NANO S

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NANO S
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.880.469

Publication

27/10/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblar

mod 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,111111111011

NEERGELEGD

16 HU. 201/1

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuvreiffie

Ondernemingsnr 0426.880.469

Benaming (voluit) : Dr. Arnold Van Kerckhoven, algemene geneeskunde

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Erasme Ruelensvest 73

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte :BVBA:VERPLAATSING VAN DE ZETEL WIJZIGING VAN DE NAAM - WIJZIGING VAN HET DOEL EN DE AARD ONTSLAG - BENOEMING - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven op zes oktober, tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van' hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1. Verplaatsing van de zetel van 3001 Leuven (Heverlee), Erasme Ruelensvest 73 naar 3010 Leuven (Kessel-Lo), Guldensporenlaan 1,

2. Wijziging van de naam van de vennootschap in "NANO S";

3, Wijziging van het doel en de aard van de vennootschap:

a) Verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen:

verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording inzake de voorgestelde wijziging van

het maatschappelijk doel en de aard;

- staat van activa en passive, opgemaakt op eenendertig juli tweeduizend veertien.

b) Beslissing inzake de voorgestelde doelwijziging waarbij het doel zal worden gewijzigd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in ergen

naam:

advies Inzake financiën, sociale wetgeving, administratie voor derden,..:

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop en de verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisimichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in bet algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

3) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een merend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot merende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aankoop en de verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

4) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of-ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of vetwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de uitdrukking 'Vermogensbeheer" of "advies" in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

" " " " -" " ." " " ,.1.-1." " " " " " " " " " " " " " " " " -------- ------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

nad 111

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbinte-rifs-Sina-feïOïiv-aâiljorg-ânVai-bintenisse-n-van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstsreeks verband met haar maatschappelijke doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken," c.) Ingevolge de hiervoor vermelde doelwijziging: wijziging van de aard; te weten omzetting in een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 4. Naar aanleiding van de omvorming van de doktersvennootschap in een handelsvennootschap schrapping van al de verwijzingen in de statuten naar "geneesheer", "Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren", "patiënt",

5, Wijziging van het statutair zaakvoerderschap voor een periode van tien jaar in een niet-statutair zaakvoerderschap voor een onbeperkte duur.

6. Afschaffing van het verbod van splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom.

7. Ontslag van de statutaire zaakvoerder de heer VAN KERCKHOVEN Arnold en tussentijdse kwijting over het door hem gevoerde beleid.

8. Benoeming van mevrouw VAN KERCKHOVEN Sophie Suzanne Willem Nadine, 3390 Tielt-Winge,

Beurtstraat 26 tot gewoon zaakvoerder voor een onbeperkte duur.

Aanpassing van de statuten aan de nieuwe wetgeving inzake de ontbinding van vennootschappen.

10. Volledige vervanging van de statuten, zonder dat daarbij wordt getornd aan de statutaire bepalingen inzake

duur, vertegenwoordiging, boekjaar, jaarvergadering en winstverdeling en waarbij rekening wordt gehouden met

de doorgevoerde wijzigingen o.a. naamswijziging, doelwijziging, de vervanging van de statutair zaakvoerder en

de gewijzigde wetgeving inzake de ontbinding van vennootschap.

Uittreksel uit de statuten:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "NANO

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft haar zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Guldensporenlaan 1. De zetel kan zonder

statutenwijziging binnen het Nederlands taalgebied in België of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden

bil besluit van de zaakvoerder.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfduizend tweehonderdvijftig (5.250) gelijke aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/één vijfduizend tweehonderdvijftigste (1/5.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkillgt, behoren hem toe in volte eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, in of buiten de statuten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De opdracht van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één julien eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op de laatste blz. van Luik S. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOd11.1

"bi-ii:9-iii76érdèrïrrioete-ii-éfé-geworiê-âIâ-êîn-inè vergadering vande" vériif6teh,lé rverga-genoemd, iederjaar bijeenroepen de derde donderdag van de maand december om negen uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingshrief vermeld. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien (15) dagen ter de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen (volmachtdragers) die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet in artikel 13, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de vergadering, het besluit met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschnlven verrnelcL

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen«

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn aile maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie

Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte

historiek en gecoördineerde statuten

.............. ........ ...... ................. ......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/01/2014 : LE064931
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0452-009
28/02/2013 : LE064931
13/02/2015
ÿþ(EJ

Mod Word 11.1

~_I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

toor-behoudei

aan het

Belgisch Staatsbla

111

Ondernemingsnr : 0426.880.469

Benaming

(voluit) : NANO S

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Guldensporenlaan 1 te 3010 Kessel lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag van zaakvoerder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 01/02/2015 blijkt dat:

Mevrouw Sophie VAN KERCKHOVEN, wonende Beurtstraat 25 te 3390 Tielt-Winge, neemt vanaf 31/01/2015 ontslag als zaakvoerder en wordt kwijting verleend.

Mevrouw Godelieve BOOGAERTS, wonende Broekstraat 25 te 3350 Wommersom, wordt vanaf 01/02/2015 als zaakvoerder benoemd.

Godelieve BOOGAERTS

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/02/2012 : LE064931
29/12/2010 : LE064931
24/12/2009 : LE064931
14/01/2009 : LE064931
23/01/2008 : LE064931
28/06/2006 : LE064931
04/05/2006 : LE064931
02/08/2005 : LE064931
03/09/2004 : LE064931
07/08/2003 : LE064931
23/10/2002 : LE064931
06/07/2001 : LE064931
22/11/2000 : LE064931
11/03/1999 : LE064931
01/01/1988 : LE64931
01/01/1988 : LE64931
01/01/1988 : LE64931

Coordonnées
NANO S

Adresse
GULDENSPORENLAAN 1 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande