MVL RE PUBLICA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MVL RE PUBLICA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.777.479

Publication

09/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

De ;s i In de bijlagen bij het Belgisch Staatabiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aktë`~- lle `cl' 1ni~."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIi1~u~uiuuuiu~iouiiuu

SOOA256*

Iq

t? D

~" `

" .rf4C.? t"

r~cf; t

1f,:e~sl'.J .ti

" C`

A,~ t ~ ~ .." (~~r ~f

GMe~~~i;rj_ ~ ~

Ondernemingsnr : 5o 7. 7 7 7- j 9

Benaming

(voluit) : MVL Re Publica

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1820 Steenokkerzeei, Anjelierenlaan 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Martine ROBBERECHTS, notaris te Zaventem, op 23 december

2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1) ER DOOR : De heer SMOUT Marc Julienne Marcel, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Anjelierenlaan

24..

Een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid werd opgericht.

2)NAAM : "MVL Re Publica",

3) ZETEL : 1820 Steenokkerzeel, Anjelierenlaan 24,

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

-de uitoefening van de activiteit van advocaat middels haar vennoot of zaakvoerder, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals onder meer het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, het optreden als bestuurder, voorlopig bewindvoerder, mandataris ad hoc, vereffenaar en curator van vennootschappen, het optreden als arbiter of inzake arbitrage, het vervullen van juridische opdrachten in de meest ruime zin van het woord alsook het vervullen van alle mogelijke administratieve opdrachten, doch met uitsluiting van elke handelsactiviteit;

- de vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende, financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al hetgeen het kan vervoegen of de ontwikkeling ervan kan bevorderen of vergemakkelijken;

- de vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de enige oprichter ingeschreven a pari in speciën. Alle aandelen zijn volgestort tan belope van 2/3de. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

7) BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet, die advocaat moeten zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Werden benoemd tot gewone zaakvoerders voor onbepaalde duur : de heer SMOUT Marc, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Anjelierenlaan 24.

Werd aangesteld als bijzonder lasthebber voor het vervullen van alle mogelijke administratieve opdrachten: mevrouw VAN DAMME Rita Maria, geboren te Lebbeke, op 14 mei 1950, wonende te 1820 Steenokkerzeel,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r Anjelierenlaan 24, die in een afzonderlijke verklaring, verklaard heeft deze last te aanvaarden; het origineel van deze verklaring werd aan de oprichtingsakte aangehecht.

8) BESTUURSBEVOEGDHEID: Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het, doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de " vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de vierde dinsdag van de maand juni om twintig uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

11) WINSTVERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s),

12) ONTBINDING EN VEREFFENING Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

VOLMACHT

Wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, BVBA Accountancy & Tax Sergeant, met zetel te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Isabellastraat 83 aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket,



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i IIIIIIIIII Illllllnl

*isoss~ei*

i ro

neergelegd/ontvangen op

2 6 FED. 2015

ter griffie van diedederlandstalige

reel ttl,«alk veut kuupnartde1 B lasse!

Ondernemingsar : 0507.777.479

Benaming

(voluit) : MVL Re Publica

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Anjelierenlean 24 -1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : onbezoldigd mandaat als zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 27 december 2014

het mandaat van de heer Marc Smout als zaakvoerder wordt onbezodigd uitgeoefend en dat sinds 23 december 2014.

Marc Smout Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

23/06/2015
ÿþ Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vaibe~cklcrtivarten op

111

5088912

1 2 IO 2Má

ter griffie van de

~

rechttbar)', van l.cmgfie.rtc:::~i Bru;_,sej

Ondernemingsnr : 0507.777.479

Benaming

(voluit) : MVL. Re Publica

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Anjelierenlaan 24, 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslag quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van art. 220 W. Venn.

Marc Smout,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 26.08.2016 16486-0077-015

Coordonnées
MVL RE PUBLICA

Adresse
ANJELIERENLAAN 24 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande