NIC ASSUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIC ASSUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.195.121

Publication

09/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

III iii ii n

i I I

II

I 1

Mod 11.1

Neergele-a ter gril`tie der

Rechtbank van KoophaE1(}Z '330 0 E

te Leuven, de

DE GRI(..

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr : 0891195121

Benaming (voluit) : Nic Assur

(verkort): *

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3080 Tervuren, Kasteelstraat, 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging -- Aanpassing statuten

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op twintig december tweeduizend dertien, dewelke akte eerstdaags ter registratie zal worden aangeboden, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"Nic Assur" met ondernemingsnummer 0891.195.121

Rechtspersonenregister Leuven en met zetel te 3080 Tervuren, Kasteelstraat, 6, teneinde te beraadslagen en besluiten te nemen over volgende agenda:

1. Beslissing, in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen '92, tot onmiddellijke betaalbaar-stelling en uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van een brutobedrag van honderd zesenzestig duizend honderdvijfentwintig Euro en zesenvijftig Cent (166.125,56 £).

2. Bepaling van de modaliteiten inzake de betaalbaarstelling van het tussentijds dividend.

3. Beslissing te nemen door de vennoot (natuurlijke persoon) om negentig procent (90 %) van het toegekende bruto tussentijds dividend, geheel of gedeeltelijk, aan te wenden voor de onverwijlde volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen '92.

4. Verhoging, in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen '92, van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd vijftig Euro '(18.550,00 £) op honderd achtenzestig duizend drieënzestig Euro (168.063,00 £), door inbrengen in natura ten bedrage van honderd negenenveertig duizend vijfhonderd dertien Euro (149.513,00 e) mits aanmaak en uitgifte tegen de prijs van honderd vijfentachtig Euro en vijftig Cent (185,50 E) per aandeel, overeenstemmende met de fractiewaarde van de bestaande aandelen, van achthonderd en zes (806) nieuwe, volledig volgestorte aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

zonder vermelding van waarde, van hetzelfde type als de heden bestaande aandelen, welke dezelfde rechten en voordelen zullen genieten en welke zullen deelnemen in de winst vanaf de dag van hun uitgifte.

Voorafgaandelijke kennisname, lezing, onderzoek en bespreking van de wettelijk voorziene verslaggeving, te weten:

- verslag van de bedrijfsrevisor dat inzonderheid betrekking heeft op de beschrijving van de inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethoden;

- het bijzonder verslag van het bestuursorgaan met betrekking tot het belang dat zowel de voorgestelde kapitaalverhoging als de inbreng in natura hebben voor de vennootschap en waarom, desgevallend, afgeweken wordt van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor;

5. Aanpassing van artikel 5 der statuten aan de beslissing te nemen omtrent voorgaand agendapunt.

Vervolgens nam de vergadering volgendé besluiten met onmiddellijke ingang.

EERSTE BESLUIT

Nadat de bijzondere algemene vergadering heeft vastgesteld dat de jaarrekening afgesloten per 31 december 2011 en goedgekeurd door de jaarvergadering op 16 mei 2012, ondermeer een totaal bedrag (zonder decimalen) aan "belaste reserves" vermeldt onder de balansrekening "133" "Beschikbare reserves" van 166.352 Euro, werd beslist onmiddellijk een tussentijds dividend ten bedrage van honderd zesenzestig duizend honderd vijfentwintig Euro en zesenvijftig Cent (166.125,56 ¬ ) bruto betaalbaar te stellen.

Gezegd bruto-bedrag van honderd zesenzestig duizend honderd vijfentwintig Euro en zesenvijftig Cent (166.125,56 ¬ ) zal voor de totaliteit voorafgenomen worden van voormelde balansrekening 133 "Beschikbare reserves".

TWEEDE BESLUIT

Gelet op het feit dat de vennootschap bij de ondertekening van de akte over onvoldoende liquiditeiten beschikt om over te gaan tot een betaling in speciën of haar liquiditeiten daarvoor niet wenst aan te spreken, werd beslist het netto-bedrag der toegekende dividenden (te weten het toegekende bruto-bedrag verminderd met tien procent (10 %) roerende voorheffing) te boeken als een vordering lastens de vennootschap in hoofde van elke individuele begunstigde vennoot.

DERDE BESLUIT

De enige begunstigde vennoot heeft zich er toe verbonden om de totaliteit van de hem toegekende vordering onverwijld terug ter beschikking te stellen van de vennootschap met het oog op de verwezenlijking van een kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen '92.

VIERDE BESLUIT

nadat de vergadering voorafgaandelijk omstandig kennis heeft genomen van de op de agenda aangekondigde verslaggeving vanwege het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor, werd agendapunt 4 goedgekeurd. Identiteit van de inbrenger:

Op de totaliteit van de voorgestelde kapitaalverhoging werd in natura ingetekend door de huidige enige vennoot, te weten: de heer Geert Verhulst, hierna genoemd.

Beschrijving van de inbreng in natura:

Voormelde inbreng in natura bestaat uit de totaliteit van de vorderin" in rekenin.--courant ten bedrage van honderd negenenveer9

Voorbehouden aan het J ÉreTgriE Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

 leérg- sc íF-

Staatsblad

lb '

het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexés du Moniteur belge

Luik B - vervolg

duizend vijfhonderd dertien Euro (149.513,00 e) aangehouden door de voornoemde inbrenger en enige vennoot ten laste van de bij deze inbrenggenietende vennootschap ten gevolge van de in de agenda vermelde betaalbaarstelling van een netto tussentijds dividend voor een zelfde totaal bedrag van honderd negenenveertig duizend vijfhonderd dertien Euro (149.513,00 E).

Voorwaarden van de inbreng:

De bij deze ingebrachte vordering:

- is zeker, vaststaand en opeisbaar;

- werd gewaardeerd en overgedragen tegen haar nominaal bedrag;

- werd niet in pand gegeven, maakt niet het voorwerp uit van enige betwisting, noch overdracht, noch inbeslagname en kan zodoende zonder enige belemmering noch voorbehoud overgedragen worden bij wijze van kapitaalsinbreng in natura in onderhavige vennootschap;

- werd ingebracht met alle daaraan eventueel verbonden rechten, voordelen, intresten en verplichtingen;

- is uitsluitend en exclusief afkomstig van een dividenduitkering betaalbaar gesteld door de vennootschap in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen '92 zonder dat:

* het resultaat van eventuele andere verrichtingen in gezegde in te brengen vordering in rekening-courant is opgenomen,

* er betreffende voorschreven in te brengen vordering in rekening-courant aanleiding is tot toepassing van een schuldvergelijking en waarbij eventuele andere vorderingen in rekening-courant waarvan de vennoot titularis zou zijn onaangeroerd blijven.

Verklaring van de inbrenger:

De inbrenger verklaarde en erkende:

- voorafgaandelijk kennis genomen te hebben van de wettelijk voorziene verslaggeving, zich daardoor op afdoende wijze geïnformeerd te achten en de daarin uiteengezette conclusies bij te treden;

- volledige kennis te hebben van de inbreng in natura evenals van de inbrengvoorwaarden en -modaliteiten en er geen verdere beschrijving van te wensen;

-- volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand, de statuten evenals van de machtsverhoudingen binnen de begunstigde vennootschap en alle gevolgen van de kapitalisatie van de schuldvordering te kunnen inschatten;

voor de uitvoering van zijn verplichtingen als inbrenger verklaarde laatstgenoemde woonstkeuze te doen op de maatschappelijke zetel van de inbrenggenietende vennootschap;

Vergoeding toegekend in ruil voor de inbreng in natura:

In ruil voor zijn voorschreven inbreng in natura werden aan de heer VERHULST Geert Théophile, verzekeringsmakelaar, geboren te Brussel op 21 maart 1969, nationaal nummer 69.03.21 247-11, echtgenoot van Mevrouw van DOOREIS Cindy Henri Norbert Maria, gedomicilieerd te 3080 Tervuren, Kasteelstraat, 6, achthonderd en zes (806) nieuwe en volledig volgestorte aandelen toegekend.

De voornoemde intekenaar heeft zich uitdrukkelijk akkoord verklaard

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

met de berekeningswijze en het aantal van de nieuw uitgegeven aandelen die hem werden toegekend in ruil voor zijn voorschreven inbreng.

Zelfde achthonderd en zes (806) nieuwe aandelen zijn zodoende in natura onderschreven en uitgegeven tegen de prijs van honderd vijfentachtig Euro en vijftig Cent (185,50 E) per aandeel overeenstemmende met de fractiewaarde van de reeds bestaande aandelen. Er is geen andere vergoeding noch tegenprestatie noch bijzonder voordeel dan een uitsluitende vergoeding in aandelen voorzien.

Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor:

De besluiten van het desbetreffende verslag, gedateerd te Kortenberg op 13 december laatst, opgesteld door de heer Michel Wera,

bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3071 Kortenberg,

Leuvensesteenweg 777 luiden als volgt:

"Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, verklaar ik dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

3. De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding voor deze inbreng in natura.

4. De huidige verrichting betreft een toepassing van art. 537 W.I.B. 1992, waarbij een deel van de beschikbare en reeds belaste reserves per 31 december 2011 (£ 166.125,56) als dividend zou worden uitkeerbaar gesteld. Hierop dient 10 ó roerende voorheffing (£ 16.612, 56) te worden gestort, het saldo (£ 149.513,00) wordt dan geboekt als verschuldigd dividend en de vennoot dient dan onmiddellijk te beslissen om dit dividend te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap. Aangezien de buitengewone algemene vergadering welke dit dividend goedkeurt momenteel nog niet heeft plaatsgehad, besluit mijn verslag onder het voorbehoud dat deze dividendtoekenning wordt goedgekeurd in een algemene vergadering voorafgaand aan de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura.

5. De zaakvoerder stelt voor om de bijkomende aandelen welke worden uitgegeven naar aanleiding van deze voorgestelde inbreng in natura te waarderen aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen (£ 185,50). Deze werkwijze houdt geen rekening met de opgebouwde reserves binnen de vennootschap, doch, doordat hij die de inbreng verricht in dezelfde verhouding vennoot is van de BVBA NIC ASSUR, is de voorgestelde werkwijze bedrijfseconomisch verantwoord.

6. De als tegenprestatie voor deze inbreng in natura toegekende vergoeding betreft 806 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA NIC ASSUR.

Deze aandelen worden als volgt toegewezen:

" 806 aandelen komen toe aan de heer Geert VERHULST, behoudens vergoeding indien daartoe aanleiding bestaat

litilageoliifflirélgreWbtaatsniad - 09/1)1/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor, Luik B - vervolg

behouden 7. De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal, (806) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde £ 185,50 per aandeel) van de toegekende aandelen.

aan het 8. De over te dragen activa behoren toe aan de heer Geert VERHULST.

.- -13éÎgis'" F 9. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Staatsblad Kennisgeving:

L Een exemplaar van het verslag van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor zal, samen met de uitgifte van onderhavige akte, neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vaststelling kapitaalverhoging:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is zodoende vastgesteld op honderd achtenzestig duizend drieënzestig Euro (168.063,00 E), vertegenwoordigd door negenhonderd en zes (906) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Het bestuursorgaan van de begunstigde vennootschap wordt gelast met het formaliseren evenals de administratieve en juridische opvolging van onderhavige inbreng in natura.

Informatieplicht van de notaris - Verklaringen van de comparant.

- I - Op vraag van de instrumenterende notaris bevestigde de voornoemde inbrenger en enige vennoot dat:

a) voormelde inbreng in natura uitsluitend en exclusief afkomstig is van de uitkering door de vennootschap van belaste reserves vastgesteld in de jaarrekening afgesloten per 31 december 2011 en goedgekeurd door de jaarvergadering van 16 mei 2012, en die:

- blijkens beslissing van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 20 december 2013, bij wijze van toekenning van een tussentijds dividend werden uitgekeerd aan de enige vennoot;

- overeenkomstig artikel 537, eerste lid, Wetboek

Inkomstenbelastingen '92, onderworpen werden aan een verlaagde roerende voorheffing;

- tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014 "onmiddellijk" aangewend worden voor de volledige volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen '92;

b) het eigendomsrecht verbonden aan de aandelen begunstigd met voorschreven dividend betaalbaar gesteld in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen '92 niet opgesplitst werd in naakte eigendom en vruchtgebruik en dat zelfde begunstigde aandelen evenmin in (onder)pand werden gegeven;

Voor zoveel als nodig bevestigde het bestuursorgaan bovendien dat:

1) deze belaste reserves op 20 december 2013 nog steeds bestaan en beschikbaar zijn zoals ondermeer blijkt uit de jaarrekening afgesloten per 31.12.2012 en goedgekeurd door de jaarvergadering van 30 juli 2013.

2) de vennootschap bovendien geen verliezen heeft opgelopen tijdens het thans lopende boekjaar;

3) voormelde jaarrekeningen geen overwaarderingen van activa, noch onderwaarderingen van passiva en evenmin niet-opgenomen verslichtingen of " eschillen bevatten welke de reserves van de





~

Gd



_ ~ F Voorbehouden aan het  e grsa Luik B - vervolg

Staatsblad



vennootschap op aanzienlijke wijze zouden kunnen aantasten;

4) er geen lopend ongedekt fiscaal of ander geschil is dat enige substantiële impact kan hebben op het eigen vermogen van de vennootschap;

5) er geen andere dividenden of reserves werden uitgekeerd sedert het begin van het thans lopende boekjaar;

6) de vennootschap over voldoende financiële middelen beschikt om de verschuldigde roerende voorheffing te voldoen binnen de wettelijk voorziene termijnen;

c) naar aanleiding van de uitkering en betaalbaarstelling van voorschreven tussentijds dividend de beperkingen inzake voor uitkering vatbare bedragen zoals voorzien door artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen in acht werden genomen;

- II -- De vennoot verklaarde en erkende dat hij, naar aanleiding van deze kapitaalverhoging, van de instrumenterende notaris volgende informatie mocht ontvangen:

- dat latere kapitaalverminderingen bij voorrang aangerekend zullen worden op de volgens voormeld regime ingebrachte kapitalen mits deze kapitaalverminderingen plaatsvinden binnen nagemelde "wachttermijn",

- dat zelfde kapitaalverminderingen, binnen de 8 jaar (voor zogenaamde "grote" vennootschappen) of binnen de 4 jaar (voor zogenaamde "KMO-vennootschappen") na de laatste inbreng in kapitaal, beschouwd worden als een dividend onderworpen aan een variabel tarief in de roerende voorheffing;

- dat, naast de algemene anti-misbruikbepaling, een specifieke anti-misbruikbepaling van toepassing is voor vennootschappen die hun uitkeringsbeleid aanpassen door het gedeelte van de "gewone" winstuitkering te verminderen ten gunste van de dividenden die geïncorporeerd worden in het maatschappelijk kapitaal in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen '92;

VIJFDE BESLUIT

Artikel 5 der statuten werd dienovereenkomstig aangepast en luidt voortaan als volgt:

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtenzestig duizend drieënzestig Euro (168.063,00 e). Het is verdeeld in negenhonderd en zes (906) gelijke aandelen op naam die elk 1/906de van het kapitaal vertegenwoordigen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(zegel en handtekening van notaris Arthur LENAERTS op rugzijde) Worden tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden :

- Uitgifte van de akte;

- Verslag bestuursorgaan;

- Verslag bedrijfsrevisor.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 31.10.2012 12628-0478-015
14/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.02.2012, NGL 10.02.2012 12030-0022-015
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.12.2010, NGL 28.12.2010 10646-0445-015
02/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.02.2010, NGL 24.02.2010 10052-0507-015
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15617-0188-014

Coordonnées
NIC ASSUR

Adresse
KASTEELSTRAAT 6 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande