NEXT POINT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEXT POINT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.968.242

Publication

30/01/2014
ÿþ ~ Y . Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 450.968,242 Benaming

(voluit) : NEXT POINT

trIUSSEL

Uire2 1NÇ

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ll

*14029379*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Kloostermuur 42

Onderwerp akte : ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING  STATUTENWIJZIGING  SLUITING VAN DE VEREFFENING VOLGENS `HET SYSTEEM ONKELINX'

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "NEXT POINT', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 171800

Vilvoorde, Mechelsesteenweg 406 bus A, opgesteld voor notaris Sabine Van Buggenhout te Meise (Wolvertem)

op 27 december 2013, geregistreerd vier rollen -twee verzendingen te Meise de derde januari 2014. Boek 433.

Blad 18. Vak 8. Ontvangen : vijftig euro (50,00 euro) - De Ontvanger (getekend) : E. SCHROVEN, wat volgt:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen wat volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft volgende agenda:

1° Bijzonder verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva conform artikel 181 van het

Wetboek van Vennootschappen. Bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor conform artikel 181 van het Wetboek

van Vennootschappen.

2° Ontbinding van de vennootschap.

3° Kennisname ontslag zaakvoerder.

4° Besluit tot niet-benoeming van een vereffenaar.

5° Vereffeningsverslag. Bestemming van de goederen die eigendom zijn van de vennootschap.

6° Kwijting. Sluiting van de vereffening.

7° Bewaring van boeken en bescheiden. Volmacht formaliteiten.

Il. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast:

a) Op 2 december 2013 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. Dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) Op 4 december 2013 heeft mevrouw Martine Buysse, bedrijfsrevisor, voor kantoor bedrijfsrevisor Martine. Buysse te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8. BESLUIT

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NEXTPOINT met zetel te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 406A, ondernemingsnummer 0450.968.242 een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 oktober 2013, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 247.408,66 Euro en een netto-actief van 178.694,69 Euro. De boekhoudkundige staat is opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt; dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Opgesteld te Zwijnaarde op 4 december 2013.

Martine Buysse, Bedrijfsrevisor (getekend)"

Neerlegging

De voormelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r 1 " " VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

4," De uiteenzetting door de voorzitter wordt juist bevonden door de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Deze vergadering is rechtsgeldig samengesteld en kan geldig beraadslagen en beslissen over alle punten van de agenda zonder dat de vervulling van de modaliteiten van samenroeping moet worden verantwoord. NOTARIELE WETTIGHEIDSVERKLARING

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 31 oktober 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennoot-schap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING - Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: voomoemde mevrouw MUYLDERMANS Denielle.

VIERDE BESLISSING - Niet-benoeming vereffenaar

De vergadering, die voltallig is gezien aile aandeelhouders aanwezig zijn, beslist eenparig geen vereffenaar te zullen aanstellen gezien het hier een eenvoudige vereffening betreft. Zij wensen de vereffening te doen conform het 'systeem Onkelinx' zoals voorzien in de omzendbrief van de Federale Overheidsdienst Justitie de dato 14 november 2006, referte 7ICH13100(A1004.

De comparant wordt door ondergetekende notaris gewezen op het feit dat derden overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen de zittende zaakvoerder als vereffenaar kunnen beschouwen. De comparant wordt eveneens gewezen door ondergetekende notaris op de verhoogde aansprakelijkheid in zijn hoofde in het kader van de 'passieve rechtspersoonlijkheid' van de vennootschap tot 5 jaar na de sluiting van de vereffening (conform artikel 198 §1 van het Wetboek van Vennootschappen).

VIJFDE BESLISSING - Vereffening - Bestemming van de goederen die eigendom zijn van de vennootschap

De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk dat aile activa van de vennootschap zijn verdeeld behoudens de hierna vermelde woning te Vilvoorde, welke terstond door de algemene vergadering aan haar enige aandeelhouder wordt toebedeeld.

Stad VILVOORDE - derde afdeling

Een woning op en met grond en aanhorigheden gelegen aan de Mechelsesweg 406A, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, afgeleverd minder dan één jaar vódr heden sectie G nummer 519/D/9, met een totale oppervlakte volgens titel van 3 are 36 centiare 92 tienmilliare en volgens recent kadastraal uittreksel van 3 are 37 centiare, met een kadastraal inkomen van duizend honderd vijfenzeventig euro (1.175,00 ¬ ).

( " )

TOEBEDELING GOEDEREN VAN DE VENNOOTSCHAP (inclusief voorbeschreven onroerend goed)

Terstond beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen over te gaan tot vereffening van de vennootschap en alle actieve toe te bedelen aan de enige aandeelhouder. Zij verklaart dat de vennootschap geen passief meer bezit, zoals blijkt uit de lijst van actief en passief de dato 31 oktober 2013 hieraangehecht en verklaren dat de vennootschap over voldoende actief bezit.

Vanaf heden bezitten mevrouw MUYLDERMANS Danielle voornoemd de volle eigendom van aile goederen, zo roerende als onroerende, van de vennootschap. Indien er in de toekomst nog passiva zouden ontstaan naar aanleiding van onderhavige vereffening zullen deze door mevrouw MUYLDERMANS Danielle voornoemd worden gedragen.

Mevrouw MUYLDERMANS Danielle voornoemd, is/was titularis van de lidmaatschapsrechten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NEXT POINT, doch echter de vermogenswaarde ervan behoort toe aan de huwelijksgemeenschap die bestaat tussen de echtgenoten Walter VANHALLE MUYLDERMANS Danielle, gezien de vennootschap werd opgericht tijdens hun huwelijk.

De vermogensrechtelijke aandelen behoren aldus steeds toe aan de huwelijksgemeenschap die bestaat tussen de echtgenoten Walter VANHALLE - MUYLDERMANS Danielle. Derhalve komt de vermogenswaarde, zijnde het voormeld onroerend goed gelegen te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 406 bus A toe aan de huwelijksgemeenschap die bestaat tussen de echtgenoten Walter VANHALLE - MUYLDERMANS Danielle.

Bijgevolg komt hier tussen: de heer VANHALLE Walter Georges Mariette, geboren te Vilvoorde op 11 januari 1955, nationaal nummer 55,01.11 055-01, echtgenote van voornoemde mevrouw MUYLDERMANS Danielle, wonende te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 406 bus A, om dit alles voor zoveel als nodig is, te aanvaarden.

(" " " )

ZESDE BESLISSING  Kwijting -- Sluiting van de vereffening

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de zaakvoerder eveneens kwijting te geven voor de door haar uitgevoerde taak.

Gezien er niets meer te verdelen is besluit de algemene vergadering tot definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NEXT POINT definitief heeft opgehouden te bestaan.

ZEVENDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden - Volmacht formaliteiten

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard en neergelegd gedurende de door de wet verplichte termijn van vijf jaar in de voormelde woonplaats van mevrouw MUYLDERMANS Danielle voornoemd , of in haar nieuwe woonplaats mocht zij deze binnen deze termijn wijzigen.

De vergadering stelt vast dat der geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of aandeelhouders die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het Accountantskantoor De Keyser te 9000 Gent, Martelaarslaan 296, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

w Voor-behguden 'aan het Belgisch Staatsblad







VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Sabine Van Buggenhout -- notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte proces-verbaal, bijzonder verslag van de zaakvoerder, staat van activa en

passiva de dato 34 2013 en verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 29.08.2013 13487-0128-010
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 30.09.2012 12595-0568-010
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 31.08.2011 11478-0146-011
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 29.07.2010 10353-0024-011
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.05.2009, NGL 25.07.2009 09476-0274-011
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 29.08.2008 08650-0109-012
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 29.06.2007 07304-0151-012
02/09/2005 : GE171048
18/07/2005 : GE171048
11/06/2004 : GE171048
25/09/2003 : GE171048
08/09/2001 : GE171048
16/10/1993 : GE171048

Coordonnées
NEXT POINT

Adresse
MECHELSESTEENWEG 406, BUS A 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande