NENA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NENA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.032.119

Publication

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.12.2012, NGL 12.03.2013 13060-0229-010
31/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0458.032.119

Benaming

(voluit) : NENA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3290 Diest, Vroentestraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (GERUISLOZE FUSIE)

Uit proces-verbaal van de gezamenlijk gehouden buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NENA", (overgenomen vennootschap), met zetel te (3290) Diest, Vroentestraat 2, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W.T.M.B." (overnemende vennootschap), met zetel te 2600 Berchem, Coremansstraat 24 bus 10, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Wilrijk op 28 december 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT

1/ De voorzitter wordt ontslagen van een integrale voorlezing van het fusievoorstel dat werd opgesteld op 17 september 2012 in gezamenlijk overleg tussen de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NENA" en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W.T.M.B.".

2/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NENA" door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W.T,M.B.",

3/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NENA" keurt het voormelde fusievoorstel goed en betuigt haar instemming met de geruisloze fusie waarbij de overnemende vennootschap de over te nemen vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NENA" besluit de vennootschap te ontbinden zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W.T.M.B.".

TWEEDE BESLUIT

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W.T.M.B." besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NENA".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "NENA", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W.T.M.B," houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "NENA", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "NENA" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen van de over te nemen vennootschap die zijn ontstaan vanaf 1 oktober 2012, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "W.T.M.B.".

21 Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NENA", zoals hierna beschreven," over op de overnemende vennootschap

2.A/ Algemene omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NENA", op basis van de staat van actief en passief opgemaakt per 30 september 2012:

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende

vennootschap bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 1 1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llIIli111~iini~iwwuuim

3018366

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 7 JAN. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

BylagenTbij 7ièï Eelgisèlï Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ` aan hdt Belgisch Staatsblad

voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar clientèle, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en tegenover haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

2.B1 Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap:

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

2.C/ Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap:

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering' van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "NENA", met

name de heer SMEETS Patrick, voormeld.

VIERDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerder en ondergetekende notaris

om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting

deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de ontbinding ingevolge fusie

van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap;

- het register van aandelen van de overgenomen vennootschap zef worden bewaard op de zetel van de

overnemende vennootschap.

Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/10/2012
ÿþ Mad Word 114

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Nergniegti t:JC grief dur

Rechtbank van I<csoerxt~c~~Î

te Leuven, do 'U ,[ URE 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

*iaieaaaa*

V1 pehc

aai

Bel, Staa

IIII

Ondernemingsar : 0458.032.119

Benaming

(voluit) : NENA

(verkort) : NENA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid)

Zetel : Vroentesraat 2, 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Conform de wettelijke bepalingen terzake woordt een fusievoorstel opgemaakt.

1 identificatie van de te fuseren "vennootschappen

Identificatie van de overnemende vennootschap

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam:

Doel:

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op, het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur,

Het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst ervan te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaing en de verhuring van deze goederen.

Het optreden als tussenpersoon in de handel

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemengen en inzonderheid:

a.het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en finciële operatie verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d.het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e.het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of oçndememingen;

f.het verhuren of huren, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben cp onroerende leasing;

g.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenmerlde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zcwel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Identificatie van de over te nemen vennootschap:

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: NENA

Doel:

De vennootschap heeft tot doel: in en uitvoer, groot- en kleinhandel van boeken en tijdschriften, beeldjes in aardewerk en metalen voorwerpen, halfedelstenen, pendels, kaarsen, wierook, etherische oliën, bachbloesems, kruiden, thee, kledij, schoeisel, branders, CD's Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemallelijken en/of helpen uitbreiden. onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in bestaande en-of nog op te richten industriële en handelsondernemeingen deelnemen.

2. Datum vanaf welke de hansdelingen van de over te nemen vennootschap

boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekeningt van de

overnemende vennootschap

30 september 2012

3.Rechten toegekend aan de aandelhouders van de over te nemen

vennootscap met bijzondere rechten

Er worden geen specifieke rehten toegekend door de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap

4. Bijzonder voordeln toegekend aan de bestuursorganen

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aldus opgemaakt te Berchem, 17 september 2012

De Heer Willy Roels De Heer Pascal Smeets

Zaakvoerder Zaakvoerder

W.T.M.B. bvba NENA bvbaTekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

r

22/08/2012
ÿþMod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

71-371"." 1t~< ~S

~-~.

i I II [III

*12144730*

Neergelegd ter griffie van de Rechttbaflk van Koophandel te Ant4/erpen, op

Griffier O AUG, 2012

Ondernemingsnr : 0458.032.119

Benaming

(voluit) : Nena

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Lozanastraat 63 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging-wijziging zaakvoerder

Uit de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Nena bvba" met zetel te Lange Lozanastraat 63 te 2018 Antwerpen de dato 16 Mei 2012 blijkt dat de algemene vergadering besloten heeft:

-het ontslag te aanvaarden van de heer Walter Doens als zaakvoerder en dit met ingang vanaf 17 Mei 2012. Tevens wordt er hem kwijting verleend voor het gevoerde beleid.

-vanaf 17 Mei 2012 als nieuwe zaakvoerder de heer Pascal Smeets aan te stellen Dit mandaat is onbezoldigd.

-vanaf 17 Mei 2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Vroentestraat 2 te 3290 Diest.

Pascal Smeets

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 10.05.2012 12109-0303-010
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 13.07.2011 11283-0549-011
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 12.07.2010 10300-0300-011
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 14.07.2009 09410-0330-013
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 30.06.2008 08306-0121-014
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.06.2007, NGL 27.07.2007 07466-0304-014
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.06.2006, NGL 28.06.2006 06327-0030-010
07/04/2006 : ME079988
01/07/2005 : ME079988
07/07/2004 : ME079988
01/08/2003 : ME079988
05/07/2002 : ME079988
21/07/2000 : ME079988
10/08/1999 : ME079988
13/06/1996 : ME79988

Coordonnées
NENA

Adresse
VROENTESTRAAT 2 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande