voor hun inbreng worden het volgend aantal aandelen toegekend aan de comparanten :

- aan de heer Joachim T kINT voornoemd sub 1 die een som gestort heeft van zevenduizend vierhonderdveertig euro (¬ 7.440,00) waarvoor hem tachtig (80) aandelen worden toegekend, volledig volstort;

- aan de heer Johan STROOBANTS voornoemd sub 2 die een som gestort heeft van drieduizend zevenhonderdtwintig euro (¬ 3.720,00) waarvoor hem veertig (40) aandelen worden toegekend, volledig volstort ;

-aan de heer Jan DE MEUTER voornoemd sub 3 die een som gestort heeft van zevenduizend vierhonderdveertig euro (¬ 7.440,00) waarvoor hem tachtig (80) aandelen worden toegekend, volledig volstort;

Totaal : tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

-met een boekjaar dat begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien. -met jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur ; De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend zestien.

De gelden werden voorafgaandelijk aan de oprichting gestort op rekening BE59 3631 4995 0926 bij ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van de deponering, door voornoemde bank afgeleverd op 04 augustus 2015, zal door geassocieerd notaris Hugo Van Elslande in het vennootschapsdossier bewaard worden. -met als bestuurders :

1)de heer T kINT Joachim voornoemd ;

2)de heer STROOBANTS Johan voornoemd ;

3)de heer DE MEUTER Jan, voornoemd ;

Zij worden benoemd voor onbeperkte duur.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig

(verkort) :

3000 Leuven

Oprichting

MODERO LEUVEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door drie bestuurders, waarvan minstens één de voorzitter van de raad van bestuur of gedelegeerd bestuurder is.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder, alleen optredend.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit maximaal drie leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een ondervoorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad vergadert minstens éénmaal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als éénieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen met unanimiteit van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vóór de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels II en III van BOEK VII van het Wetboek van Vennootschappen, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan waarvan sprake in artikel 18. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen vóór de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats).

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30bis van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen. De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Als de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voorzover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de raad van bestuur en, zo deze afwezig of verlet zijn, door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot moet zijn.

De voorzitter wijst de secretaris aan die weliswaar geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen.

De rechtspersonen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

Behoudens de uitzonderingen voorzien door deze statuten beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

De verkiezing van bestuurders en commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming. Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van een huishoudelijk reglement moeten opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste de helft van de aandelen met stemrecht op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een beslissing is pas geldig als ze met drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd.

Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere bepalingen ingeschreven in de artikels 435 en 781, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de wijziging van de vorm van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen over de agendapunten geldig kunnen beraadslagen.

De aandelen zijn op naam; ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar. Deze laatste heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap. Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar; in dat geval wordt het stemrecht opgeschort.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de activiteiten van gerechtsdeurwaarder en alle andere activiteiten, die verenigbaar zijn met het statuut van gerechtsdeurwaarder te materialiseren in dien verstande dat dat alle professionele activiteiten van het kantoor in het gerechtelijk arrondissement Leuven in de vennootschap worden gebracht en alle daaruit vloeiende honoraria en vergoedingen in de brede zin van het woord geïnd worden in naam van en voor rekening van de vennootschap.

Hiertoe behoort het stellen van alle handelingen, zoals omschreven in de wet als horende tot de taken en bevoegdheden van de gerechtsdeurwaarder, alsmede het stellen van alle verrichtingen die verband houden met de uitbating van het gerechtsdeurwaarderskantoor in kwestie, zulks in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van ondermeer publieke verkopen, minnelijke invordering, studie-activiteiten, bijstand, vertegenwoordiging en dienstverlening van juridische aard.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die nodig en dienstig zijn voor de verwezenlijking van dit doel. Zij kan alle beschikbare middelen beleggen of weder beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen van vastgoedmakelaar en met uitsluiting van alle handelingen die voor gerechtsdeurwaarders verboden zijn. Binnen dit kader kan de vennootschap overgaan tot aankopen, verkopen, valoriseren, in huur nemen, leningen aangaan of leasen van zowel roerende als onroerende goederen. De vennootschap kan binnen de finaliteit van haar maatschappelijk doel personeel, materiaal, uitrustingen, middelen, faciliteiten en infrastructuren verwerven, huren en ter beschikking stellen en alle diensten, assistentie en medewerking verlenen en ondersteunende activiteiten uitoefenen.

De vennootschap mag alle werkzaamheden uitvoeren en rechtshandelingen stellen die rechtstreeks

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken; zij kan ook participeren, deelnemen en samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen in het kader van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de wettelijke regels, sensu lato, eigen aan de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder eerbiedigen.

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen.

De rechtspersonen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

Elk aandeel heeft in principe recht op één stem.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, bestuurders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Op de nettowinst van de vennootschap wordt vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste .

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip geschiedt de vereffening door de zorgen van het bestuursorgaan, tenzij de algemene vergadering besluit de vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen.

De vereffenaar(s) beschikt(ken) over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

In voorkomend geval zal de vergadering de emolumenten van de vereffenaar(s) vaststellen. Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

De hierboven benoemde bestuurders zijn onmiddellijk daarna in eerste vergadering bijeengekomen. Met éénparigheid van stemmen besluiten ze tot gedelegeerd-bestuurder te benoemen, belast met het dagelijks bestuur, krachtens artikel 18 der statuten, met de macht om alleen op te treden : de heer Joachim T'kINT voornoemd, hier aanwezig die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De gedelegeerd-bestuurder beschikt over de maatschappelijke handtekening en kan de vennootschap vertegenwoordigen tegenover alle openbare en private besturen zoals post, telefoon, telegraaf, openbare werken, enzovoort.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie.

Geassocieerd notaris, Hugo Van Elslande

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van voormelde oprichtingsakte en bijvoegsel daarbij: 1 onderhandse volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MODERO GERECHTSDEURWAARDERS LEUVEN, AFGEKORT…

Adresse
VITAL DECOSTERSTRAAT 66A 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande