NIEDIC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NIEDIC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.983.952

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.07.2014 14354-0568-014
24/12/2013
ÿþCr\ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12 DEC. 21113

BRUSS-fe

Griffie

Ondernemingsnr : 0453 983 952

Benaming

(voluit) : NIED1C

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1654 Beersel (Huizingen), Guido Gezellestraat, 130

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 6 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NIEDIC", met maatschappelijke zetel te 1654 Beersel (Huizingen), Guido Gezellestraat, 130, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ais ondememingsnummer 0453 983 952, BTW nummer BE 453.983.952, met eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen heeft goedgekeurd.

EERSTE BESLISSING

1. Kennisname van :

- het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROBRECHTS LENAERTS, Bedrijfsrevisoren  Réviseurs d'Entreprises, vertegenwoordigd door mevrouw Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg, 1022, b.2., overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

- het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 603 van het genoemde wetboek. Deze verslagen blijven aan de akte gehecht, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING - Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met DRIEHONDERDTWEEËNZEVENTIGDUIZEND EURO (372.000,00 EUR) te verhogen om het van een miljoen vijfhonderdtweeënzestig duizend euro (1.562.000,00 Eur) op EEN MILJOEN NEGENHONDERDVIERENDERTIG DUIZEND EURO (1.934.000,00 Eur) te brengen door inbreng in natura van een onroerend goed, toebehorende aan de naamloze vennootschap SHARE, nagenoemd, hierna nader beschreven :

GEMEENTE BEERSEL / 4de afdeling / HUIZINGEN

Een perceel grond gelegen aan de Watermolenstraat, (vroegere huisnummers 92 en 94, welke woonhuizen inmiddels werden afgebroken), gekend ten kadaster of het geweest zijnde sectie A nummers 165/G en 1651E voor een oppervlakte volgens kadaster van vijfentwintig aren achtenzestig centiaren (25 a 68 ca), en thans volgens een recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie A nummer 165/H, voor een oppervlakte van vijfentwintig are achtenzestig centiare (25 a 68 ca).

Vergoeding van de inbreng.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van zevenhonderdentwaalf (712) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger, de nv SHARE, toegekend

Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komt tussen:

De naamloze vennootschap "SHARE" met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Nijvelsesteenweg, 248, Rechtspersonenregister te Brussel met ondememingsnummer 0453 984 249), opgericht ingevolge de splitsing van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMOLINGS" met zetel te 1601 Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek), Kerkstraat, 92, krachtens akte verleden voor notaris Denis Deckers te Brussel op vijf december negentienhonderd vier en negentig, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig december nadien onder nummer 941231-94, geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd-bestuurder, de heer Wilfried HEMELINGS, wonende te 1500 Halle, Nijvelsesteenweg, 248,

Dewelke inbrengende vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart haar INBRENG in onderhavige naamloze vennootschap "NIEDIC" te doen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

*131936 2> 1 111111

11

INI

c...4. 0 J. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de Kapitaalverhoging : De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op EEN MILJOEN NEGENHONDERDVIERENDERTIG DUIZEND EURO (1.934.000,00 Eur) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderdzevenentachtig (2.387) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde,

d £ DERDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Wijziging van artikel 5 van de statuten (Maatschappelijk Kapitaal) overeenkomstig de genomen besluiten: Ingevolge de hiervoor genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 (Maatschappelijke Kapitaal) van de statuten als volgt te wijzigen:

" Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN NEGENHONDERDVIERENDERTIG DUIZEND EURO (1.934.000,00 Eur) en is verdeeld in tweeduizend driehonderd zevenentachtig (2.387) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, dewelke ieder een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de jaarvergadering voortaan te houden op de derde vrijdag van de maand juni te dertien uur (in plaats van de eerste zaterdag van mei te 13 uur) en overeenkomstige wijziging van het desbetreffend artikel in de statuten.

VIJFDI= BESLISSING

De vergadering beslist huidige statuten te vervangen door een volledig nieuwe tekst, dewelke in overeenstemming is met de hiervoor genomen beslissingen evenals met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, en waarbij het 'maatschappelijk doel' integraal wordt behouden.

De nieuwe aangenomen statuten bevatten volgende kenmerken :

" Artikel 1 - RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "NIEDIC". Artikel 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te BEERSEL (Huizingen), Guido Gezellestraat, 130.

Deze mag bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Vlaams of Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening :

1.de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

2.het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen.

3.het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4.alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties.

5.alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met hoger omschreven operaties.

6.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de Waling, de verkoop, de verkaveling en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

7.het bouwen, herbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnenhuisinrichtingen en decoratie van alle mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in alle materialen.

8.het huren en verhuren van allerlei materieel in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet limitatief en de term

beheer in deze statuten vermeld, is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onder- aanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen, die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het doel kan worden gewijzigd bij statuten-wijziging volgens artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 4 - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artlkel 5  MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN NEGENHONDERDVIERENDERTIG DUIZEND EURO (1.934.000,00 Eur) en is verdeeld in tweeduizend driehonderd zevenentachtig (2.387) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, dewelke ieder een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

AArtikel 7 - AARD VAN DE EFFECTEN

Alle effecten (aandelen en andere) zijn en blijven op naam en worden voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan de effecthouders kennis mogen nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Elke overdracht zal slechts gevolg hebben na de inschrijving in het register van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Artikel 12 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Artikel 14 - BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten, Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten,

Artikel 15 - DIRECTIECOMITÉ

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de

duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur, .

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrecht-'streeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslis-'sing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 16 - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur, hetzij, binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk handelend. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van gedelegeerd bestuurder. Wordt een niet bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hijlzij in het benoemingsbesluit wordt

aangesteld.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder

gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon

uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 18 - CONTROLE

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre dit wettelijk vereist is ofwel indien de algemene

vergadering daartoe besluit door één of meer commissarissen,

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een extern

accountant of bedrijfsrevisor.

Artikel 19 - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni te dertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats, om

hetzelfde uur.

Een buitengewone of een bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het

belang van de vennootschap dit vereist.

Deze algemene vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die éénvijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats

in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 32 - BOEKJAAR -- MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening,

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op. Deze documenten worden

overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Artikel 33 - WINSTVERDELING

Van de netto winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. "

ZESDE BESLISSING

Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur :

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren,

en verleent tevens bijzondere volmacht aan ondergetekende notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle om de

cci rdinatie van de statuten op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel.

De vergadering machtigt tevens notaris Luc Van Eeckhoudt met betrekking tot de bekendmaking in het

Belgisch Staatsblad van de herbenceming der bestuurders en gedelegeerde bestuurders bij beslissing van de

jaarvergadering en van de raad van bestuur gehouden op 28/06/2013.

HERBENOEMING BESTUURDERS.

Werden herbenoemd tot bestuurder voor een nieuwe termijn van zes jaar tot aan de jaarvergadering van

2019

-de heer Herman Hemetings, wonende te Vollezele, Langestraat, 3

-de heer Wilfried Hemelings, wonende te Halle, Nijvelsesteenweg, 248

welk mandaat voor voornoemde heren bezoldigd za! zijn, tenzij anders beslist op de algemene vergadering

van aandeelhouders;

-de naamloze vennootschap SHARE, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de

heer Wilfried Hemelings, dewelke allen hun mandaat hebben aanvaard.

Werden benoemd tot gedelegeerde bestuurders voor een termijn van zes jaar tot aan de jaarvergadering

van 2019 :

-de heer Herman Hemelings, voornoemd,

-de heer Wilfried Hem elings, voornoemd, dewelke hun mandaat hebben aanvaard.

ZEVENDE BESLISSING

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VGD Accountants, kantoorhouderid te 1090 Brussel,

Burgemeester Etienne Demunterlaan, 5, bus 4, evenals aan haar medewerkers en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen en

Voor- verklaringen af te leggen, bij de BTW-administratie, het Ondememingstoket, de Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en aanverwante administraties.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend) Luc VAN EECKHOUDT, Notaris.

Te samen neergelegd : - expeditie van de notariële akte

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de raad van bestuur

- coördinatie van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/12/2013
ÿþ!And Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111M!II.J111,!til

F3aussiiii

0 ~ DEC, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0453983952

Benaming

(voluit) : Niedic

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Guido Gezellestraat 130 -1654 Huizingen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders I herbenoeming gedelegeerde bestuurders (Uittreksel uit notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 28 juni 2013)

Worden herbenoemd tot bestuurder met Ingang van heden voor een periode van 6 (zes) jaar, tot aan de jaarvergadering te houden in 2019:

- de heer Hen-nan Hemelings, wonende te 1570 Galwaarden, Langestraat 3.

- de heer Wilfried Hemelings, wonende te 1500 Halle, Nijvelsesteenweg 248.

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden dat voor de heren Herman Hemelings en Wilfired Hemelings bezoldigd zal zijn, tenzij anders beslist op de algemene vergadering van aandeelhouders.

- de NV 'Share', met zetel te 1500 Halle, Nijvelsesteenweg 248, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer BE 0453.984.249,

De vergadering neemt verder kennis van de beslissing van de bestuurders van voormelde vennootschap om  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen  de heer Wilfried Hemelings, wonende te 1500 Halle, Nijvelsesteenweg 248, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap. De vennootschap  vertegenwoordigd als voormeld  verklaart haar mandaat te aanvaarden.

(Uittreksel uit notulen van de zitting van de raad van bestuur d.d, 28 juni 2013)

Worden herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder met ingang van heden voor een periode van 6 (zes) jaar, tot aan de jaarvergadering te houden in 2019:

- de heer Herman Hemelings, wonende te 1570 Galmaarden, Langestraat 3. - de heer Wilfried Hemelings wonende te 1500 Halle, Nijvelsesteenweg 248.

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden.

lderman Hemelings

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 26.07.2012 12344-0220-014
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 14.07.2011 11297-0489-014
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 12.07.2010 10294-0362-014
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 29.06.2009 09308-0273-014
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08508-0269-014
23/08/2007 : BL587798
27/07/2007 : BL587798
29/06/2006 : BL587798
17/06/2005 : BL587798
15/06/2004 : BL587798
15/07/2003 : BL587798
05/03/2003 : BL587798
11/10/2002 : BL587798
20/10/2001 : BL587798
02/10/2001 : BL587798
24/12/1999 : BL587798
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16544-0589-014

Coordonnées
NIEDIC

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 130 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande