NEW YOUTH POLICY, AFGEKORT : NYP

Divers


Dénomination : NEW YOUTH POLICY, AFGEKORT : NYP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 843.718.965

Publication

29/02/2012
ÿþ

ri. in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" l~ ~~ ~

BRUSSEL

1 6 FE. 2~`~e

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111111114111110

*iaoa7ass*

Benaming : New Youth Policy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Wemmelsestraat 8 bus 202

Om : 1850 Grimbergen

Voorwerpnderne akteingsar 4tj 4"j$'

OPRICHTING



Uit een akte voor ondergetekende notaris verleden op 12 december 2011 en aangeboden ter registratie, zoals blijkt uit volgend relaas: "Geregistreerd tien bladen twee renvooien te Antwerpen, Registratie 5, 14/12/2011 Boek 196 blad 84 vak 8 ontvangen: vijfentwintig euro getekend de ontvanger ai. R. Wechuysen "

BLIJKT DAT

1)

1! de heer AMIROV Mark Stanislavovich, geboren te Tachkent (Oezbekistan) op drie juli negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 1090 Brussel, Rommelaerelaan 36 bus 6, gekend bij het rijksregister onder nummer 87.07.03-471.54.

21 de heer SEVERIKOV Alexev, geboren te Leningrad (Rusland) op zesentwintig januari negentienhonderd drieëntachtig, wonende teningradskaya oblast, gorod Gatchina, ulitsa Krupskoy, dom 9 kwartira 42 (Russische Federatie  paspoort Estonia KB0187066).

3! de heer DANILOV Ivan, geboren te Vostotchno-Kazachstanskaya obI (Kazachstan) op vijftien september negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 52072 Aachen (Duitsland), Nizzaallee 1, Lousberg (paspoort Kazakhstan nummer N4449259).

41 mevrouw ABRAMOVA Ekaterina, geboren te Ustinov (Rusland) op negentien januari negentienhonderd zesentachtig, wonende te 51147 KQln (Duitsland), onder Mauspfad 187a (paspoort Rusland N 5656831).

een internationale vereniging zonder winstoogmerk hebben opgericht met de naam: "New Youth Policy" in het kort

2) De statuten van de vereniging luiden als volgt:

"Artikel 1: Aard, rechtsvorm en naam

De vereniging is een internationale vereniging zonder winstoogmerk, opgericht overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen en beoogt de realisatie van één of meer maatschappelijke doelen met sociaal oogmerk en van intemationaal nut.

Haar naam luidt: "New Youth Aolicy , kortweg "NYP"

Deze naam zal in aile landstalen gebruikt worden.

Deze naam moet steeds -- op aile akten, aankondigingen, brieven, onlers, publicaties, werken, websites en andere uitgaande documenten van de vereniging - gevolgd of voorafgegaan worden door de woorden "internationale vereniging zonder winstoogmerk" of het letterwoord "IVZW

Artikel 2: Zee!

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1850 Grimbergen, Wemmeisestraat 8 bus 202, en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement BRUSSEL.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel en het gerechtelijke arrondissement waarbinnen de vereniging haar zetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vereniging waarvan sprake in artikel 1 van de statuten.

De zetel ken bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur naar iedere andere plaats in hetzelfde taalgebied of tweetalige gebied van België worden overgebracht

ledere verplaatsing van de zetel van de vereniging, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de Raad van Bestuur.

Artikel 3 : Maatschappeliik doel

De vereniging heeft tot doel:

1. Het verenigen van jonge mensen om hun eigen mening op een collectieve wijze bekend te maken en om nieuwe, actuele en toekomstige concepten te creëren als alternatief op reeds in de Europese Unie en de Wereld bestaande verenigingen in de volgende sectoren:

a) Ecologie: Ecologische bouw en accumulatie van ecologisch-vriendelijke technologieën in overeenstemming met de kaderconventie van UNO over verandering van klimaat (Framework Convention on Climate Change), Kyoto ;_ Protoéolf_Bouw van ecologische dorpen en beschermde gebieden met de bedoeling om natuur te beschermen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naamen handtekening

ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

..., vermindering van menselijke druk op natuur; integratie van de mens in natuur; versterking van zijn gezondheid.

b) Economie: (Micro en macro economie: ontwikkeling van het altematief model van economie).

c) cl. Onderwijs en Wetenschap: permanent onderwijs, gratis onderwijs, gezondheids- onderwijs,

lichamelijke opvoeding, liberaal onderwijs, professioneel onderwijs, progressief onderwijs, speciaal onderwijs, post-educatieve onderwijs, filosofisch onderwijs.

c2. Wetenschappelijke projecten: de creatie van internationale onderzoeksteams. Internationale samenwerking en partnerschap op het vlak van het toekomstig onderwijs stelsel, onderzoek en ontwikkeling, wetenschappelijk onderwijs, epistemologisch onderzoek, uitwisseling van onderwijservaring accumulatie van kennis, vaardigheden, waarden en wereldbeschouwingen. Wetenschappelijke diplomatie is het gebruik van wetenschappelijk samenwerking tussen naties om de voorkomende problemen van de 21st eeuw op te lossen en constructieve internationale samenwerking op te bouwen.

d) Culturele diplomatie: culturele diplomatie, onderzoekers en reizigers. Leraars en artiesten kunnen worden beschouwd als voorbeelden van informele ambassadeurs of eerste culturele diplomaten.

e) Gezondheid; het onderhouden en promoveren van gezond leven wordt bereikt via verschillende combinaties van fysisch, mentaal en sociaal welzijn, in voorkomend geval samen the gezondheidsdriehoek" genoemd - de cultuur van het gezond leven, massasport, bestrijding van verslaving (alcohol, tabac, drugs enz).

f) Internationale diplomatie - internationale relaties: deelname in interstatelijke discussies, debatten, creatie van "plaatsen" voor communicatie van jonge mensen van verschillende landen voor de bespreking van ideeën van wereldlijk belang (zoals globalisatie, politiek, onderwijs enz) en voor discussies in de sfeer van politiek en diplomatie van de jonge mensen van landen van de Europese Unie en andere landen van de wereld,

2. Het wetenschappelijk onderzoek van Maatschappelijke Problemen en het bevorderen van hun oplossing in Maatschappelijke Instituten, zoals: staat, school en gezin,

3. Het creëren van de nodige voorwaarden voor scholing en herscholing van bestuurspersoneel op innovatieve wijze op de volgende gebieden:

" Leren aan methodologie van creëren van nieuwe en behulpzame ideeën, projecten en concepten in het belang van ontwikkeling van de maatschappij in het algemeen;

" Effectieve bestuurdersvaardigheden (effective management);

" Netocratische beginselen van organisatie (netocracy);

" Bestuur van menselijke netten (human net management);

" Zelfbestuur in groepen (group self-management);

" Wetenschappelijk management: Taylorisme en Fordisme.

4. De vereniging is een onafhankelijke internationale vereniging die werkt aan de Sociale en Culturele Ontwikkeling

van de Maatschappij zonder enig winstoogmerk.

Het voornaamste werkgebied van de vereniging situeert zich binnen het grondgebied van de Europese Unie, maar

ir? sommige aspecten ook binnen andere landen van de Wereldgemeenschap.

5, Het bevorderen van Ontwikkeling van Internationale Samenwerking voornamelijk binnen ' het spectrum van

Maatschappelijke en Sociale Activiteiten,

6. Het bevorderen van de ontwikkeling van de Cultuur.

0e doelstellingen zijn ondermeer:

De activiteiten van de leden coördineren.

Ervaringen uitwisselen.

- Wederzijds leren ondersteunen.

Het debat aanzwengelen en instrumenten tot implementatie ontwikkelen aangaande Maatschappelijke, Sociale

en Culturele Ontwikkeling.

- Participatieve democratie, verantwoord burgerschap en goed bestuur te bevorderen.

Europese en Internationale (onder meer UN) politiek en regelgeving beïnvloeden teneinde deze doelstellingen te bevorderen en deel te nemen aan de Maatschappelijke, Sociale en Culturele Ontwikkeling van de Wereldgemeenschap door de activiteiten van de leden van de vereniging te coordineren en te faclliteren, in samenwerking met andere maatschappelijke belangrijke groepen (majoor groups), zoals gedefinieerd in Agenda 21 van de Wereldtop UNSCO in 1992.

Financiële middelen verwerven en beheren die bestemd zijn voor gemeenschappelijke projecten van de leden van de vereniging.

- Organisatie en uitvoering, zelfstandig en/of samen met regionale, Europese en internationale organisaties,

staatsinstellingen en fysieke personen:

Op het vlak van internationale diplomatie: Belgische, regionale en internationale ontmoetingen, forums, ronde tafels, conferenties, seminaries en verschillende presentaties met participatie van vertegenwoordigers van federale en regionale, nationale en internationale structuren en hoofden van Belgische en internationale bedrijven; alles in het kadervan verwezenlijking van de doeleinden van de vereniging.

Op het Wak van de cultuur Belgische, regionale en internationale wedstrijden, shows, tentoonstellingen, presentaties, forums, festivals, olympiades, quizzen, veilingen en andere culturele- , cultureel-wetenschappelijke en reclame-informatieve massa evenementen in het kader van verwezenlijking van de statutaire doelstellingen van de vereniging,

Op het vlak van onderwils-, wetenschappelijke, zaken- en budgettaire projecten: Belgische, regionale en internationale jeugdprojecten, initiatieven, programma's en andere wetenschappelijke en culturele evenementen in het kadervan verwezenlijking van de statutaire doelstellingen van de vereniging.

- Oprichting van media op en verwezenlijking van uitgevenjactiviteiten, organisatie van optreden in (massa)media met de bedoeling de maatschappelijke doelstellingen van de vereniging te verwezenlijken met behulp van non-profit uitgevenjactiviteiten op rekening van fondsen van donateurs en andere organisaties en fysieke personen.

- Verzamelen, onderzoek, analyse en vrije uitgifte van onafhankelijke prognose-analytische informatie over de meest actuele problemen en centrale gebeurtenissen van de wereld in het kader van verwezenlijking van de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vereo : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

statutaire doelstellingen van de vereniging.

Verlening van methodische, consultatieve, organisatorische en andere vormen van niet-financiële hulp en ondersteuning in het kader van verwezenlijking van de statutaire doeleinden van de vereniging.

Bevorderen van verhoging van de kwalificatie van leden en van leidinggevend personeel van andere organisatie en bedrijven in het kader van verwezenlijking van de statutaire doeleinden van de vereniging. Samenwerking met andere internationale organisaties, landen, staatsorganen, alle organisaties van lidstaten van de Europese Unie, organen van plaatselijke zelfbestuur, brengen van initiatieven over verschillende aspecten van het maatschappelijke leven en doen voorstellen die de doelstellingen van de vereniging bevorderen.

Samenwerking met verschillende organisaties, vzw's, niet-commerciële structuren, bekende maatschappelijke en politieke personen in het kader van verwezenlijking van de statutaire doelstellingen van de vereniging. Participatie in internationale organisaties, maatschappelijke niet-commerciële verenigingen; krijgen rechten en dragen plichten in overeenstemming met de status van deze internationale maatschappelijke structuren; onderhouden directe internationale contacten en banden, sluit overeenkomsten met internationale niet-commerciële en niet-gouvemementele organisaties in het kader van verwezenlijking van de statutaire doelstellingen van de vereniging.

- Sturen van vertegenwoordigers van de vereniging met opdrachten in België en naar andere landen; ontvangen van staats- en maatschappelijke leiders, specialisten, deskundigen, vertegenwoordigers van media en andere personen in samenwerking met wie de vereniging een belang heeft

Bevordering van Belgische en buitenlandse organisaties, media en burgers in realisatie van projecten en programma's in het kader van verwezenlijking van de statutaire doelstellingen van de vereniging en in overeenstemming met de wetgeving van België en deze van andere landen,

Oprichting van informatie-analytische afdeling van politieke prognose;

Doen, zelfstandig en in samenwerking met geïnteresseerde plaatselijke en buitenlandse partners, sociaal-economische onderzoeken;

- Organisatie van onafhankelijke expertise van Belgische, regionale en internationale investeringsprojecten, initiatieven en programma's in het kader van verwezenlijking van de statutaire doelstellingen van de vereniging; Voeren consultaties, sollicitaties, conferenties, seminars, symposiums en colloquiums over verschillende problemen in het kader de statutaire doelstellingen van de vereniging.

- Bevordering, zelfstandig en samen met Belgische en buitenlandse fysieke en rechtspersonen, van de organisatie van het stelsel van stages en uitwisseling van specialisten; opleiding van personeel; verhoging van kwalificatie; leren van een tweede beroep, en ook bevordering van de organisatie van andere projecten per analogie in het kader van verwezenlijking van de statutaire doelstellingen van de vereniging.

Creatie van culturele en maatschappelijke groepen en teams voor uitvoering van concrete werkzaamheden in het kader van verwezenlijking van de statutaire doelstellingen van de vereniging.

Bevordering, in overeenstemming met de wettelijke kader, zelfstandig en in samenwerking met landelijke en buitenlandse rechts- en fysieke personen, organisatie van cursussen, leercentra, faculteiten, clubs, scholen (colleges) en universiteiten.

- Invoeren van premies en studiebeurzen van de vereniging en verwezenlijking van andere liefdadige activiteiten.

- Onderzoek en gebruik van progressieve en innovatiemethodes van verzameling, verwerking, analyse en praktisch gebruik van informatie in het kader van verwezenlijking van de statutaire doelstellingen van de vereniging.

Aanschaf en realisatie van auteursrechten, octrooien, technologische documentatie en andere vormen van intellectueel eigendom in het kader van verwezenlijking van de statutaire doelstellingen van de vereniging.. Opstarten en onderhouden van contacten met organisaties die analogische activiteiten in België en in het buitenland voeren.

- Participatie in andere maatschappelijke verenigingen, unies en associaties van maatschappelijke verenigingen, Oprichting van afdelingen, filialen en vertegenwoordigingen en andere structurele onderafdelingen in België en in andere landen wereldwijd in het kader van verwezenlijking van de statutaire doelstellingen van de vereniging. Om sommige activiteiten uit te oefenen in geval het door de wet is voorzien heeft de vereniging een speciale toestemming (licentie) nodig, Deze dient te worden afgegeven door de Belgische Staat of een ander land waar de activiteiten plaatsvinden, Hef recht om de gelicentieerde activiteiten uit te oefenen ontstaat op het moment van afgifte van de licentie of na in de daarin vermelde termijn en eindigt op het moment van beëindiging van de licentie, in geval het niet anders bepaald door de wet of door andere rechtelijke bronnen.

Alle buitenlandse economische activiteiten ln alle bovengenoemde richtingen worden verwezenlijkt in overeenstemming met de regels van de wetgeving van België en/of andere landen.

- Uitoefening van andere activiteiten, in het kader van doelstellingen van de vereniging die niet strijdig zijn met de wetgeving van België en/of andere landen en de huidige statuten.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken is de vereniging gemachtigd roerende en onroerende goederen te verwerven, contracten af te sluiten, giften en subsidies te aanvaarden, bezittingen en rechten te verkopen, in onderpand te geven, te hypothekeren en ter beschikking te stellen aan derden, dit alles met inachtneming van de wettelijke bepalingen terzake.

Tevens kan de vereniging deelnemen aan andere Belgische, Europese en Internationale organisaties die een gelijkaardig doel nastreven. Dit alles in overeenstemming met de wettelijke voorzieningen, de bepalingen van deze statuten en mogelijke amendementen daarop.

De vereniging mag alle activiteiten ondernemen om haar maatschappelijk doel te realiseren die rechtstreeks of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

TRijlagen bi) het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervorg

onrechtstreeks de doelstelling van de vereniging kunnen bevorderen, met inbegrip van het stellen van'

handelsdaden, in zoverre de opbrengst hiervan uitsluitend besteed wordt aan het realiseren van het

maatschappelijke doel.

Artikel 4 : Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

Artikel 5: Leden

5.1. Werkende leden

1. Er zijn minstens drie Werkende Leden in de vereniging.

2. Dein de oprichtingsakte vermelde oprichters zijn de eerste Werkende leden van de vereniging.

3. Daarnaast kan iedere natuurlijke en/of rechtspersoon en/of organisatie zich kandidaat stellen als Werkend lid op

voorwaarde dat ze:

- het lidgeld jaarlijks betalen;

- de statuten van de vereniging aanvaarden;

- voor natuurlijke personen: minimum 18 jaar oud zijn en in hef bezit zijn van een geldig internationaal paspoort of

nationale identiteitskaart en een attest van goed zedelijk gedrag

4. De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Algemene Vergadering.

5. De Algemene Vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als Werkend Lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens 2/3 leden van de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met minstens 1/2 van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering.

6. De Algemene Vergadering kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard ais Werkend lid.

7, Werkende Leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de wet en deze statuten worden beschreven. Zij betalen een lidmaatschapsbijdrage die jaarlijks za! worden vastgelegd door Algemene Vergadering en die maximum vijfduizend (5.000,00) euro perjaar zef bedragen.

8, Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van de Werkende Leden worden door de Raad van Bestuur in een register ingeschreven binnen de 8 dagen na kennisname van (de inwerkingtreding van) de beslissing.

leder werkend lid kan zijn ontslag indienen door middel van een aangetekend schrijven aan de voorzitter van de vereniging. Het ontslag gaat binnen 1 maand na ontvangst van die schrijven en zal in een register van de leden worden ingeschreven. Ontslagnemende of uitgesloten leden kunnen echter geen aanspraak maken op enig gedeelte van het maatschappelijk bezit van de vereniging,

5.2. Toegetreden leden

1. ledere natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de vereniging ondersteunt, kan bij de vereniging een schriftelijke aanvraag indienen om Toegetreden Lid te worden.

2, De Raad van Bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie dat een kandidaat niet wordt aanvaard als Toegetreden Lid.

3. Toegetreden Leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven:

- rechten : a) deelname zonder stemrecht aan de Algemene Vergadering op uitnodiging van de Werkende leden van de vereniging; b) voorstellen formuleren aan de Algemene Vergadering over wijzigingen van de statuten en voorstellen over plannen van dagdagelijkse activiteiten van de vereniging; c) deelname aan de voorbereiding en uitvoering van de activiteiten van de vereniging ter realisatie van het maatschappelijk doe!; d) voorstellen formuleren aan de Algemene Vergadering en aan de Raad van Bestuur voor de verbetering van de werking van de vereniging; e) materiële of een andere ondersteuning verlenen aan de vereniging; fl hulp en bescherming genieten van hun rechten vanwege de vereniging.

- plichten, a) de statuten en de beslissingen van de Algemene Vergadering respecteren; b) deelnemen aan de werking van de vereniging en ter volbrenging van haar statutaire doeleinden; c) jaarlijks het lidgeld betalen zoals bepaald door de Algemene Vergadering met een maximum als bepaald voor Werkende Leden; d) verbod om schade toe te brengen aan de reputatie van de vereniging in om het even welke vorm en zich onthouden van het ontplooien van activiteiten die aan de vereniging schade kan berokkenen.

4. Toegetreden Leden hebben geen stemrecht.

5.3. Ontslag

1. Werkende Leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vereniging terugtrekken door een formeel schrijven per aangetekend zending te richten aan de Voorzitter van de Algemene Vergadering. Het ontslag zal ingaan binnen I maand vanaf de dag van de ontvangst van dit schrijven.

2. Toegetreden Leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vereniging terugtrekken bij middel van een schriftelijk bericht. Het ontslag wordt effectief op de dag van ontvangst van dit bericht.

3. Een ontslagnemend Werkend of Toegetreden Lid zal echter wel verplicht worden tot de betaling van de lidmaatschapsbijdrage en tot de deelname in de kosten die goedgekeurd werden voor het jaar waarin het ontslag wordt ingediend.

5,4. Opschorting van Werkende leden

1. Het lidmaatschap van Werkende Leden die hun lidmaatschapsb(fdrage voor het lopende jaar binnen de door de Algemene Vergadering bepaalde termijn niet betalen, wordt opgeschort na een eerste schriftelijke aanmaning tot regularisatie binnen 1 maand na datum van verzending van die aanmaning.

2. Werkende Leden die hun lidmaatschapsbijdrage na de regularisatietermijn niet betalen, kunnen geacht te worden ontslagnemend te zijn.

5.5. Uitsluiting van leden

1. Als een Werkend Lid in strijd handelt met de doelstellingen van de vereniging, kan deze, op voorstel van het Bestuur of op verzoek van minstens 2/3 van alle Werkende leden, worden uitgesloten door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens 2/3 van alle Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luidt B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

waarbij voor de beslissing een 1/2 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden vereist is.

2. Het Werkend Lid waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

3. Toegetreden Leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de vereniging kunnen door eenzijdig besluit

van de Raad van Bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

5.6. Rechten

1. Geen enkel Lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van Lid.

2. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het

lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging, enz.

Artikel 6 : Algemene Verraderinq

6.1. De Algemene Verraaderinq

1. De Algemene Vergadering bestaat uit alle Werkende Leden.

2. Alle werkende leden hebben gelijk stemrecht zijnde 1 stem, met uitzondering van de bij aanhef van deze

oprichtingsakte vermelde oprichters die elk 2 stemmen hebben. Bij staking van stemmen is de stem van de

voorzitter beslissend.

Elk Werkend Lid heeft één stem, met uitzondering van de bij aanhef van deze oprichtingsakte vernielde oprichters,

die ieder twee stemmen hebben.

6.2. Waarnemers

Toegetreden leden of andere waarnemers kunnen de Algemene Vergadering bijwonen en mogen zich, mits

toestemming van de Voorzitter, tot de Algemene Vergadering richten.

6.3. Bevoegdheden

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden.

1. de wijziging van de statuten;

2. de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3. de benoeming en de afzetting van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging;

4. de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5. de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6. de ontbinding van de vereniging;

7, de uitsluiting van een lid;

8, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9. de goedkeuring van een bijzonderwerkingsverslag van de voorzitter;

10. de goedkeuring van het actieprogramma opgesteld door de Raad van Bestuur,

11, de aanvaarding van nieuwe Werkende Leden;

12, de vaststelling van de jaarlijkse lidmaatschaps-bijdrage;

13. de verkiezing van de Voorzitter, de Ondervoorzitters, de Penningmeester en de Secretaris.

6.4. De verczaderinq

1. De jaarlijkse bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergadering zullen tijdens het eerste trimester gehouden worden op de maatschappelijke zete& van de vereniging. De uitnodiging wordt minstens 30 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle Werkende Leden verstuurd per e-mail op het adres dat het Werkend Lid daartoe laatst heeft opgegeven aan de Secretaris.

2. De vergaderingen worden door de Voorzitter van de Raad van Bestuur bijeengeroepen. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd, waarbij elk punt dat door minstens 1 bestuurder wordt aangebracht of dat door minstens 1/20 van de Werkende Leden minstens 30 dagen voor de vergadering aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

Indien aile werkende leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoonligd zijn, kunnen bijkomende agendapunten behandeld worden onder de rubriek "/aria"

3. Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de Voorzitter alsook op verzoek van minstens 1/5 van alle Werkende Leden. De uitnodiging wordt minstens 10 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle Werkende Leden verstuurd per e-mail op het adres dat het Werkend Lid daartoe laatst heeft opgegeven

6.5. Quorum en stemming

1. Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens 1/3 van de Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve wanneer de V&S-wet of de statuten dit anders voorzien.

2. De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering dat voldoet aan een quorum van 2/3 van de Werkende Leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden, Wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht; vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden.

3. Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door andere Leden of door een derde die geen Werkend Lid is worden vertegenwoordigd. Elk Lid kan maximum 2 volmachten dragen.

4. De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door minstens 1/3 van de Werkende Leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming.

5. Bijstaking van stemmen zal de stem van de Voorzitter doorslaggevend zijn.

6. Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de Werkende Leden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij JiéïBelgiscïi Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde

modaliteiten.

Artikel 7 Raad van Bestuur

7.1. Samenstelling van de Raad van bestuur

1. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste twee en ten hoogste vijf bestuurders, al dan niet leden van de vereniging, Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat Werkend Lid is van de vereniging. Wanneer de vereniging slechts het wettelijk bepaald minimum van twee Werkende Leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit een bestuurder bestaan. De dag waarop een derde Werkende Lid wordt aanvaard, zef een (Buiten)gewone Algemene Vergadering overgaan tot de benoeming van een tweede bestuurder.

2. De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van vierjaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Bestuurders zijn onbeperkt aantal keer herbenoembaar.

3. De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. leder lid van de Raad van Bestuurkan zelf ook ontslag nemen doorschriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

4. De bestuurders mogen hun mandaat kosteloos of bezoldigd uitoefenen. De kosten die zij maken in het kader van

de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

7.2. Raad van Bestuur vergaderingen, beraadslaging en beslissing

1. De Raad van Bestuur vergadert zo dikwijls als het belang van de vereniging het vereist alsook binnen 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van een bestuurder.

2. De Raad wordt voorgezeten door de voorzitterof, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitterof door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vereniging of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief,

3. De Raad van Bestuurkan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig is op de vergadering, De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen, heeft de voorzitter dan wel de bestuurder die de vergadering voorzit, doorslaggevende stem.

4. Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de de voorzitter en de secretaris bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de Werkende Leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

5. in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video- of telefoon- conferentie.

7.3. Tegenstrildkq belang

1. Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vóórdat de Raad van Bestuureen besluit neemt.

2, De bestuurder met het tegenstrijdig belang, neemt niet deel aan de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop hef betrekking heeft.

3, Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden

en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke venichtingen.

7.4. Intern bestuur beperkingen Intern bestuur beperkingen

1. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens artikel 4 V&S wet de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

2. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

3, De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere derden niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vereniging of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

4. De bestuurders kunnen niet zonder toestemming van de Algemene Vergadering beslissingen nemen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vereniging en/of de vestiging van een hypotheek, aan- en verkoop van rollend materieel, computers, duurzame apparatuur. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

7.5. Externe vertegenwoordigingsmacht

1, De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door het optreden van de meerderheid van zijn leden.

2, Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens algemeen vertegenwoordigd door één bestuurder, die alleen handelt,

3. In afwijking van artikel 13 V&S-wet, kunnen de vertegenwoordigingsorganen niet zonder toestemming van de Algemene Vergadering rechtshandelingen stellen die verband houden met de vertegenwoordiging van de vereniging bij die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vereniging en/of de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

r , ,

a ^

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

vestiging van een hypotheek, aan- en verkoop van rollend materieel, computers, duur apparatuur.

4, Beperkingen aan de algemene vertegenwoordigings-bevoegdheid kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

5. De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vereniging vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vereniging aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vereniging binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpbaar zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

7.6. Bekendmakingvereisten

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier; ter griffie van de rechtbank van koophandel, en door bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen, de vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Artikel 8 : Dagelijks Bestuur

1. Het dagelijks bestuur van de IVZW op intern vlak alsook de externe vertegenwoordiging wat betreft dat dagelijks bestuur kan door Raad van Bestuur worden opgedragen aan één of meer personen.

2. Zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft, zal/zullen de dagelijkse bestuurder(s) alleen handelen.

3, In afwijking van artikel 13bis V&S-wet, kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur niet zonder toestemming van de Raad van Bestuur of de Algemene Vergadering beslissingen nemen en/of rechtshandelingen stellen die verband houden met de vertegenwoordiging van de vereniging in het kader van het dagelijks bestuur bij transacties die tienduizend (10.000,00) euro te boven gaan. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

4. Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van dagelijks', bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden vembht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

5. De benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en door bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen inzake dagelijks bestuur, de vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk , dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Artikel 9 : Aansorakeliikheid van de bestuurder en de dagelijks bestuurder

1. De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging.

2. Tegenover de vereniging en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de weten in de statuten. Ze zijn aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur.

Artikel 10 : Toezicht dooreen commissaris

1, Zolang de vereniging voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17, §5 V&S-wet niet overschrijdt; is de vereniging niet verplicht een commissaris te benoemen.

2. Zodra de vereniging de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven overeenkomstig het bepaalde in het K.B. van 19 december 200360, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 11 : Financiering en boekhouding

11.1. Financiering

1. De vereniging zal onder meer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, gifen, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project.

2. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet 11.2. Boekhouding

1. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december

2. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

3. De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies V&S-wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, §6 V&S-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

4. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Gewone Algemene Vergadering.

Artt1cel 12 : Ontbinding

1, De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van alle leden, De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in artikel 6, sectie 4 van deze statuten.

2. De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid van een doelwijziging zoals bepaald in artikel 6, sectie 5 van deze statuten. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bíjfagen bij ièf Bèlgisèli StaatsbÏad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

vereniging steeds dat zij '7VZW in vereffening" rs overeenkomstig artikel 23 V&S wet,

3. Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering een vereffenaar(s) waarvan zij de opdracht zal omschrijven,

4. Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de Raad van Bestuur over de bestemming van het vermogen van de vereniging dat moet warden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in België.

5. Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26novies van de V&S wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent"

BIJZONDERE SCHIKKINGEN EN BEPALINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

1. Eerste boeklaar:

Het eerste boekjaar, dat een aanvang neemt op de dag dat de vereniging rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarlijkse ledenvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

2. Overname verbintenissen

Comparanten verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de toepassing van artikel 50, §2 van de V&S-wet, en erkennen te weten dat zij die verbintenissen hebben aangegaan namens de internationale vereniging zonder winstoogmerk in oprichting, voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vereniging twee jaar na het ontstaan van de verbintenis geen rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, en zij bovendien deze verbintenissen niet uitdrukkelijk heeft overgenomen binnen zes maanden na de verwerving van de rechtspersoonlijkheid.

De comparanten verklaren dat door hen geen dergelijke verbintenissen werden aangegaan,

Voormelde bepaling geldt ook voor de verbintenissen die zouden worden aangegaan door de comparanten of bestuurders vanaf heden en voor de verwerving van de rechtspersoonlijkheid, in welk geval de overneming dient te , worden bekrachtigd, eens de vereniging rechtspersoonlijk heid zal hebben verworven,

Voormelde overgenomen verbintenissen zullen worden geacht door de vereniging te zijn aangegaan vanaf het ontstaan van de verbintenis.

3. Aanstelling van de eerste bestuurders

De comparanten-oprichters komen bijeen in een eerste algemene ledenvergadering en duiden volgende personen aan als bestuurders, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vereniging:

1, de heerAMIROV Mark, voornoemd

2, de heer SEVERIKOV Alexey, voornoemd

3. de heer DANILOV Ivan, voornoemd

De opdracht geldt voor de duur van zes jaar en gaat in op de dag dat de vereniging rechtspersoonlijkheid verwerft.

De mandaten worden niet bezoldigd.

De toegekende functies worden door de drie aanwezige bestuurders aanvaard.

Raad van bestuur

Voormelde bestuurders duiden in hun midden aan:

- tot voorzitter en gedelegeerd bestuurder ('Director-General'): de heerAmirov Mark, voornoemd,

- tot secretaris ('Secretary-General'): de heer Severikov Alexev, voornoemd,

- tot penningmeester ('Chief Financial Officer'): de heer Danilov Ivan, voornoemd,

die allen hun mandaat aanvaarden.

Deze beslissing heeft slechts rechtskracht vanaf de dag dat de bestuurders in functie treden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
NEW YOUTH POLICY, AFGEKORT : NYP

Adresse
WEMMELSESTRAAT 8, BUS 202 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande