N.D. CONSULTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : N.D. CONSULTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.775.145

Publication

07/07/2014
ÿþModni

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nue{ 9elegWontvangen op

26 ICI 2014

ter griffie van deeleieriandstalige

_MeLPien-ir) _phande

11111%Mpkil

1 Ondernemingsnr :0869.775.146

Benaming (voluit) : ND CONSULTING

(verkort): *

- -1 r-

\-1

14- Annexes du Muni-Ruf-belge

Rechtsvorm: Burgerlijke Venootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheici

Zetel : 1933 Sterrebeek, Defierlanstraat, 8

(volledig adres)

Onderwerp(enlakte : Kapitaalverhoginct

Tekst:

Blijkens akte verleden voor de notaris Michel COËME, geassocieerd te Tilleur, op de 18 juni 2014, de algemene vergadering heeft beslist e.

III. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te beraadslagen en te lbesluiten:

1/ a) Verhoging van het kapitaal onder de voorwaarden en bepalingen van

artikel 537 NIE 92 ten belopen van drieënveertig duizend tweehonderd euro

(43,200,00 e), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro

(18.600,00 0) tot eenenzestig duizend achthonderd euro (61.800,00 e), door

inbreng in speciën, voor een bedrag van drieënveertig duizend twee honderd euro (43.200,00 0), ontstaan ingevolge de dividenduitkering de dato 4 juni 2014,- door de vennoten, prorata hun aandelenbezit, met uitgifte van vierhonderd tweeëndertig nieuwe aandelen (432), identiek aan de bestaande aandelen, welke recht geven op hetzelfde stemrecht op de algemene vergadering en welke deelnemen in de winst pro rata temporis.

b) Tussenkomst en inbreng in speciën; integrale volstorting,

c) .Vaststelling van de effectieve verwezenlijking van

kapitaalverhoging.

2/ Aanpassing, van de statuten aan de genomen besluiten hiervoor.

3/ Opdracht tot coördinatie .van. de statuten en tot uitvoering van de genomen

besluiten - volmachten.

B. Oproepingen van de zaakvoerder

De voornoemde zaakvoerder de Heer DECONTNCK Nicolas is hier eveneens aanwezig

in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap.

in Li wi" netrinAI c nOtaris p..r

13.e ..ICItOu ir on %,11 t,1n t Vericrimr, rr)

tlarld!e4,enirf,..1.

de

Luik B - vervolg

C. Vaststellingen

1/ De voorzitter zet uiteen dat de zaakvoerder van de vennootschap

aanwezig is teneinde antwoord te geven op de vragen die eventueel door de

\\fj vennoten worden gesteld met betrekking tot de agendapunten.

2/ De voorzitter deelt mee dat er thans honderd zesentachtig (186) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

3/ De voorzitter stelt vast dat er op heden tweevennoten, samen titularissen van honderd zesentachtig (186) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan.

4/ De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die staEutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, en dat de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard.

5/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem,

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMEN-GESTELD IS De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist

Clà erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd

DM is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen én te besluiten.

V. AFHANDELING VAR DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende

besluiten met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLUIT

Kapitaalverhoging in speciën

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 92 ten belopen van drieënveertig duizend twee honderd cura (43.200,00 e), om het te brengen van achttienduizend zenshonderd euro (18,600,00 e) tot eenenzestig duizend acht honderd euro (61.800,00 e), ontstaan ingevolge de dividenduitkering de dato 4 juni 2014, door de vennoten, pro rata hun aandelenbezit, met uitgifte van vier honderd tweeëndertig (432) nieuwe aandelen. Deze nieuwe aandelen zijn identiek aan de bestaande aandelen, hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten prorata temporis, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB 92.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van negentig procent (90%) van de totale dividenduitkering waartoe door de algemene vergadering werd beslist op achtenveertig duizend euro (48.000,00 E), voor een totaal bedrag van drieënveertig duizend twee honderd euro (43.200,00 e), wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing door de vennootschap wordt ingehouden en doorgestort.

Tussenkomst - inschrijving - vergoeding

En zijn hier tussengekomen, de huidige vennoten welke, na voorlezing van wat voorafgaat, en na verklaard te hebben volledig op de hoogte te zijn van het bedrag der kosten, lasten, vergoedingen of uitgaven, onder welke vorm ook, die voor rekening komen ;van de vennootschap ingevolge deze akte, ons verklaard hebben een inbreng te doen in speciën ten belopen van drieënveertig duizend en twee honderd euro (43.200,00 e), zoals volgt:

- DECONINbK Nicolas, voornoemd, verklaart inbreng te doen in speciën van een bedrag van eenentwintig duizend zes honderd euro (21,600,00 E), die hij lierklaart volledig te volstorten. Voor deze inbreng worden in ruil twee honderd en zestien (216) nieuwe aandelen worden toegekend;

- VAN PARIJS Vinciane voornoemd, verklaart inbreng te doen in speciën van

een bedrag van eenentwintig duizend zes honderd euro (21.600,00 E), die hij verklaart volledig te volstorten. Vaor deze inbreng worden in ruil twee honderd en zestien (216) nieuwe aandelen worden toegekend

 J

, , "

Luik B - vervolg

_

- -1

De gelden die worden ingebracht bedragen negentig procent (90%) van de totale dividenduitkering waartoe door de algemene vergadering werd beslist op achtenveertig duizend euro (48.000,00 e), voor een totaal bedrag van drieënveertig mijI en twee honderd euro (43.200,00 e), wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing door de vennootschap wordt ingehouden en doorgestort.

De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals bepaald in artikel 537 WIB 92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

VOLSTORTING

De comparanten verklaren en verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat het gehele bedrag van de kapitaalverhoging werd onderschreven en integraal volstort, ten belopen van drieënveertig duizend twee honderd euro (43.200,00 e), door overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naamvan de vennootschap bij AXA, onder het nummer BE47 7554 5700 8580.

Een bewijs van deze storting zal in het dossier van de Notaris bewaard blijven.

Vaststelling

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge de voorgaande beslissing het kapitaal thans is vastgesteld op tot eenenzestig mijl acht honderd euro (61.800,00 e).

TWEEDE BESLUIT WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist het artikel 5 van de statuten te wijzigen en de tekst van voornoemde artikel integraal te vervangen, zoals volgt, om deze in overeenstemming 'te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van' de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen:

" Artikel 5. Kapitaal,

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op eenenzestig duizend acht honderd euro (61.800,00 e).

Het wordt vertegenwoordigd door zes honderd achttien (618) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, en elk aandeel vertegenwoordigt één/zes honderd achttienste (1/618ste) van het vennootschapsvermogen.

Naargelang de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die zij geschikt acht, zal de zaakvoering bepalen wanneer de latere stortingen dienen te gebeuren op de aandelen waarop werd ingeschreven in geld.

De zaakvoering kan toestemming geven tot vervroegde storting van de aandelen. In dit geval zal zij de voorwaarden daartoe vastleggen. Deze stortingen worden Iniet beschouwd ale zijnde voorschotten betaald aan de vennootschap.

ledere vennoot die, na een opzegtermijn van drie maanden, betekend 'per aangetekend schrijven aan de zaakvoering, in gebreke blijft zijn stortingen te doen, zal aan de vennootschap een interest verschuldigd zijn, berekend aan tien procent per jaar, vanaf de dag van de eisbaarheid van de storting.

Artikel 5 bis - Geschiedenis van het kapitaal

- Het maatschappelijk kapitaal was vastgesteld op achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 e). Het werd vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, en elk aandeel

vertegenwoordigt één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van . het

vennootschapsvermogen.

- Blijkens akte verleden voor de notaris Michel COÉME, geassocieerd te Tilleur, op de achttien juni 2014, de Algemene Vergadering heeft beslist het maatschappe/ijk kapitaal te verhogen ten belopen van drieënveertig duizend twee honderd euro (43.200,00 e).

DERDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering

van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over t2j

Luik B - vervolg

gaan tot het opmaken, ondertgkenen en neerleggen op de griffie van dei Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder del vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid N.D.1 CONSULTING, waarvan de zetel gevestigd is te 1933,Sterrebeek, Deflerlanstraat! 8, ingeschreven in het rechtspersonenregiSter onder het nummer 0869.775145,1 vertegenwoordigd door de heer DECONINCK Nicolas, met de mogelijkheid tot inl de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiteni inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook allei

stukken en akten te tekenen, inclusief a . ...igde documenten enl

formulieren jegens de bevoegde instanties

r--777.i7-7777" ,

ar

BIJLAGE

een kopie van de notulen van de algemene vergadering,

"

07/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 02.02.2014 14026-0035-009
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 30.12.2014 14710-0203-009
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 21.12.2012 12676-0135-009
10/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 06.12.2010 10626-0005-009
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 24.12.2009, NGL 13.01.2010 10013-0130-009
09/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 05.01.2009 09003-0092-010
23/01/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2007, APP 20.12.2007, DPT 18.01.2008 08018-0066-010
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 12.01.2007 07013-0104-012
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0294-009

Coordonnées
N.D. CONSULTING

Adresse
DEFIERLANTSTRAAT 8 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande