MUSIC & BEATS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MUSIC & BEATS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 534.488.212

Publication

27/05/2013
ÿþ Mod word 1'1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, d3 1 5 1' i E 2Ü13

DE GRIFFIER,

Griffie

~

11W

Ondernemingsnr : o6- e ,,2 "2

Benaming

(voluit) : MUSIC & BEATS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Neerlintersesteenweg 113, 3471 Hoeleden

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit de onderhandse akte verleden te Hoeleden op 01 mei 2013, dat:

1. De heer Kenneth Theunissen, Belg, geboren te Tongeren op 07 juni 1973, wonende Neerlintersesteenweg 113 te 3471 Hoeleden gekend onder identiteitskaartnr.: 590-9365837-46;

2. Mevrouw Kathleen Degeest, Belg, geboren te Tienen op 31 juli 1973, wonende Neerlintersesteenweg 113 te 3471 Hoeleden gekend onder identiteitskaartnr.: 591-0209786-77

om samen een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten,

Art. 1. Benaming en maatschappelijke zetel

De vennootschap onder firma zal de naam "MUSIC & BEATS" dragen en wordt aangegaan voor een onbepaalde duur. De maatschappelijke zetel van de V.O.F. MUSIC & BEATS wordt gevestigd Neerlintersesteenweg 113 te 3471 Hoeleden. Conform het Wetboek Vennootschappen artikel 60 wensen wij in te roepen dat de vennootschap onder firma reeds aile handelingen zou mogen aangaan vanaf 01 januari 2013 zijnde handelingen en verrichtingen zou kunnen stellen in en voor naam van de vennootschap in oprichting tov derden.

Art, 2. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Uitgebreid musiceren: uitvoerend musious voor slagwerk en beiaard. Thuis studeren/aankoop en updates nieuwe muziekinstrumenten, opzoekingswerk, gebruik pc en toebehoren, verwerking audiomateriaal, drukwerk, reclame voeren, bijscholingen (met overnachtingen), herstelling mechanische problemen. Dit alles zowel thuis als op verplaatsing. Tussenpersoon in de handel  studie, organisatie- en raadgevend bureau inzake muziek in de brede zin van het woord.

De vennootschap kan alle handelingen aangaan, zowel in het binnen- als in het buitenland, alleen of in samenwerking met andere ondernemingen die zullen bijdragen tot het verwezen-lijken van het hiervoor gestelde doel.

De vennootschap kan bovendien participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in kommissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger, De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Voorgaande opsomming is exemplatief en niet beperkend, en alles dient gelezen te worden in de ruimste zin van het woord.

Art. 3. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op een bedrag van 1.000,00 EUR. Daartoe wordt door de

oprichters een inbreng in speciën gedaan als volgt:

De heer Kenneth Theunissen doet een inbreng in speciën van 750,00 EUR,

Mevrouw Kathleen Degeest doet een inbreng in speciën van 250,00 EUR.

Art. 4. Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Behalve het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en veertien.

Art. 5. Bestuur

De beslissingen van de vennootschap worden bij eenparigheid genomen. De benoeming en de afzetting van de zaakvoerders daarentegen gebeurt bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van juni om 20u.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één niet-statutaire zaakvoerder. Ais zaakvoerder wordt benoemd: de heer Kenneth Theunissen, voornoemd, die aanvaardt.

Art. 6. Overige bepalingen

De inbreng van de oprichters bepaalt tevens hun respectievelijke rechten in de vennootschap. De rechten van de vennoten-oprichters kunnen niet worden verkocht of overgedragen zonder toestemming van alle vennoten.

De vennoten hebben allen individueel het recht om toezicht en controle uitte oefenen over het bestuur van de vennootschap,

ln alle gevallen die niet door deze statuten worden geregeld, wordt gehandeld conform de vennootschapswetgeving en bij gebreke aan een dergelijke bepaling conform aan de wetgeving op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Art. 7. Volmachten

De vennootschap verleent een bijzondere volmacht aan FISKAPLUS - de heer Gino Princen, boekhouder, wonende te 3473 Waanrode, Halensebaan 111 om op te treden bij het Belgisch Staatsbiad, de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, het handelsregister, de Kamers voor Ambachten en Neringen, de registratiecommissies, de administraties van de B.T.W. en de Directe en Vennootschapsbelasfingen, een sociaal verzekeringsfonds en een sociaal secretariaat en er alle betrokken documenten en overeenkomsten af te sluiten en te ondertekenen en eventueel zelf volmacht te kunnen verlenen aan een derde persoon of instelling met het oog op de hierboven gestelde handelingen.

Kenneth Theunissen

Zaakvoerder

A. . i .1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
MUSIC & BEATS

Adresse
NEERLINTERSESTEENWEG 113 3471 HOELEDEN

Code postal : 3471
Localité : Hoeleden
Commune : KORTENAKEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande