NERO-SITE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NERO-SITE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.948.095

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 17.09.2014, NGL 26.09.2014 14616-0506-011
29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 18.09.2013, NGL 25.11.2013 13667-0342-011
19/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 19.09.2012, NGL 16.10.2012 12610-0457-010
04/03/2011
ÿþsi\

II~INVI@IIIIIIYIII~

" iio3ase~"

Luik--13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

naod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 2 FEB 2011

BRUSSEL

Griffie

11

Ondernemingsnr : 8 3 3. 9(a ó, o9 5

Benaming

(voluit) : NERO-SITE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1654 Beersel, G. Demeurslaan, nummer 35

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

Krachtens een akte verleden voor notaris Meester Valéry COLARD, Notaris me standplaats te Brussel, op 15 februari 2011, geregistreerd 8 bladen, één renvooi, op het 3de registratiekantoor van Vorst, op 16 februari 2011, boek 72, blad 55, vak 12, ontvangen 25 euro. De Eerstaanwezend Inspecteur NERO-SITE, blijkt dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NERO-SITE" opgericht werd; zijn neemt volgende statuten aan:

1.De Heer MAREEL Marcelo, geboren te Cordoba (Argentinië) op vijfentwintig november negentien honderd zevenenzestig, nationaal nummer 671125-369-74, echtgenoot van Mevrouw Jenara Blanco Gonzalez, wonende te 1651 Beersel (Lot), Beerselsestraat, 63, bus 21.

2.De Heer ASVESTARIS Jean, geboren te Seraing op negen maart negentien honderd zestig, nationaal nummer 600309-457-69, gescheiden, wonende te 1654 Beersel, G. Demeurslaan, 35.

zoals verklaard, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met een kapitaal van achttienduizend zes honderd euro (¬ 18.600,00).

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zes honderd euro (¬ 18.600,00) is vertegenwoordigd door honderd twintig kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, in pari en in speciën onderschreven als volgt: door de Heer Marcelo MAREEL, voornoemd: 93 kapitaalaandelen, zijnde voor negen duizend drie honderd euro (9.300 ¬ ); door de HEER Jean ASVESTARIS, voornoemd: 93 kapitaalaandelen, zijnde voor negen duizend drie honderd euro (9.300 ¬ ); SAMEN : HONDERD TWINTIG AANDELEN: 18.600,00 E. De oprichters verklaren en erkennen dat alle kapitaalaandelen volstort werden ten belope van één/derde, zodat de som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) thans ter beschikking is van de vennootschap.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "NERO-SITE".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1654 Beersel, G. Demeurslaan, 35.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam als in naam van derden en voor eigen rekening als voor rekening van derden: - het huren, verhuren en aan en verkopen van onroerende goederen, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. - de algemene bouwonderneming, daarin inbegrepen alle activiteiten van een bouwonderneming gaande van grondwerken, slo-pingswerken, schrijnwerken timmermanswerken, plafonneeren cementwerken, metselen betonwerken, glaswerken, tegelzetting, elektriciteitswerken, plaatsen van centrale verwarming, werken aan water-en gasleidingen, schilderwerken en het waterdichtmaken van bouwwerken, werkzaamheden die verband houden met beveiliging, airconditionning en verluchting, tot en met de voltooiing van gebouwen of bouwwerken, al dan niet in coördinatie met onderaanneming. Deze opsomming is niet limitatief, doch exemplatief. - de handel, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, verhuur en onderverhuur, verdeling en levering van alle producten zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal alle handelingen kunnen verrichten, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennootschap zal elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, onderschrijven, aan en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, voorschotten en leningen verschaffen, borg staan ten aanzien van derden. Ze zal ook bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar kunnen zijn in andere vennootschappen. Tenslotte, zal zij ook alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp of gelijkaardige voorwerpen. De vennootschap zal in het algemeen alle garanties kunnen verschaffen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen, roerend of onroerend, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zes honderd euro (¬ 18.600,00), is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, vennoten of niet, benoemd met of zonder beperking van de duur en in het laatste geval kan/kunnen deze de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerder(s).

De controle van de vennootschap wordt verleend aan één of meerdere commissarissen of aan de vennoten, overeenkomstig de beschikkingen die van toepassing zijn op de handelsvennootschappen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand september, om tien uur.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum van de oprichting en eindigt op eenendertig maart tweeduizend en twaalf.

De vennoten bijeengekomen in vergadering, hebben bovendien volgende besluiten genomen: a. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op een. b. Word benoemd tot deze functie: de Heer Jean ASVESTARIS, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt uitdrukkelijk dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet; c. De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur; d. De opdracht van de zaakvoerders wordt kosteloos uitgeoefend; e. De algemene vergadering beslist, op zicht van het financieel plan, om geen commissaris te benoemen; f. De algemene vergadering verleent alle machten aan de BVBA Herpabo, vertegenwoordigd door Mevrouw Herrebosch Nathalie, Brusselsesteenweg 326/7 te 1730 Asse, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving / aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, te verzekeren.

De nieuw benoemde zaakvoerders hebben, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel der statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank, volgend besluit genomen: Overeenkomstig artikel 61 van het wetboek der vennootschappen, duiden zij aan als permanente vertegenwoordiger van alle vennootschappen waarvan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NERO-SITE", de zaakvoerder, bestuurder of lid van het directiecomité zou zijn: de Heer Jean ASVESTARIS, voornoemd. De permanente vertegenwoordiger zal belast zijn met de uitoefening van deze opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de huidige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VOOR EENSLUITEND UITTREKSEL

Valéry Colard NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 16.09.2015, NGL 17.09.2015 15590-0122-011

Coordonnées
NERO-SITE

Adresse
G. DEMEURSLAAN 35 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande