NEERINCKX EN ZOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEERINCKX EN ZOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.741.497

Publication

06/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van producten die zij vervaardigen en omvattende tevens de onderneming voor het optrekken van niet- metalen bungalows en houten chalets en het optrekken van geprefabriceerde woningen.

k) Onderneming voor het uitvoeren van bekisting- en ijzervlechtwerken.

l) Onderneming voor het zandstralen en chemisch reinigen van gevels.

m) Onderneming voor het reinigen, sableren en ontvetten van metalen, van metalen gebinten en van metalen constructies, van houten balken en van houten constructies.

n) Onderneming voor industrieel spuit- en lakwerk,

pistoolschilderen.

o) Onderneming voor het anodiseren en galvaniseren van metalen.

p) Onderneming voor het droogmaken van muren door fusie en injectie door middel van waterdichte mortels en andere producten.

q) Onderneming voor het waterdicht maken van gevels.

r) Onderneming voor het herstellen van beton- en metselwerken bijkomstig bij gevelreiniging en restauratie- en voegwerken.

s) Onderneming voor het aanbrengen van synthetische vloeren ( kunstharsen ).

t) Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels.

u) Onderneming voor het slopen van gebouwen en kunstwerken, omvattende het effenen en het wegruimen ervan.

v) Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen.

w) Onderneming voor het bouwen van niet metalen kunstwerken, met uitzonderingen van de zee- en rivierwerken.

X) Onderneming voor het steenhouwen van grafmonumenten en het herstellen van kerken, publieke en private monumenten en van stijlgevels en andere, beoogt niet de uitbating van steengroeven.

y) Onderneming voor het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen, fabricatie en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen in marmer of steen.

z) Onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer : omvattende het dekken van daken met asfalt of koolwaterstofhoudende producten eventueel gecombineerd met metalen.

aa) Onderneming voor het droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer.

bb)Onderneming voor het bedekken van gebouwen, met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen van asbestcement : omvattende niet de bedekking met non ferrometalen of de bedekking met asfalt of teer.

cc) Onderneming voor het verwijderen van asbest uit alle soorten gebouwen.

dd) Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van andere wanden vloerbekleding, met uitzondering van hout.

ee) Onderneming voor het leggen van parketvloeren en het plaatsen van houten wanden en vloerbekledingen, inbegrepen de plaatsing van scheidingswanden of valse zolderingen van hout : omvattende het werk in de werkplaats van ondernemingen waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van dergelijke bedekkingsmaterialen.

ff) Onderneming voor warmte- en geluidsisolering.

gg) Onderneming voor het plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken: omvattende de berapingwerken, het plaatsen van chapes en de gips- en staffwerken.

hh)Onderneming voor het behangen en garneren : omvattende het plaatsen van binnenbehang, gordijnen en parketbekleding alsmede van alle andere wand- en vloerbekleding van synthetische stoffen, en voornamelijk van kunststof.

ii) Onderneming voor het schilderen van gebouwen, omvattende alle schilderwerk van de voorbereidende werkzaamheden, tot de volledige afwerking. Omvat ook het kalken en het bestrijken met waterverf.

jj) Onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen : omvattende het werk in de werkplaats van ondernemingen waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van allerhande houten voorwerpen en producten die zij vervaardigen, omvat ook het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken en het plaatsen van deuren en plinten in kunststof.

kk) Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van houten, vensterluiken : omvattende de fabricatie en het plaatsen van luiken van kunststof.

ll) Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk: omvattende het plaatsen van roosters, intrekbare- en roldeuren van buitenrolluiken ( met inbegrip van het werk in de werkplaats gevolgd door plaatsing) alsmede het bedekken van muren en zoldering door het aanbrengen van metalen elementen.

mm) Onderneming voor het plaatsten van ruiten, glas alsook glas in lood, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal: omvat de glaswerken in het algemeen, het plaatsen van spiegelglas, het vervaardigen en plaatsen van gekleurde ramen, het plaatsen van alle doorschijnend of doorzichtig materiaal het bouwen van wanden en bedekkingen van doorschijnend beton, alsmede alle voorbereidende en bijkomstig werken die daarvoor nodig zijn.

nn) Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom: omvat de installatie van hulptoestellen.

oo)Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting , van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleidingen: omvat de luchtregeling en de industriële pijpleidingen: omvat de ondernemingen die zich hoofdzakelijk bezighouden met het thermisch isoleren van pijpleidingen en kanalisaties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

pp)Onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het leveren en plaatsen van waterverzachters: omvat eveneens de daken van non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters.

qq)Onderneming voor het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische installaties en metaalconstructies. rr) De coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau. ss) Onderneming in het fabriceren en plaatsen, van alle bouwmaterialen en aanneming en uitvoering

ervan.

tt) De fabricatie en de groot- en kleinhandel van alle geprefabriceerde betonelementen.

uu) Het verkopen, verhuren of herstellen van alle aannemers- en vervoermateriaal, alsook afzetbakken, het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden.

vv) De groot- en kleinhandel in bouwmaterialen en antiquiteiten.

ww) De onderneming in het verhandelen van onroerende goederen, de bouwpromotie en de aan- en verkoop ervan.

xx) Het aankopen en verkopen, al dan niet na restauratie, van oude meubelen, gebruiksgoederen. yy) Bijzondere materialen, antiquiteiten, curiosa, alsmede van alle onroerende goederen.

zz) Het uitvoeren van restauraties.

aaa) Het optreden als makelaar, zowel in roerende als onroerende zaken. Het uitvoeren van expertises, zowel voor private personen als voor openbare besturen.

bbb) Het vervaardigen van bouwstoffen, materialen, gebruiksvoorwerpen, volgens oude procédés. ccc) Groot-, halfgroot- en kleinhandel in bouwstoffen, materialen, gebruiksvoorwerpen, meubelen, antiquiteiten en curiosa.

ddd) De bouw van podia, tribunes alsook speciale technische constructies al dan niet in rechtstreekse lijn of in onderaanneming;

eee) Het verlenen van adviezen op het vlak van afwerking van gebouwen evenals adviezen op het vlak van management van bedrijven;

fff) Het bestuderen van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- en buitenland, van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard, en alle aanverwante vraagstukken, voor zoveel als wettelijk toegelaten. De vennootschap kan diensten verlenen onder gelijk welke vorm ook aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichtingen doen;

ggg) Het uitbaten van een onderneming van onroerende goederen; meer bepaald het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van en maken in onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland; evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin,

hhh) Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen; iii) Het aanleggen van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden. Het snoeien van bomen en heggen. Alle landschapsverzorging.

jjj) Het verhuizen van meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken.

kkk) Alle goederenvervoer langs de weg, over het water, per spoor en door de lucht van alle mogelijke roerende goederen zowel nationaal als internationaal. Met inbegrip van zwaar internationaal vervoer, bulkgoederen en vervoer in tankwagens.

lll) Alle carrosseriewerken.

mmm) Het uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water.

nnn) Het uitbaten van een onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, voor hij- en hefwerkzaamheden voor rekening derden.

ooo) Het uitbaten van een onderneming voor voegwerken. Het uitvoeren van alle gevelwerken ondermeer door middel van zandstralen of met stoom.

ppp) Het uitbaten van een onderneming in verband met afwerking van gebouwen in de ruimst mogelijke zin.

qqq) Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Het ruimen van alle bouwterreinen.

rrr) Algemene bouwinstallatie.

sss) Het aanbrengen in gebouwen en bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

ttt) Alle grondverzetwerken inhoudende het graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, het graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven. Het bouwrijp maken van terreinen.

uuu) Het bouwen van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails)

vvv) Alle onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden. www) Het vervaardigen van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubeles, meubels voor scholen, restaurants enzomeer, overwegend van metaal.

xxx) Vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal, omvattende bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen.

yyy) Vervaardiging van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting zoals hoogovens, hijs- en hefwerktuigen.

zzz) Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten. De participatie, onder welke vorm het ook zij, in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

de oprichting, de ontwikkeling, en controle van zowel Belgische als buitenlandse ondernemingen met een gelijkaardig doel. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelf alleen maar bevorderend. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering.

Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigend.

I. INSCHRIJVING.

De honderd zesentachtig maatschappelijke aandelen worden ingeschreven en volledig afbetaald, door een

inbrengen in geld en in natura als volgt :

- Door de heer Benny Neerinckx op vijftig aandelen, hetzij voor vijfduizend euro, volledig volstort;

- Dor mevrouw Christel Piot op vijftig aandelen, hetzij voor vijfduizend euro, volledig volstort;

- Door de heer Jonathan Neerinckx op zesentachtig aandelen, hetzij voor achtduizend zeshonderd euro volledig volstort;

TOTAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigende de honderdzesentachtig (186) aandelen of de algeheelheid van het kapitaal, volledig volstort.

II. AFBETALING.

INBRENG IN NATURA

De heer Benny Neerinckx en mevrouw Christel Piot verklaren in de vennootschap inbreng te doen van diverse bestanddelen aan een totale inbrengwaarde van tweeëntwintigduizend negenhonderdvijfenzestig euro (¬ 22.965,00).

De heer Benny Neerinckx en mevrouw Christel Piot hebben mij schriftelijk bevestigd dat deze diverse bestanddelen hen persoonlijk en in volle eigendom toebehoren en dat zij door hen voor vrij en onbelast kunnen worden overgedragen.

Beschrijving van de in te brengen aandelen

De heer Benny Neerinckx is ingeschreven bij de Kruispuntbank met als ondernemingsnummer 0810.134.102. De in te brengen bestanddelen bevatten zowel immateriële als materiële activa.

De immateriële activa omvatten het klantenbestand, het leveranciersbestand, de know-how en de relaties, de operationele en administratieve organisatie, evenals de vakbekwaamheid van de overdrager.

De materiële vaste activa omvatten alle installaties, machines en uitrusting, alsook meubilair en kantooruitrusting, en rollend materieel op heden in gebruik bij de overdrager.

Verslag revisor

De inbrengers hebben op 15 januari 2014, een bijzonder verslag opgemaakt omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De heer Luc Ravert, bedrijfsrevisor, vennoot van het bedrijfsrevisorenkantoor besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ravert, Stevens & Co te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, werd aangesteld om een verslag op te maken overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende beschrijving van de inbreng in natura en van de toegepaste waarderingsmethoden.

Dit revisoraal verslag werd gedateerd op 15 januari 2014, waarvan het besluit hierna letterlijk wordt weergegeven:

 Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen  RAVERT, STEVENS & C° , bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door de heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor, verklaart hierbij dat uit zijn onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA  NEERINCKX EN ZOON is gebleken dat :

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

" de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbrengen in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de toegepaste methoden van waardering in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden redelijk zijn en op gepaste wijze toegepast worden ter bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, rekening houdend met het  going concern principe.

" De inbrengwaarde waartoe de methoden van waardering hebben geleid, komen ten minste overeen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, met name de uitgifte van 100 aandelen zonder nominale waarde en boeking van een creditsaldo van 12.965,-EUR op de rekening-courant van De Heer en Mevrouw Neerinckx/Piot.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op datum van 15 januari 2014 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA  RAVERT, STEVENS & C° , vertegenwoordigd door :

Luc Ravert

Bedrijfsrevisor

De oprichters verklaren vooraf kennis te hebben genomen van dit revisoraal verslag. Zij ontslaan ondergetekende notaris van de lezing ervan en verklaart de inhoud ervan goed te keuren zonder opmerkingen te formuleren. Een exemplaar van beide verslagen wordt aan deze akte gehecht.

Pro fisco

Deze inbreng is niet onderworpen aan registratierechten, behoudens het vast recht.

INBRENG IN GELD

Vervolgens verklaart de heer Jonathan Neerinckx inbreng te doen van een geldsom ten bedrage van achtduizend zeshonderd euro (¬ 8.600,00).

De heer Jonathan Neerinckx verklaart dat het bedrag ten belope van achtduizend zeshonderd euro (¬ 8.600,00) gedepo¬neerd is bij de naamloze vennoot-schap  Belfius Bank , op een bijzondere rekening op naam van de ven¬nootschap in oprichting geopend onder het nummer BE75 0688 9902 7551.

Een bewijs van die deponering van 20 januari 2014, wordt in het dossier van ondergetekende Notaris bewaard. Vergoeding voor de inbreng

Tot vergoeding van deze inbrengs, ten bedrage van tienduizend euro (¬ 10.000,00), worden aan de inbrengers, zijnde de Heer Benny Neerinckx en mevrouw Christel Piot, die aanvaarden, toegekend : honderd (100) aandelen, die volledig volstort zijn.

Voorwaarden van de inbreng

De vennootschap zal de eigendom van de ingebrachte bestanddelen verwerven evenals het daarmee verbonden genot vanaf de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

De vennootschap zal vanaf de dag waarop zij eigenaar zal zijn alle belastingen en kosten die de ingebrachte bestanddelen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze bestanddelen ten laste nemen.

De vennootschap zal worden gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger voortvloeiend uit deze inbreng.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen. Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappenen dienaangaande na te leven.

VERGOEDINGEN.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De zaakvoerder en indien er meerdere zaakvoerders zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap in alle omstandigheden alle daden van bestuur en beschikking te stellen binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Alle akten die de vennootschap verbinden en noch door het wetboek van vennootschappen, noch door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, zullen geldig ondertekend worden door de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden delegeren onder zijn verantwoordelijkheid aan zulke personen die hij zal aanduiden met geschreven mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde

lasthebber.

DAGELIJKS BESTUUR.

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van hun

bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat zij bepalen en voor een duurtijd die zij vaststellen.

CONTROLE.

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend in overeenstemming met het Wetboek van

vennootschappen.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand juni om achttien

uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap het vereist of op aanvraag van de zaakvoerders of commissarissen of op verzoek van vennoten

die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats

aangeduid in de oproepingen.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

RESERVE  VEREFFENING

Jaarlijks wordt van de nettowinst, vermeld in de jaarrekening, een bedrag van ten minste vijf ten honderd

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het

reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die

oppermachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit

hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet

uitgekeerd mogen worden.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening door

de zorg van de zaakvoerders, handelend als vereffenaars en, bij hun ontstentenis, door de vereffenaars

benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BESLISSINGEN VAN DE OPRICHTERS.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, beslissen de oprichters nog hetgeen

volgt:

1. Benoeming van zaakvoerders.

De oprichters beslissen het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op een.

Voor de eerste maal benoemen de oprichters de heer Benny Neerinckx, voornoemde oprichter, tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, die aanvaardt.

Op de vraag hen door ons, notaris, gesteld, hebben de hiervoor benoemde zaakvoerders verklaard te voldoen aan alle wettelijke vereisten om de functie van zaakvoerder te mogen uitoefenen.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Elke voormelde zaakvoerder erkent dat ondergetekende notaris hem ingelicht heeft over het feit dat hij mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de rechtshandelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging van rechtspersoonlijkheid teneinde zijn aansprakelijkheid te beperken dit in toepassing van artikel 52 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar.

De oprichters beslissen dat het eerste boekjaar begint te lopen op de datum van het verkrijgen van

rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

3. Datum van de eerste jaarvergadering.

De oprichters beslissen dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2015.

4. Commissaris.

Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 12, §2, van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, beslissen de oprichters geen commissaris te benoemen.

5. Bekrachtiging verbintenissen gesteld voor de vennootschap in oprichting.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van het neerleggen ter griffie van de bevoegde handelsrechtbank van een afschrift of een uittreksel van de oprichtingsakte, worden alle rechtshandelingen in naam van de vennootschap in oprichting gesteld sinds 1 januari 2014 door de oprichters handelend in naam en voor rekening van de vennootschap, goedgekeurd, overgenomen en bekrachtigd.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 22.06.2016 16226-0047-012

Coordonnées
NEERINCKX EN ZOON

Adresse
SCHERMERSHOEK 20 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande