MOKI

Divers


Dénomination : MOKI
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 437.078.238

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 15.07.2013 13298-0206-011
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 31.07.2012 12363-0331-012
29/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

illlitqt1,11Et11111111l

ri 9 MAR. 2012

IBRUaS E4

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0437.078.238

Benaming

(voluit) : MOKI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1851 Grimbergen (Humbeek), Egiantierlaan 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING IN COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN - VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 13 maart 2012, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen :

1) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, uitgedrukt in Belgische frank om te zetten in Euro.

Het kapitaal is aldus vastgesteld op ¬ 339.614,13, vertegenwoordigd door 137 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/137ste van het kapitaal vertegenwoordigen en volledig volgestort.

2) De algemene vergadering bevestigt de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, gebeurd in december 2011.

3) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de vergadering ervan lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot het voorstel tot omvorming van onderhavige naamloze vennootschap in een commanditaire vennootschap op aandelen waarbij gevoegd een staat van het actief en passief afgesloten per 31 december 2011, hetzij minder dan drie maanden geleden.

4) De algemene vergadering ontslaat tevens de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag over voormelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat van de heer Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor te 1851 Grimbergen (Humbeek), Kerkstraat 152, aangewezen door de raad van bestuur, van welk verslag, gedateerd op acht maart tweeduizend en twaalf, de besluiten luiden als volgt:

CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikelen 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen, afgestoten per 31 december 2011 van de Naamloze Vennootschap MOKI aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met het ocg op de omzetting naar een Commanditaire Vennootschap op Aandelen.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31.12.2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, is gebleken dat geen overwaardering van het netto-actief heeft plaats gehad. Het eigen vermogen bedraagt 296.501,58 E. Het eigen vermogen is 43.112,25 euro lager dan het kapitaal. Dit verslag is enkel bestemd voor de buitengewone algemene vergadering die zich zal uitspreken over de

omzetting naar Commanditaire Vennootschap op Aandelen.

Gedaan te Grimbergen op 08/03/2012. Geer Van Gooien, bedrijfsrevisor (getekend).

5) De algemene vergadering beslist onderhavige vennootschap om te vormen in een commanditaire vennootschap op aandelen met benaming "MOKI" en met behoud van de activiteit en het maatschappelijk doel. Het inschrijvingsnummer bij het register der rechtspersonen en bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen- en vermeerderingen.

Het kapitaal zal voortaan vastgesteld zijn op ¬ 339.614,13, vertegenwoordigd door 137 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/137ste van het kapitaal vertegenwoordigen, welke aandelen zullen uitgewisseld worden titel per titel tegen de thans bestaande volledig volgestorte aandelen.

De omvorming geschiedt op basis van de hoger ingeroepen staat van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2011, waarnaar wordt verwezen,

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de commanditaire vennootschap op aandelen, inzonderheid

" voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

6) De vergadering stelt de statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen als volgt vast:

NAAM -

Er wordt een commanditaire vennootschap op aandelen opgericht onder de benaming "MOKI".

De naam dient steeds gevolgd te worden door de woorden "commanditaire vennootschap op aandelen" of

"Comm.venn A".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1851 Grimbergen (Humbeek), Eglantierlaan 14.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

DOEL

De vennootschap heeft tot doet zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België enlof in

het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke financiële, roerende of onroerende

handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van

onroerend en roerend patrimonium.

- Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop,

- Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

- Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van affecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ê 339.614,13, vertegenwoordigd door 137 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1i137ste van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in deels in geldspeciën en deels in natura en volledig volgestort.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders vennoten die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap,

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : mevrouw Erna BASTEN, wonende te 1851 Grimbergen (Humbeek), Egelantierlaan 14 die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

De overblijvende zaakvoerder(s) zal (zullen) de vennootschap verder besturen en kunnen, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere statutaire zaakvoerders te benoemen.

BEVOEGDHEID  VERTEGENWOORDIGING

Het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide bevdegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur aangaat opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

Het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder kan tevens onder zijn verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van zijn keuze.

Bij alle vechthandelingen, jegens derden en in rechtszaken ais eiser of ais verweerder, wordt de vennootschap verbonden door één zaakvoerder of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door het college of de enige zaakvoerder benoemde bijzondere gevolmachtigde.

ALGEMENE VERGADERING

De vennoten komen bijeen in algemene vergadering om te beraadslagen over al de zaken die de vennootschap aanbelangen.

Jaarlijks wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de derde vrijdag van de maand mei om elf uur dertig (11u30) of, zo deze dag een feestdag is, de eropvolgende werkdag op hetzelfde uur.

ledere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroepingsbrieven.

TOELATINGSVOORWAARDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bcpouden `raan,het. Belgisch Staatsblad

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de houders van aandelen aan toonder hun

aandelen deponeren op de in de oproepingen aangeduide plaats, tenminste vijf dagen voor de vergadering. Het

bewijs van neerlegging moet op de vergadering getoond worden.

Aandeelhouders op naam moeten het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder tenminste vijf

dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen, indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING

De netto winst wordt als volgt verdeeld:

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft. Het college van zaakvoerders bepaalt de plaats en datum van betaling van de dividenden.

VEREFFENING

In geval van ontbinding der vennootschap, zal de algemene vergadering der vennoten één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen en de wijze van vereffening vaststellen overeenkomstig artikels 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Het netto aktief wordt onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volstort zijn.

7) Nadat de statuten van de omgevormde vennootschap vastgesteld zijn, beslist de algemene vergadering over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerders en de eventuele commissarissen,

A. De algemene vergadering beslist de navolgende bestuurders te ontslaan uit hun functie van bestuurder

en afgevaardigde bestuurder van de vennootschap.

1, Mevrouw BAETEN Erna, wonende te 1851 Grimbergen (Huurbeek), Eglantierlaan 14

2. De heer CORIJN Luc, wonende te 1850 Grimbergen, Boterbloemstraat 25

3. Mevrouw CORIJN Ann, wonende te 1785 Merchtem, Nieuwstraat 7 bus 2.

Er wordt hen décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat onder voorbehoud van goedkeuring

van de jaarrekening.

B. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

C. Toezicht : De vennoten verklaren geen commissaris aan te stellen.

8) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Blay & Co" met kantoren te 1852 Beigem, Gustaaf De Donderstraat 35, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T,W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde tekst der statuten, verstag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor, en staat van actief en passief

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

19/08/2011 : BLT001233
13/08/2010 : BLT001233
27/07/2009 : BLT001233
18/07/2008 : BLT001233
23/11/2007 : BLT001233
23/07/2007 : BLT001233
17/07/2006 : BLT001233
18/07/2005 : BLT001233
30/07/2004 : BLT001233
16/07/2003 : BLT001233
17/10/2002 : BLT001233
05/12/2001 : BLT001233
08/09/2001 : BLT001233
13/07/2000 : BLT001233
09/02/1994 : BLT1233

Coordonnées
MOKI

Adresse
EGLANTIERLAAN 14 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande