NEW MIE SOEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEW MIE SOEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.911.104

Publication

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 24.09.2013 13594-0292-012
09/08/2013
ÿþw--" ~.~~-.l

~ (

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0841.911.104

Benaming

(voluit) : NEW MIE SOEK

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 34 te 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwar" akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 01/07/2013, blijkt dat werd beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: "Molenstraat 20 te 1840 Londerzeel".

Aldus opgesteld te Londerzeel op 01107/2013.

Nakon Phayom,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11307550*

Neergelegd

16-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841911104

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op zestien december tweeduizend elf neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad voor registratie, blijkt dat :

1° mevrouw NAKON Phayom, geboren te Phonngam (Thailand) op 30 december 1974, wonende te 1840 Londerzeel, Dorpsstraat 34, intekenend op 130 aandelen;

n haar echtgenoot

2° de heer DEWANDELEER Marc Felix Clement, geboren te Vilvoorde op 1 september 1963, wonende te 1831 Machelen (Brab.), Woluwelaan 108 bus A007; intekenend op 50 aandelen;

3° de heer HAMMEL Hendrik, geboren te Mechelen op 5 juni 1938, wonende te 2580 Putte, Tinstraat 35, intekenend op 6 aandelen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met een kapitaal van 18.600,00 euro volstort ten belope van 1/3de en met de volgende statuten :

Artikel 1 - De vennootschap heeft de vorm van een

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en wordt genoemd  NEW MIE SOEK .

Artikel 2 - De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zelfs naar een ander taalgebied. In dit laatste geval krijgt/krijgen de zaakvoerder(s) de bevoegdheid om een vertaling van de statuten op te stellen of te laten opstellen. Iedere verplaatsing van de zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel:

Tussenpersoon in de handel, import en export.

Import en export van hout, vreemde houtsoorten, specialiteiten van buitenland en buitenlandse afkomst zoals beelden, schilderijen, snuisterijen, specerijen, fantasiejuwelen en aanverwanten.

Deze formulering is niet limitatief.

Het uitbaten van zalen voor lichaamsoefeningen, massage- en schoonheidssalons, hostessenbureau en huwelijksbureaus, het voeren van een praktijk ter lichaamsverzorging voor damen en heren, waaronder, en niet beperkend, pedicure, manicure, gelaatsverzorging, algemene massages en sportmassages, haarverzorging, modeshows, alsmede alle verwante of ermee verband staande financiële, nijverheids- en handelsverrichtingen. Alles wat te maken heeft met de exploitatie van cafés en bars, bodega s, meeneemrestaurants, snackbars, met of zonder schouwspel, karaoke, alsmede alle hiermede verwante of ermee in verband staande financiële, nijverheids-en handelsverrichtingen.

De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren, zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypotheceren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van haar onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit.

Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of zou worden.

Deze formulering is niet limitatief.

Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op, gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

Artikel 4 - De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL II - KAPITAAL - AANDELEN - BEHEER

Benaming (voluit): NEW MIE SOEK

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1840 Londerzeel, Dorpsstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 - Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door 186 aandelen die elk 1/186ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen. ...

Artikel 12 - Bestuur - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering. Indien geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Indien de zaakvoerder een rechtspersoon is, benoemt deze, overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Artikel 13 - Bevoegdheden - Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Wanneer de wet het vereist, zullen de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht staan van een commissaris, aangesteld door de algemene vergadering en gekozen tussen de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Artikel 14 - Algemene vergadering - De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand april om twintig uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

Zodra de oproeping tot de algemene vergadering is gepubliceerd, kunnen de aandeelhouders die voldoen aan de in voorkomend geval door de statuten voorgeschreven formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten, vragen stellen met betrekking tot de agendapunten en met betrekking tot de verslagen die in het kader van de algemene vergadering worden voorgelegd. Deze vragen kunnen hetzij schriftelijk per gewone of aangetekende brief, per fax (op het nummer vermeld in de oproeping) of per e-mail (gericht aan het e-mailadres vermeld in de oproeping) voorafgaand aan de vergadering, hetzij mondeling tijdens de vergadering worden gesteld. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zevende dag vóór de algemene vergadering ontvangen.

De zaakvoerders en commissarissen geven antwoord op voormelde vragen, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap, of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar zaakvoerders of commissarissen zich hebben verbonden. Wanneer verschillende vragen over hetzelfde onderwerp handelen, mogen de zaakvoerders en de commissarissen daarop één antwoord geven.

...

Artikel 17 - Boekjaar - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel 18 - Jaarstukken - Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96, van het wetboek van vennootschappen.

Nadat de jaarvergadering het jaarverslag van de zaakvoerder en het verslag van de eventuele commissaris gehoord heeft, besluit zij bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 19  Bestemming van de winst - Reserve - De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

...

Artikel 21 - Verdeling bij vereffening - Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Artikel 22 - Gemeen recht - Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar het wetboek der vennootschappen.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

II. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op zestien december tweeduizend elf en eindigt op eenendertig december

tweeduizend twaalf.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard:

- dat de huidige zetel gevestigd is te 1840 Londerzeel, Dorpsstraat 34.

- dat tot zaakvoerders worden benoemd:

1° mevrouw NAKON Phayom wonende te 1840 Londerzeel Dorpsstraat 34, wiens mandaat bezoldigd zal zijn.

2° de heer HAMMEL Hendrik wonende te 2580 Putte Tinstraat 35 wiens mandaat onbezoldigd zal zijn.

De vergadering beslist tevens alle verbintenissen aangegaan voor rekening van de vennootschap sedert 1

december 2011 over te nemen.

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der

Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en

alle documenten te tekenen : de heer Hammel Hendrik, administrateur, wonende te 2580 Putte, Tinstraat 35.

(get.) notaris François Leconte,

Samen neergelegd afschrift akte dd. 16 december 2011.

16/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NEW MIE SOEK

Adresse
MOLENSTRAAT 20 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande