MY RESTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MY RESTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.391.361

Publication

09/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14303535*

Neergelegd

04-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550391361

Benaming (voluit): My Resto

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3150 Haacht, Kruineikestraat(TIL) 5 bus b

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van Maarten DE CLERCQ, geassocieerd notaris met zetel van de associatie te Stekene (Kemzeke) op twee april tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt:

1/ Vennoten: 1. De heer POFFÉ Yves Joseph, geboren te Leuven op twee november negentienhonderd zestig, wonende te Haacht (Tildonk), Woeringstraat 16;

2. De heer WYNANTS Marc Eddy, geboren te Leuven op tien januari negentienhonderd zeventig, wonende te Haacht (Tildonk), Woeringstraat 21

2/ Benaming: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  My Resto .

3/ Zetel: De vennootschap is gevestigd te Haacht (Tildonk), Kruineikestraat 5b.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

Winkelverkoop van hoofdzakelijk voedings- en genotsmiddelen;

Winkelverkoop van boeken;

Verkoop van dranken en etenswaren via verkoopautomaten;

Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden en al dan niet met het voorzien van een dagelijkse schoonmaak van bedden en kamers;

Het verstrekken van maaltijden en dranken aan tafel met bediening, dit zowel à la carte als met menu, dagschotels, snacks en dergelijke meer;

Het verstrekken van maaltijden met beperkte bediening, brunches, koude en warme buffetten, ontbijt en dergelijke meer.

De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden of worden meegenomen of in een wegwerpverpakking zouden worden aangeboden, zoals onder meer belegde broodjes, afhaalmaaltijden en feestmenu s.

Verkoop van al dan niet bereide maaltijden, spijzen en dranken aan specifieke groepen van personen die meestal, doch niet noodzakelijk, banden van professionele aard met elkaar hebben;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Sport- en bedrijfskantines;

Schoolkantines en  keukens;

Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden zoals onder meer voor:

Kantines, bedrijfsrestaurants, scholen, rusthuizen, verzorgingsinstellingen, en dergelijke meer; Uitzendkoks en verzorgen van recepties en feesten;

Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, door bedrijven aangeboden maaltijden, feesten en andere gelegenheden, cocktails, lunches, recepties en dergelijke meer;

Loungebar met aanbod van sterke dranken, champagne, wijnen en cocktails;

Verhuur van horecamateriaal zoals vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei, tafels en stoelen en dergelijke meer.

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen: het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5/ Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder nominale waarde,

die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6/ Samenstelling: inbreng in speciën: De comparant-oprichters verklaren dat het kapitaal geplaatst en geheel volstort is.

Het genoemde bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening BE81 00172356 6324 bij BNP Paribas Fortis geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op datum van 1 april 2014, dat mij, notaris is overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

7/ Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

8/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien.

9/ Benoemingen: Met eenparigheid van stemmen wordt tot zaakvoerders benoemd: De heer Poffé en de heer Wynants, beiden voornoemd.

10/ Volmacht: De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Accountantskantoor Jera te Bonheiden, Mechelsesteenweg 306 of haar zaakvoerders en aangestelden aan te duiden ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigings- en distributieattest, zo vereist.

11/ Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend zestien.

12/ Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot en met eenendertig december tweeduizend vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Leuven

Maarten DE CLERCQ, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MY RESTO

Adresse
KRUINEIKESTRAAT 5, BUS B 3150 TILDONK

Code postal : 3150
Localité : Tildonk
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande