MUSKAATNOOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MUSKAATNOOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.944.807

Publication

22/05/2014
ÿþMcd POF 11.1

L ri_uffC, :l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111I1111111191111,1111111

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 1 3 MEI 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0523.944.807

Benaming (voluit) : Muskaatnoot

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Emile Van Arenberghstraat 27 101 - 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28/3/2014

Bij deze wordt bij vergadering bekrachtigd dat de maatschappelijke zetel vanaf 15/4/2014 verplaatst wordt naar Koetsweg 93/2 te 3010 KESSEL-LO

Art Lowel

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz: van Luik Bvermelden : 'Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 31.12.2014 14710-0483-009
20/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301726*

Neergelegd

18-03-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0523944807

Benaming (voluit): Muskaatnoot

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Emile Van Arenberghstraat 27 bus 0101

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op

vijftien maart tweeduizend dertien, vóór registratie, dat:

1) De heer LOWEL Art, geboren te Sint-Truiden op achtentwintig december duizend negenhonderddrieëntachtig, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Emile Van Arenberghstraat 27/0101.

2) De heer LOWEL Herman Joseph Adriaan, geboren te Sint-Truiden op veertien april duizend negenhonderdzestig, echtgenoot van mevrouw VANHOENSHOVEN Marijke Virginie Paula Ghislaine, wonende te 3850 Nieuwerkerken (Limb.), Heuvelstraat 8A.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "Muskaatnoot".

Zetel : 3000 Leuven, Emile Van Arenberghstraat 27/0101.

Duur : een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer LOWEL Art, voornoemd, ten belope van 184 aandelen en door de heer LOWEL Herman, voornoemd, ten belope van 2 aandelen, volgestort ten belope van 1/3, hetzij 6.200 euro (attest KBC Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op dertig juni. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van vijftien maart tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werd met ingang vanaf vijftien maart tweeduizend dertien benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: de heer LOWEL Art, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

*het verstrekken van adviezen en het waarnemen van (interim)management-taken op het vlak van algemeen, operationeel, technisch, commercieel en financieel management van industriële, logistieke en handelsactiviteiten.

*de aan- en verkoop van goederen, diensten, rechten, licenties, het uitvoeren van administratieve taken, de ontwikkeling van producten en technologieën, het uitvoeren van consultancy-werkzaamheden, het organiseren van opleidingen en cursussen, projectbeheersing en -opvolging, softwareontwikkeling, netwerking en consultancy-werkzaamheden, dit alles hoofdzakelijk doch niet uitsluitend in de technologiesector in het algemeen en in de informaticasector in het bijzonder. *het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers.

*het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag ook optreden als bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar van vennootschappen, en vennootschappen actief in dezelfde of aanverwante sectoren, aan- en verkopen.

In de nastreving van haar doel mag zij alle rechtshandelingen of materiële handelingen in binnen- en buitenland verrichten die van aard zijn de gemeenschappelijke beroepsuitoefening te bevorderen, zo ondermeer het deelnemen aan elke vorm van andere ondernemingen of vennootschappen. Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. Tevens mag zij alle (al dan niet hypothecaire) leningen afsluiten en hiertoe haar eigen goederen in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de eerste maandag van de maand december om achttien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht : aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  C.R.S. te 3001 leuven (Heverlee), Tervuursevest 23/0001, vertegenwoordigd door mevrouw Roekens Pascale, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, die te dien einde allen woonstkeuze doen op voormeld adres, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

Luik B - Vervolg

worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen sedert gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MUSKAATNOOT

Adresse
KOETSWEG 93/2 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande