NIKO DEMEESTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIKO DEMEESTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.311.810

Publication

05/06/2014
ÿþIdai MM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

LeUVen, de 26 MEI 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

OndernemingSnr : 0838.311.810

Benaming

(vote : Niko Demeester

(verkort)

Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3384 Glabbeek (Attenrode-Wever), Solveldweg 11

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING - DOELWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - AANPASSING VAN DE STATUTEN IN FUNCTIE VAN DE GEWIJZIGDE VENNOOTSCHAPPENWETGE VING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Wercloc te Kessel-Lo (Leuven) op 30 april 2014, geregistreerd op het lste kantoor der Registratie Leuven 2 op 13 mei 2014, boek 1.386 blad 8 vak 17, dat de buitengewone; algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Niko Demeester, met eenparigheid:

1) besluit het voorstel goed te keuren het doel van de vennootschap te wijzigen en dienovereenkomstig de bepaling van artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft ais doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en aile andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen:

a. Het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden ; van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt-onderneming op de markt,

,b. Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met , het oog Op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement.

c. Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank.

' d. Het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel,

het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte,

Landbouwactiviteiten waaronder wordt verstaan het houden van kleinvee zoals kippen, geiten, schapen, konijnen enzovoorts.

Het uitbaten en inrichten van een dierenpension.

Het uitbaten en inrichten van één of meerdere gastenverblijven, hotels, motels, logementshuizen met' inbegrip van inherente dienstverlening zoals het verstrekken van maaltijden en dranken alsook aanvullend huishoudelijke diensten.

Het ter beschikking stellen en verhuren van allerhande ruimten en zalen.

Met aanbieden van diensten en producten aan gasten, bezoekers en toeristen in meest ruime et.

Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten.

Het verlenen van administratieve ondersteuning.

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende: (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een: bijzondere reglementering.

Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, del procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en ; anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111M11101111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in aile andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger, als commissionair of anderszins; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan aile verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op aile wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Indien de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaande vereisten inzake het vestiging recht zal de vennootschap de uitoefening van die activiteiten uitstellen tot de verwezenlijking van deze vereisten.",

2. a) het voorstel goedkeurt om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 68.300,00 euro van 18.600,00 euro tot 86.900,00 euro. De inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de actuele enige vennoot Niko André Raymonda Demeester, door de inbreng van geld ten bedrage van 68.300,00 euro, dat voortkomt van de dividendenuitkering door de vennootschap en dat ter afbetaling van de geplaatste kapitaalverhoging is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap KBC Bank. ln het kader van deze kapitaalverhoging worden 683 nieuwe aandelen gecreëerd, die elk identiek zijn met en waaraan dezelfde rechten zijn verbonden ais aan de bestaande aandelen en die allen worden toegekend aan de inbrenger,

en b) besluit dienovereenkomstig artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zesentachtig duizend negenhonderd euro (86.900,00 E) en is vertegenwoordigd door achthonderd negenenzestig (869) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één achthonderd negenenzestigste (1/869ste) van het kapitaal,"

3) het voorstel goedkeurt om de statuten aan te passen aan de gewijzigde vennootschappenwetgeving en daartoe:

a) artikel zestien van de statuten uit te breiden met de volgende bepalingen:

"De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Daartoe zal door het bestuursorgaan of de voorzitter van het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De brief waarop de stem wordt uitgebracht, moet elk agendapunt vermelden en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze dient aangetekend naar de vennootschap verstuurd te worden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen."

en b) artikel negentien van de statuten te vervangen door de volgende bepalingen:

"In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden cok benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars

" Voor- De benoeming van een vereffenaar moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging 'Of heincilOdátie

eh ouden "'ban het 'Belgisch Staatsblad worden voorgelegd,"

Voor analytisch uittreksel

Joz Werckx

notaris

Tevens neergelegd: uitgifte van de akte, historiek en tekst van de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 24.03.2014 14069-0526-010
20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 18.03.2013 13064-0538-010
16/08/2011
ÿþ41

I MM 2.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 3 AUG. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

III 1111 ~I ~INWIIIIIYINIVI

~iiiasazz"

Vc behc aar Bek Staal

Ondernemingsnr : 0838. ~.0 " S L~

Benaming

(voluit) : Niko Demeester

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3384 Glabbeek (Attenrode-Wever), Solveldweg 11

" Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 27 juli 2011 dat Niko André Raymonda DEMEESTER, geboren in Gent op 17 mei 1970, wonende in 3384 Glabbeek (Attenrode-Wever), Solveldweg 11, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht, met de naam Niko Demeester, met zetei in 3384 Glabbeek (Attenrode-Wever), Solveldweg 11, en met een door' geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 ¬ , tot beloop van 12.400,00 euro afbetaald en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank geopende rekening gedeponeerd door Niko André Raymonda, Demeester, met ontvangst van alle 186 ondeelbare aandelen met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal.

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden: Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen: a. Het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt onderneming op de markt. b. Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen, en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement. c. Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank. d. Het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte. Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten. Het verlenen van administratieve ondersteuning. Onderneming in onroerende goederen, wat onder. meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur. en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en' vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering. Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties,' machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.' Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het, beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële; instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die' onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering. Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering. Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door, middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze. ; Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgsterlingen, toestaan van kredieten, of in' hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand. Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger, ais commissionair of anderszins; het zelf ; produceren en handel drijven zonder enige beperking. Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van. '_.onderzoek,. het promoveren _van_ kunst,_ het _inrichten ._van _seminaries .en. .tentoonstellingen, de _verwerving,. de' Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten. Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of organisaties. De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel. Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen. De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan. Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.. Niet-statutaire zaakvoerders zijn de oprichter Niko André Raymonda Demeester, en Liesbet Das, geboren in Herk-de-Stad op 20 oktober 1973, wonende in 3384 Glabbeek (Attenrode -Wever), Solveldweg 11. Hun mandaten zijn van onbepaalde duur. Elke zaakvoerder is apart bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen. Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de derde vrijdag van maart om 17.00 uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 oktober van het ene kalenderjaar tot 30 september van het onmiddellijk erop volgende kalenderjaar Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 30 september 2012 en omvat alle voorheen voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NIKO DEMEESTER

Adresse
SOLVELDWEG 11 3384 ATTENRODE

Code postal : 3384
Localité : Attenrode
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande