NAM IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NAM IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.399.947

Publication

04/12/2013
ÿþRechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1703 SCHEPDAAL - NINOOFSESTEENWEG 814

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 22 november 2013 voor Meester OLIVIER DUBUISSON, Notaris met standplaats te Elsene, ter registratie neergelegd, dat de BVBA onder de benaming "NAM IT" werd opgericht:

De heer LE Phu Quven, geboren te Saigon (Vietnam), op zeven februari negentienhonderdvijfenzestig, wonende te 1703 Dilbeek Schepdaal, Ninoofsesteenweg 814

Heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat hij een handelsvennootschap vennootschap opricht, de statuten op te stellen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd «NAM IT», met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (I8,600 EUR) verdeeld over honderd (100) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/ honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk vermogen,

I. OPRICHTING

Inschrijving met inbrengen in geld

De comparant verklaart op de totaliteit der aandelen in te tekenen, zegge voor

achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

De comparant verklaart dat elk onderschreven aandeel gestort is voor een bedrag van

twee/derde (2/3), met een storting in contanten uitgevoerd op een speciale rekening

geopend op naam van de op te richten vennootschap bij BELFIUS BANK zodanig dat de

vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt over een som van twaalfduizend

vierhonderd euro (12.400 EUR)

Een bewijs van de bank de dato 21 november 2013

blijft door instrumenterende Notaris bewaard worden.

II. STATUTEN

Comparant stelt de statuten van de vennootschap op als volgt:

Artikel 1: AARD EN BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van aard.

De benaming van de vennootschap is "NAM IT"

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1703 Dilbeek Schepdaal, Ninoofsesteenweg, 814

De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of

in liet Brussels Hoofdstedelijk Gewest, op eenvoudige beslissing van de zaakvoerder dat

over alle bevoegdheden beschikt om de wijzigingen van de statuten die eruit voortvloeien

authentiek te Iaten vaststellen.

Op eenvoudige beslissing van de zaakvoerder kan de vennootschap vestigingen,

administratieve zetels of exploitatiezetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen of

filialen oprichten in België of in het buitenland,

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

"

r +f I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIII

*13181150*

Ondernemingsnr: 5(.41, 3 g (, (3qr)-

Benaming

(voluit) : NAM 1T

(verkort) :

2 2 NOV. 2013

UMM

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

of voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- De handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, herstel en onderhoud, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, commissie) van alle computerprogramma's (software), computersystemen en randapparatuur (hardware) en informatiedragers allerhande en alle elektrische en elektronische toestellen.

- De aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, ontwikkeling, implementering en instandhouding van IT-, telecom- en multimedia producten, toepassingen en infrastructuren.

- De ontwikkeling, de fabricatie en het uitgeven van software en in het bijzonder van computerspellen, - De analyse, ontwerp, het programmeren en uitgeven van gebruiksklare systemen, inbegrepen systemen van automatische data identificatie alsmede hun ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van alle mogelijke documentatie omtrent zowel de standaard als de specifieke programmatuur.

- Het verlenen van advies over zowel hardware als software, alsmede de configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur; de analyse van de behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van mogelijk oplossingen.

- De grafische, audiovisuele en taalkundige vormgeving, het aanleveren, bewerken, uitwerken en begeleiden van projecten inzake grafische vormgeving, inbegrepen het ontwerpen en hosten van websites, logo's, beeldmerken, huisstijlen, visuele identiteiten, en dit in de meest ruime zin van het woord.

- Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, bijstand, know-how, dienstverlening, assistentie en training op het vlak van informatica, multimedia, marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfsbeheer, beheer van informatica en multimedia infrastructuren, financieel beheer, en al wat

daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- Advies verstrekken aan derden, het organiseren, produceren, het boeken en verzorgen van logistieke opleidingen, seminaries, en dit omtrent alle gekende en tot op heden ongekende inforrnaticatoepassingen en mogelijkheden en dit in de meest ruime zin.

- Digitale geluid en beeldmateriaal voor alle op heden gekende en nog ongekende media en mediatechnieken, inclusief technieken inzake beeld en geluid, het uitwerken van deze digitale projecten voor alle domeinen van de batenanalyse, onderzoek technologie in de meest ruime zin van het woord daarbij inbegrepen alle marketting activiteiten, de kosten en economische

bedrijvigheid in het algemeen.

- Het concipiëren, realiseren en exploiteren van audiovisuele, multimedia en digitale communicatie, reclame, marketing, en e-commerce voor particulieren, bedrijven en instellingen, in het binnen  en buitenland. - Het verlenen van advies en bijstand aan de bedrijfswereld op vlak van publiciteit, marketing en verkoopstrategieën, inhoudende maar niet beperkt tot het voeren van markt- en opinieonderzoek, het verlenen van advies op het gebeid van bedrijfsvoering en beheer, het aI dan niet grafisch ontwerpen en voeren van allerhande drukwerken en van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans,...

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen enkel plaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van

technologie en hun toepassingen.

Algemeen kan de vennootschap elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zou zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging ofvennootschap waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doel of die van aard zijn om de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen aan te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, van zaakvoerder of van vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap, ongeacht het maatschappelijke doel ervan. De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijke doel te interpreteren.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

In geval van splitsing van het eigendomsrecht op de aandelen worden de aanverwante rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die voor beperkte of onbeperkte duur worden benoemd en in het laatste geval de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerders.

De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden. Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Indien een rechtspersoon zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger.

Artikel 10: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan elke zaakvoerder alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, behalve de handelingen die door de Wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechtszaken, als verweerder of eisers

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten verlenen aan elke mandataris.

Artikel 12: TOEZICHT OP DE VENNOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen zal er geen commissaris worden aangesteld, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

In een dergelijk geval beschikt elke vennoot individueel over de onderzoek- en toezichtbevoegdheden van de commissarissen. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Deze wordt enkel door de vennootschap bezoldigd als hij met instemming van de vennootschap werd aangesteld of indien de bezoldiging ten laste van de vennootschap werd bepaald door een gerechtelijke beslissing. In deze laatste gevallen worden de bemerkingen van de accountant bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 13: BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de eerste maandag van de maand mei telkens om achttien (18) uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld staat in de bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de Algemene Vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is.

Artikel 14: STEMRECHT

Tijdens de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire bepalingen inzake aandelen zonder stemrecht.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

Artikel 17: WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekeningen, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, zoals vastgesteld volgens de goedgekeurde jaarrekening, vertegenwoordigt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf percent (5%) ingehouden om een wettelijk reservefonds aan te leggen. Deze inhouding is niet meer verplicht wanneer het fonds in kwestie een tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht als de reserve voor welke reden dan ook werd gebruikt.

Het overblijvende saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergaderîng beslist op voorstel van de zaakvoerder en mits naleving van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De dividenden worden betaald op de plaats en het tijdstip bepaald door de zaakvoerder. Artikel 19: VEREFFENING - VERDELING

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan

1

ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder verbehoud van de mogelijkheid van de Algemene Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn / hun bevoegdheden en bezoldigingen te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

Heden, heeft de vennoot verklaard bijeengekomen te zijn en heeft de volgende beslissingen genomen, die pas in voeg treden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben, namelijk de dag dat het uittreksel van de huidige akte wordt neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

1 Het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging en wordt afgesloten op 31 december 2014

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in mei 2015

3. Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder:

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te leggen op één (1).

Tot deze functie wordt geroepen: De heer LE Phu Quyen, voornoemd, die aanvaardt.

Hij wordt benoemd tot wederopzetting en kan de vennootschap geldig verbinden zonder

beperking in waarde,

4. Commissaris:

De vergadering beslist geen commissaris aan te duiden, aangezien de vennootschap die

verplichting niet heeft.

5. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was.

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor de neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die elders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; de gewone neerlegging bij de griffie houdt van rechtswege de overname in van deze verbintenissen door de vennootschap.

6. Volmacht:

De VZM Partena, Anspachlaan 1 te 1000 Brussel, krijgt alle machten toegekend, met een vermogen tot vervanging, om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket (Kruispuntbank van Ondernemingen) en bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

OLIVIER BROUWERS

NOTARIS

Uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ehouden aan 'iet Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 05.05.2015, DPT 27.08.2015 15484-0421-009
06/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 03.05.2016, DPT 31.08.2016 16551-0369-009

Coordonnées
NAM IT

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 814 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande