MOTHAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOTHAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.964.538

Publication

09/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/07/2012
ÿþ Mod Waal 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i lila ifl IIuiiiiii io 1 6 JUII. 2012

" zai3asss* aRQms,

Griffie



Ondernemingsnr: 0821.964.538

Benaming

(voluit) : MOTHAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stoofstraat 21 -1785 MERCHTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerster

In de bijzondere algemene vergadering van 31 mei 2012 werd benoemd tot bijkomend zaakvoerster

Wei Na - Lindenstraat 155 - 1800 Vilvoorde.

Haar mandaat gaat in op 1 juni 2012 en is onbezoldigd.

Moriau B. Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 31.08.2011 11528-0109-016
07/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

enee+

2.7 JUlR Zgn

*11102466*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondernemingsnr 0821.964.538.

Benaming

(voluit) : MOTHAN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1785 Merchtem, Stoofstraat 21

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING (ART 677 WB VENN) VAN DE BVBA MD&B DOOR OVERNEMING DOOR DE BVBA MOTHAN  KAPITAALVERHOGING -DIENOVEREENKOMSTIGE STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zevenentwintig mei twee. duizend en elf, geregistreerd zeven bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op acht juni daarna boek 5/154 blad 88 vak 2, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MOTHAN gevestigd te 1785 Merchtem, Stoofstraat 21, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven op negenentwintig december tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien januari tweeduizend en tien onder refertenummer 10007622, inhoudende partiële splitsing van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MD&B gevestigd te 1982 Elewijt, Rubenslaan 1, dat de buitengewone algemene vergadering beslist heeft hetgeen volgt :

VERSLAGEN  VERKLARINGEN  PARTIEEL SPLITSINGSVOORSTEL.

A. Vermits de aanwezigen erkennen kennis te hebben genomen van het op de agenda aangekondigd (partieel) splitsingsvoorstel (de dato 8 december 2010), ontslaat de vergadering met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van dit voorstel.

De voorzitter geeft enkel een korte samenvatting van het (partieel) splitsingsvoorstel waarin voorgesteld wordt dat de BVBA MD&B partieel gesplitst wordt door overneming door de BVBA MOTHAN van een deel van het vermogen van de BVBA MD&B.

Iedere aanwezige vennoot erkent ervan een afschrift ontvangen te hebben.

B. Overeenkomstig voormeld (partieel) splitsingsvoorstel, en in toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen (waarvan het eerste en tweede lid tetterlijk luiden als volgt: De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730,731 en 733 niet toe te passen in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien aile vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten), verklaren alle vennoten bij deze uitdrukkelijk te verzaken en af te zien van de formaliteiten en het opstellen van een verslag overeenkomstig artikel 730 en 731 van voormeld Wetboek (voor zover verwijzende naar de opstelling van de splitsingsverslagen).

C. De algemene vergadering vermeldt dat er zich geen belangrijke wijziging(en) hebben voorgedaan in de. activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid MD&B; en MOTHAN sinds de datum van het opstellen van voormeld (partieel) splitsingsvoorstel, in toepassing van het; Wetboek van Vennootschappen.

GOEDKEURING PARTIËLE SPLITSING.

A. De algemene vergadering keurt het (partieel) splitsingsvoorstel goed en beslist bij toepassing van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig voormeld (partieel) splitsingvoorstel, om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MD&B partieel te.. splitsen bij wijze van inbreng van enkel een vordering (in rekening-courant) van de BVBA MD&B op de BVBA. MOTHAN die is ontstaan naar aanleiding van een overschrijving op dertien januari tweeduizend en tien van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00) van de bankrekening van de BVBA MD&B naar de bankrekening van de BVBA MOTHAN. Door de inbreng zullen de overige schulden van de BVBA MOTHAN verminderen met driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00).

Bijgevolg zal de hiervoor en hierna vermelde vordering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MD&B met aile rechten en plichten overgaan op voormelde BVBA MOTHAN.

De partiële splitsing wordt voorgesteld en is gebaseerd op de staat van actief en passief afgesloten op dertig september tweeduizend en tien.

r

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Alle rechten, plichten, verrichtingen en verbintenissen met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ontstaan vanaf één oktober tweeduizend en tien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening en voor risico van de BVBA MOTHAN die bijgevolg alle baten en kosten, verbonden aan de ingebrachte vordering zal dienen te dragen.

De aandelen in de BVBA MOTHAN ontstaan uit de partiële splitsing, delen in het bedrijfsresultaat vanaf één oktober tweeduizend en tien en zijn dividendgerechtigd vanaf het tijdstip van hun uitgifte.

B. Toekenning van aandelen  Ruilverhouding  Opleg(som),

Als vergoeding voor voormelde overdracht van voormelde schuldvordering, warden aan de vennoten van de (partieel) gesplitste vennootschap MD&B in totaal honderd tweeënnegentig (192) aandelen van de overnemende vennootschap MOTHAN uitgereikt, zonder oplegsom, als volgt:

- elke vennoot van de BVBA MD&B ontvangt in evenredigheid tot zijn aandelenbezit in deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MD&B, verhoudingsgewijs het daarmee overeenstemmende aantal aandelen van de overnemende vennootschap MOTHAN, hetzij de helft of elk zesennegentig (98) aandelen.

KAPITAALVERHOGING.

A. Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor die handelen over de hierna omschreven inbreng(en) in natura, aangezien iedere aanwezige vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt, hierna letterlijk weergegeven:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA MOTHAN bestaat uit de inbreng van vordering in

rekening-courant van 375.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura in de BVBA MOTHAN beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 192 nieuwe aandelen van de BVBA MOTHAN zonder vermelding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/202de elk.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 par.1 van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op een inbreng in natura in de BVBA MOTHAN en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Opgemaakt te Antwerpen op 25 februari 2011.

(getekend) Jan Derick

Bedrijfsrevisor

Jan Welterslaan 13

2100 Antwerpen (Deurne)

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavige akte en een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

B. De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOTHAN te verhogen met tweeëntachtigduizend honderd drieëndertig euro (¬ 82.133,00) om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op honderd en tweeduizend honderd drieëndertig euro (¬ 102.133,00) door inbreng van voorschreven vordering (in rekening-courant) en mits creatie van honderd tweeënnegentig (192) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf één oktober tweeduizend en tien.

Vergoeding.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden aan de vennoten van de (af)splitsende vennootschap MD&B honderd tweeënnegentig (192) nieuwe volledig volstorte aandelen van de vennootschap MOTHAN verstrekt, hetzij aan ieder van de beide vennoten zesennegentig (96) aandelen.

C. De vergadering van de vennootschap MOTHAN stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermeerdering volledig werd verwezenlijkt en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot honderd en tweeduizend honderd drieëndertig euro (E 102.133,00), vertgenwoorigd door tweehonderd en twee (202) aandelen.

Voorbehouden aanhet Belgch Staatsblad

MACHTIGING.

'1. De algemene vergadering verleent alle machten aan iedere zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MD&B, respectievelijk aan de enige zaakvoerder van de BVBA MOTHAN, voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de heer Marc Van der Perre, te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en) en/of partiële splitsing, en met het oog op elke latere wijziging, aanpassing of schrapping dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte, volmachten, historiek met coordinatie der statuten, bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSretb

28 DEC. 2010

Griffie

Voor- III psa9l

f3C.-CoIlitxn

aan het

Be(gisc11

SF:,.at~ bl:~~#







Onderrem ingsiu 0821.964.538

z MOTHAN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stoofstraat 21 - 1985 Merchtem

Onderwerp akte : neerlegging splitsingsvoorstel door overneming

Neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel:

Voorstel inzake de partiële splitsing van de BVBA M.D. & B. door overneming door de BVBA MOTHAN overeenkomstig artikel 728 in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen opgesteld te Merchtem op 8 december 2010.

Op r},w, ?aatsie t:IZ Stccít Luik 3 verrrlelrJell : Recto . Naam en 1=oeiiáít=^{lel:: var; de instrumenterende ?t0iariS, l'iEiLif van de FprSG'çoi;lrerlj

bevoegd rechtspersoon ten îtéti3zicn van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en :ra,tciteker,ing.

05/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MOTHAN

Adresse
STOOFSTRAAT 21 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande