NEARLY NEW OFFICE FACILITIES, AFGEKORT : NNOF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEARLY NEW OFFICE FACILITIES, AFGEKORT : NNOF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 501.666.677

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 24.07.2014 14338-0339-031
11/12/2012
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

~

3 uil« Mg

' Griffie

Ondernetningsnr ; Q SCM GG [d er 1

Benaming (voluit) : Nearly New Office Facilities

(verkort) : NNOF

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Radiatorenstraat 1

1800 Vilvoorde

Onderwerp akte :OPRICHTING -- STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN -- BENOEMINGEN

_l Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap;; tj onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE,:; geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op achtentwintig november tweeduizend en twaalf en.j :l neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel vóór de vervulling van de formaliteit van registra :

,;

tie, dat:

:: 1. de naamloze vennootschap PIERRE MANAGEMENT CONSULTANCY, met zetel te 1440 Braine-Ie-Château, rue de;:

2. de heer Didier Etienne Christiane PIERRE, geboren te Wilrijk op 14 mei 1969, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Gillijnsstraat 7B;

3. de heer Christian Léon Marc KLINKEMALLIE, geboren te Brussel op 11 december 1962, wonende te 1731 Asse;

(Zetlik), Vliegwezenlaan 49; :;

:; 4. de heer Jean-Christophe PIERRE, geboren te Leuven op 14 april 1974, wonende te 3040 Huldenberg (Loonbeek), St. ii Jansbergsteenweg 8;

i; 5, de heer Andries Jan Louis VANEYCKEN, geboren te Leuven op 26 maart 1987, wonende te 1820 Steenokkerzeel,;; ;l Vereeckenstraat 30,

,;

een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam : "Nearly New Office Facilities" (afgekort "NNOF").

;s ZETEL. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Radiatorenstraat 1. ,.

DOEL.1. De vennootschap heeft als doel het ontplooien en exploiteren van alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met een kenniscentrum rond duurzame kantooromgevingen en werkplekconcepten.

2. De vennootschap heeft tevens als doel het ontplooien en exploiteren van alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks off; onrechtreeks verband houden met een databank van en adviesverlening aangaande, alsook productie en implementatie van,;; ;, duurzame kantooromgevingen en werkplekconcepten.

s; '3. De vennootschap heeft tevens als doel het ontplooien en exploiteren van alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks e: :; onreehtreeks verband houden met opslag en vervoer voor derden.

De vennootschap kan haar doel ontplooien zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor,!

rekening van derden, hetzij samen met derden,

`, Zij kan optreden als consultant aangaande deze handelingen en aan prospectie doen. 1.

Zij kan alle mogelijke exploitatie- of uitrustingsgoederen, zowel roerende als onroerende, verwerven, verhuren of huren,;] oprichten, vervreemden of ruilen, en in het algemeen alle mogelijke handels-, industriële en financiële operaties;; ; ondernemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de;' onderaanneming in het algemeen en de exploitatie van alle mogelijke intellectuele, industriële en commerciële rechten dies; daarmee verband houden, Zij kan alle mogelijke roerende en onroerende goederen verwerven bij wijze van investering,., zelfs indien er geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband is met het maatschappelijk doel,

;, Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of;; onrechtstreeks verband houden met haar ma atechappeiijk doel. of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.:; Zij kan met name bij wijze van inbreng, fusie, aankoop, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan heti;

ij doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. ,.

;' Zij kan het bestuur en de vereffening waarnemen van alle vennootschappen waarmee enige band van deelneming bestaat en:; mag te hunnen gunste alle mogelijke leningen, borgstellingen en persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken. DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het ogenblik van het verkrijgen van de'i rechtspersoonlijkheid.

;, KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdduizend euro (E 200.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Nivelles 208, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Nivelles onder het ondernemingsnummer 0453,958.416;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11,1

~

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deelvan het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen werden volledig onderschreven in geld en tegen pari. Het kapitaal werd volledig volgestort. Bankattest. Het geld bestemd voor de storting van bovenvermeld inbreng in geld voor de oprichting van de vennootschap werd geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de bank KBC Bank, waarvan een attest de dato 27 november 2012 aan de notaris werd overhandigd.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERING. De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt jaarlijks gehouden op de tweede donderdag van mei om 15.00 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per e-mail of faxbericht gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats ten minste vijf voile dagen v66r de algemene vergadering neergelegd worden.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen.

De aandeelhouders, houders van winstbewijzen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden,

De raad van bestuur bepaalt de wijze waarop de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op zulke wijze aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd.

Het elektronisch communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in stat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

= De raad van bestuur bepaalt de wijze waarop wordt vastgesteld " dat een aandeelhouder via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn , voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet ; aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

- hetzij door twee bestuurders samen optredend,

- hetzij door het afzonderlijk optreden van een afgevaardigd bestuurder,

- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

; Zij is bovendien geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden die handelen binnen het kader van hun mandaat. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

. WINSTVERDELING. De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst, De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN,

BENOEMINGEN.

, a) Werden tot bestuurders benoemd voor en termijn van zes (6) jaren, eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die wordt gehouden in 2018 :

de naamloze vennootschap PIERRE MANAGEMENT CONSULTANCY, met zetel te 1440 Braine-le-Château, rue de = Nivelles 208, vast vertegenwoordigd door de Heer Didier PIERRE, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Gillijnsstraat 7B; . de heer Christian Léon Mare KLINKEMALLIE, wonende te 1731 Asse (Zellik), VliegwezenIaan 49;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij-van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

. de heer Jean-Christophe PIERRE, wonende te 3040 Huldenberg (Loonbeek), St: Jansbergsteenweg 8;

de heer Andries Jan Louis VANEYCKEN, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Vereeckenstraat 30.

b) Er werd geen commissaris benoemd.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING.

- Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden 2014, overeenkomstig de statuten.

VOLMACHT.

De heer Christian Klinkemallie, voornoemd, die daartoe woonstkeuze doet te 1800 Vilvoorde, Radiatorenstraat 1, en de

hierna volgende medewerkers van de burgerlijke CVBA Deloitte Belastingconsulenten, met vestiging te 3010 Leuven,

Martelarenlaan 38, en met ondernemingsnummer 0418.466,314: 1) Jolien Van Aerschot, 2) Ilse Engelen, werden

aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de

Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te

vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te ondertekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren

jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

RAAD VAN BESTUUR.

De voornoemde vennootschap PIERRE MANAGEMENT CONSULTANCY, vast vertegenwoordigd door de heer Didier

Pierre, voornoemd, werd benoemd als afgevaardigd bestuurder.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging ; Uitgifte.

F,DEPUYT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15338-0399-033

Coordonnées
NEARLY NEW OFFICE FACILITIES, AFGEKORT : NN…

Adresse
RADIATORENSTRAAT 1 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande