NN INSURANCE BELGIUM

Divers


Dénomination : NN INSURANCE BELGIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 890.270.057

Publication

13/05/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



net gelegd/ontvangen op

3 0 APR. 2014

ter griffie van deemierlandstalige

rechtbank van koop tcodel-f3russel-

IJEiii ii llu

I I 1

II 1

Ondernemingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING Life Belgium

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Sint-Michielswarande, 70 te 1040 brussel

Onderwerp aide: Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 22 april 2014 - Benoemingen

De Algemene Vergadering verleent kwijting aan de bestuurders en de commissaris voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het boekjaar 2013.

De Algemene Vergadering neemt akte dat de mandaten van mevrouwen Christa DECAESTECKER, Marleen VAN DE VOORDE en Sophie MISSELYN en van de heren Gilbert DE GRAEF, Quinten FRAAI, Koen DIERCKX en Marc GOOVAERTS ten einde lopen onmiddellijk na deze jaarvergadering van 22 april 2014L De Algemene Vergadering neemt akte dat mevrouwen Christa DECAESTECKER en Marieen VAN DE VOORDE hun mandaat als bestuurder niet wensen te verlengen. De Algemene Vergadering dankt hen voor de rol die zij gespeeld hebben in de ontwikkeling van onze maatschappij en wenst hen veel geluk voor de toekomst toe. De Algemene Vergadering neemt akte dat mevrouw Sophie MISSELYN en de heren Gilbert DE GRAEF, Quinten FRAAI, Koen DIERCKX en Marc GOOVAERTS bereid zijn hun mandaat te verlengen.

De Algemene Vergadering hernieuwt met eenparigheid van stemmen en voor eeh termijn die zal aflopen

onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017 het mandaat:

+ van de heer Gilbert De Graef met woonplaats te 2930 Brasschaat Donksesteenweg, 58 C als bestuurder

en als voorzitter van de raad van bestuur;

+ van mevrouw Sophie MISSELYN met woonplaats te 3190 Boortmeerbeek Heikestraat 26 als bestuurder

en gedelegeerd bestuurder;

+ van de heer Quinten FRAAI met woonplaats te 1640 Sint Genesius-Rode Heymansdries 62 als bestuurder

en gedelegeerd bestuurder;

+ van de heer Koen DIERCKX met woonplaats te 2440 Geel Borgeleien 53 als bestuurder en gedelegeerd

bestuurder;

+ van de heer Marc GOOVAERTS met woonplaats te 8300 Knokke-Heist Zeedijk, 512 als bestuurder.

Buiten het mandaat van de heer Marc GOOVAERTS, worden deze mandaten niet bezoldigd.

De Algemene Vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen, onder voorbehoud van goedkeuring van de toezichthoudende overheden, en voor een termijn die ingaat op 22 april 2014 en zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

+ de heer Frank STOCKX wonende te 8300 Knokke-Heist, Fort Sint Pol, 1 als bestuurder;

+de heer Hans VAN BARNEVELD wonende in Nederland te 2131 MP Hoofddorp, Louisahoeve 37 als bestuurder.

Deze mandaten worden niet bezoldigd

Koen Dierckx

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iptele

p'1-4

*.b

.4

drà

e

g

ett:'

,4)

e

Vc

behc aar Beij

Staat

18/07/2014
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

111111111iingIl 11111

bel al

BE

Sta

ter rec

0 g JULI 20111

griffie van de Nederlandstalige htbank van koopltieteel Brussel

Ondernerningsnr : 0890.270.067

Benaming

(voluit) : ING LIFE BELGIUM

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Sint Michielswarande 70 te 1040 Brussel

Onderwerp akte VOLMACHTEN

Uittrekksel uit de notulen van de raad van bestuur van 27 juni 2014.

De raad van bestuur beslist, met eenparigheid van stemmen, alle voorheen verleende machtigingen in te trekken met ingang vanaf de publicatie van huidig besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en te vervangen door de volgende delegatie van machten.

I.Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en bulten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, o door een gedelegeerd bestuurder die de raad in haar midden benoemt, alleen handelend en dit binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt Ill. Financiële vertegenwoordiging.

Il .Directiecomité

1.Samenstelling

Het directiecomité (artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen) van de vennootschap is samengesteld uit de volgende leden:

" De heer Quinten FRAAI, gedelegeerd bestuurder en CEO, met woonplaats te 1640 Sint Genesius-Rode Heymansciries 62.

" De heer Koen DlERCKX, gedelegeerd bestuurder en CFO, met woonplaats te 2440 Geel Borgeleien 53.

" Mevrouw Sophie MISSELYN, gedelegeerd bestuurder, met woonplaats te 3190 Boortmeerbeek Heikestraat 26.

2.Algemene bevoegdheden

Het directiecomité wordt belast met de algemene leiding en het dagelijks bestuur van de vennootschap, in de meest uitgebreide zin.

3.Bijzondere bevoegdheden

De gedelegeerd bestuurders, lid van het directiecomité, worden gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap en binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging, alle daden van dagelijks bestuur te stellen in de meest uitgebreide zin..

111.Financiffle vertegenwoordiging

1.De leden van rie raad van bestuur, die twee aan twee optreden, worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen en op interne

...reterlingeo_mart1NO__L-JEE.BELQIUM_tot_roaximum_e0-0,M100,00_EUII_ YQQ _be_dro,gon_bp.v9n250.00.0.00.0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Rio: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

EUR, moeten de procedures beschreven in de "Minimum Standard Delegation of External Authority" (MS DEA) van de ING Group en de "Framework MS DEA voor de betrokken ING Entiteiten" strikt nagevold worden.

2,De gedelegeerd bestuurders, lid van het directiecomité, met de bevoegdheid alleen handelend, worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM tot maximum 50.000.000,00 EUR,

3.Worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen, en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM":

De volgende personen:

-De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Deromstraat 29. -De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11.

" De heer Michel DE BOLLE, wonende te 8300 Knokke, Bronlaan 23.

-met de bevoegdheid, alleen handelend, de vennootschap te verbinden tot maximum 125.000 EUR;

-met de bevoegdheid, samen handelend met een andere onder hen, de vennootschap te verbinden tot maximum 250,000 EUR;

IV.Dagelijks bestuur,

1.De gedelegeerd bestuurders worden, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap, en binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging, alle daden van dagelijks bestuur te stellen in de meest uitgebreide zin,

2.De volgende personen;

" De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Deromstraat 29,

" De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11,

" De heer Michel DE BOLLE, wonende te 8300 Knokke, Bronlaan 23.

worden ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om, voor en In naam van de vennootschap alle daden van dagelijks bestuur te stellen, zoals bijvoorbeeld, en zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn:

a.Ten belope van een bedrag van 5.000.000 EUR maximum, de verzekeringscontracten en aanhangsels uitgeschreven door de vennootschap, te ondertekenen.

b.De dagelijkse briefwisseling met betrekking tot het beheer van de verzekeringscontracten uitgeschreven door de vennootschap, zonder of met een aangegeven belang beperkt tot maximum 5,000.000 EUR, te ondertekenen.

c.De briefwisseling met betrekking tot alle zaken of aangelegenheden niet verbonden met de verzekeringscontracten uitgeschreven door de vennootschap, zonder of met een aangegeven belang beperkt tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging, te ondertekenen.

d.Geldsommen te ontvangen, te betalen of af te geven tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging.

e.Het in ontvangst nemen en kwijting geven tegenover alle administraties van posterijen, besteldiensten, expeditiekantoren, spoorwegen of andere, van alle brieven, telegrammen, pakketjes, colli's zendingen, al dan niet aangetekend, zonder of met een aangegeven waarde beperkt tot maximum 2,500.000 EUR, geadresseerd aan de vennootschap. Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen. Aile klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te onderteken.

f.De vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 2.500.000 EUR,

g.Alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt Ill. Financiële vertegenwoordiging en aile maatregelen van bewaring vervullen,

h.Handlichting te geven van de betekening van wedde afstanden bij werkgevers en uitbetalinginstellingen en van de beslagen voor alle zaken met een belang beperkt tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt Ill. Financiële vertegenwoordiging.

I.Alle akten en contracten te ondertekenen die de vennootschap verbinden tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging.

"

3.De volgende personen:

.De heer Christiaan DE GEYTER, wondende te 1500 Halle, E. Nerincxstraat 10,

" De heer Steven DE NEVE, wonende te 2801 Mechelen, Brouwerijstraat 5A.

warden, in het kader van het voor de vennootschap geldende intern "Framework MS DEA" van juni 2013, waarin onder meer regels zijn opgenomen over de verlening van volmachten om de vennootschap tegenover derden te vertegenwoordigen, ieder, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder, gemachtigd om voor en namens de vennootschap volmachten te verlenen met een maximumbedrag lager dan 30.000.000,00 EUR (dertig miljoen euro).

V.Andere machten.

1.Klachten bij gerechtelijke instanties:

De volgende personen:

" De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11,

-De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Deromstraat 29.

'De heer Michel DE BOLLE, wonende te 8300 Knokke, Bronlaan 23.

" De heer Christiaan DE GEYTER, wondende te 1500 Halle, E. Nerincxstraat 10, 'De heer Vito BIVACCO, wonende te 2900 Schoten, Borkelstraat 146,

worden, ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om op verzoek van de Raad van Bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen i.v.m. het neerleggen bij gerechtelijke instanties van klachten tegenover derden en het beantwoorden van klachten neergelegd door derden bij gerechtelijke instanties tegenover de vennootschap voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 2.500.000 EUR.

2.Juridische dossiers,

De heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle wordt, alleen handelend, gemachtigd om de vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 500.000 EUR,

3.Personeelszaken.

De heer Laurent BALLAUX, wonende Bamberg 11 te 3140 Keerbergen, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder of één van de volgende personen:

.De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Deromstraat 29.

'De heer Michel DE BOLLE, wonende te 8300 Knokke, Bronlaan 23.

wordt gemachtigd, ten belope van een bedrag van 250.000 EUR maximum, tot het aanwerven en /of het ontslaan van elle personeelsleden, het vaststellen van hun bezoldiging, bevoegdheden alsock alle andere voorwaarden van tewerkstelling, het vaststellen van alle voorwaarden van het ontslag en het opstellen van alle documenten met betrekking tot de sociale zekerheid voor deze personeelsleden in deze verbanden.

4.Bijzondere volmacht.

Voor zover ais nodig, wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, en in voorkomend geval in het handelsregister ter griffie van alle rechtbanken van koophandel in België en dit zowel voor akten en besluiten daterend van v6ár de publicatie van dit besluit in de bijlage van het Belgisch Staatsblad als voor alle toekomstige akten en besluiten.

Koen DIERCI«

Gedelegeerd bestuurder

Voor.. behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2014
ÿþ Mud 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffier del #1/ontvangen op "

te rec

O 1 014T. 2014

griffie van de Nederlandstalige htbank van kooat,fel Brussel

Voor behout aan h Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING Life Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Michielswarande, 70 te 1040 brussel

Onderwerp akte : Ontslag gedelegeerd bestuurder

De Raad van bestuur van 27juni 2014 heeft met éénparigheid van stemmen het ontslag aanvaard van de heer Koen DIERCKX als bestuurder, als gedelegeerd bestuurder, CFO en lid van het directieccmité en wil hem hierbij danken voor de geleverde prestaties. Zijn eervol ontslag gaat in op 1 augustus 2014.

Het directiecomité (artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen) van de vennootschap is vanaf 1 augustus 2014 samengesteld uit de volgende leden:

" De heer Quinten FRAAI, gedelegeerd bestuurder en CEO, met woonplaats te 1640 Sint Genesius-Rode Heymansdries 62.

" Mevrouw Sophie MISSELYN, gedelegeerd bestuurder, met woonplaats te 3190 Bocrtmeerbeek Heikestraat 26..

Sophie Misselyn

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/11/2014
ÿþ Mod 21

11-111t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van tiTea eIegdioi'ltvangen op /

13 NOV. 201k

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vaoriEphandel Brusse

Ondernemingsnr : Benaming 0890.270.057

(voluit) : ING Life Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Michielswarande, 70 te 1040 brussel

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur - Benoeming bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur

De Raad van bestuur van 10 oktober 2014 heeft met éénparigheid van stemmen het ontslag aanvaard van de heer Gilbert DE GRAEFaIs voorzitter van de raad van bestuur en als bestuurder van de maatschappij en wil hem hierbij danken voor de geleverde prestaties. Zijn eervol ontslag gaat in op 10 oktober 2014.

Overeenkomstig de statuten en onder voorbehoud van de goedkeuring van de toezichthoudende overheden, stelt de raad van bestuur, met éénparigheid van stemmen, ter vervanging van de heer Gilbert DE GRAEF, de heer Bruce HODGES, wonende in Nederland, Lijsterlaan 5 te 2243 AV Wassenaar, voorlopig aan als bestuurder. Dit mandaat gaan in op op 10 oktober 2014 voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017. Dit mandaat wordt niet bezoldigd.

Met éénparigheid van stemmen benoemt de raad van bestuur de heer Bruce HOOGES tot voorzitter van de raad van bestuur met ingang van 10 oktober 2014. Dit mandaat wordt niet bezoldigd.

De heer Bruce HODGES heeft aangegeven deze mandaten te aanvaarden.

De raad van bestuur zal aan de volgende Algemene vergadering van aandeelhouders voorstellen dit ontslag en deze benoemingen te bevestigen

Sophie Misselyn

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/11/2013
ÿþ Mnd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Staa

1111111i1111,11,11111.11111111111

30 OKT 2013

alosee

Griffie

Bijfagen bij hëfSélgiscTi Staatsbràd = r27Tr/2üï3 - Annexes du 1Vlomteur belge

Ondernemingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING LIFE BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Michielswarande 70 te 1040 Brussel

Onderwerp akte : VOLMACHTEN

Uittrekksel uit de notulen van de raad van bestuur van 11 oktober 2013.

De raad van bestuur beslist, met éénparigheid van stemmen, alle voorheen verleende machtigingen in te trekken met ingang vanaf de publicatie van huidig besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en te vervangen door de volgende delegatie van machten.

(.Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, of door een gedelegeerd bestuurder die de raad in haar midden benoemt, alleen handelend en dit binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging.

II.Directiecomité

1.Samenstelling

Het directiecomité (artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen) van de vennootschap is samengesteld uit de volgende leden:

" De heer Quinten FRAAI, gedelegeerd bestuurder en CEO, met woonplaats te 1640 Sint Genesius-Rode Heymansdries 62,

" De heer Koen DIERCKX, gedelegeerd bestuurder en CFO, met woonplaats te 2440 Geel Borgeleien 53.

" Mevrouw Sophie MISSELYN, gedelegeerd bestuurder, met woonplaats te 3190 Boortmeerbeek Heikestraat 26,

2.Algemene bevoegdheden

Het directiecomité wordt belast met de algemene leiding en het dagelijks bestuur van de vennootschap, in de meest uitgebreide zin.

3.Bijzondere bevoegdheden

De gedelegeerd bestuurders, lid van het directiecomité, worden gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap en binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging, alle daden van dagelijks bestuur te stellen in de meest uitgebreide zin.

111.Financiële vertegenwoordiging

1.De leden van de raad van bestuur, die twee aan twee optreden, worden gemachtigd om de vennootschap

_10.3.tertegemeordigea.s ap_rekeningen _van _1NG_LUEEBEL IUUM°bij.andere.financiële_irssfehtingen_en.op_ interne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11,:,lge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

rekeningen van "ING LIFE BELGIUM tot maximum 250.000.000,00 EUR. Voor bedragen boven 250.000.000 EUR, moeten de procedures beschreven in de "Minimum Standard Delegation of Externe] Authority" (MS DEA) van de ING Group en de "Framework MS DEA voor de betrokken ING Entiteiten" strikt nagevold worden.

2.De gedelegeerd bestuurders, lid van het directiecomité, met de bevoegdheid alleen handelend, worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM tot maximum 50.000.000,00 EUR.

3,Worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen, en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM":

De volgende personen:

" De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Deromstraat 29.

" De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11.

-met de bevoegdheid, alleen handelend, de vennootschap te verbinden tot maximum 125.000 EUR;

-met de bevoegdheid, samen handelend met een andere onder hen, de vennootschap te verbinden tot

maximum 250.000 EUR;

IV.Dagelijks bestuur.

1.De gedelegeerd bestuurders worden, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap, en binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging, alle daden van dagelijks bestuur te stellen in de meest uitgebreide zin.

2.De volgende personen:

"De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Deromstraat 29.

"De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11.

worden ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap alle daden van dagelijks bestuur te stellen, zoals bijvoorbeeld, en zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn:

a.Ten belope van een bedrag van 5.000.000 EUR maximum, de verzekeringscontracten en aanhangsels uitgeschreven door de vennootschap, te ondertekenen.

b.De dagelijkse briefwisseling met betrekking tot het beheer van de verzekeringscontracten uitgeschreven door de vennootschap, zonder of met een aangegeven belang beperkt tot maximum 5.000.000 EUR, te ondertekenen.

c.De briefwisseling met betrekking tot alle zaken of aangelegenheden niet verbonden met de verzekeringscontracten uitgeschreven door de vennootschap, zonder of met een aangegeven belang beperkt tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III, Financiële vertegenwoordiging, te ondertekenen.

d.Geldsommen te ontvangen, te betalen of af te geven tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging.

e.Het in ontvangst nemen en kwijting geven tegenover alle administraties van posterijen, besteldiensten, expeditiekantoren, spoorwegen of andere, van alle brieven, telegrammen, pakketjes, colli's zendingen, al dan niet aangetekend, zonder of met een aangegeven waarde beperkt tot maximum 2.500.000 EUR, geadresseerd aan de vennootschap. Deze ophalen in aile post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen. Alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te onderteken.

f.De vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 2.500.000 EUR.

g.Alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging en alle maatregelen van bewaring vervullen.

h.Handlichting te geven van de betekening van wedde afstanden bij werkgevers en uitbetalinginstellingen en van de beslagen voor alle zaken met een belang beperkt tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging.

(.Alle akten en contracten te ondertekenen die de vennootschap verbinden tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt 111, Financiële vertegenwoordiging.

3.De volgende personen:

"De heer Christiaan DE GEYTER, wonende te 1500 Halle, E. Nerincxstraat 10.

Voor-ehoûden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlxgen btj $ët B'ëlgise]i StüffïSlslaït -1Z/i1/2Q13 _ Annexés dü NlónïteurTiélgë

" De heer Steven DE NEVE, wonende te 2801 Mechelen, Brouwerijstraat 5A.

worden, in het kader van het voor de vennootschap geldende intern "Framework MS DEA" van juni 2013, waarin onder meer regels zijn opgenomen over de verlening van volmachten om de vennootschap tegenover derden te vertegenwoordigen, ieder, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder, gemachtigd om voor en namens de vennootschap volmachten te verlenen met een maximumbedrag lager dan 30.000.000,00 EUR (dertig miljoen euro).

V.Andere machten.

1.Klachten bij gerechtelijke instanties:

De volgende personen:

" De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11. «De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Deromstraat 29.

" De heer Christiaan DE GEYTER, wondende te 1500 Halle, E. Nerincxstraat 10.

" De heer Vito BIVACCO, wonende te 2900 Schoten, Borkelstraat 146,

worden, ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om op verzoek van de Raad van Bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen i.v.m. het neerleggen bij gerechtelijke instanties van klachten tegenover derden en het beantwoorden van klachten neergelegd door derden bij gerechtelijke instanties tegenover de vennootschap voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 2.500.000 EUR.

2.Juridische dossiers.

De heer Christiaan DE GEYTER, wonende E." Nerincxstraat 10 te 1500 Halle wordt, alleen handelend, gemachtigd om de vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 500.000 EUR.

3.Personeelszaken,

De heer Laurent BALLAUX, wonende Bamberg 11 te 3140 Keerbergen, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder of één van de volgende personen:

«De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Deromstraat 29.

wordt gemachtigd, ten belope van een bedrag van 250.000 EUR maximum, tot het aanwerven en lof het ontslaan van alle personeelsleden, het vaststellen van hun bezoldiging, bevoegdheden alsook alle andere voorwaarden van tewerkstelling, het vaststellen van alle voorwaarden van het ontslag en het opstellen van alle documenten met betrekking tot de sociale zekerheid voor deze personeelsleden in deze verbanden,

4.Bijzondere volmacht,

Voor zover als nodig, wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, en in voorkomend geval in het handelsregister ter griffie van alle rechtbanken van koophandel in België en dit zowel voor akten en besluiten daterend van vôôr de publicatie van dit besluit in de bijlage van het Belgisch Staatsblad als voor alle toekomstige akten en besluiten.

Koen DIERCKX

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nccrgcicg idntvangen op

rechtbank van koophandel Grus;;c.~

Ondernemingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING Life Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint Michielswarande, 70 te 1040 brussel

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming bestuurders - Volmachten

tlittrekksel uit de notulen van de raad van bestuur van 17 november 2014.

Ontslagen en benoemingen

De Raad van bestuur van 17 november 2014 heeft met éénparigheid van stemmen het ontslag aanvaard van mevrouw Sophie MISSELYN als bestuurder, als gedelegeerd bestuurder en lid van het directiecomité. Haar eervol ontslag gaat in op 1 december 2014.

Overeenkomstig artikel 13 van de statuten en onder voorbehoud van de goedkeuring van de toezichthoudende overheden, beslist de raad van bestuur, met éénparigheid van stemmen, te voorzien in de vacatures van mevrouw Sophie MISSELYN en van de heer Koen DIERCKX die de maatschappij verlaten heeft per 1 augustus 2014. Ter vervanging van deze bestuurders worden vocrlopig door de raad van bestuur aangesteld:

" De heer Michel DE BOLLE, wenende te 8300 Knokke, Bronlaan 23, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

" De heer Dieter VERMEIRE, wonende te 9090 Melle, Park Ten Hovelaan 84, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Deze mandaten zullen ingaan op 1 december 2014 voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017. Deze mandaten worden niet bezoldigd.

De heren Michel DE BOLLE en Dieter VERMEIRE hebben aangegeven deze mandaten te aanvaarden.

De raad van bestuur zal aan de volgende Algemene vergadering van aandeelhouders voorstellen dit ontslag en deze benoemingen te bevestigen.

Volmachten

De raad van bestuur beslist, met éénparigheid van stemmen, aile voorheen verleende machtigingen in te trekken met ingang vanaf de publicatie van huidig besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en te vervangen door de volgende delegatie van machten.

1 Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, ot door een gedelegeerd bestuurder die de raad in haar midden benoemt, alleen handelend en dit binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging.

I I. Directiecomité

-1 _Samenstelling

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19 fi0V, 201j1

ter griffie van dUkderlandstallge

*14214566*

fi

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het directiecomité (artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen) van de vennootschap is, vanaf 1 december 2014, samengesteld uit de volgende leden:

" De heer Quinten FRAAI, gedelegeerd bestuurder en CEO, wonenden te 1640 Sint Genesius-Rode Heymansdries 62.

" De heer Michel DE BOLLE, gedelegeerd bestuurder en CCO, wonende te 8300 Knokke, Bronlaan 23.

" De heer Dieter VERMEIRE, gedelegeerd bestuurder en CRO, wonende te 9090 Melle, Park Ten Hovelaan 84.

2.Algemene bevoegdheden

Het directieoomité wordt belast met de algemene leiding en het dagelijks bestuur van de vennootschap, in de meest uitgebreide zin.

3.Bijzondere bevoegdheden

De gedelegeerd bestuurders, lid van het directiecomité, worden gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap en binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging, alle daden van dagelijks bestuur te stellen in de meest uitgebreide zin.

III.Financiële vertegenwoordiging

1.De leden van de raad van bestuur, die twee aan twee optreden, worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM tot maximum 250.000.000,00 EUR. Voor bedragen boven 250.000.000 EUR, moeten de procedures beschreven in de "Minimum Standard Delegation of Externat Authority" (MS DEA) van de ING Group en de "Framework MS DEA voor de betrokken ING Entiteiten" strikt nagevold worden.

2.De gedelegeerd bestuurders, lid van het directiecomité, met de bevoegdheid alleen handelend, worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen en op interne rekeningen van ING LIFE BELGIUM tot maximum 50.000.000,00 EUR.

3.Worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen, en op interne rekeningen van ING LIFT= BELGIUM":

De volgende personen:

" De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Deromstraat 29.

" De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11.

-met de bevoegdheid, alleen handelend, de vennootschap te verbinden tot maximum 125.000 EUR;

-met de bevoegdheid, samen handelend met een andere onder hen, de vennootschap te verbinden tot

maximum 250.000 EUR;

IV.Dagelijks bestuur.

1.De gedelegeerd bestuurders worden, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap, en binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging, alle daden van dagelijks bestuur te stellen in de meest uitgebreide zin.

2.De volgende personen:

'De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Deromstraat 29.

" De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11.

worden ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap alle daden van dagelijks bestuur te stellen, zoals bijvoorbeeld, en zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn:

a.Ten belope van een bedrag van 5.000.000 EUR maximum, de verzekeringscontracten en aanhangsels uitgeschreven door de vennootschap, te ondertekenen.

b.De dagelijkse briefwisseling met betrekking tot het beheer van de verzekeringscontracten uitgeschreven door de vennootschap, zonder of met een aangegeven belang beperkt tot maximum 5.000.000 EUR, te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

c.De briefwisseling met betrekking tot alle zaken of aangelegenheden niet verbonden met de verzekeringscontracten uitgeschreven door de vennootschap, zonder of met een aangegeven belang beperkt tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging, te ondertekenen.

d.Geldsommen te ontvangen, te betalen of af te geven tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging.

e.Het in ontvangst nemen en kwijting geven tegenover alle administraties van posterijen, besteldiensten, expeditiekantoren, spoorwegen of andere, van alle brieven, telegrammen, pakketjes, colli's zendingen, al dan niet aangetekend, zonder of met een aangegeven waarde beperkt tot maximum 2.500.000 EUR, geadresseerd aan de vennootschap. Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij aile ondernemingen of personen. Alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te onderteken.

f.De vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmaohten te ondertekenen om haar te vertegenwcordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 2.500.000 EUR.

g.Alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging en alle maatregelen van bewaring vervullen.

h. Handlichting te geven van de betekening van wedde afstanden bij werkgevers en uitbetalinginsteltingen en van de beslagen voor alle zaken met een belang beperkt tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging.

i.Alle akten en contracten te ondertekenen die de vennootschap verbinden tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt Ill. Financiële vertegenwoordiging.

3.De volgende personen:

" De heer Christiaan DE GEYTER, wondende te 1500 Halle, E. Nerincxstraat 10.

" De heer Steven DE NEVE, wonende te 2801 Mechelen, Brouwerijstraat 5A.

worden, in het kader van het voor de vennootschap geldende intern "Framework MS DEA" van juni 2013, waarin onder meer regels zijn opgenomen over de verlening van volmachten om de vennoctschap tegenover derden te vertegenwoordigen, ieder, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder, gemachtigd om voor en namens de vennootschap volmachten te verlenen met een maximumbedrag lager dan 30.000.000,00 EUR (dertig miljoen euro).

V.Andere machten.

1.Klachten bij gerechtelijke instanties:

De volgende personen:

" De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11.

" De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Deromstraat 29.

" De heer Christiaan DE GEYTER, wondende te 1500 Halle, E. Nerincxstraat 10.

" De heer Vito BIVACCO, wonende te 2900 Schoten, Borkelstraat 146.

worden, ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om op verzoek van de Raad van Bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen i.v.m. het neerleggen bij gerechtelijke instanties van klachten tegenover derden en het beantwoorden van klachten neergelegd door derden bij gerechtelijke instanties tegenover de vennootschap voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 2.500.000 EUR.

2.Juridische dossiers.

De heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halte wordt, alleen handelend, gemachtigd om de vennoctschap in rechte te doen vertegenwoordigen en aile volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als etser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 500.000 EUR.

3.Personeelszaken.

De heer Laurent BALLAUX, wonende Bamberg 11 te 3140 Keerbergen, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder of één van de volgende personen:

" De heer Eduard SPELIER, wonende te 3080 Duisburg, Dercmstraat 29.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



wordt gemachtigd, ten belope van een bedrag van 250.000 EUR maximum, tot het aanwerven en lof het ontslaan van alle personeelsleden, het vaststellen van hun bezoldiging, bevoegdheden alsook alle andere' voorwaarden van tewerkstelling, het vaststellen van alle voorwaarden van het ontslag en het opstellen van alle documenten met betrekking tot de sociale zekerheid voor deze personeelsleden in deze verbanden.

4. Bijzondere volmacht.

Voor zover als nodig, wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, en In voorkomend geval in het handelsregister ter griffie van alle rechtbanken van koophandel in België en dit zowel voor akten en besluiten daterend van vóór de publicatie van dit besluit in de bijlage van het Belgisch Staatsblad als voor alle toekomstige akten en besluiten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Quinten Fraai

Gedelegeerd bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013
ÿþLet !p j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

1.De leden van de raad van bestuur, die twee aan twee optreden, worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van 'ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen en op interne

jegningen van_ NQ_41FI-. ELGI JNS_tQt_Luexi_rrtta[n_259.M.OQQ._0_Q_!'UR._ PS2ï_b;ÿdragett_l v_en 25.Q.QP.Q.MQ

Op de Iaat$te blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bit het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013

131 1890

~

~

~~ ~ Aie lee~~~

Griffie

Ondernemingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING LIFE BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Michielswarande 70 te 1040 Brussel

Onderwerp akte : VOLMACHTEN

Uittrekksel uit de notulen van de raad van bestuur van 27 juni 2013.

De raad van bestuur beslist, met éénparigheid van stemmen, alle voorheen verleende machtigingen in te trekken met ingang vanaf de publicatie van huidig besluit In de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en te vervangen door de volgende delegatie van machten.

lVertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, of door een gedelegeerd bestuurder die de raad in haar midden benoemt, alleen handelend en dit binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt lil. Financiële vertegenwoordiging,

Il.Directiecomité

1.Oprichting en samenstelling

De raad van bestuur beslist, overeenkomstig artikel 19 van de statuten van de vennootschap en artike 524b1s van het Wetboek van Vennootschappen, een directiecomité op te richten.

Dit direotiecomité wordt samengesteld als volgt

" De heer Quinten FRAAI, gedelegeerd bestuurder en CEC), met woonplaats te 1640 Sint Genesius-Rode Heymansdries 62.

" De heer Koen DIERCKX, gedelegeerd bestuurder en CFO, met woonplaats te 2440 Geel Borgeleien 53.

" Mevrouw Sophie MISSELYN, gedelegeerd bestuurder, met woonplaats te 3190 Boortmeerbeek Heikestraat 26.

2.Algemene bevoegdheden

Het directiecomité wordt belast met de algemene leiding en het dagelijks bestuur van de vennootschap, In de meest uitgebreide zin.

3.Bijzondere bevoegdheden

De gedelegeerd bestuurders, lid van het directiecomité, worden gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap en binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging, alle daden van dagelijks bestuur te stellen in de meest uitgebreide zin.

III.Financiële vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

EUR, moeten de procedures beschreven in de "Minimum Standard Delegation of Externat Authority" (MS DEA) van de ING Group en de "Framework MS DEA voor de betrokken ING Entiteiten" strikt nagevold worden.

2.De gedelegeerd bestuurders, lid van het directiecomité, met de bevoegdheid alleen handelend, worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen en op interne rekeningen van "1NG LIFE BELGIUM tot maximum 50.000.000,00 EUR.

3.Worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen, en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM":

De volgende personen:

" De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43, F4.

" De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11.

-met de bevoegdheid, alleen handelend, de vennootschap te verbinden tot maximum 125.000 EUR;

-met de bevoegdheid, samen handelend met een andere onder hen, de vennootschap te verbinden tot

maximum 250.000 EUR;

IV.Dagelijks bestuur.

1.De gedelegeerd bestuurders worden, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap, en binnen de opgelegde grensbedragen toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging, alle daden van dagelijks bestuur te stellen in de meest uitgebreide zin.

2.De volgende personen:

" De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43, F4. -De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11,

worden ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap alle daden van dagelijks bestuur te stellen, zoals bijvoorbeeld, en zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn:

a.Ten belope van een bedrag van 5.000.000 EUR maximum, de verzekeringscontracten en aanhangsels uitgeschreven door de vennootschap, te ondertekenen.

b.De dagelijkse briefwisseling met betrekking tot het beheer van de verzekeringscontracten uitgeschreven door de vennootschap, zonder of met een aangegeven belang beperkt tot maximum 5.000.000 EUR, te ondertekenen,

c.De briefwisseling met betrekking tot alle zaken of aangelegenheden niet verbonden met de verzekeringscontracten uitgeschreven door de vennootschap, zonder of met een aangegeven belang beperkt tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging, te ondertekenen.

d.Geldsommen te ontvangen, te betalen of af te geven tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging.

e.Het in ontvangst nemen en kwijting geven tegenover alle administraties van posterijen, besteldiensten, expeditiekantoren, spoorwegen of andere, van alle brieven, telegrammen, pakketjes, colli"s zendingen, al dan niet aangetekend, zonder of met een aangegeven waarde beperkt tot maximum 2.500.000 EUR, geadresseerd aan de vennootschap. Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen. Alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te onderteken.

f.De vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 2.500.000 EUR,

g.Alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt Iit. Financiële vertegenwoordiging en alle maatregelen van bewaring vervullen.

h.Handlichting te geven van de betekening van wedde afstanden bij werkgevers en uitbetalinginstellingen en van de beslagen voor alle zaken met een belang beperkt tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt lll, Financiële vertegenwoordiging.

i.Alle akten en contracten te ondertekenen die de vennootschap verbinden tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt III. Financiële vertegenwoordiging.

Ieder van de hierboven personen, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder, mogen voor de hierboven onder a., b., c. en e. vermelde handelingen en binnen de opgelegde grensbedragen en bij geschrift, ieder andere medewerker aanstellen die alsdan alleen zal kunnen handelen.

V.Andere machten.

1.Klachten bij gerechtelijke instanties:

De volgende personen:

" De heer Laurent BALLAUX, wonende te 3140 Keerbergen, Bamberg 11,

" De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43, F4. 'De heer Christiaan DE GEYTER, wondende te 1500 Halle, E. Nerincxstraat 10.

" De heer Vito BIVACCO, wonende te 2900 Schoten, Borkelstraat 146.

warden, ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om op verzoek van de Raad van Bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen i.v.m. het neerleggen bij gerechtelijke instanties van klachten tegenover derden en het beantwoorden van klachten neergelegd door derden bij gerechtelijke instanties tegenover de vennootschap voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 2.500.000 EUR.

2.Juridische dossiers.

De heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle wordt, alleen handelend, gemachtigd om de vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 500.000 EUR.

3.Personeelszaken.

De heer Laurent BALLAUX, wonende Bamberg 11 te 3140 Keerbergen, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder of één van de volgende personen:

" De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43, F4.

wordt gemachtigd, ten belope van een bedrag van 250.000 EUR maximum, tot het aanwerven en /of het ontslaan van alle personeelsleden, het vaststellen van hun bezoldiging, bevoegdheden alsook alle andere voorwaarden van tewerkstelling, het vaststellen van alle voorwaarden van het ontslag en het opstellen van alle documenten met betrekking tot de sociale zekerheid voor deze personeelsleden in deze verbanden,

4.Bijzondere volmacht.

Voor zover als nodig, wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, en in voorkomend geval in het handelsregister ter griffie van alle rechtbanken van koophandel in België en dit zowel voor akten en besluiten daterend van véér de publicatie van dit besluit in de bijlage van het Belgisch Staatsblad als voor alle toekomstige akten en besluiten.

Koen DIERCKX

Gedelegeerd bestuurder

Voorbehouden aan het Bakeisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rteergcjcg lonfvel it9et i op

Mod2.i

O !A3'. 2015

ter griffie von de Nedeginds#aIige

rec ~t~cr!c v :n ,cc~ussei-

111111.11,1111,111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING Life Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Michielswarande, 70 te 1040 brussel

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 16 december 2014 - Benoemingen

Ontslagen en benoemingen

Met eenparigheid van stemmen aanvaardt de Algemene vergadering:

.1-let ontslag van de heer Koen MERCKX, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en lid van het directiecomité vanaf 1 augustus 2014.

" Het ontslag van de heer Gilbert DE GRAEF, als voorzitter van de raad van bestuur en als bestuurder vanaf 10 oktober 2014.

.Het ontslag van mevrouw Sophie MISSELYN, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en lid van het directiecomité vanaf 1 december 2014.

De Algemene vergadering dankt hen voor de rol die zij gespeeld hebben in de ontwikkeling van onze maatschappij en wenst hen veel geluk voor de toekomst toe.

Met eenparigheid van stemmen benoemt de Algemene vergadering definitief:

" De heer Bruce HODGES tot bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur en dit voor een termijn die ingaat op 10 oktober 2014 en zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017. Deze mandaten worden niet bezoldigd.

" De heer Michel DE BOLLE, tot bestuurder, gedelegeerd bestuurder en lid van het directiecomité voor een termijn die ingaat op 1 december 2014 en zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017 en dit onder voorbehoud van goedkeuring van de toezichthoudende overheden. Deze mandaten worden niet bezoldigd.

" De heer Dieter VERMEIRE tot bestuurder, gedelegeerd bestuurder en lid van het directiecomité voor een termijn die ingaat op 1 december 20'14 en zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017 en dit onder voorbehoud van goedkeuring van de toezichthoudende overheden. Deze mandaten worden niet bezoldigd.

Met eenparigheid van stemmen en onder voorbehoud van goedkeuring van de toezichthoudende overheden, benoemt de Algemene vergadering:

" Mevrouw Elizabeth SINKE tot bestuurder, gedelegeerd bestuurder en lid van het directiecomité voor een termijn die ingaat op 1 januari 2015 en zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017. Deze mandaten worden niet bezcldigd.

" De heer Philippe VANDER PUTTEN tot bestuurder voor een termijn die ingaat op 1 januari 2015 en zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017. Dit mandaat wordt bezoldigd.

Quinten Fraai'

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 06.05.2013 13115-0585-071
06/05/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel a.

BE

Sta

IV A I



Ï4 APR all

bilesse

' Griffie

Ondernemingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING Life Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Michielswarande, 70 te 1040 brussel

Onderwerp akte : Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 15 april 2013 - Benoemingen

De Algemene Vergadering verleent kwijting aan de bestuurders en de commissaris voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het boekjaar 2012,

Qe Algemene Vergadering aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag van de heer Erik VAN DEN EYNDEN als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en CEO vanaf 1september 2012 en dankt hem voor de roi die hij gespeeld heeft in de ontwikkeling van onze maatschappij_

De Algemene Vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen de heer Quinten FRAAI met woonplaats te 1640 Sint Genesius-Rode Heymansdries 62, definitief tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder en dit voor een termijn die ingaat op 1 februari 2013 en zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2013. Deze mandaten worden niet bezoldigd.

De Algemene Vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen mevrouw Sophie MISSELYN met woonplaats te 3190 Boortmeerbeek Heikestraat 26 definitief tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder en dit voor een termijn die ingaat op 25 januari 2013 en zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2013. Deze mandaten worden niet bezoldigd.

De Algemene Vergadering hernieuwt met eenparigheid van stemmen en voor een termijn die zal aflopen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014 het mandaat:

+ van de heer Gilbert De Graef met woonplaats te 2930 Brasschaat Donksesteenweg, 58 C als bestuurder en ais voorzitter van de raad van bestuur;

+ van mevrouw Sophie MISSELYN met woonplaats te 3190 Boortmeerbeek Heikestraat 26 als bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

+ van de heer Quinten FRAAI met woonplaats te 1640 Sint Genesius-Rode Heymansdries 62 als bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

+ van de heer Koen DIERCKX met woonplaats te 2440 Geel Borgeleien 53 als bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

+ van mevrouw Christa DECAESTECKER met woonplaats te 9450 Denderhoutem Dries 18 A als bestuurder;

+ van mevrouw Marleen VAN DE VOORDE met woonplaats te 1745 Opwijk Kapellebaan, 2 als bestuurder; + van de heer Marc GOOVAERTS met woonplaats te 8300 Knokke-Heist Zeedijk, 512 als bestuurder.

Deze mandaten worden niet bezoldigd.

De Algemene Vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen de revisorenvennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Nicole VERHEVEN, De Kleetlaan 2 te 1831 Diegem voor een periode van drie jaar die zal aflopen onmiddellijk bij de sluiting van de jaarlijkse algemene vergadering van 2016 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van het boekjaar 2015.

Koen Dierckx

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Ter vervanging van de heer Erik VAN DEN EYNDEN die per 1 september 2012 zijn ontslag heeft ingediend als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en CEO van de maatschappij, stelt de raad van bestuur, overeenkomstig de statuten en met eenparigheid van stemmen, de heer Quinten FRAAI, met woonplaats te 1640 Sint Genesius-Rode Heymansdries 62, voorlopig aan als bestuurder en gedelegeerd bestuurder. Deze mandaten zullen ingaan op 1 februari 2013 voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2013. Deze mandaten worden niet bezoldigd.

De heer Quinten FRAAI wordt tevens benoemd tot CEO van de maatschappij vanaf 1 februari 2013.

De raad van bestuur stelt, met eenparigheid van stemmen en onder voorbehoud van goedkeuring van de toezichthoudende overheden, mevrouw Sophie MISSELYN, met woonplaats te 3190 Boortmeerbeek Heikestraat 26, voorlopig aan als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, Deze mandaten zullen ingaan op 25 januari 2013 voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2013. Deze mandaten worden niet bezoldigd.

De Raad van Bestuur zal aan de volgende Algemene vergadering van aandeelhouders van 15 april 2013 voorstellen deze benoemingen te bevestigen.

Koen Dierckx

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13 MRT 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING Life Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Michielswarande, 70 te 1040 brussel

Onderwerp akte ; Besluiten Raad van bestuur van 25 januari 2013 - Benoemingen

28/12/2012
ÿþsei. xr,4~

Mod 21

1E14« I"; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

muss~

~ 7 DEC 2012

Griffie

IJ llII 111111 11M IIII J 1I I IINI~

*12207654x

Ondememingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING LIFE BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Michielswarande 70 te 1040 Brussel

Onderwerp akte : VOLMACHTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittrekksel uit de notulen van de raad van bestuur van 29 november 2012.

De raad van bestuur beslist, met éénparigheïd van stemmen, alle voorheen verleende machtigingen in te trekken met ingang vanaf de publicatie van huidig besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en te vervangen door de volgende delegatie van machten.

A.Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap, overeenkomstig artikel 22 van de statuten, in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, of door een gedelegeerd bestuurder die de raad in haar midden benoemt, alleen handelend.

B.Financiële vertegenwoordiging

1.De leden van de raad van bestuur, die twee aan twee optreden, kunnen overeenkomstig artikel 22 van de statuten, de vennootschap onbeperkt vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM",

2.De gedelegeerd bestuurders, met de bevoegdheid alleen handelend, worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM tot maximum 50.000.000,00 euro.

3.Worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen, en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM":

De volgende personen:

"De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43 "Mevrouw Sophie MISSELYN, wonende Fleikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

-met de bevoegdheid, alleen handelend, de vennootschap te verbinden tot maximum 125.000 euro;

-met de bevoegdheid, samen handelend met een andere onder hen, de vennootschap te verbinden tot

maximum 250.000 euro;

C,Dagelijks bestuur.

1,De gedelegeerd bestuurders worden ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap, alle daden van dagelijks bestuur te stellen in de meest uitgebreide zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.De volgende personen:

" De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43

" Mevrouw Sophie MISSELYN, wonende Heikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

worden ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap alle daden van dagelijks bestuur te stellen, zoals bijvoorbeeld, en zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn:

a.Ten belope van een bedrag van 5.000.000 EUR maximum, de verzekeringscontracten en aanhangsels uitgeschreven door de vennootschap, te ondertekenen.

b.De dagelijkse briefwisseling met betrekking tot het beheer van de verzekeringscontracten uitgeschreven door de vennootschap, zonder of met een aangegeven belang beperkt tot maximum 5.000.000 EUR, te ondertekenen,

c.De briefwisseling met betrekking tot alle zaken of aangelegenheden niet verbonden met de verzekeringscontracten uitgeschreven door de vennootschap, zonder of met een aangegeven belang beperkt tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt B. Financiële vertegenwoordiging, te ondertekenen.

d.Geldsommen te ontvangen, te betalen of af te geven tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt B. Financiële vertegenwoordiging.

e.Het in ontvangst nemen en kwijting geven tegenover alle administraties van posterijen, besteldiensten, expeditiekantoren, spoorwegen of andere, van alle brieven, telegrammen, pakketjes, colli's zendingen, al dan niet aangetekend, zonder of met een aangegeven waarde beperkt tot maximum 2.500.000 EUR, geadresseerd aan de vennootschap. Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen Alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te onderteken.

f.De vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum Z500.000 EUR,

g.Alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt B. Financiële vertegenwoordiging en alle maatregelen van bewaring vervullen,

h.Handlichting te geven van de betekening van wedde afstanden bij werkgevers en ultbetalinginstellingen en van de beslagen voor alle zaken met een belang beperkt tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt B. Financiële vertegenwoordiging.

i.Alle akten en contracten te ondertekenen die de vennootschap verbinden tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt B. Financiële vertegenwoordiging,

leder van de hierboven personen, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder, mogen voor de hierboven onder a., b., c. en e, vermelde handelingen en binnen de opgelegde grensbedragen, ieder andere medewerker aanstellen die alsdan alleen zal kunnen handelen

D.Andere machten.

1.Klachten bij gerechtelijke instanties:

De volgende personen:

" Mevrouw Sophie MISSELYN, wonende Heikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

" De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43

" De heer Christiaan DE GEYTER, wondende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle

" De heer Vito BIVACCO, wonende Borkelstraat 146 te 2900 Schoten

worden, ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om op verzoek van de Raad van Bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen i.v.m. het neerleggen bij gerechtelijke instanties van klachten tegenover derden en het beantwoorden van klachten neergelegd door derden bij gerechtelijke instanties tegenover de vennootschap voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 2.500.000 EUR,

2.Juridische dossiers.

De heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle wordt, alleen handelend, gemachtigd om de vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 500.000 EUR.

Voorbehouden 3.Personeelszaken.

aan het Belgisch De heer Laurent BALLAUX, wonende Bamberg 11 te 3140 Keerbergen, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder of één van de volgende personen:

Staatsblad " De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43

V " Mevrouw Sophie MISSELYN, wonende Heikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge wordt gemachtigd, ten belope van een bedrag van 250.000 EUR maximum, tot het aanwerven en lof het ontslaan van alle personeelsleden, het vaststellen van hun bezoldiging, bevoegdheden alsook alle andere voorwaarden van tewerkstelling, het vaststellen van alle voorwaarden van het ontslag en het opstellen van alle documenten met betrekking tot de sociale zekerheid voor deze personeelsleden in deze verbanden,

4.Bijzondere volmacht.

Voor zover ais nodig, wordt bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, en in voorkomend geval in het handelsregister ter griffie van alle rechtbanken van koophandel in België en dit zowel voor akten en besluiten daterend van vôôr de publicatie van dit besluit in de bijlage van het Belgisch Staatsblad als voor alle toekomstige akten en besluiten.





Koen >,IERCKX

Gedelegeerd bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2012
ÿþti

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

5taatsblac

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llhIlIlIpjmu~76~~5u~uuu~u

2 5

Ondernemingsar : 0890270057

Benaming

(voluit) : "ING LIFE BELGIUM"

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Etterbeek (1040 Brussel), Sint-Michielswarande 70

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGINGEN  MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel op

dertig november tweeduizend en twaalf,

Duplicato

geregistreerd zeven bladen  renvooi(en)

op het 1 ste Registratiekantoor van Schaarbeek

Op vier december 2012

Boek 5/97 blad 73 vak 7

Ontvangen : Vijfentwintig euro (25)

Receveur ai (getekend) J, MODAVE

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap`

genaamd "ING LIFE BELGIUM", met maatschappelijke zetel te Etterbeek (1040 Brussel), Sint-Michielswarande,

70, de volgende beslissingen hebben genomen

I. KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen ten belope van;

tweehonderd negenentwintig miljoen vijfhonderd achtennegentigduizend achthonderd tachtig euro vierenzestig

cent (¬ 229.598.880,64), om het terug te bren-gen van vierhonderd zesenzeventig miljoen euro (¬

476.000.000,00) tot tweehonderd zesenveertig miljoen vierhonderd en een duizend honderd negentien euro

zesendertig cent (E 246.401.119,36), (...)

III. STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist artikel 5 eerste alinea van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te

brengen met de nieuwe toestand van het maatschappelijk kapitaal, als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd zesenveertig miljoen vierhonderd en een

duizend honderd negentien euro zesendertig cent (¬ 246.401.119,36)."

IV. MACHTEN

De vergadering verleent alle machten :

- aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen; '

- aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van

alle nodige formaliter-ten voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij alle bevoegde

administraties.

Wordt aangesteld :

de heer Christiaan DE GEYTER, wonende te 1500 Halle, Edmond Nerinoxstraat 10, (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 aanwezigheidslijst, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Enuse

DEc 2O

Griffie

-

. ---- ---- --" ---

Op de laatste b -- blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

28/12/2012
ÿþMao WORD 1 ui

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Réservé N 1 I7 DEC 2012

au BRUXELLES

Moniteur Greffe

belge

*12207 5

1111





N° d'entreprise : 0890270057 Dénomination

(en entier) : "ING LIFE BELGIUM"

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Etterbeek (1040 Bruxelles), Cours Saint-Michel, 70

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :REDUCTION DE CAPITAL - MODIFICATIONS DES STATUTS - POUVOIRS

Il résulte d'un procès-verbal dressé devant Maître Stijn JOYE, Notaire associé à Bruxelles le trente

novembre deux mille douze.

Enregistré sept rôles sans renvoi(s)

Au ler bureau de l'Enregistrement de Schaerbeek

Le 4 DEC. 2012

Volume 597 folio 73 case 7

Reçu : vingt cinq euros D 25,00 ¬

Receveur ai (signé) J. MODAVE.

Que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme dénommée "ING L1FE

BELGIUM", ayant son siège social à Etterbeek (1040 Bruxelles), Cours Saint-Michel, 70, ont pris les résolutions

suivantes :

I. REDUCTION DE CAPITAL

L'assemblée décide de réduire le capital social de la

société à concurrence de deux cent vingt-neuf millions cinq cent nonante-huit mille huit cent quatre-vingt,

euros et soixante-quatre cents (¬ 229.598.880,64), pour le ramener de quatre cent septante-six millions d'euros;

(¬ 476.000.000,00) à deux cent quarante-six millions quatre cent un mille cent dix-neuf euros et trente-six cents

(¬ 246.401.119,36), (...)

III. MODIFICATION DES STATUTS

L'assemblée décide de modifier l'article 5 premier alinéa des statuts pour le mettre en concordance avec la

situation nouvelle du capital social, comme suit :

« Le capital social est fixé à deux cent quarante-six millions quatre cent un mille cent dix-neuf euros et

trente-six cents (¬ 246.401.119,36). »

IV, POUVOIRS

L'assemblée confère tous pouvoirs :

- au conseil d'administration pour l'exécution des résolutions prises sur les points qui précèdent;

- au mandataire spécial ci-après désigné, avec pouvoirs de sub-délégation, à désigner pour accomplir les

formalités nécessaires en vue de modifier les inscriptions de la société auprès de toutes administrations

compétentes.

Est désigné :

Monsieur Christiaan DE GEYTER, demeurant à 1500 Halle, Edmond Nerincxstraat 10. (...)

Pour extrait analytique conforme

Stijn JOYE - Notaire associé

Déposés en même temps 1 expédition, statuts coordonnés.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

?t,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2012
ÿþ1fi 4

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

«veto

1 7 OCT. à)i2

Griffie

iiii u ii in li11111111 741*a uitsi

*12176

Voor-behoude

aan hel

Belgiscl Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING LIFE BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Michielswarande 70 te 1040 Brussel

Onderwerp akte : VOLMACHTEN

Uittrekksel uit de notulen van de raad van bestuur van 5 oktober 2012.

De raad van bestuur beslist, met éénparigheid van stemmen, alle voorheen verleende machtigingen in te trekken met ingang vanaf de publicatie van huidig besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en te vervangen door de volgende delegatie van machten.

A.Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap, overeenkomstig artikel 22 van de statuten, in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, of door een gedelegeerd bestuurder die de raad in haar midden benoemt, alleen handelend.

B.Financiële vertegenwoordiging

1.De leden van de raad van bestuur, die twee aan twee optreden, kunnen overeenkomstig artikel 22 van de statuten, de vennootschap onbeperkt vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen en op interne rekeningen van "iNG LIFE BELGIUM",

2.De gedelegeerd bestuurders, met de bevoegdheid alleen handelend, worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM tot maximum 50.000.000,00 euro.

3.Worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen, en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM":

De volgende personen:

-De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43 .Mevrouw Sophie MISSELYN, wonende Heikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

-met de bevoegdheid, alleen handelend, de vennootschap te verbinden tot maximum 125.000 euro;

-met de bevoegdheid, samen handelend met een andere onder hen, de vennootschap te verbinden tot

maximum 250.000 euro;

C.Dagelijks bestuur.

1.De gedelegeerd bestuurders worden ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap, alle daden van dagelijks bestuur te stellen in de meest uitgebreide zin.

2.De volgende personen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

"De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43

" Mevrouw Sophie MISSELYN, wonende Heikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

worden ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap alle daden van dagelijks bestuur te stellen, zoals bijvoorbeeld, en zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn

-De verzekeringscontracten en aanhangsels uitgeschreven door de vennootschap te ondertekenen. -De dagelijkse briefwisseling te tekenen,

-Geldsommen te ontvangen, te betalen of af te geven tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt B. Financiële vertegenwoordiging.

-Het in ontvangst nemen en kwijting geven tegenover alle administraties van posterijen, besteldiensten, expeditiekantoren, spoorwegen of andere, van alle brieven, telegrammen, pakketjes, colli's zendingen, al dan niet aangetekend, met of zonder aangegeven waarde, geadresseerd aan de vennootschap. Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen. Alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te onderteken.

-De vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan. Alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt B. Financiële vertegenwoordiging en aile maatregelen van bewaring vervullen.

-Handlichting te geven van de betekening van wedde afstanden bij werkgevers en uitbetalinginstellingen en van de beslagen.

-Alle akten en contracten te ondertekenen die de vennootschap verbinden tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt B, Financiële vertegenwoordiging.

Ieder van de hierboven personen, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder, mogen voor de hierboven vermelde handelingen, ieder andere persoon aanstellen die alsdan alleen zal kunnen handelen.

D.Andere machten.

1.Klachten bij gerechtelijke instanties:

De volgende personen:

" Mevrouw Sophie MISSELYN, wonende Heikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

" De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43

.De heer Christiaan DE GEYTER, wondende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle

" De heer Vito BIVACCO, wonende Borkelstraat 146 te 2900 Schoten

worden, ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om op verzoek van de Raad van Bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen 1.v.m het neerleggen bij gerechtelijke instanties van klachten tegenover derden en het beantwoorden van klachten neergelegd door derden bij gerechtelijke instanties tegenover de vennootschap.

2.Juridische dossiers.

De heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle wordt, alleen handelend, gemachtigd om de vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan voor alle zaken met een belang beperkt tot maximum 500.000 EUR.

3.Personeelszaken.

De heer Laurent BALLAUX, wonende Bamberg 11 te 3140 Keerbergen, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder of één van de volgende personen:

" De heer Marcel TREURNIET, wonende te 1080 Brussel, avenue des Tamaris 43

.Mevrouw Sophie MISSELYN, wonende Heikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

wordt gemachtigd tot het aanwerven en /of het ontslaan van alle personeelsleden, het vaststellen van hun bezoldiging, bevoegdheden alsook alle andere voorwaarden van tewerkstelling, het vaststellen van alle

e

&

f

Voorbehouden aan het Belgisch 5tae sblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorwaarden van het ontslag en het opstellen van aile documenten met betrekking tot de sociale zekerheid voor deze personeelsleden in deze verbanden.

4.Bijzondere volmacht.

Voor zover ais nodig, wordt bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, en in voorkomend geval in het handelsregister ter griffie van alle rechtbanken van koophandel in België en dit zowel voor akten en besluiten daterend van vetir de publicatie van dit besluit in de bijlage van het Belgisch Staatsblad als voor aile toekomstige akten en besluiten,

Koen DIERCKX

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

III " iaiaaiallill II

BRUSSEL 2 1 AM 202

Griffie

Ondernemingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING Life Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Michielswarande, 70 te 1040 brussel

Onderwerp akte : Ontslag gedelegeerd bestuurder

De Raad van bestuur van 9 juli 2012 heeft met éénparigheid van stemmen het ontslag aanvaard van de heer Erik Van Den Eyden als bestuurder, als gedelegeerd bestuurder en CEO en wil hem hierbij danken voor de geleverde prestaties. Zijn ontslag gaat in op 1 september 2012.

Koen Dierckx

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.04.2012, NGL 14.05.2012 12117-0094-076
06/12/2011
ÿþCopie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Réservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0890270057

Dénomination

(en entier) : ING LIFE BELGIUM

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Etterbeek (1040 Bruxelles), Cours Saint-Michel, 70.

Objet de Pacte : AUGMENTATION DE CAPITAL - MODIFICATIONS DES STATUTS - POUVOIRS

Il résulte d'un proçès-verbal dressé devant Maître Sophie MAQUET, Notaire associé à Bruxelles, en date du sept novembre deux mille onze.

« Geregistreerd negen bladen één renvooi. Op het 2de Registratiekantoor van Jette. Op 8 november 2011. Boek 33 blad 35 vak 11. Ontvangen Vijfentwintig euro (25). De eerstaanwezend inspecteur ai. (getekend) W. ARNAUT. »

Que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme dénommée "ING LIFE BELGIUM", ayant son siège social à Etterbeek (1040 Bruxelles), Cours Saint-Michel, 70, a pris les résolutions suivantes :

I. AUGMENTATION DE CAPITAL

L'assemblée décide d'augmenter le capital social de la société à concurrence de vingt millions d'euros (¬ 20.000.000,00), pour le porter de quatre cent cinquante-six millions d'euros (¬ 456.000.000,00) à quatre cent septante-six millions d'euros (¬ 476.000.000,00), par la création de un million sept cent quatre-vingt-cinq mille sept cent trente-deux (1.785.732) actions nouvelles, sans mention de valeur nominale, numérotées de 40.714.692 à 42.500.423, du même type et jouissant des mêmes droits et avantages que les actions existantes et qui participeront aux résultats à partir de la date de leurs création.

Le prix de souscription par action nouvelle s'élève à onze vir-gule dix-neuf euros (¬ 11,19) (exact : 11,199888897102), étant le pair comptable des actions existantes (exact : 11,199888511987).

C'est un million sept cent quatre-vingt-cinq mille sept cent trente-deux (1.785.732) actions nouvelles seront immédiatement souscrites en espèces, au prix de onze virgule dix-neuf euros (¬ 11,19) (exact : 11,199888897102) par action, toutes intégralement libérées. (...)

V. MODIFICATION DES STATUTS

L'assemblée décide de modifier l'article 5 des statuts pour le mettre en concordance avec la situation nouvelle du capital social et sa représentation, comme suit :

« Le capital social est fixé à quatre cent septante-six millions euros (¬ 476.000.000,00).

« Il est représenté par quarante-deux millions cinq cent mille quatre cent trente-deux (42.500.423) actions, sans mention de valeur nominale, numérotées de 1 à 42.500.423, représentant chacune un/quarante-deux millions cinq cent mille quatre cent trente-troisième (1/42.500.423ième) du capital social, toutes intégralement libérées. »

VI. POUVOIRS

L'assemblée confère tous pouvoirs :

- au conseil d'administration pour l'exécution des résolutions prises sur les points qui précèdent;

- au mandataire spécial ci-après désigné, avec pouvoirs de subdélégation, à désigner pour accomplir les

formalités nécessaires en vue de modifier les inscriptions de la société auprès de toutes administrations

compétentes.

Est désigné :

Monsieur Christiaan DE GEYTER, demeurant à 1500 Halle, Ed-mond Nerincxstraat 10. (...)

Sophie MAQUET - Notaire associé.

Déposés en même temps : expédition, statuts coordonnés.

V 1 +II111 NIAI IIVI82834* INIVIIIIY

2 4 NQIL 2611

BRUXELLES

Greffe

Mentionner sur la dernière page du Voiet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 2.1

06/12/2011
ÿþ !Vlad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het --

Belgisch _ Staatsblad

2 4 N011, 2011

Griffie

*iiieasas*

Ondernemingsnr : 0890270057

Benaming

(voluit) : ING LIFE BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Etterbeek (1040 Brussel), Sint-Michielswarande 70.

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Sophie MAQUET, geassocieerde Notaris te Brussel, op zeven november tweeduizend en elf.

Geregistreerd negen bladen één renvooi. Op het 2de Registratiekantoor van Jette. Op 8 november 2011. Boek 33 blad 35 vak 11. Ontvangen Vijfentwintig euro (25). De eerstaanwezend inspecteur ai. (getekend) W. ARNAUT.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap genaamd "ING LIFE BELGIUM", met maatschappelijke zetel te Etterbeek (1040 Brussel), Sint-Michielswarande 70, de volgende beslissingen heeft genomen :

I. KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van twintig miljoen euro (¬ 20.000.000,00), om het te brengen van vierhonderd zesenvijftig miljoen euro (¬ 456.000.000,00) op vierhonderd zesenzeventig miljoen euro (¬ 476.000.000,00), door de uitgifte van een miljoen zevenhonderd vijfentachtigduizend zevenhonderd tweeëndertig (1.785.732) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van 40.714.692 tot 42.500.423, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en deelnemend in het resultaat vanaf hun uitgiftedatum.

De uitgifteprijs per nieuw aandeel bedraagt elf komma negentien euro (¬ 11,19) (exact : 11,199888897102), hetzij de fractiewaarde van de bestaande aandelen (exact: 11,199888511987).

Op de een miljoen zevenhonderd vijfentachtigduizend zevenhonderd tweeëndertig (1.785.732) nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven in geld tegen de prijs van elf komma negentien euro (¬ 11,19) (exact: 11,199888897102) per aandeel, aile volledig volgestort. (...)

V. STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het maatschappelijk kapitaal en haar vertegenwoordiging, als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd zesenzeventig miljoen euro (¬ 476.000.000,00).

"Het wordt vertegenwoordigd door tweeënveertig miljoen vijfhonderdduizend vierhonderd drieëntwintig (42.500.423) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 42.500.423, die elk één/tweeënveertig miljoen vijfhonderdduizend vierhonderd drieëntwintigste (1142.500.423ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, alle volledig volgestort."

Vl. MACHTEN

De vergadering verleent alle machten :

- aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen;

- aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle nodige formaliteiten voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij alle bevoegde administraties.

Wordt aangesteld :

de heer Christiaan DE GEYTER, wonende te 1500 Halle, Edmond Nerincxstraat 10. (...)

Sophie MAQUET - Geassocieerde Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, aanwezigheidslijst, 2 volmachten, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" Ondernemingsnr : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : ING LIFE BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Michielswarande 70 te 1040 Brussel

Onderwerp akte . VOLMACHTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge Uittrekksel uit de notulen van de raad van bestuur van 24 juni 2011.

De raad van bestuur beslist, met éénparigheid van stemmen, alle voorheen verleende machtigingen in te trekken met ingang vanaf de publicatie van huidig besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en te vervangen door de volgende delegatie van machten.



A.Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap, overeenkomstig artikel 22 van de statuten, in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, of door een gedelegeerd bestuurder die de raad in haar midden benoemt, alleen handelend.

B.Financiële vertegenwoordiging





1.De leden van de raad van bestuur, die twee aan twee optreden, kunnen overeenkomstig artikel 22 van de: . statuten, de vennootschap onbeperkt vertegenwoordigen op rekeningen van ING LIFE BELGIUM" bij andere: financiële instellingen en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM".

2.De gedelegeerd bestuurders, met de bevoegdheid alleen handelend, worden gemachtigd om de: vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM" bij andere financiële instellingen; en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM tot maximum 50.000.000,00 euro.

3.Worden gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen op rekeningen van "ING LIFE BELGIUM'"

bij andere financiële instellingen, en op interne rekeningen van "ING LIFE BELGIUM": "

De volgende personen:

" De heer Filip QUEECKERS, wonende Berkelei 64 te 2860 St-Katelijne Waver,

" Mevrouw Katrien ROTS, wonende Schoonzichtlaan 12 te 3020 Winksele,

"Mevrouw Sophie MISSELYN, wonende Heikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

-met de bevoegdheid, alleen handelend, de vennootschap te verbinden tot maximum 50.000 euro;

-met de bevoegdheid, samen handelend niet een andere onder hen, de vennootschap te verbinden tof

maximum 250.000 euro;

-met de bevoegdheid, samen handelend met twee andere onder hen, de vennootschap te verbinden tot

maximum 500.000 euro.

C.Dagelijks bestuur.

1.De gedelegeerd bestuurders worden ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om, voor en in naam van

de vennootscbap,_alle daden _van dagelijks bestuur te stellen in de meest uitgebreide zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ " r~~~" ~~~~i _ r'^~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

2.De volgende personen:

'De heer Filip QUEECKERS, wonende Berkelei 64 te 2860 St-Katelijne Waver,

" Mevrouw Katrien ROTS, wonende Schoonzichtlaan 12 te 3020 Winksele,

" Mevrouw Sophie M1SSELYN, wonende Heikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

worden ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om, voor en in naam van de vennootschap alle daden van dagelijks bestuur te stellen, zoals bijvoorbeeld, en zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn:

-De verzekeringscontracten en aanhangsels uitgeschreven door de vennootschap te ondertekenen.

-De dagelijkse briefwisseling te tekenen.

-Geldsommen te ontvangen, te betalen of af te geven tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt B. Financiële vertegenwoordiging.

-Het in ontvangst nemen en kwijting geven tegenover alle administraties van posterijen, besteldiensten, expeditiekantoren, spoorwegen of andere, van alle brieven, telegrammen, pakketjes, colli's zendingen, al dan niet aangetekend, met of zonder aangegeven waarde, geadresseerd aan de vennootschap. Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen. Alle klachten ter zake ontvangen en indienen en aile nodige stukken te onderteken.

-De vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan. Alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten tot het bedrag hen afzonderlijk toegekend onder punt B. Financiële vertegenwoordiging en alle maatregelen van bewaring vervullen.

Ieder van de hierboven personen, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder, mogen voor de hierboven vermelde handelingen, ieder andere persoon aanstellen die alsdan alleen zal kunnen handelen.

D.Andere machten.

1.Klachten bij gerechtelijke instanties:

De volgende personen:

'De heer Filip QUEECKERS, wonende Berkelei 64 te 2860 St-Katelijne Waver,

.Mevrouw Katrien ROTS, wonende Schoonzichtlaan 12 te 3020 Winksele,

.Mevrouw Sophie MISSELYN, wonende Heikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

'De heer Christiaan DE GEYTER, wondende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle

" De heer Vito BIVACCO, wonende Borkelstraat 146 te 2900 Schoten

worden, ieder afzonderlijk handelend, gemachtigd om op verzoek van de Raad van Bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen i.v.m. het neerleggen bij gerechtelijke instanties van klachten tegenover derden en het beantwoorden van klachten neergelegd door derden bij gerechtelijke instanties tegenover de vennootschap.

2.Juridische dossiers.

De heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle wordt, alleen handelend, gemachtigd om de vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen en alle volmachten te ondertekenen om haar te vertegenwoordigen voor alle Belgische en buitenlandse rechtbanken, in welke hoedanigheid zij ook verschijnt, zowel als eiser dan als verweerder, beroep aan te tekenen, in verbreking te voorzien; alle advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen te benoemen en te ontslaan.

3.Personeelszaken.

De heer Laurent BALLAUX, wonende Bamberg 11 te 3140 Keerbergen, samen handelend met een gedelegeerd bestuurder of één van de volgende personen:

" De heer Filip QUEECKERS, wonende Berkelei 64 te 2860 St-Katelijne Waver,

.Mevrouw Katrien ROTS, wonende Schoonzichtlaan 12 te 3020 Winksele,

'Mevrouw Sophie MISSELYN, wonende Heikestraat 26 te 3190 Boortmeerbeek

wordt gemachtigd tot het aanwerven en lof het ontslaan van alle personeelsleden, het vaststellen van hun bezoldiging, bevoegdheden alsook alle andere voorwaarden van tewerkstelling, het vaststellen van aile

Voorbehouden aan het Belgisch ' Staatsblad

doorwaarden van het ontslag en het opstellen van alle documenten met betrekking tot de sociale zekerheid-voor ', deze personeelsleden in deze verbanden.

4.Bijzondere volmacht.

Voor zover als nodig, wordt bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Christiaan DE GEYTER, wonende E. Nerincxstraat 10 te 1500 Halle, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, en in voorkomend geval in het handelsregister ter griffie van aile rechtbanken van koophandel in België en dit zowel voor akten en besluiten daterend van vôôr de publicatie van dit besluit in de bijlage van het Belgisch Staatsblad als voor alle toekomstige akten en besluiten.

Koen DIERCKX

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.04.2011, NGL 13.05.2011 11112-0360-074
20/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.04.2010, NGL 17.05.2010 10118-0237-075
16/04/2015
ÿþ _,'G á t,4 rood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 i

*15055081*

Ondernemingsnr : 0890.270.057

neei geiega/ontvangen op

0 3 APR. 2015

ter grue vz ; ie`ffeederland ,talige

rechthani. , ~ ~ .M ~ Gh arua..l. __'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : ING LIFE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Michielswarande, 70

1040 Etterbeek

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - STATUTENWIJZI-GINGEN -- .' 'MACHTEN .

Er blijkt uit het proces-verbaal neergelegd voor registratie en opgesteld door Meester Stijn JOYE,.:

geassocieerde Notaris te Brussel op dertig maart tweeduizend vijftien, dat

de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap genaamd=

"ING LIFE BELGIUM", met maatschappelijke zetel te Etterbeek (1040 Brussel), Sint-Michielswarande 70, de

volgende beslissingen heeft genomen :

L NAAMWIJZIGING

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen, met ingang vanaf zeven april

tweeduizend vijftien, in "NN Insurance Belgium".

Bijgevolg beslist de vergadering artikel 1 van de statuten te wijzigen om de tweede alinea ervan te,

vervangen door:

"Zij draagt de naam "NN Insurance Belgium"."

Bij wijze van overgangsmaatregel, beslist de vergadering dat de vennootschap gedurende een periode tot;

uiterlijk eenendertig december tweeduizend zestien de oude benaming "ING LIFE BELGIUM" en de nieuwe''

benaming "NN insurance Belgium" simultaan mag gebruiken.

ll. ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen, met ingang vanaf,,

zeven april tweeduizend vijftien, naar het volgende adres: 1831 Diegem, Da Vincilaan 19, Airport Plaza -

Montreal Building.

Bijgevolg beslist de vergadering artikel 2 van de statuten te wijzigen om de eerste alinea ervan te.

vervangen door:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1831 Diegem, Da Vincilaan 19, Airport.;

Plaza - Montreal Building,"

til. STATUTENWIJZ1GINGEN

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen, met ingang vanaf zeven april'É

tweeduizend vijftien, als volgt: `

- Artikel 19 : vervangen door:

"Het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap kan door de raad van bestuur opgedragen worden aan ten minste twee natuurlijke personen, al dan niet bestuurder, overeenkomstig de wettelijke;: bepalingen terzake.

"De raad van bestuur zal zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap, of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Dit directiecomité is uitsluitend samengesteld uit leden van de raad van bestuur, De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité." (...)

1V. MACHTEN

De vergadering verleent alle machten :

- aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen;

_ aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle nodige formaliteiten voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij aile bevoegder; administraties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Wordt aangesteld

de heer Christiaan DE GEYfER, wonende te 1500 Halle, Edmond Nerincxstraat 10. (...)



Voor eensluidend ontledend uittreksel

Stijn JOYE  geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 aanwezigheidslijst, 2 volmachten, gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.04.2009, NGL 06.05.2009 09137-0211-075
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.04.2008, NGL 21.05.2008 08143-0307-069
10/07/2015
ÿþ171 Mod 21

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vare e; akte'.g, fc ~,,+ an sii O;D

I in



0 1 i 203

ter +;f if;l0 ~'~ ~i ~~~ P~le~t~t~i :.11r~'wt~,`~-.iI;~4e

~ ~:,

rechtbank van ~~rtffioand._i Gruasei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0890.270.057

Benaming

(voluit) : NN insurance Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Da Vincilaan, 19 te 1831 Diegem

Onderwerp akte : Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 20 april 2015 - Wijziging van de vertegenwoordiger van de Commissaris

Bij beslissing van de algemene vergadering van 20 april 2015 werd de revisorenvennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, De Kleetlaan 2 te 1831 Diegem, benoemd als commissaris van de vennootschap, met als aansprakelijke vertegenwoordiger mevrouw Nicole VERHEYEN. Met ingang van 9 maart 2015 treedt mevrouw Nicole VERHEYEN zich terug ais aansprakelijke vertegenwoordiger en wordt vanaf die datum, de revisorenvennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA als commisaris van de vennootschap wettelijk vertegenwoordigd door mevrouw Christel WEYMEERSCH. Deze benoeming zal aflopen onmiddellijk bij de sluiting van de jaarlijkse algemene vergadering van 18 april 2016 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van het boekjaar 2015.

Dieter Vermeire .

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
NN INSURANCE BELGIUM

Adresse
Zetel : Da Vincilaan, 19 te 1831 Diegem

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande