MORE 4 U

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MORE 4 U
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 880.023.392

Publication

19/08/2014
ÿþ Mal %Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdlontvangort op

0 I AUG. 2014

ter griffie van derittlederiandstalige

ac van vyjiiartdel Brussel

Hilli llUUI UI III i

*19156902*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : Benaming 0880023392

(voluit) : MORE 4 U

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel Ten Dooren 16 -1852 Beigem

(volledig adres)

Onderwerp akte Vervroegde ontbinding - afsluiting vereffening - kwijting voor de bestuurder

Er blijkt uit een proces-verbaal van de bijzondere Algemene Vergadering van vennoten van de' vennootschap onder firma "MORE 4 U", te 1852 Grimbergen (Beigem), Ten Dooren 16, dat de vergadering de' volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING ; ONTSLAG VAN LEZING VAN HET VERSLAG VAN DE BESTUURDER.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de vergadering ervan lezing te geven van het verslag' van de bestuurder, waarin naar juridisch en economisch opzicht, de opportuniteit, voorwaarden, modaliteiten en gevolgen van de ontbinding worden toegelicht.

Bij dit verslag is een staat gevoegd van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op eenendertig mei tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden geleden dan de datum van deze" speciale algemene vergadering, waaruit blijkt dat de vennootschap geen enkele schuld meer heeft te aanzien: van derden.

De beslissing die voorafgaat wordt door de vergadering aangenomen niet eenparigheid van stemmen. TWEEDE BESLISSING : ONTBINDING.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van' Vennootschappen.

De beslissing die voorafgaat wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen. DERDE BESLISSING : GEEN BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR.

Overeenkomstig artikel 984 §5 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering geen vereffenaar aan te duiden.

De vergadering stelt vast dat de bestuurder krachtens artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden beschouwd kan worden als vereffenaar, bij gebrek aan vereffenaar.

De beslissing die voorafgaat wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen. VIERDE BESLISSING : VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP DOOR OVERNAME DOOR DE VENNOTEN VAN ALLE ACTIVA VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden.

Overeenkomstig artikel 195 §1 2° van het Wetboek van Vennootschappen nemen alle vennoten aile activa van de vennootschap over, daarin begrepen alle tegoeden van overheidsinstanties zoals de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Belastingen, de Gemeenten en de Provincies .

De beslissing die voorafgaat wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen. VIJFDE BESLISSING : SLUITING VAN DE VEREFFENING.

De vennoten verklaren en bevestigen:

a)dat zij er zich hebben van vergewist dat, de ontbonden vennootschap geen onroerende goederen, noch eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit, noch titularis is van enige hypothecaire schuldvordering en dat haar vermogen geen andere elementen bevat waarop enig Decreet of Ordonnantie betreffende de bodemsanering van toepassing is;

b)dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en sinds eenendertig mei tweeduizend veertien haar activiteiten heeft stopgezet;

c)dat de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig mei tweeduizend veertien in tussentijd niet meer gewijzigd werd en dus tevens de boekhoudkundige toestand van de vennootschap op datum van heden weergeeft;

d)dat alle activa van de vennootschap gerealiseerd werden en haar schulden volledig aangezuiverd werden;

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Beljisch Staatsblad

e)dat de vennootschap op heden niet betrokken is in enig geschil of verzet, noch enig rechtsgeding;

f)dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, van welke aard ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar vereffening vooraf bij wijze van provisie werden gestort;

g)dat de sluiting van de vereffening aldus kan plaatsvinden in één akte conform 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg besluit de voorzitter:

1)dat aan alle voorwaarden voorzien in het hierboven vermelde artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen voldaan is;

2)dat hij de vereffening afsluit en vaststelt dat de Vennootschap Onder Firma "MORE 4 U" definitief ophoudt te bestaan te rekenen vanaf heden, na afloop van deze vergadering;

3)dat alle vennoten in de rechten en plichten gesteld wordt van de ontbonden vennootschap,

ZESDE BESLISSING: KWIJTING AAN DE BESTUURDER.

Door de ontbinding van de vennootschap stelt de vergadering de beëindiging vast van de opdracht van de zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering besluit met volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van eenendertig mei tweeduizend veertien , algehele kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerders de heer Van Campenhout Raphaël en mevrouw Monachou Alexia voornoemd, voor de uitoefening van zijn opdracht tot op heden.

De beslissing die voorafgaat wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen. ZEVENDE BESLISSING ; BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN.

De vergadering besluit overeenkomstig artikel 195 §1 1° dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar zullen worden bewaard op het adres van de zetel.

De beslissing die voorafgaat wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen. ACHTSTE BESLISSING : BIJZONDERE VOLMACHT.

De vergadering besluit alle machten te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Thielemans Nuelant & Partners", afgekort "TNP" met zetel te 1860 Meise, Kapellelaan 387, voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk om alle maatregelen te nemen in verband met de vennootschapsbelasting, om alle nodige verklaringen te doen en alle nodige documenten te ondertekenen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het ondememingsloket en, in voorkomend geval, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, de balanscentrale van de Nationale Bank en anderen alsook om alle gelden die aan de ontbonden vennootschap zouden terugbetaald worden, zoals de roerende voorheffing, in ontvangst te nemen, op last voor haar om deze door te storten alle vennoten van de vennootschap in verhouding tot hun aantal aandelen in de vennootschap.

De beslissing die voorafgaat wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de dagorde behandeld weren en stelt een einde aan de vergadering om 10 uur, De notulen werden opgesteld en na voorlezing ondertekend door de voorzitter en de aandeelhouders.

worden tegelijkertijd neergelegd:

-uittreksel van proces-verbaal van 2 juni 2014

- verslag van de zaakvoerder en staat van acitva en passiva

Raphaël Van Campenhout,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MORE 4 U

Adresse
TEN DOORN 16 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande