NANJELRUN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NANJELRUN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.846.243

Publication

23/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-03-2015

Griffie

*15304891*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607846243

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

NANJELRUN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 18 maart 2015, te registreren dat 1. mevrouw MERGAERTS Nancy Angèle Eddy, geboren te Aarschot op 20 juni 1969, wonend te 3128 Tremelo (Baal), Geertruimoerstraat 1 A en 2. de heer VANDEN DRIES Jelle, geboren te Leuven op 28 juli 1995, wonend te 3128 Tremelo (Baal), Geertruimoerstraat 1 A, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

- onder de benaming NANJELRUN, met zetel te 3128 Tremelo (Baal), Geertruimoerstraat 1A en met een onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

. achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) bedraagt en volledig in geld geplaatst werd;

. ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00) in geld gestort werd;

.verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door:

a) voornoemde mevrouw Nancy Mergaerts, die stortte ten belope van vijfduizend zeshonderd zesenzestigduizend euro zevenenzestig cent (¬ 5.666,67), waarvoor haar honderd zeventig (170) ten belope van één/derde gestorte aandelen worden toegekend;

b) voornoemde heer Jelle Vanden Dries, die stortte ten belope van vijfhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 533,33), waarvoor hem zestien (16) ten belope van één/derde gestorte aandelen worden toegekend;

- met boekjaar lopend van één januari tot éénendertig december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2015);

- met jaarvergadering op de laatste maandag van juni om 19.00uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2016);

- die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden (tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur, mevrouw MERGAERTS Nancy, wonend te 3128 Tremelo (Baal), Geertruimoerstraat 1A en de heer VANDEN DRIES Jelle, wonend te 3128 Tremelo (Baal), Geertruimoerstraat 1A);

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van 2 zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

- De vennootschap heeft tot doel:

De verkoop en aankoop van alle sportartikelen, sprotkledij en bijhorigheden, de aankoop en verkoop van kledij, schoenen, lederwaren en dit zowel in klein- als groothandel in alle aanverwanten en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en alle verhandelingen die daarop betrekking hebben.

Het uitvoeren van administratief werk in opdracht van en voor derden.

Onderwerp akte :

Geertruimoerstraat 1 Bus A 3128 Tremelo

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle handels, nijverheid, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten, die rechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap mag borg staan voor derden en zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar zijn in andere vennootschappen.

- Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: bvba Boekhoudkantoor Van Damme,

kantoorhoudend te 3128 Tremelo (Baal), Jef Van Horicklaan 12, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, het Ondernemingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Kurt Geysels te Aarschot

19/03/2015

Coordonnées
NANJELRUN

Adresse
GEERTRUIMOERSTRAAT 1, BUS A 3128 BAAL

Code postal : 3128
Localité : Baal
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande