NEW CITY PROJECTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEW CITY PROJECTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.551.648

Publication

25/04/2014
ÿþ yod Won:111.1

Qate' '1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ele3Se"

.en '

Griffie

Ondernemingsnr 0438551648 Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Vlaanderenstraat 105 te 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp aide Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel

Op 18 maart 2014 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen, in gemeen overleg, het voorstel om met fusie gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan de tekst hierna volgt.

Artikel 719 W. Venn. bepaalt het volgende:

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

r de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De voorgestelde fusie wordt door artikel 676 W.Venn. omschreven ais 'met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij van rechtswege en gelijktijdig het gehele vermogen van de BVBA PROMO-VER, zowel activa ais passive, rechten en verplichten, overgaat op de NV NEW CITY PROJECTS ais gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de BVBA PROMO-VER.

Indien het fusievoorstel op geldige wijze wordt goedgekeurd door de beide buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen, zal de BVBA PROMO-VER louter door deze beslissing van rechtswege ophouden te bestaan en gaat haar volledig vermogen, zowel activa als passive, niets uitgezonderd, over op de NV NEW CITY PROJECTS.

ldentificatie van de vennootschappen die aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zullen deelnemen [art, 719, lid 2, 10 W.Venn.] :

1. De NV NEW CITY PROJECTS, de overnemende vennootschap

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap met als benaming "NEW CITY PROJECTS", ingevolge akte verleden voor het ambt van notaris Ivo de Grave te Vilvoorde op 6 oktober 1989, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 oktober 1989, onder nummer 891028-97.

De statuten werden na de oprichting gewijzigd:

^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEW CITY PROJECTS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 juni 1993 waarvan akte verleden werd voor het ambt van notaris Ivo de Grave te Vilvoorde, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 juli 1993, onder nummer 930728-004;

-Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 23 december 1993 waarvan akte verleden werd voor het ambt van notaris Ivo de Grave te Vilvoorde, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 januari 1994, onder nummer 940127-195;

-Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 21 april 2006, waarvan akte verleden werd voor het ambt van notaris Jean-Luc PEÊRS te Vilvoorde, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 mei 2006, onder nummer 2006-05-12/0081302;

-Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 23 december 2011, waarvan akte verleden werd voor het ambt van notaris Jean-Luc PEÊRS te Vilvoorde, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 januar12012, onder nummer 2012-01-11/0008233.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Vlaanderenstraat 105. De vennootschap heeft als ondememingsnummer 0438.551.648 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op E 1.860.000 en is vendeeld in vijfenzeventigduizend (75.000)

'aandelen op naam zonder nomi-inale waarde, die elk 1/75.000ste het kapitaal vertegenwoordigen.

De overnemende vennootschap wordt bestuurd door volgende bestuurders :

1.De heer Henri Verhaeren, wonende te 1800 Vilvoorde, Olmstraat 83 F bus 3.1; bestuurder;

2.Mevrouw Clementine Verlooy, wonende te 1800 Vilvoorde, Olmstraat 83 F bus 3.1; bestuurder;

3.Mevrouw Katia Verhaeren, wonende te 1800 Vilvoorde, J. Bloclocstraat 40 bus 2/1, gedelegeerd bestuurder;

4.Mevrouw Caroline Verhaeren, wonende te 1910 Kampenhout, Zeypestraat 78, gedelegeerd bestuurder.

De bestuurders werden benoemd voor een periode van 6 jaar ingevolge de beslissing van de algemene vergadering gehouden op 27 juni 2008; gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 juli 2009 onder het nummer 200907-24/0105479.

Het doel van de NV NEW CITY PROJECTS luidt als volgt

De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop, verkoop, verhuring van gebouwen en terreinen, de constructie van gebouwen en het coördineren van bouwwerkzaamheden, algemene bouwonderneming, binnenhuisafwerking.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Ze mag verder alle verrichtingen doen die met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen, of ondernemingen;

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

2. De BVBA PROMO-VER, de over te nemen vennootschap.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming PROMO-VER" ingevolge akte verleden op 1 februari 2006 voor het ambt van Meester Jean-Luc PEÊRS, notaris met standplaats te Vilvoorde, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2006, onder het nummer 2006-02-15/0033960.

De statuten werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd.

Sinds de oprichting is de zetel van de vennootschap gevestigd te 1800 Vilvoorde, Vlaanderenstraat 105.

De vennootschap heeft ais ondememingsnummer 0879.139.803 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op E 18.600,00 en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde die elke 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is bij de oprichting volledig onderschreven en volgestort in geld.

De vennootschap wordt bestuurd door 2 zaakvoerders

1.Mevrouw Katia Verhaeren, wonende te 1800 Vilvoorde, J. Biockxstraat 40 bus 2/1, zaakvoerder;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

' 2.Mevrouw Caroline Verhaeren, wonende te 1910 Kampenhout, Zeypestraat 78, zaakvoerder. Het doel van de BVBA PROMO-VER luidt als volgt z

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

ª% derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel

-Verkavelen van terreinen

-Bouwen van onroerende goederen,

-Bouwcoördinatie

-Verkoopscobrdinatie

-Verkoopscoardinatie van roerende en onroerende goederen,

-Projectontwikkeling,

-Beheer van vastgoed en opbouw en realisatie van een vastgoed patrimonium,

-Verhuring van roerende en onroerende goederen,

-Bouwadviezen,

-Vastgoedmakelaar, rentmeesterschap en syndicus.

Daartoe mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreek, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken."

De bestuursorganen van voormelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap (BVBA PROMO-VER), met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676 van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap (NV NEW CITY PROJECTS).

Voor zover als nodig, zal het doel van de overnemende vennootschap aangevuld worden teneinde te voldaan aan de bepalingen van artikel 724 W.Venn.

Artikel 676 W. Venn bepaalt het volgende

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1" de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

Bijgevolg verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich ertoe tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Identificatie van de vennootschappen die aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zullen deelnemen [ait 719, lid 2, 1° W.Venn.)

a, de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zef worden doorgevoerd tussen:

1. de NV NEW CITY PROJECTS, ovememende vennootschap

2. de BVBA PROMO-VER, over te nemen vennootschap.

b. Er bestaan 186 aandelen in de over te nemen vennootschap BVBA PROMO-VER.

Uit het aandelenregister van de BVBA PROMO-VER, de overgenomen vennootschap, blijkt dat aile (186) aandelen in handen zijn van de NV NEW CITY PROJECTS, met zetel te 1800 Vilvoorde, Viaanderenstraat 105. Overeenkomstig artikel 726 §2 W.Venn. zal er geen enkel aandeel uitgegeven worden door de overnemende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap in ruil voor de aandelen van de overgenomen vennootschap. Bijgevolg dient er geen ruilverhouding te worden vastgesteld.

c. Binnen één week nadat de fusie is voltrokken zal één van de bestuurders van de overnemende vennootschap, het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap vernietigen door het aanbrengen van de melding "vernietigd" op elke bladzijde.

d. Vanaf 1 januari 2014 worden aile verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap [art. 719, lid 2, 20 W.Venn.].

e. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. [art. 719, lid 2, 30 W.Venn.]

f. Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende en over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend. [art. 719, lid 2, 40 W.Venn.)

g. De statuten van de ovememende vennootschap dienen in principe niet gewijzigd te worden naar aanleiding van de verwezenlijking van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting. [art. 724, W.Venn.]

h. Het belang van de voorgestelde operatie wordt als volgt door de bestuursorganen verantwoord:

.de bij de fusie betrokken vennootschappen, beiden gevestigd in een lidstaat van de Europese

Gemeenschap, behoren tot dezelfde groep.

'De fusie kadert in de voorgenomen rationalisering en herstructurering van de groep en kan volgende

operationele synergie en optimalisatie van kosten en middelen met zich meebrengen:

°Flet innemen van een betere positie bij onderhandelingen met leveranciers en kredietverstrekkers

oFlet wegwerken van intragroep-venichtingen

oVereenvoudiging van de juridische en administratieve structuur, met verlaging van de hieraan verbonden

administratieve kosten het voeren van boekhouding, neeriegging jaarrekeningen, bijdragen voor

vennootschappen e.a. ).

Er werd geopteerd voor de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting om de volgende redenen : door de samensmelting door met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt een volledige juridische integratie van de beide entiteiten gerealiseerd. Ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verlichting blijft de juridische entiteit van de overnemende vennootschap behouden.

Door het behoud van de integrale rechtspersoonlijkheid van één van de bij de fusie betrokken vennootschappen kan een juridische continuïteit bekomen worden, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van de administratieve kostprijs van de voorgenomen verrichting.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in de Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichtingen worden aile kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuursorgaan van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap en dit uiterlijk op 30 juni 2014.

Opgemaakt te Vilvoorde op 18 maart 2014 in 4 exemplaren.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Deze vier exemplaren hebben de volgende bestemming

-één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de overnemende vennootschap;

-één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de over te nemen vennootschap;

-één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de overnemende vennootschap; -één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de over te nemen vennootschap.

De zaakvoerders De Raad van Bestuur van de

van de BVBA PROMO-VER NV NEW CITY PROJECTS

AJéc 'e>

Katia Verhaeren Zaakvoerder Mevr. Katia Verhaeren Gedelegeerd bestuurder

I r

Mevr. Caroline Verhaeren Gedelegeerd bestuurder

Mevr. Caroline Verhaeren Zaakvoerder

44 111-

Dhr. Henri Verhaeren Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mevr. Clementine Verlooy Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/04/2014
ÿþRechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Viaanclerenstraat 105 te 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel

Op 18 maart 2014 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen, in gemeen overleg, het voorstel om met fusie gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan de tekst hierna volgt.

Artikel 719 W. Venn. bepaalt het volgende:

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

ln het fusievoorstel worden ten minste vermeld

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

. 40 ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De voorgestelde fusie wordt door artikel 676 W.Venn. omschreven als 'met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting' waarbij van rechtswege en gelijktijdig het gehele vermogen van de NV MARTELAARSLINDE, zowel activa als passiva, rechten en verplichten, overgaat op de NV NEW CITY PROJECTS als gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de NV MARTELAARSLINDE.

Indien het fusievoorstel op geldige wijze wordt goedgekeurd door de beide buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen, zal de NV MARTELAARSLINDE louter door deze beslissing van rechtswege ophouden te bestaan en gaat haar volledig vermogen, zowel activa als passive, niets uitgezonderd, over op de NV NEW CITY PROJECTS.

Identificatie van de vennootschappen die aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zullen deelnemen [art. 719, lid 2, 1° VV,Vennj

. 1. De NV NEW CITY PROJECTS, de overnemende vennootschap

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap met als benaming °NEW CITY PROJECTS", ingevolge akte verleden voor het ambt van notaris Ivo de Grave te Vilvoorde op 6 oktober 1989, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 oktober 1989, onder nummer 891028-97.

De statuten werden na de oprichting gewijzigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal Wall 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111111,1111II 1j1011!1111

Griffie

Ondememingsnr 0438551648

Benaming

(voluit) NEW CITY PROJECTS

(verkort):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 juni 1993 waarvan akte verleden werd voor het ambt van notaris Ive de Grave te Vilvoorde, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 juli 1993, onder nummer 930728-004;

-Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 23 december 1993 waarvan akte verleden werd voor het ambt van notaris Ivo de Grave te Vilvoorde, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 januari 1994, onder nummer 940127-195;

-Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 21 april 2006, waarvan akte verleden werd voor het ambt van notaris Jean-Luc PEÉRS te Vilvoorde, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 mei 2006, onder nummer 2006-05-12/0081302;

-Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 23 december 2011, waarvan akte verleden werd voor het ambt van notaris Jean-Luc PERS te Vilvoorde, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 januar12012, onder nummer 2012-01-11/0008233.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Vlaanderenstraat 105. De vennootschap heeft als ondememingsnummer : 0438.551.648 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op E 1.860.000 en is verideeld in vijfenzeventigduizend (75.000) -'aandelen op naam zonder nomi-inale waarde, die elk 1/75.000ste -1-Ivan het kapitaal vertegenwoordigen.

De overnemende vennootschap wordt bestuurd door volgende bestuurders:

1.10e heer Henri Verhaeren, wonende te 1800 Vilvoorde, Olmstraat 83 F bus 3.1; bestuurder;

2.Mevrouw Clementine Verlooy, wonende te 1800 Vilvoorde, Olmstraat 83 F bus 3.1; bestuurder;

3.Mevrouw Katia Verhaeren, wonende te 1800 Vilvoorde, J. Blockxstraat 40 bus 2/1, gedelegeerd

bestuurder;

4.Mevrouw Caroline Verhaeren, wonende te 1910 Kampenhout, Zeypestraat 78, gedelegeerd bestuurder.

" De bestuurders werden benoemd voor een periode van 6 jaar ingevolge de beslissing van de algemene

vergadering gehouden op 27 juni 2008; gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 juli 2009

onder het nummer 200907-24/0105479,

Het doel van de NV NEW CITY PROJECTS luidt als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

Ce aankoop, verkoop, verhuring van gebouwen en terreinen, de constructie van gebouwen en het coördineren van bouwwerkzaamheden, algemene bouwonderneming, binnenhuisafwerking.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Ze mag verder alle verrichtingen doen die met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen, of ondernemingen;

0e vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen,

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

2. De NV MARTELAARSLINDE, de over te nemen vennootschap.

Ce vennootschap werd opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "MARTELAARSLINDE" ingevolge onderhandse akte verleden op 19 mei 1998, bekendgemaakt in de bijlag en bij het Belgisch Staatsblad van 18 juli 1998, onder het nummer 980718406.

Ce statuten werden na de oprichting gewijzigd:

-Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 28 februari 2005 waarvan akte verleden werd voor het ambt van geassocieerd notaris Frederika Lens te Vilvoorde, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 april 2005, onder nummer 2005-04-05/004968.

Ce zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Vlaanderen straat 105.

De vennootschap heeft ais ondememingsnummer 0879.139.803 en is ingeschreven in het

rechtspersonen register te Brussel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op E 61.500,00 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen

zonder nominale waarde die elke 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

1.De NV NEW CITY PROJECTS, met zetel te 1800 Vilvoorde, Vlaanderenstraat 105, met ais vaste vertegenwoordiger: de heer Henri Verhaeren, wonende te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 143; bestuurder;

2.Mevrouw Katia Verhaeren, wonende te 1800 Vilvoorde, J. Bloclomtraat 40 bus 2/1, gedelegeerd bestuurder;

3.Mevrouw Caroline Verhaeren, wonende te 1910 Kampenhout, Zeypestraat 78, gedelegeerd bestuurder.

Het doel van de NV MARTELAARSLINDE luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

»Verkavelen van terreinen;

-Bouwen van onroerende goederen;

-Bouwcoördinatie;

»Verkoopscoërdinatie van roerende en onroerende goederen;

»Projectontwikkeling;

»Beheer van vastgoed en opbouw en realisatie van een vastgoedpatrirnonium;

»Verhuring van roerende en onroerende goederen;

»Bouwadviezen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Voor zover als nodig, zef het doel van de overnemende vennootschap aangevuld worden teneinde te voldaan aan de bepalingen van artikel 724 W.Venn.

De bestuursorganen van voormelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap (NV MARTELAARSLINDE), met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676 van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap (NV NEW CITY PROJECTS).

Artikel 676 W. Venn. bepaalt het volgende

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

20 de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering 1s verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

Bijgevolg verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich ertoe tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Identificatie van de vennootschappen die aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zullen deelnemen [art. 719, lid 2, 1° W.Venn.]

e. de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal worden doorgevoerd tussen:

1, de NV NEW CITY PROJECTS, overnemende vennootschap

2. de NV MARTELAARSLINDE, over te nemen vennootschap,

1:L Er bestaan 100 aandelen in de over te nemen vennootschap NV MARTELAARSLINDE.

Uit het aandelenregister van de NV MARTELAARSLINDE, de overgenomen vennootschap, blijkt dat alle (100) aandelen in handen zijn van de NV NEW CITY PROJECTS, met zetel te 1800 Vilvoorde,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vlaanderenstraat 105. Overeenkomstig artikel 726 §2 W.Venn. zal er geen enkel aandeel uitgegeven worden . door de ovememende vennootschap ln ruil voor de aandelen van de overgenomen vennootschap. Bijgevolg dient er geen ruilverhouding te worden vastgesteld.

c. Binnen één week nadat de fusie is voltrokken zal één van de bestuurders van de overnemende vennootschap, het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap vernietigen door het aanbrengen van de melding "vernietigd" op elke bladzijde.

d. Vanaf 1 januari 2014 worden aile verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap [art. 719, lid 2, 2° eVenn.].

e. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. kart. 719, lid 2,3° W.Venn.]

f. Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende en over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend. [art. 719, lid 2, 4° W.Venn.]

g. De statuten van de overnemende vennootschap dienen in principe niet gewijzigd te worden naar aanleiding van de verwezenlijking van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting. [art. 724, W.Venn.I

h. Het belang van de voorgestelde operatie wordt ais volgt door de bestuursorganen verantwoord:

ode bij de fusie betrokken vennootschappen, beiden gevestigd in een lidstaat van de Europese

Gemeenschap, behoren tot dezelfde groep.

ope fusie kadert in de voorgenomen rationalisering en herstructurering van de groep en kan volgende

operationele synergie en optimalisatie van kosten en middelen met zich meebrengen:

°Flet innemen van een betere positie bij onderhandelingen met leveranciers en kredietverstrekkers

01-let wegwerken van intragroep-verrichtingen

' oVereenvoudiging van de juridische en administratieve structuur, met verlaging van de hieraan verbonden

administratieve kosten (het voeren van boekhouding, neeriegging jaarrekeningen, bijdragen voor

vennootschappen e.a. ).

Er werd geopteerd voor de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting om de volgende redenen : door de samensmelting door met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt een volledige juridische integratie van de beide entiteiten gerealiseerd. Ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting blijft de juridische entiteit van de overnemende vennootschap behouden.

Door het behoud van de integrale rechtspersoonlijkheid van één van de bij de fusie betrokken vennootschappen kan een juridische continuïteit bekomen worden, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van de administratieve kostprijs van de voorgenomen verrichting.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze ais voorgeschreven in de Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden,

De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichtingen worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuursorgaan van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap en dit uiterlijk op 30 juni 2014.

Opgemaakt te Vilvoorde op 18 maart 2014 in 4 exemplaren.

Deze vier exemplaren hebben de volgende bestemming

-één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de overnemende vennootschap;

-één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de over te nemen vennootschap;

-één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de overnemende vennootschap;

. -één exemplaar zef neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de over te nemen vennootschap.

De raad van bestuur van de De raad van bestuur van de

NV MARTELAARSLINDE NV NEW CITY PROJECTS

A,Lj rezi e e

Mevr. Katia Verhaeren Mevr.

Gedelegeerd bestuurder

Katia Verhaeren

Gedelegeerd bestuurder

tee c.

rVlevn Caroline Verhaeren Mevr. Caroline Verhaeren

, Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

/1,44)-

NV NEW CITY PROJECTS Dhr. Henri Verhaeren

Bestuurder, met als vaste Bestuurder

Vertegenwoordiger

Phr. Henri Verhaeren

""" ir

Aj tr,

Mevr, Clementine Verlooy Bestuurder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

..

Op de laatste blz. ven Lulk B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : BL525060
21/08/2012 : BL525060
09/02/2015 : BL525060
11/01/2012 : BL525060
06/09/2011 : BL525060
27/07/2010 : BL525060
27/07/2009 : BL525060
24/07/2009 : BL525060
04/09/2008 : BL525060
04/09/2007 : BL525060
27/07/2006 : BL525060
28/07/2005 : BL525060
14/07/2015 : BL525060
10/03/2005 : BL525060
22/07/2015
ÿþMcd POF 11.1

{ f f J in de.bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i t~,,t ~y.1 ~u;;uiontrang^n op

ter Ç7rIl:ie 1'^,I fi QrÎffid.= - W ` ~iw ~r.

-" ~t.',:_ :~

H11!IUh1i lIUIlIUl

Ondernemingenr : 0438.551.648

Benaming (voluit) : NEW CITY PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Vlaanderenstraat 105, 1800 Vilvoorde, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Herbenoeming bestuurders

Tekst:

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op 28 juni 2015

Aangezien de mandaten van alle bestuurders (Mevr. Verhaeren Caroline, Mevr. Verhaeren Katia, Mevr. Verlooy Clementine en Dhr. Verhaeren Henri) dit jaar vervallen, beslist de vergadering om volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar: Mevr. Verhaeren Katia, J. Bloclastraat 40 bus 2/1, 1800 Vilvoorde

Mevr. Verhaeren Caroline, Zeypestraat 78, 1910 Kampenhout

Mevr. Verhaeren Katia Mevr. Verhaeren Caroline

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. varí Lilik B vermelden : Recto : t')aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ó)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2004 : BL525060
12/08/2003 : BL525060
05/11/2002 : BL525060
25/07/2002 : BL525060
01/01/1997 : BL525060
03/12/1993 : BL525060
28/07/1993 : BL525060
24/05/2016 : BL525060
22/06/2016 : BL525060
22/08/2016 : BL525060

Coordonnées
NEW CITY PROJECTS

Adresse
VLAANDERENSTRAAT 105 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande