MONSALVAT HOLDING

Société en commandite simple


Dénomination : MONSALVAT HOLDING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 598.759.521

Publication

02/03/2015
ÿþMod Word 11.1

roi,f .4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neerge cg ont t4~ ~

18 FEB, 2015

ter griffie van d2 l ; deliandstaiige

rechtbank vanreephartdei Brussel

OnderBenanemingsarming : 0.53e. 75:5 ..5,~~

(voluit) : Monsalvat Holding

(verkort)

Rechtsvorm = Gewone commanditaire vennootschap

Zetei : 1501 Buizingen, Kluisbos 51 bus 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ult een onderhavige akte opgesteld te Buizingen op 5 februari 2015 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht door de heer Cristophe Navarro (voluit Navarro de la Torre), met nationaal nummer 730614.061.27, geboren te Leuven op 14 juni 1973, wonende te 1501 Buizingen, Kluisbos 51 bus 22:

1.Onder de naam "MONSALVAT HOLDING", met zetel te 1501 Buizingen, Kluisbos 51 bus 22, en met een onbeperkte duur.

2.W aarvan het kapitaal duizend euro (E 1.000,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, volledig volstort is en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door de heer Cristophe Navarro voornoemd, die een som gestort heeft van achthonderd euro (E 800,00) waarvoor hem tachtig volledig volstorte aandelen worden toegekend; en door een stille vennoot, die een som gestort heeft van tweehonderd euro (¬ 200,00) waarvoor hem of haar twintig volledig volstorte aandelen worden toegekend.

3.Met een stille vennoot die geen enkele daad van bestuur mag verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

4.Met als beherende hoofdelijk aansprakelijke vennoot de heer Cristophe Navarra voornoemd. In geval van overlijden van de hoofdelijk aansprakelijke vennoot kan de vennootschap voortduren met zijn erfgenaam,

5.Met als gemachtigde tot besturen één zaakvoerder, die de vennootschap vertegenwoordigt in en buiten rechte. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen. Tot statutaire zaakvoerder voor de onbeperkte duur van de vennootschap wordt aangesteld de heer Cristophe Navarro voornoemd.

6.Met ais doel rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, volgende activiteiten:

" Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering.

" Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

" Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

" Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

" Beroepsopleiding.

" Overige vormen van onderwijs.

" Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

" Compute rconsultancy-activiteiten.

" Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software).

" Het vervoeren, leveren en installeren van computers (hardware).

" Ondersteunende activiteiten in verband met uitvoerende kunsten.

" Overige rechtskundige dienstverlening.

" Overige zakelijke dienstverlening.

" Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie,

De vennootschap mag optreden als tussenpersoon in de handel. De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, bedrijfseconomische en technische, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen, De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven, De

Cp de laatste blz. van i_uji_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i 111131IA i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap mag borg staan voor derden en bestuurder zijn in andere vennootschappen. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving te zake.

7.Met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgestoten op eenendertig december van hetzelfde jaar.. Het eerste boekjaar vangt aan op één januari tweeduizend vijftien en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

8.Met een jaarvergadering op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend zestien.

Getekend: de heer Cristophe Navarro, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MONSALVAT HOLDING

Adresse
KLUISBOS 51, BUS 22 1501 BUIZINGEN

Code postal : 1501
Localité : Buizingen
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande