MUTUALITY.BE

Société en commandite simple


Dénomination : MUTUALITY.BE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.361.793

Publication

25/07/2014
ÿþ"

Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

I 5JUU 2O1

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kcamelandel Brussel

Belgisc r-1111 Voor-

behoudE aan het Staatsbli













*14143526*



Ondernemingsnr : 0838361793

Benaming

(voluit) : Mutuality.be

(verkort) :

Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Vuurgatstraat 92 - 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging van maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 2 juni 2014:

Op twee juni tweeduizendenveertien is de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van Mutuality GCV bijeengekomen op de maatschappelijjke zetel van de vennootschap, Vuurgatstraat 92, te 3090 Overijse..

De zitting wordt om 18 uur geopend onder het voorzitterschap van mevrouw Muradashvili Bella die juffrouw Keti Desmet als secretaris aanduidt

De voorzitter:

a) geeft lezing van de aanwezigheidslijst, die de naam, voornamen en adres opgeeft van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat elk van hen bezit

b) stelt vast dat de aanwezige aandeelhouders samen eigenaars zijn van het gehele aantal aandelen, die het kapitaal van de vennootschap uitmaken en dat dus de vergadering regelmatig samengesteld is en geldig kan beraadslagen over alle punten van de dagorde.

c) stelt vast dat de dagorde van de vergadering als volgt is:

(1) Verplaatsing van de maatschappelijke zetel en exploitatiezetel naar Brusselsesteenweg 410 C te 3090 Overijse..

Na deze uiteenzetting en de aanvaarding van de daarin vastgestelde punten, vangt de voorzitter de bespreking aan van de dagorde:.

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke en exploitatiezetel te wijzigen naar Brusselsesteenweg 410 C te 3090 Overijse.

Alle punten van de dagorde zijn dus afgehandeld en de voorzitter heft de zitting op om 18.30 uur.

Als bewijs hiervan worden de onderhavige notulen opgesteld, datum en plaats als hierboven en hebben de

aandeelhouders of hun gevolmachtigden getekend.

Muradashvili Bella

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel : Vuurgatstraat 92 - 3090 Overijse

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 20 juli 2011 wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht tussen :

" Mevrouw MURADASHVILI Bella, wonende te Vuurgatstraat 92 te 3090 Overijse ( NN 73.07.01- 492-90), beherend vennoot en

" Juffrouw MURADASHVILI KETEVAN, wonende te Vuurgatstraat 92 te 3090 Overijse ( NN 92.11.28-366-

27), stille vennoot

Met een kapitaal van 100 ¬ vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk 1 E.

Door Mevrouw MURADASHVILI Bella, voornoemd, worden 90 aandelen onderschreven en onmiddellijk en integraal volstort in geld. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 90

Door Juffrouw MURADASHVILI Ketevan , voornoemd, worden 10 aandelen onderschreven en onmiddellijk en integraal volstort in geld. De aandelen zijn genummerd van 91 tot 100.

STATUTEN

Artikel 1  Benaming en zetel

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en heeft als maatschappelijke benaming " Mutuality.be " Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de worden " gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting " GCV ".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3090 Overijse, Vuurgatstraat 92. De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan.

Artikel 2  Doel

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de functie van afgevaardigde voor ziekenfonds in de vorm van beheer, bestuur en advies , in de meest ruime betekenis aan vennootschappen en aan alle ondernemingen en organisaties en personen, waaronder zijn begrepen het verlenen van administratieve ondersteuning.

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omwat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iiii IIIIINNINIII M aNIIIINI

*11126784*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

0 5 A G 201%

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Mutuality.be

Gewone commanditaire vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know how, merken en soortgelijke rechten,evenals alle roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omwat : de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van beleggingen van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Het verstekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen, het uitoefenen van bestuursmandaten, het verlenen van consultancy en bijstand.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hierboven bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersoon.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Artikel 3  Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 4  Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (100 ¬ .) en wordt

vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) van 1 ¬ . Ze zijn genummerd van 1 tot 100.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verlaagd worden, in één of meerdere keren, door beslissing

van de algemene vergadering.

Artikel 5 - Afstand en overdracht van aandelen

De aandelen mogen slechts worden afgestaan onder levenden of overgedragen bij overlijden met de eenparige toestemming van alle vennoten.

De overdragende vennoot zal aan het bestuur, per aangetekende brief, een aanvraag moeten indienen met de volledige gegevens van de vooropgestelde overnemer(s) alsook het aantal aandelen en de aangeboden prijs, waarvoor de overdracht is vooropgesteld.

Binnen de acht dagen na ontvangst van deze brief, zal het bestuur, per aangetekend schrijven, de inhoud ervan overmaken aan iedere vennoot, hen vragen hierop een positief of negatief antwoord te geven, en erop wijzen dat wie verzuimt zijn mening te geven, geacht wordt zijn akkoord te hebben verleend. Dit antwoord zal schriftelijk en per aangetekende brief geschieden, binnen een termijn van vijftien dagen na ontvangst van de brief van het bestuur. Binnen de acht dagen na het verstrijken van de termijn van antwoord, maakt het bestuur aan de overdrager het gevolg op zijn aanvraag kenbaar.

De erfgenamen en legatarissen (die van rechtswege geen vennoten zouden worden ingevolge de huidige statuten) zullen gehouden zijn het akkoord van de vennoten volgens dezelfde formaliteiten te verkrijgen.

De weigering tot de toestemming van een afstand onder levenden kan geen aanleiding geven tot enig verhaal.

Indien er slechts één vennoot is, mag deze vrij afstand doen van zijn aandelen.

Het overlijden van de enige vennoot brengt geenszins de ontbinding van de vennootschap met zich mee. Tot aan de verdeling van de aandelen of tot aan de overhandiging van het legaat dat daarop betrekking heeft, worden de rechten betreffende de aandelen uitgeoefend door de erfgenamen en legatarissen, wettig aangebracht of in het bezit gesteld, a rato van hun rechten in de nalatenschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen of legatarissen welke geen vennoot konden worden, omwille van het feit dat zij niet aanvaard werden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen.

Deze waarde zal bepaald worden bij gemeenschappelijk akkoord, of bij ontstentenis aan een akkoord, door een expert bij gemeenschappelijk akkoord gekozen, of bij gebrek aan akkoord, in kort geding door de voorzitter van de handelsrechtbank van de maatschappelijke zetel, op verzoek van de meest gerede partij.

indien de afkoop niet verwezenlijkt werd binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van de waarde der aandelen waarvan hierboven sprake, zullen de erfgenamen of legatarissen het recht hebben de voortijdige ontbinding van de vennootschap te eisen.

In elk geval kunnen de aangekochte aandelen niet afgestaan worden zolang de prijs ervan niet volledig is betaald.

Artikel 6 - Aard van de aandelen  Rechten van de vennoten

De aandelen zijn op naam; zij worden ingeschreven in een aandelenregister dat gehouden wordt op de maatschappelijke zetel. Certificaten die deze inschrijving bevestigen zullen aan de houders van deze aandelen worden bezorgd.

De vennoten zijn slechts aansprakelijk tegenover derden tot belope van het bedrag van hun aandelen.

De vennoten zullen delen in de winst en in het verlies volgens hun inbreng. Voor de stille vennoten is het eventuele verlies beperkt tot hun inbreng.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Artikel 7  Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders. De zaakvoerders dienen steeds beherende vennoten te zijn en worden aangesteld door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Behoudens een hiermee strijdige beslissing door de algemene vergadering, wordt het mandaat van ieder zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Derden kunnen de verantwoording van de machten niet opeisen, een eenvoudige indicatie van de kwaliteit van de vertegenwoordiger of van de afgevaardigde van de morele persoon volstaat.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze Laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. ln dit geval, heeft ieder zaakvoerder de volle bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap aile daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk wordt voorbehouden aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het college van zaakvoerders wordt samengeroepen op verzoek van een zaakvoerder, iedere keer dat het belang van de vennootschap dit vereist. Het college kan niet beraadslagen noch geldig uitspraak doen indien de helft van zijn leden niet aanwezig of vertegenwoordigd is. Elke zaakvoerder mag aan één van zijn collega's, schriftelijk of via elk ander communicatiemiddel dat over een materiële drager beschikt, mandaat geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering van het college van zaakvoerders en om er in zijn plaats te stemmen. De beslissingen van het college van zaakvoerders worden bij meerderheid van stemmen genomen. De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden in notulen, ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden, vastgesteld. De kopieën en uittreksels die in rechte of elders moeten geleverd worden, worden door een zaakvoerder ondertekend.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 8 - Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder Jaar. Het eerste boekjaar echter vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2012.

Op het einde van ieder maatschappelijk jaar worden de boeken afgestoten en wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening opgemaakt.

Artikel g  Algemene Vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de derde donderdag van de maand mei om achttien uur. Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar 2013.

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake :

-de behandeling en de goedkeuring van de jaarrekening

-het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

zaakvoerders,

-de bestemming van het resultaat

-de bezoldiging van de zaakvoerders

-het ontslag en de benoeming van de zaakvoerders

-de wijziging van de statuten

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandelenbezit. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens voor de beslissingen inzake wijziging van de statuten.

Elke beslissing aangaande de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen. Om geldig te zijn dient bij deze stemming minimaal de helft van het aantal aandelen vertegenwoordigd te zijn.

Artikel 10 - Ontbinding

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening van de vennootschap geschieden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder, of bij gebreke door één of meerdere vereffenaars aangesteld door de algemene vergadering, welke hun aantal zal bepalen evenals hun bevoegdheid en bezoldigingen.

Na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

De vennootschap wordt niet noodzakelijk ontbonden door het overlijden, de ontzetting, het bankroet of de kennelijke insolventie van een vennoot.

Overname van verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, in naam van de thans opgerichte vennootschap, alle handelingen, verrichtingen en factureringen op zich te nemen of te homologeren, aangegaan namens de vennootschap in oprichting door henzelf of hun aangestelden, sinds één april 2011.

Benoemingen

Als zaakvoerder van de vennootschap wordt aangesteld voor onbepaalde duur Mevrouw Muradashvili Bella, voornoemd,

Aldus opgemaakt te Overijse

MURADASHVJLI Bella MURADASHVILI

Ketevan

Beherend vennoot Stilte vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MUTUALITY.BE

Adresse
VUURGATSTRAAT 92 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande