NARRAN ANALYTICS, AFGEKORT : NARRAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NARRAN ANALYTICS, AFGEKORT : NARRAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.471.392

Publication

19/05/2014
ÿþbe

a

BE

Sta

mod 19.1

I= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tefegd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel

Leven, de O 7 MEI 2014

DE GRIFFIER,,

Griffie

e "

"

Ondernemingsnr 0878471392

Benaming (voluit) : LA WAKABACA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ringlaan 80

3080 Tervuren

Onderwerp akte :Statutenwijziging - kapitaalverhogng door inbreng in natura van de schuldvordering van de dividendgerechtigde

Uit het proces verbaal gesloten door not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertern (Leefdaal) op 17 december; 2013 om 15.00 uur (geregistreerd 3 bladen, geen renvooien, te Leuven, 20 kantoor der registratie op: 2311212013, boek 1379, blad 100, vak 8, Ontvangen: 50 EUR, getekend, de Ontvanger: De Clercq G.) blijkt dat de bijzondere algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: Kennisname bijzondere algemene vergadering

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 2 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een:

tussentijds bruto-dividend ten befope van één miljoen zevenhonderd vijfentachtig duizend euro (E

1.785.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij honderd achtenzeventig duizend vijfhonderd euro (¬ 178.500,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Dit dividend werd toegekend de enige vennoot de heer Paul Verhaeghe en werd betaalbaar gesteld op 10 december 2013, door boeking op rekening-courant van de enige vennoot.

TWEEDE BESLUIT : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor André Geeroms optredend als permanent vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VRC Bedrijfsrevisoren" met maatschappelijke zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, West Point park, 't Hofveld 6 C3, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben 3, ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 10 december 2013 opgesteld door voornoemde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "VRC Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd als gezegd, luiden letterlijk ais volgt:

" De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de vennootschap LA WAKABACA BVBA bestaat uit een vordering ten bedrag van 1.605.500,00 EUR, ontstaan door de toekenning van een tussentijds dividend in het kader van de programmawet van 28.062013, en waarvoor 14.205 nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de,: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is: voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en: duidelijkheid;

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair, Is;

D) de waarde bepaling waartoe deze methode van waardering leidt, mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Als vergoeding voor de inbreng in natura worden 14.205 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominaler waarde uitgegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'

Voor-

béNaude1 aan het Belgisch

Staatsblad

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

10 december 2013

De bedrijfsrevisor

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms

(volgt de handtekening)"

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de voornoemde enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten faste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope één miljoen zeshonderd en zes duizend vijfhonderd euro (¬ 1.606.500,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestart

Bijgevolg verklaart de enige vennoot, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividentenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaard, de veertienduizend tweehonderd en vijf (14205) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend ,

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in

artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije boekjaren.

DERDE BESLUIT: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van één miljoen zeshonderd en zes duizend vijfhonderd euro (¬ 1.606.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen zeshonderd vijfentwintig duizend honderd euro (¬ 1.626.100,00), vertegenwoordigd door veertien duizend driehonderd eenennegentig(14.391) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLUIT: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering het desbetreffende artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd vijfentwintig duizend honderd euro (¬ 1.625.100,00),

Het wordt vertegenwoordigd door veertienduizend driehonderd eenennegentig aandelen (14.391), zonder vermelding van waarde, die ieder één veertien duizend driehonderd eenennegentigste (14.391ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT: Toevoeging aan artikel 7 van de statuten van paragraaf ivm de rechten verbonden aan het vruchtgebruik van de aandelen.

De vergadering beslist volgende paragraaf toe te voegen aan artikel 7 van de statuten

"ingeval van splitsing van de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom zullen aile mogelijke rechten verbonden aan dit aandeel uitsluitend uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, inclusief de rechten op bijzondere en buitengewone algemene vergadering, alsmede het stemrecht tot kapitaalverhoging, kapitaalvermindering of ontbinding en vereffening van de vennootschap."

ZESDE BESLUIT: Benoeming van de heer Laloux Frédéric, geboren te Ukkel op 22 augustus 1973, rijksregisternummer 730822-267.80, wonende te 1190 Brussel, Serviëstraat 54 als opvolgend zaakvoerder bij vooroverlijden van de heer Paul Verhaeghe, huidig zaakvoerder, tot dat de heer Laloux Frédéric een vervangend zaakvoerder voordraagt aan de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLUIT: Volmacht Coördinatie

De vergadering verleent aan de ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLUIT: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan bet bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen

beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van bet tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

Voor analytisch uittreksel

Getekend: notaris Stefan Vangoetsenhoven

Samen mee neergelegd : uitgifte van onderhavige akte, verslag zaakvoerder dd 10 december 2013,

verslag bedrijfsrevisor dd 10 december 2013.

Voor-

béleoisdet

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.07.2013, NGL 06.08.2013 13404-0204-013
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 18.07.2012 12307-0526-012
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 24.08.2011 11435-0236-010
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 13.07.2010 10295-0051-010
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 30.06.2009 09333-0323-010
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 22.07.2008 08444-0175-011
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 28.06.2007 07300-0346-011
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 23.08.2016 16463-0555-011

Coordonnées
NARRAN ANALYTICS, AFGEKORT : NARRAN

Adresse
RINGLAAN 80 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande