N8 CARS SECOND HAND AND RENTAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : N8 CARS SECOND HAND AND RENTAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.830.467

Publication

29/01/2015
ÿþMod wam 11.1

" fik

By In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

- na neerlegging ter griffie van de akte

peerriraiPr rik: mos ~. rl sol 00

~. "

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*1501575

io

t n,

19 .W-:1.r~ 3

ar griffe van d

, " ~y

achtbank van l ~,Gri ,ffie "

f&V ~1 4~.i1 1...:t,l

r

Ondernemingsnr : 568 s)30 Ù6-

Benaming f

(voluit) : N8 CARS SECOND HAND AND RENTAL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ninoofsesteenweg 845, 1703 Schepdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting N8 CARS SECOND HAND AND RENTAL BVBA

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Barbara GLORIEUX, plaatsvervangend notaris ingevolge beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent de dato 14 juli 2014, vervangende Angélique Vandaele met standplaats te Gent-Sint Denijs-Westrem, op 14 januari 2015 voor registratie.

Vennoten:

De Heer TRULLEMANS René Henri Jean en zijn echtgenote mevrouw DENEEF Linda Karin Leopoldine,

samenwonende te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Lastraat 47.

Naam en rechtsvorm:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: "N8 CARS SECOND HAND AND RENTAL".

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1703 Schepdaal, Ninoofsesteenweg 845.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Doel:

De vennootschap heeft ais doel:

-Het verhuren van voertuigen (personenwagens, lichte vrachtwagens, motorfietsen, enz.)

-Het aan- en verkopen van tweedehands voertuigen (personenwagens, lichte

vrachtwagens, motorfietsen, enz.)

-Het huren en verhuren van roerende of onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden met uitsluitsel van deze activiteiten die zijn voorbehouden aan het instituut voor vastgoedmakelaars.

-Het aan- en verkopen van roerende of onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden met uitsluitsel van deze activiteiten die zijn voorbehouden aan het instituut voor vastgoedmakelaars.

-De vennootschap kan aile soorten van patenten, licenties en handelsmerken verwerven met betrekking tot het maatschappelijk doel.

-Het verlenen van bijstand, advies, belangenbehartiging, coaching, (op)leiding alsmede het verstrekken van diensten en informatie in de meest ruime betekenis van de woorden, zowel op nationaal als op internationaal niveau en in welke sector ook, aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen, private en overheidsinstellingen en

administraties, alsmede aan privé  personen.

- Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en

seminaries,

-Het beheer, de administratie, het verlenen van advies en bijstand van financiële, technische, commerciële, organisatorische en administratieve aard ten behoeve van alle natuurlijke personen, verenigingen, vennootschappen, economische groeperingen en andere, alsook het beheer van alle roerende en onroerende goederen hem toehorend of toehorende aan derden en dit zowel in België als in het buitenland.

-De vennootschap kan dus verkopen, verwerven, ruilen, omvormen, huren, uitbaten, afstaan, andere zakelijke rechten aangaan of toestaan en bouwen van alle onroerende goederen en alle onroerende activiteiten realiseren, maar uitsluitend voor zover deze rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenjijking van haar maatschappel jk doel. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

'-De yennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- Het waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen als ook het zaakvoerderschap in andere vennootschappen.

-Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of andere, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrecht-streeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in tweehonderd

(200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal

vertegen-woordigen,

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Op het maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven in speciën als volgt:

1. door de heer Trullemans, voornoemd, op honderd (100) aandelen van honderd (100,00) Euro elk, hetzij voor een bedrag van tienduizend (10.000,00) Euro.

2. door mevrouw Deneef Linda, voornoemd, op honderd (100) aandelen van honderd (100,00) Euro elk, hetzij voor een bedrag van tienduizend (10.000,00) Euro.

Totaal: twintigduizend euro (¬ 20.000,00) of de integraliteit van het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen van elk honderd euro (100,00 EUR).

Comparanten hebben verklaard en bevestigd dat het kapitaal en ieder aandeel volledig volgestort is.

Aldus werd een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, Het bewijs van deponering werd door genoemde instelling afgeleverd op dertien januari tweeduizend vijftien en zal aan deze akte gehecht blijven.

Tijdstip waarop de vennootschap begint te werken:

Vanaf de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank

van Koophandel.

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De Heer TRULLEMANS René Henri Jean, voornoemd, wonende te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Lastraat 47.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering der vennoten zal altijd nieuwe zaakvoerders mogen benoemen zonder hierom de voorgeschreven vormen en vereisten voor de wijzigingen aan de statuten te moeten naleven, en dit mits het akkoord van de statutaire zaakvoerder.

In geval van benoeming van nieuwe zaakvoerders door de algemene vergadering zal deze hun bevoegdheid, bezoldiging en de duur van hun mandaat vaststellen.

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) en de wijze waarop hij deze uitoefent:

iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, alleen handelend, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in recht ais etser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de

r'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

barrdelirig de grenzen ervan overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Winstverdeling:

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene en uitbatingkosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en voorzieningen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij moet evenwel worden hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt aangesproken.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoering, over zijn aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Indien geen enkel voorstel tot aanwending der winsten de eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen bekomt, dan worden deze geboekt als reserves.

Ontbinding en vereffening:

De vennootschap is niet ontbonden door het faillissement, de ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot of zaakvoerder.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 181 en 182 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden, naar rato hunner respectieve maatschappelijke aandelen, dewelke ieder gelijke recht zullen geven.

Jaarvergadering vennoten:

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks van rechtswege plaats hebben in de gemeente der

zeteiplaats van de vennootschap, in de maatschappelijke zetel of in gelijk welk lokaal in de bijeenroeping brief

aangeduid, elke eerste woensdag van de maand juni om 14.00 uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Begin en einde van het boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

VOLMACHT

Volmacht werd verleend aan NV FISCAAL ADVIESKANTOOR TERNAT, te 1742 Ternat, Heidestraat 31, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te laten inschrijven in de Kruispuntbank en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en tan dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 14 januari 2015

r

Voor- +Notaris Barbara GLORIEUX, plaatsvervangend notaris ingevolge beschikking van de voorzitter van dei Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent de dato 14 juli 2014, vervangende Angélique Vandaele met standplaats te Gent-Sint-tienijs-Westrem

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





S



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 30.08.2016 16530-0334-011

Coordonnées
N8 CARS SECOND HAND AND RENTAL

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 845 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande