MOTOROLA SOLUTIONS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MOTOROLA SOLUTIONS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.562.567

Publication

11/08/2014
ÿþOndernemingsnr : 0413.562.567

Benaming

(voruit) : Motorola Solutions Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Uitbreidingstraat 84, 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming van de commissaris

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders van 15 juif 2014.

1. De algemene vergadering stelt vast dat het mandaat van de huidige commissaris afliep op de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 30 juni 2014.

Op verzoek van de bestuurders herbenoemt deze algemene vergadering met onmiddellijke ingang de volgende persoon tot commissaris van de Vennootschap

de CVBA Klynveld Peat Marwick Goerdeler, met maatschappelijke zetel te Bourgetiaan 40, 1130 Haren, met ondernemingsnummer 0419.122.548, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren onder het nummer B000001, vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen door de heer Raf Cox, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren onder het nummer A02195,

Overeenkomstig artikel 135 van het Wetboek van vennootschappen zal zijn mandaat een einde nemen op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2017.

2. De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en lite vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

111

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

3'1 JULI ION

afdeling Antwerpen

Griffie

e Rechtbank van koophandel

Anthicrpci)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/01/2014
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*1902952

bel a; Bc Sta

IN

ksergeRega te. : :irr,Le  ~r~ c;a Rechrüae van Koopf3arrc, ' ac;

5" Je

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.562.567

Benaming

(voluit) : Motorola Solutions Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 84, 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van de vaste vertegenwoordiger van de commissaris

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders van 18 december 2013:

5.4, De aandeelhouders nemen akte van het feit dat de vaste vertegenwoordiger van de commissaris van de vennootschap, Klynveld Peat Marwick Goerdeler, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Haren, met ondernemingsnummer 0419.122.548, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren onder het nummer B00001 is gewijzigd. Voor het boekjaar dat afsluit op 31 december 2013 wordt de vertegenwoordiger van de commissaris de heer Olivier Declercq vervangen door de heer Raf Cox, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren onder het nummer A02195.

Het mandaat van de commissaris komt ten einde op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2014 met betrekking tot het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

5.5. De aandeelhouders besluiten volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleeflaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de beslissingen onder nummer 5.4 van dit document, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en Il te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere Eversheds Brussels cvba Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/11/2014
ÿþ1:~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Won' 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19 09 95*

uJI

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

D 7 NOV. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.562.567

Benaming

(voluit) : Motorola Solutions Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 84, 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag van een bestuurder - verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 29 oktober 2014 per conference call:

1, De raad van bestuur neemt akte van het ontslag van Dhr. Jan Casper Zweers als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 27 oktober 2014.

Zijn mandaat was niet bezoldigd,

2. De raad van bestuur besluit overeenkomstig artikel 2 van de statuten van de Vennootschap de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen van Uitbreidingstraat 84, 2600 Antwerpen, naar De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, met onmiddellijke ingang.

3. De raad van bestuur besluit volmacht te geven aan Koen Devos en Matthias Desimpelaere, advocaat bij Eversheds Brussels, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend, om aile formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, het ondernemingsioket, de BTW-administratie, met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en II te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen. Deze volmacht is persoonlijk voor de bovenvermelde individuen en is niet overdraagbaar aan andere personen.

Matthias Desimpelaere Eversheds Brussels cvba Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2013
ÿþ Mod Wert! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13USSEIbi

14 AUG 2Q3

Gri ie

iu

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0413.562.567

Benaming

(voluit) : Motorola Solutions Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Regus Brussels Central Station, Koloniënstraat 11, 1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte ; verplaatsing van de maatschappelijke zetel - herbenoeming van een bestuurder -

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 28 juni 2013:

1, De raad van bestuur besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Regus Brussels Central Station, Koloniënstraat 11, 1000 Brussel, naar 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 84, en dit met ingang vanaf 1 juli 2013.

2. De raad van bestuur besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels CVBA, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, bij de kruispuntbank van ondernemingen, het bevoegde BTW-kantoor, en het Ondernemingsloket met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en I l te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen,

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders van 2 jull 2013:

1. De aandeelhouders stellen vast dat het bestuurdersmandaat van de heer John K. Wozniak ten einde komt op het einde van de huidige algemene vergadering.

Zijn mandaat was niet bezoldigd.

2. De aandeelhouders herbenoemen met onmiddellijke ingang de volgende persoon tot bestuurder van de Vennootschap, voor een periode van 4 jaar:

- De heer John K. Wozniak

Hij zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen. Zijn mandaat zal eindigen na de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2017.

De aandeelhouders bevestigen hierbij dat aldus op dit ogenblik de volgende personen zeteten in de raad van bestuur van de Vennootschap:

1) De heer John K. Wozniak, wiens mandaat ten einde komt op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2017;

2) De heer Jan Casper Zweers, wiens mandaat ten einde komt op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2017; en

3) De heer lan Mc Cullagh, wiens mandaat ten einde komt op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2017;



De aandeelhouders besluiten dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde personen op dit

egenbljk-het mandaat van bestuurder van de Vennootschap uitoefent. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

jVogr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

3. De aandeelhouders besluiten volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en II te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.07.2013, NGL 23.07.2013 13348-0559-035
01/08/2012
ÿþ MM Watt! 11.1

Ille ÿ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11~4~IIY II I~Alll

*12135461*

r

Vc

behc

aar

Bek

Staat

11



.2012

Griffie

l~J~o ~?~5,~}+''~~'y~Jr+~e~ ~

KT ~





Ondernemingsnr : 0413.662.567

Benaming

(voluit) : Motorola Solutions Belgium

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Regus Brussels Central Station, Koloniënstraat 11, 1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders - ontslag en benoeming van een gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders van 29 juni 2012:

1. De aandeelhouders stellen vast dat het bestuurdersmandaat van mevrouw Christine Depraetere en de heer John K. Wozniak ten einde komt op het einde van de huidige algemene vergadering.

Hun mandaat was niet bezoldigd.

2. De aandeelhouders herbenoemen met onmiddellijke ingang de volgende persoon tot bestuurder van de Vennootschap, voor een periode van 1 jaar:

- De heer John K. Wozniak

Hij zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen. Zijn mandaat zal eindigen na de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2013.

Bovendien benoemen de aandeelhouders de volgende persoon tot bestuurder van de Vennootschap, met onmiddellijke ingang, dus vanaf 29 juni 2012, voor een periode van 5 jaar:

- De heer lan Mc Cullagh, woonachtig te 18 Hinton Fields, Kings Worthy, SO23 7QB, Verenigd Koninkrijk



Hij zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen. Zijn mandaat zal eindigen na de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2017.

De aandeelhouders bevestigen hierbij dat aldus op dit ogenblik de volgende personen zetelen in de raad van bestuur van de Vennootschap:

1) De heer John K. Wozniak, wiens mandaat ten einde komt op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2013;

2) De heer Jan Casper Zweers, wiens mandaat ten einde komt op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2017; en

3) De heer lan Mc Cullagh, wiens mandaat ten einde komt op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2017;

De aandeelhouders besluiten dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde personen op dit ogenblik het mandaat van bestuurder van de Vennootschap uitoefent.

De aandeelhouders verwijzen naar artikel 17 van de laatste gecoordineerde statuten van de Vennootschap van 29 april 2011 dat vermeldt: "De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend."



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rt

f

or-

behouden aar het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. De aandeelhouders besluiten volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en li te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 29juni 2012:

1. De raad van bestuur neemt akte van het feit dat het bestuurdersmandaat van mevrouw Christine Depraetere ten einde kwam op de gewone algemene vergadering van 29 juni 2012. De raad van bestuur neemt eveneens akte van de brief van mevrouw Christine Depraetere waarbij zij bovendien ontslag neemt als persoon belast met het dagelijks bestuur en als afgevaardigd bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 29 juni 2012.

Haar mandaat was niet bezoldigd,

2. De raad van bestuur benoemt met onmiddellijke ingang, vanaf 29 juni 2012, de volgende persoon tot persoon belast met het dagelijks bestuur:

- De heer lan Mc Cullagh, woonachtig te 18 Hinton Fields, Kings Worthy, S023 7QB, Verenigd Koninkrijk

Hij zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Hij zal de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

Zijn mandaat van gedelegeerd bestuurder zal eindigen op hetzelfde ogenblik als zijn mandaat van bestuurder van de Vennootschap.

De raad van bestuur bevestigt hierbij dat aldus op dit ogenblik de volgende personen het mandaat uitoefenen van gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap:

1) De heer lan Mc Cullagh

De raad van bestuur besluit dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde persoon op dit ogenblik het mandaat van gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap uitoefent.

De raad van bestuur verwijst naar artikel 17 van de laatste gecoördineerde statuten van de Vennootschap van 29 april 2011 dat vermeldt: "De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend, Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd bestuurder"."

3. De raad van bestuur besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren l en Il te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

In II III I IIA I Ilhl I*11141438*

I

IVI

Go s 2511

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.562.567

Benaming

(voluit) : Motorola Solutions Belgium

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Regus Brussels Central Station, Koloniënstraat 11, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Bijzondere volmachten

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 16 augustus 2011:

1. De raad van bestuur besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan:

(1) Larry Raymond (de "Volmachthouder A")

Wonende te 939 Park Avenue, River Forest, Illinois, Verenigde Staten van Amerika 60305

"Senior Vice President, Finance & Treasurer" (de "Banking Officer") van Motorola Solutions Inc., gevestigd

te: 1303 East Algonquin, Schaumburg, Illinois 60196, Verenigde Staten van Amerika

(2) John Black (de "Volmachthouder B", samen met de Volmachthouder A, de "Volmachthouders", of elk

afzonderlijk de "Volmachthouder")

Wonende te 1257 William Drive, Lake Zurich, Illinois, Verenigde Staten van Amerika 60047

"Director of Global Cash Management & Offset" (de "Administrative Banking Officer"") van Motorola

Solutions Inc., gevestigd te: 1303 East Algonquin, Schaumburg, Illinois 60196, Verenigde Staten van Amerika

Om in naam en voor rekening van de vennootschap, als volgt op te treden:

1. Elke Volmachthouder kan, alleen handelend, bankrekeningen openen en sluiten in naam en voor rekening van de vennootschap en haar bijkantoren en vertegenwoordigingskantoren.

2. Volmachthouder A kan, alleen handelend, cheques, wissels of andere betalingsopdrachten voor de betaling in geld (hierna "Item" of "Items" genoemd) uitgeschreven op naam van de vennootschap ondertekenen betreffende alle rekeningen van de vennootschap, daarinbegrepen elk Item uitgeschreven per instructie van de persoon wiens handtekening erop verschijnt, en waarvan een specimen bewaard wordt bij de instelling waarbij het "Item" uitgeschreven wordt.

3. Elke . Volmachthouder kan, alleen handelend, meerdere werknemers van de vennootschap de toestemming geven om "Items" uitgeschreven op naam van de vennootschap betreffende de rekeningen van de vennootschap, daarinbegrepen elk Item uitgeschreven per instructie van de persoon wiens handtekening erop verschijnt, en waarvan een specimen bewaard wordt bij de instelling waarbij het "Item" uitgeschreven wordt, te ondertekenen.

4. Elke Volmachthouder kan, alleen handelend, schriftelijk, op elk ogenblik, en van tijd tot tijd bevoegde personen (henzelf inbegrepen), agenten en werknemers van de vennootschap aanstellen, om voor rekening van de vennootschap schriftelijke, telefonische, elektronische or mondelinge instructies te geven met betrekking tot de overdracht van geld van de vennootschap dat op de rekening staat bij een dergelijke instelling (of die moet overgedragen worden door de instelling) via wire, automatische clearing or andere overdrachtmiddelen, zonder dat een schriftelijke betalingsopdracht noodzakelijk is met betrekking tot deze overdracht.

5. Elke Volmachthouder kan, alleen handelend, overeenkomsten en documenten aangaan bij bank- of financiële instellingen met betrekking tot diensten (daarinbegrepen en niet beperkt tot elektronische diensten) die deze bevoegde persoon naar eigen goeddunken in het belang van de vennootschap acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

6. Volmachthouder A kan, alleen handelend, geld lenen in naam en voor rekening van de vennootschap en deze verbinden, zijn facturen, vorderingen en andere middelen en rechten verkopen of kortingen erop toestaan, inkoopovereenkomsten, doorlopende kredieten-, borgstellings-, termijnlenings-, wisselkoers-, munt-, en gelijkaardige overeenkomsten aangaan, opstellen, ondertekenen en afleveren, die clausules kunnen bevatten die de mogelijkheid van de vennootschap om bepaalde handelingen te stellen kunnen beperken, of die vereisen dat deze bepaalde handelingen stelt, of accepten en promesses en andere verplichtingen van de vennootschap ondertekenen, uitvoeren en afleveren voor bepaalde bedragen, van tijd tot tijd, tegen een interestvoet of korting, en die bepalingen en onderliggende bevoegdheden bevatten die deze gepast acht, op voorwaarde dat (i) de bedragen geen 500 miljoen USD overschrijden, en met uitsluiting van (ii) lange termijn financiering van klanten, en (iii) in het geval van financiële borgstellingen en zekerheden, moet de vennootschap een rechtstreeks of onrechtstreeks belang hebben in de vennootschap of eenheid waarvoor de financiële verplichting wordt aangegaan.

7. Volmachthouder A kan, alleen handelend, vreemde valuta aankopen, zowel voor huidige of toekomstige levering, of opties op vreemde valuta, en aandelen aankopen of verhandelen of op een andere manier aandelen of andere effecten verhandelen, kredietbrieven, reischeques en gelijkaardige middelen verwerven, altijd in de naam en voor rekening van de vennootschap, namens de vennootschap verbintenissen aangaan met betrekking tot de aankoop, verkoop of onderhandelingen omtrent wisselbrieven, kredietbrieven, reischeques, accepten, wissels, vrachtbrieven, en gelijkaardige middelen, en om ontvangstbewijzen en kwijtingen hieromtrent te ondertekenen, en opdrachten, toepassingen en overeenkomsten met betrekking hiertoe te ondertekenen, uit te voeren en af te leveren; deze opdrachten, toepassingen en overeenkomsten kunnen bepalingen die hij gepast acht, behalve dat deze bijzondere volmacht niet toelaat om aandelen van de vennootschap aan te kopen of te verkopen of deel te nemen in het aandelenkapitaal.

8. Elke Volmachthouder kan, alleen handelend, ondertekenaars toevoegen of verwijderen van de bankrekeningen en de limieten waarbinnen deze perso(o)nl(en) kunnen handelen toekennen.

Deze bijzondere volmachten worden toegekend aan de bovenvermelde volmachthouders persoonlijk en zijn, met uitzondering van de bevoegdheden toegekend onder paragraaf 6 en 7 hierboven, overdraagbaar aan een andere persoon. Deze bijzondere volmachten vervallen vanaf het ogenblik dat de volmachthouder definitief Motorola verlaat, of niet langer arbeidsgeschikt is, of in elk geval op 16 augustus 2012.

ll. De raad van bestuur besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermetde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren i en Il te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan fret

Belgisch

Staatsblad

16/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbloc

111111

11111g

1

imu s;

0 3 AU6 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.562.567

Benaming

(voluit) : Motorola Solutions Belgium

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Regus Brussels Central Station, Koloniënstraat 11, 1000 Brussel

Onderwerp akte Herbenoeming van bestuurders - herbenoeming van een commissaris

ontslag en benoeming van een persoon belast met het dagelijks bestuur

bijzondere volmachten

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 16 juni 2011:

1. De algemene vergadering herbenoemt met onmiddellijke ingang de volgende personen tot bestuurders van de vennootschap, voor een periode van 1 jaar:

- Mevrouw Christine Depraetere; en

- De heer John K. Wozniak.

Zij zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen. Hun mandaat zal eindigen na de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2012.

De algemene vergadering bevestigt hierbij dat alsdus op dit ogenblik de volgende personen zetelen in de raad van bestuur van de vennootschap:

1) Mevrouw Christine Depraetere, wiens mandaat ten einde komt op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2012;

2) De heer John K. Wozniak, wiens mandaat ten einde komt op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2012; en

3) De heer Jan Casper Zweers, wiens mandaat ten einde komt op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2017.

De algemene vergadering besluit dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde personen op dit ogenblik het mandaat van bestuurder van de vennootschap uitoefent.

2. De algemene vergadering herbenoemt met onmiddellijke ingang de volgende persoon tot commissaris van de vennootschap:

. de burgerlijke vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Klynveld Peat Marwick Goerdeler, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Haren, met ondememingsnummer 0419.122.548, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren onder het nummer 800001,

vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen door de heer Olivier Declercq, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren onder het nummer A02076.

Overeenkomstig artikel 135 van het Wetboek van vennootschappen zal zijn mandaat een einde nemen op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2014 met betrekking tot het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

3. De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem; ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om-een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en 11 te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 16 juni 2011:

1. De raad van bestuur neemt akte van het ontslag van de heer Koen Van der Stappen als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 30 april 2011. De raad van bestuur besluit het mandaat van de heer Koen Van der Stappen als persoon belast met het dagelijks bestuur en als afgevaardigd bestuurder te herroepen met ingang vanaf 30 april 2011.

Zijn mandaat was niet bezoldigd.

2. De raad van bestuur bevestigt de herbenoeming van mevrouw Christine Depraetere als persoon belast met het dagelijks bestuur en afgevaardigd bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 31 juli 2010.

Zij zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen. Zij wordt benoemd voor onbepaalde tijd. Zij zal de titel van afgevaardigd bestuurder dragen.

Voor zover als nodig bevestigt de raad van bestuur dat ze alle eventuele handelingen bekrachtigt die sinds 31 juli 2010 in voorkomend geval door mevrouw Depraetere werden gesteld in de hoedanigheid van persoon belast met het dagelijks bestuur en afgevaardigd bestuurder van de vennootschap.

De raad van bestuur bevestigt hierbij dat aldus op dit ogenblik de volgende personen het mandaat uitoefenen van persoon betast met het dagelijks bestuur en afgevaardigd bestuurder van de vennootschap :

1) Mevrouw Christine Depraetere;

De raad van bestuur besluit dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde persoon op dit. ogenblik het mandaat van persoon belast met het dagelijks bestuur of afgevaardigd bestuurder binnen de vennootschap uitoefent.

3. De raad van bestuur verleent een bijzondere volmacht aan :

(1) Susan Carruthers (de "volmachthouder').

Geboren op 18 februari 1968 te Hampton Court, Engeland, wonende te 5 Wallis Drive, St. Andrews Ridge,

Blunsdon, Swindon, Wiltshire SN25 4GA

(2) Chadia Belhadi (de "volmachthouder")

Geboren op 15 juni 1979 te Al hoceima, Marokko, wonende te 16 allée Lancelot, 91000 Evry, Frankrijk

Om in naam en voor rekening van de vennootschap in België, arbeidsovereenkomsten, aanvullende overeenkomsten, wijzigingen van werknemersstatuten te ondertekenen, en om alle handelingen uit te voeren die noodzakelijk zijn of die de volmachthouder naar eigen goeddunken noodzakelijk en/of nuttig acht om deze volmacht uit te voeren.

De raad van bestuur keurt bovendien alle arbeidsovereenkomsten, aanvullende overeenkomsten, wijzigingen van werknemersstatuten en andere handelingen die daarop betrekking hebben en die in naam en. voor rekening van MOTOROLA. SOLUTIONS BELGIUM NV in België werden uitgevoerd door de volmachthouder goed, en bekrachtigt deze.

Deze volmacht zal betrekking hebben- op de bovenvermelde doeleinden en is persoonlijk. Ze kan niet worden gedelegeerd of overgedragen aan andere personen. Ze loopt onmiddellijk af wanneer de tewerkstelling van de volmachthouder bij MOTOROLA SOLUTIONS BELGIUM NV definitief eindigt, of de volmachthouder niet langer handelingsbekwaam is.

De huidige volmacht treedt in werking vanaf 31 oktober 2010 en vervalt op 29 oktober 2011, tenzij ze váór deze datum schriftelijk door Motorola herroepen wordt ten aanzien van de volmachthouder.

4. De raad van bestuur besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels, Pegasus Park, De Kieettaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren inde Bijlagen-tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en II te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

, Voor-

behouden

+ aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 28.07.2011 11357-0047-037
16/05/2011
ÿþMod 2.0

(Ra' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vol behoi

aan

Belg Staat,

i UI HI H iiiiivaii iii

X110]2992*

QRt.Issaid

0 4 M E i 20111

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.562.567

Benaming

(voluit) : S.A. Motorola N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Regus Brussels Central Station, Koloniënstraat 11, 1000 Brussel Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 18 april 2011:

1. De Aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heer

Koen Van Der Stappen als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 30 april 2011.

2.De heer uasper Zweers, houdende de Nederlandse nationaliteit, wonende te Dorpstraat 19, NL-4111 KR Zoelmond, Nederland, wordt benoemd tot bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 30 april 2011 voor een termijn van zes (6) jaar.

Voor eensluidend uittreksel,

Christine Depraetere

Afgevaardigd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

eaSee-;\ 0 4 MAI 2011

Griffie



Ondernemingsnr : 0413.562.567

Benaming

(votu#t) : S.A. MOTOROLA N.V.

ReChtSVormmi : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Koloniënstraat, 11  Regus Brussels Central Station  Brussel (B-1000 Brussel) Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE NAAM  WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op: 29 april 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "S.A. MOTOROLA N.V.", waarvan de zetel gevestigd is te B-1000 Brussel, Koloniënstraat, 11,;

Regus Brussels Central Station, ondermeer besloten heeft : "

1. de naam van de vennootschap te wijzigen in "MOTOROLA SOLUTIONS BELGIUM'; met ingang vanaf 30 april 2011.

Als gevolg artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. zi draagt de

benaming "MOTOROLA SOLUTIONS BELGIUM"."

2. Als gevolg van het door de raad van bestuur, op 6 december 2010, genomen besluit om de zetel:

van de vennootschap te verplaatsen naar haar huidig adres, de eerste alinea van artikel 2 van de;

statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-1000 Brussel, Koloniënstraat, 11, Regus

Brussels Central Station."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gelijktijdige neerlegging:

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen :

- twee onderhandse volmachten;

de gecoordineerde statuten.

11111

'11072999

08/04/2011
ÿþri-Lzj

IIA

Voor-

behoude

aan het Belgisct

Staatsbh

Les ó

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

2 9 MRT 2011,

Griffie

~MINVWmY~I~INV~VY

*110530]1"

Ondernemingsnr : 0413.562.567

Benaming

(voluit) : S.A. Motorola N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koloniénstraat 11, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 28 februari 2011:

1. De Aandeelhouders besluiten het aantal leden van de raad van bestuur van vier (4) tot drie (3) terug te brengen.

2. De Aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van mevrouw Lizanne Scott als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 28 februari 2011. De Aandeelhouders besluiten verder dat de beslissing over de kwijting van de ontslagnemende bestuurder voor de uitoefening van haar mandaat tijdens het lopende boekjaar zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de Vennootschap voor het betreffende boekjaar.

Voor eensluidend uittreksel,

Christine Depraetere

Afgevaardigd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2011 : BL379427
23/09/2010 : BL379427
23/09/2010 : BL379427
23/09/2010 : BL379427
23/09/2010 : BL379427
24/06/2010 : BL379427
04/08/2009 : BL379427
04/08/2009 : BL379427
27/07/2009 : BL379427
19/09/2008 : BL379427
18/08/2008 : BL379427
03/07/2008 : BL379427
29/01/2008 : BL379427
05/11/2007 : BL379427
24/08/2007 : BL379427
22/08/2007 : BL379427
24/07/2007 : BL379427
21/03/2007 : BL379427
09/10/2006 : BL379427
31/07/2006 : BL379427
28/07/2006 : BL379427
30/06/2015
ÿþMoe Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I;u~rivdc>Igen op

"=..i

1 9 MI 2015

.. r

v,Irt

r V " Gri te ~~

van 7C{";i ~1-iÎ'ri^i.0i 2r't

41VSV

i~.~`~~~

Ondernemingsnr : 0413.562.567

Benaming

(voluit) : Motorola Solutions Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Kleetlaan 12a, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : nieuw adres van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 12 juni 2015 per conference call:

1. De raad van bestuur stelt vast dat het adres van de heer John Wozniak, bestuurder van de Vennootschap zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 september 2010 gewijzigd is. Zijn huidige adres is: W. Diversey Parkway 1307, 60614 Chicago (Illinois), Verenigde Staten.

2. De raad van bestuur besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels CVBA, Pegasus Park, De Kleeflaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en ll te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/12/2005 : BL379427
02/08/2005 : BL379427
13/07/2005 : BL379427
27/07/2004 : BL379427
01/07/2004 : BL379427
20/08/2003 : BL379427
24/07/2003 : BL379427
16/04/2003 : BL379427
18/03/2003 : BL379427
30/07/2002 : BL379427
26/07/2002 : BL379427
07/11/2001 : BL379427
11/07/2000 : BL379427
08/02/2000 : BL379427
09/10/1999 : BL379427
18/04/1998 : BL379427
20/06/1997 : BL379427
28/03/1997 : BL379427
28/03/1997 : BL379427
01/01/1997 : BL379427
01/01/1996 : BL379427
25/06/1994 : BL379427
31/08/1993 : BL379427
01/01/1993 : BL379427
08/12/1992 : BL379427
06/12/1991 : BL379427
03/10/1991 : BL379427
08/03/1990 : BL379427
08/03/1990 : BL379427
16/09/1989 : BL379427
02/12/1987 : BL379427
02/12/1987 : BL379427
02/12/1987 : BL379427
31/07/1987 : BL379427
30/07/1986 : BL379427
23/01/1986 : BL379427
14/05/1985 : BL379427
12/01/1985 : BL379427
12/01/1985 : BL379427

Coordonnées
MOTOROLA SOLUTIONS BELGIUM

Adresse
DE KLEETLAAN 12A 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande