MONDIWHEEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MONDIWHEEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.371.988

Publication

20/02/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Modword 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank v~r~ ,r~~8; axa~~

M1

i:i

lr RÎFi IE,R,

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 30 december 2013:

De algemene vergadering beslist eervol ontslag te verlenen aan de NV D.T., Pierstraat 14, 2630 Aartselaar, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Devrieze en beslist vervolgens te benoemen tot bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar

-De heer Denis Heylen, Heuvelstraat 69, 3950 Bocholt

Koen Heylen

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

BE 0450.371.988

Mondiwheel

Naamloze Vennootschap

Leuvensesteenweg 781 3071 Kortenberg

Op de laatste biz, van mik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 30.01.2014 14027-0556-017
28/01/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuvens de 1 eti. 2r313

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0450.371.988 Benaming

(voluit) : MONDIWHEEL (verkort) :

nlg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3071 Kortenberg - Leuvense Steenweg 781

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar - Wijziging datum jaarvergadering - Goedkeuring nieuwe statuten

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op achtentwintig december tweeduizend en twaalf, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd tien bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op twee januari tweeduizend en dertien, boek 548, blad 62 vak 10, ontvangen vijfentwintig euro, (get.) de E.a. Inspecteur a.i. L, Hoogstijns", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één juli en af te sluiten op dertig juni van ieder jaar.

De vergadering beslist vervolgens artikel 27 van de statuten te wijzigen als volgt: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, in voorkomend geval een geconsolideerde, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake. De bestuurders stellen bovendien, in voorkomend geval, een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven over hun beleid,"

2.WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op derde vrijdag van de maand december te vijftien uur.

De vergadering beslist vervolgens artikel 20 van de statuten te wijzigen als volgt: "De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering."

3.OVERGANGSMAATREGELEN

DDe vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf te verlengen tot en af te sluiten op dertig juni tweeduizend dertien.

CDe vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal vergaderen over de jaarrekening afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien za! gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december te vijftien uur.

4.GOEDKEURING VAN NIEUWE STATUTEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen en derhalve de bestaande tekst van de statuten af te schaffen en nieuwe statuten goed te keuren zonder te raken aan de wezenlijke kenmerken van de vennootschap.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam: «MONDIWHEEL».

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3071 Kortenberg, Leuvense Steenweg 781.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft als doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met anderen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge $ - De uitbating van vervoerondememing, met andere woorden het vervoer van alle goederen, voorwerpen en personen over de weg, per spoor, over het water, en door de lucht, zowel nationaal als internationaal; Organisatie en bemiddeling inzake transporten en bevrachtingen, welk ook het vervoermiddel is;

- Fysical distribution in ruime zin zoals sortering, orderpicking, verpakking en verdeling naar diverse bestemmingen op specificatie van de cliënt;

- Opslag en behandelen van goederen: het beheer, het laden, het lossen, de controle, het expertiseren, het wegen, de bewaking en het verpakken van goederen;

- Organisatie van douane-entrepot en grensexpeditiewerkzaamheden inclusief alle dienstverlening met betrekking tot expeditie, omvattende controle op douaneaangelegenheden alsook de uitbating van erkende stapelplaatsen;

- Consulting en engineering op het vlak van materials handling, warehousing en transport;

- Exploitatie van truck- en trafficcenter in de ruimste zin van het woord; onder andere cleaning, onderhoud en herstelling, handel in brandstoffen, bank- en wisselverrichtingen, restauratie- en motelfaciliteiten.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

Zij mag bestuursmandaten waarnemen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- en in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderddertig (130) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderddertigste deel van het kapitaal.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan herroepen worden, Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders zijn herbenoembaar,

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft In functie tot zolang de algemene vergade-ring, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet,

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming, De nieuw benoemde bestuurder doet het mandaat uit van degene die hij vervangt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Bevoegdheden raad van bestuur

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, Hij handelt door de meerderheid van zijn leden

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden:

- hetzij door twee bestuurders die samen optreden;

- hetzij door de afgevaardigde bestuurder;

- hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door personen gelast met het dagelijks bestuur;

- hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzonder gevolmachtigde.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar,

Controle

r

Voorbehouden

aan iet

Belgisch Staatsblad

Zolang de vennootschap voor het laatste afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in de wet en het Konink-lijk besluit op de jaarrekening niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. ledere aandeelhouder heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant,

Zodra de vennootschap de drempelbedragen vernield in het vorige artikel overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weergegeven opgedragen aan een commissaris, te benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Reserves  winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de te bestemmen winst van het boekjaar_

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat op voorstel van de raad van bestuur.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Ven-'nootschappen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-aktief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand december te vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2012
ÿþ MO Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel te Leuven, de

DE GRIFFIER, Griffie

I1I 1I Ii II II I II 1 I V

*12200956*

ICI





BE 0450.371.988

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Mondiwheei

(verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leuvensesteenweg 781 3071 Kortenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 25 juni 2012:

De algemene vergadering beslist eervol ontslag te verlenen aan alle in functie zijnde bestuurders en beslist vervolgens te benoemen tot bestuurder van de vennootschap:

-De heer Koen Heylen, Hoekstraat 25, 3950 E3ocholt

-De heer Roeland Heylen, Heuvelstraat 69, 3950 Bocholt

-D.T. NV, Pierstraat 14, 2630 Aartselaar, vast vertegenwoordigd door Jan Devrieze

De bestuurders worden benoemd voor een periode van 6 jaar; hun mandaat eindigt op de jaarvergadering te houden in 2018.

De NV D.T. heeft de heer Jan Devrieze, wonende te Pierstraat 14, 2630 Aartselaar, benoemd tot vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van bestuurder bij de NV Mondiwheel.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 25 juni 2012:

Na beraadslaging nemen de bestuurders unaniem de volgende beslissingen:

De heer Koen Heylen, Hoekstraat 25, 3950 Bocholt, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur voor een periode van zes jaar, dit tot de algemene vergadering van 2018, met betrekking tot boekjaar 2017.

Koen Heyien

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij lièt 'Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 20.07.2012 12325-0551-017
02/02/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor" behoud

aan hf Belgisu Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 0 JAN, 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0450.371.988

Benaming

(voluit) : MONDIWHEEL

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3071 Kortenberg - Leuvense Steenweg 781

Onderwerp akte : Wijziging van de vorm van de aandelen - Aanpassing van de statuten

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op drieëntwintig december tweeduizend en elf, boek 546, blad 14 vak 8, ontvangen vijfentwintig euro, (get.) de E.a. Inspecteur a.i. M. Pirard", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.WLJZIGING VAN DE VORM VAN DE AANDELEN

De algemene vergadering besluit de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn. De bestaande aandelen aan toonder zullen tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel "vernietigd" en vervangen worden door . een inschrijving op naam in het register van aandelen. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

De algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen de bestaande tekst van artikel 6 af te schaffen en te vervangen door de volgende tekst: "Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen."

2.WIJZIGING VAN DE STATUTAIRE BEPALINGEN INZAKE DE DEPONERING VAN AANDELEN (ARTIKEL 21) IN GEVOLGE DE AFSCHAFFING VAN AANDELEN AAN TOONDER

DWijziging van artikel 21 van de statuten inzake de deponering van de aandelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de bestaande titel van artikel 21 "Deponering van de aandelen" te vervangen door "Toelating tot de vergadering" en de bestaande tekst van artikel 21 af te schaffen en de vervangen door de hiernavolgende tekst: "De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste

" vijf werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen."

3.AANPASSING VAN ARTIKEL 16 AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de bestaande tekst van artikel 16 van de statuten inzake het toezicht op de vennootschap integraal te vervangen door de hiernavolgende tekst: "In de gevallen waar de wet dit vereist wordt de contrcle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de daarin weer te geven verrichtingen opgedragen aan één of meer commissarissen, die worden benoemd overeenkomstig de wettelijke bepalingen."

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

1II II lI u~iiiixuinwi~n~i

" iaoasai~*

j I

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011 : LE089850
16/07/2010 : LE089850
20/07/2009 : LE089850
29/07/2008 : LE089850
07/09/2007 : LE089850
07/11/2006 : LE089850
07/09/2006 : LE089850
03/08/2005 : LE089850
01/08/2003 : LE089850
26/07/2002 : LE089850
25/09/1999 : LE089850
29/07/1994 : LE89850
21/08/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 14.06.2017, NGL 08.08.2017 17434-0289-019

Coordonnées
MONDIWHEEL

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 781 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande