NOLMANS ADVIES COORDINATIE, AFGEKORT : N.A.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOLMANS ADVIES COORDINATIE, AFGEKORT : N.A.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.476.263

Publication

23/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

h In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~



Neergelegd ter .griffie de(

Rechtbank van Koophrule;

te Leuven, de i~ U JAN. 2013

DE~I~I~FIER.

!qt!ligjfill

i

I

Ondernemingsnr : 0477.476.263

Benaming

(voluit) : NOLMANS ADVIES COORDINATIE

(verkort) : NAC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 26 te 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Baudouin Vereist, geassocieerd notaris te Halen op 20 december 2012 "Geregistreerd negen bladen geen verzending te Hasselt op 26 DEC 2012. Boek 796 blad 13 vak 01. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). De e.a. inspecteur (gel.) K. Blondeel", dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft, te weten:

Volgt de integrale tekst der genomen beslissingen, namelijk:

1.De vergadering heeft als AGENDA:

a) Onderzoek van de volgende stukken en verslagen, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden verkrijgen

 schriftelijke verslagen over het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen door een externe accountant op datum van eenentwintig september tweeduizend en twaalf.

b) Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, door overneming door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NOLMANS BOUW COORDINATIE", overnemende vennootschap, van het gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen  van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NOLMANS ADVIES COORDINATIE", voormeld, overgenomen vennootschap, en waarvan de waarde gebaseerd is op een staat van actief en passief afgesloten op zes december tweeduizend en twaalf.

c) Kapitaalverhoging ingevolge fusie,

d) Bevoegdheden te verlenen aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda.

e) Ontslag zaakvoerder.

f) Uitbreiding doel.

g) Coiirdinatie van de statuten,

h) Aanneming van de nieuwe statuten ingevolge voormelde beslissingen en de aanpassing ervan aan het Wetboek van Vennootschappen.

2.Dat de bijeenroepingen die de agenda vernielden, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gedaan werden.

3.Uit de aanwezigheidslijsten blijkt dat:

Alle honderd (100) aandelen vertegenwoordigd zijn op de vergadering van de vennootschap "NOLMANS BOUW COORDINATIE".

Aile honderd (100) aandelen vertegenwoordigd zijn op de vergadering van de vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE".

Dit is voor ieder van de onderscheiden vennootschappen de totaliteit der aandelen, zodat de onderscheiden vergaderingen geldig kunnen beraadslagen over de agenda.

§ 3. Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd:

De comparanten verklaren dat

1. Op eenentwintig september tweeduizend en twaalf een fusievoorstel werd opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE" en van de vennootschap "NOLMANS BOUW COORDINATIE" overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

2.Het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op veertien november tweeduizend en twaalf onder nummer 12185482 en 12185483.

3.De stukken bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen lagen minstens één maand vóór de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

4.Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke wijzingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

§ 4. Verslagen

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de

agenda, te weten:

1.het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen op datum van eenentwintig september

tweeduizend en twaalf.

De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de

inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij

instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat,

Alle voormelde verslagen worden samen met een uittreksel van onderhavige akte neergelegd ter griffie van

de bevoegde rechtbank van Koophandel, na door de notaris ne varietur te zijn getekend,

Na vorenstaande inleidende verrichtingen, gaan de onderscheiden algemene vergaderingen over tot de

behandeling van de agenda's op volgende wijze

li. BESLUITEN TOT FUSIE

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderschei-iden

vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

§ 1. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de vennootschap "NOLMANS BOUW COORDINATIE", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer

a.De ruilverhouding van de aandelen (693,2 W.Venn):

De honderd (100) aandelen van de vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE" worden honderd (100) nieuwe aandelen uitgegeven van de BVBA "NOLMANS BOUW COORDINATIE" dewelke worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE" in evenredigheid van het aantal aandelen, eigendom van de huidige aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, a rato van één (1) nieuw aandeel van de overnemende vennootschap "NOLMANS BOUW COORDINATIE" per aandeel van de overgenomen vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE".

Er wordt in onderling akkoord tussen de aandeelhouders, geen opleg in geld betaald bij de omruil van voornoemde aandelen.

b.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "NOLMANS BOUW COORDINATIE", wordt vastgesteld op één januari tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c.De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

§ 2. Kapitaalverhoging

Kapitaalverhoging ingevolge fusie;

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de BVBA "NOLMANS BOUW COORDINATIE" verhoogd wordt met ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) om het aldus te brengen van achttienduizend euro (¬ 18.600,00) tot ZEVENENDERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 37.200,00) door uitgifte van honderd (100) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hierboven gezegd.

Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE" op de wijze als hierboven gezegd.

Bijgevolg zal artikel 5, der statuten luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) elk."

§ 3. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE" ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap "NOLMANS BOUW COORDINATIE".

Het vermogen van de vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE" is uitvoerig beschreven in het verslag van de buitengewone algemene vergadering van zes december tweeduizend en twaalf, dat samen met onderhavige akte zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel

Voor een uitvoerige beschrijving van het overgedragen vermogen van de vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE" wordt verwezen naar voormeld verslag van de buitengewone algemene vergadering van zes december tweeduizend en twaalf.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

§ 4. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE" op de overnemende vennootschap "NOLMANS BOUW COORDINATIE" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden

I.Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met aile eraan klevende voordelen en lasten,

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen,

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn,

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4.Het eventueel personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren,

6.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap,

§ 5. Uitbreiding doel.

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering het doel van de vennootschap uit te

breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE",

Bijgevolg zal artikel 3 der statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel drie -- DOEL.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

-Het geven van adviezen en het uitvoeren van studieopdrachten met betrekking tot alle problemen in

verband met planning van bouwprojecten, in het algemeen

-Begeleiding  opvolging werven - bouw

-Bouwcoördinatie

-Groot en kleinhandel in bouwmaterialen

-Verhuur roerende en onroerende goederen

-Tussenpersoon in de handel

-Commissie agent

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie;

marketingconsultancy

-Fotostudio's en overige fotografische activiteiten, digitale fotografie

-Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct

marketing) door middel van geadresseerde reclame, telefonische koopvoorstelling, enz...., advies, begeleiding

en verkoop van reclame en publiciteit in de breedste zin van het woord

-Makelaar onroerende goederen

-Veilig heidscodrdinator tijdelijke en mobiele werkplaatsen

-Aannemer metsel en betonwerken

-Preventieadviseur niveau I en ll

-Het uitvoeren of laten uitvoeren van algemene bouwwerken, waaronder alle metsel en betonwerken en alle

bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken en

inrichting van woningen, burelen, appartementen en industriële gebouwen of de coördinatie van deze

bedrijvigheden wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd

-Onderneming voor het optrekken, afbreken en renovering van gebouwen, coördinatie van ruwbouw tot

volledige voltooiing al dan niet uitgevoerd door derden

-Technisch en raadgevend bureau inzake aangelegenheden met betrekking tot bouw, interieur en publicatie

en expertise

De vennootschap mag alle handels, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen van aard,

voor eigen rekening of voor rekening van derden uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met vcornoemd

maatschappelijk doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk

te maken of te bevorderen.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging volgens artikel 287 van het Wetboek van

Vennootschappens"

Stemming

Ter stemming voorgelegd, wordt deze beslissing met eenparigheid van stemmen genomen.

§ 6. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap - Aanneming nieuwe statuten

a "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering de nieuwe statuten aan te nemen als

gevolg van de voormelde beslissingen en ingevolge de invoering van het Wetboek van vennootschappen, als

volgt:

STATUTEN

Titel één - aard van de vennootschap.

Artikel één -- NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, Haar naam luidt "NOLMANS BOUW COORDINATIE", afgekort "NBC .

De volledige en de afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken

uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,

van het woord "rechtspersonenregtster" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van

de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s),

alsook van haar ondernemingsnummer,

Artikel twee -- ZETEL

De zetel is gevestigd te 3290 Diest, Koningin Astridiaan 26.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Artikel drie  DOEL.

Qe vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

-Het geven van adviezen en het uitvoeren van studieopdrachten met betrekking tot aile problemen in

verband met planning van bouwprojecten, in het algemeen

-Begeleiding  opvolging werven -- bouw

..Bouwcoërdinatie

-Groot en kleinhandel in bouwmaterialen

-Verhuur roerende en onroerende goederen

Tussenpersoon in de handel

-Commissie agent

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie;

marketingconsultancy

-potostudio's en overige fotografische activiteiten, digitale fotografie

-Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame, telefonische koopvoorstelling, enz...., advies, begeleiding en verkoop van reclame en publiciteit in de breedste zin van het woord

-Makelaar onroerende goederen

-Veiiigheidscodrdinator tijdelijke en mobiele werkplaatsen

-Aannemer metsel en betonwerken

-Preventieadviseur niveau I en Il

-Het uitvoeren of laten uitvoeren van algemene bouwwerken, waaronder alle metsel en betonwerken en aile bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken en inrichting van woningen, burelen, appartementen en industriële gebouwen of de coordinatie van deze bedrijvigheden wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd

-Onderneming voor het optrekken, afbreken en renovering van gebouwen, coördinatie van ruwbouw tot volledige voltooiing al dan niet uitgevoerd door derden

-Technisch en raadgevend bureau inzake aangelegenheden met betrekking tot bouw, interieur en publicatie en expertise

De vennootschap mag aile handels, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen van aard, voor eigen rekening of voor rekening van derden uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd maatschappelijk doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel vier  DUUR,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Titel twee - kapitaal

Artikel vijf  KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend tweehonderd euro (E 37.200,00). Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1I200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen

Artikel zes  AARD VAN DE AANDELEN,

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

"

. , o

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

Artikel zeven -- ONDEELBAARHE1D VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar, Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan

verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit

aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bil gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de

vruchtgebruiker.

Artikel acht  OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

A. Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap slechts uit een vennoot bestaat.

a) De overdracht onder levenden.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat.

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan

drie/vierde (3/4de) van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt

voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan

een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt

verwezen naar de wettelijke bepalingen ter zake.

Tite! drie - bestuur en controle.

Artikel negen  BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem

toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de

algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle

handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve

deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris,

Artikel elf CONTROLE.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Titel vier - algemene vergadering.

Artikel twaalf  ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op negenentwintig juni om twintig uur (20:00).

1

+ " " , I " ;

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op dertig juni op hetzelfde uur,

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien --AANTAL STEMMEN,

a) indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmacht drager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien  BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

Artikel vijftien -- NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door aile aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

Titel vijf - boekjaar verdeling.

Artikel zestien  BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien  VERDELING.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste (1/2Oste) afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende (1/1Ode) van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Titel zes - ontbinding  vereffening.

Artikel achttien  ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit ten gevolge van

een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel negentien - GEMEEN RECHT.

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen,

§ 7. Ontslag ZAAKVOERDER

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap

"NOLMANS ADVIES COORDINATIE":

- de heer NOLMANS Jean, voormeld en wel met ingang vanaf heden, dewelke hiermee instemt.

1~

1 ~~ ~~ ;,

De Buitengewone Algemene Vergadering dankt hem voor de bewezen diensten en decharge wordt verleend'

voor het gevoerde beleid tot op datum van heden; deze decharge zat worden bekrachtigd door de Algemene

Vergadering op de eerstvolgende jaarlijkse Algemene vergadering der aandeelhouders.

Stemming

Ter stemming voorgelegd, wordt deze beslissing met eenparigheid van stemmen genomen.

§ 8. Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van

stemmen

III. SLOT BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden,

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NOLMANS ADVIES COORDINATIE" verwezenlijkt is, en dat de vennootschap "NOLMANS ADVIES COORDINATIE" bijgevolg opgehouden heeft te bestaan.

3, De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOLMACHT

Met éénparigheid van stemmen wordt besloten aan het boekhoudkantoor B & F Knaepen-Smets bvba met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Kleine Hooistraat 43, volmacht te verlenen met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige inschrijvingen en wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de eventuele formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aansluitingen bij de sociale kas voor zelfstandigen, de aanvraag van vergunningen, enz.

IV. DIVERSE VERKLARINGEN

A. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte wordt door de comparanten keuze van woonplaats gedaan op de zetel van

de overnemende vennootschap.

B. Fiscale verklaringen

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, § 1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

De overnemende vennootschap is ingeschreven als B.T.W-belastingsplichtige onder nummer 3E0474.904.476.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd Notaris te Halen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

14/11/2012
ÿþ~ 4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIUIIIIIAII185I IIIII IIIAII

*12483*

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank vars :koophand

te Leuven, de O b FJOVL 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-, behoudt

aan he Belgisc Staatsbl,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0477.476.263

Benaming

(voluit) : NOLMANS ADVIES COORDINATIE

(verkort) : NAC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 26 te 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL

Het jaar tweeduizend en twaalf

Op 21 september ten maatschappelijke zetel, zijn verschenen:

ENERZIJDS:

De BVBA Nolmans Bouw Coördinatie, afgekort NBC, waarvan de zetel gevestigd is te 3290 Diest, Koningin Astridlaan 26, ingeschreven in het handelsregister te Leuven met als ondernemingsnummer 0474.904.476.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Vandersmissen te Tongeren op 21 mei 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 12 Juni daaropvolgend, onder nummer 20010612-272,

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door:

De heer Jean Nolmans, wonende te 3290 Diest, Postbaan 109.

ANDERZIJDS:

De BVBA Nolmans Advies Coördinatie, afgekort NAC, waarvan de zetel gevestigd is te 3290 Diest, Koningin Astridlaan 26, ingeschreven in het handelsregister te Leuven met als ondernemingsnummer 0477.476.263.

Opgericht onder de naam Nolmans Appelen Coördinatie bij akte verleden voor Notaris Vandersmissen te Tongeren op 29 april 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 16 mei daaropvolgend, onder nummer 20020516-151.

Naamswijziging in Nclmans Advies Coördinatie via buitengewone algemene vergadering op 26 februari 2003 voor notaris Vandersmissen te Tongeren,

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door:

De heer Jean Nolmans, wonende te 3290 Diest, Postbaan 109.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De comparanten verklaren kennis te hebben van:

1. De specifieke aansprakelijkheid van de Raad van Bestuur conform de vennootschappenwet.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen.

De comparanten verklaren eveneens dat op heden de totaliteit der aandelen van de BVBA Nolmans Advies Coordinatie momenteel verenigd zijn in de schoot van de BVBA Nolmans Bouw Coordinatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten hebben het volgende geacteerd:

a) FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij de BVBA Nolmans Bouw Coördinatie de BVBA Nolmans Advies Coördinatie zal overnemen met overgang van het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de vennootschap BVBA Nolmans Advies Coördinatie door de vennootschap BVBA Nolmans Bouw Coördinatie zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

De BVBA Nolmans Bouw Coördinatie heeft als doel:

- het geven van adviezen en het uitvoeren van studieopdrachten met betrekking tot alle problemen in

verband met planning en uitvoering van bouwprojecten, in het algemeen;

begeleiding en opvolging van werven bouw;

- bouwcoördinatie;

- groot- en kleinhandel in bouwmaterialen;

- verhuur roerende goederen;

- tussenpersoon in de handel;

- commissie agent;

- het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie;

marketingconsultancy;

fotostudio's er, overige fotografische activiteiten, digitale fotografie;

- het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame, telefonische koopvoorstelling, enz..., advies, begeleiding en verkoop van reclame en publiciteit in de breedste zin van het woord;

- makelaar onroerende goederen;

- veiligheidscoördinator tijdelijke en mobiele werkplaatsen;

- aannemer metsel- en betonwerken.

De BVBA Nolmans Advies Coördinatie heeft als dcel:

- veiligheidscoördinator op de tijdelijke en mobiele bouwplaatsen voor industrie- en utiliteitsbouw;

- het geven van adviezen en het uitvoeren van studieopdrachten met betrekking tot alle problemen in

verband met planning en uitvoering van bouwprojecten, in het algemeen;

- begeleiding en opvolging van werven bouw;

- bouwcoördinatie

- preventieadviseur niveau I en Il;

- groothandel en kleinhandel bouwmaterialen;

- verhuur onroerende goederen;

- tussenpersoon in de handel;

- commissieagent;

- makelaar onroerende goederen;

- het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame, telefonische koopvoorstelling, enzovoorts; advies begeleiding en verkoop van reclame en publiciteit in de breedste zin van het woord;

- Het uitvoeren of laten uitvoeren van algemene bouwwerken, waaronder alle metsel- en betonwerken, en alle bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van vcltooiingswerken en inrichting van woningen, burelen, appartementen en industriële gebouwen of de coördinatie van deze bedrijvigheden wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

- De vennootschap mag daarenboven alle hoegenaamde handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard uitvoeren en verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van de vennootschap.

- Onderneming voor het optrekken, afbreken en renovering van gebouwen, coördinatie van ruwbouw tot volledige voltooiing al dan niet uitgevoerd door derden.

- Technisch en raadgevend bureau inzake aangelegenheden met betrekking tot bouw, interieur en publicatie en expertise.

Het doel van de BVBA Nolmans Bouw Coördinatie zal bijgevoig aangepast en uitgebreid moeten worden aan/met het doel van de BVBA Nolmans Advies Coördinatie.

De overnemende vennootschap zal alle kosten voortvloeiend uit de fusie dragen_

De zetel van de overnemende vennootschap blijft ongewijzigd.

b) BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2012.

t a,

,

~

{ 1, ."

)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad c) BIJZONDERE RECHTEN TOEGEKEND AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN .,

VENNOOTSCHAP

Met van toepassing







d) BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

e) BIJZONDERE VOORDELEN

Niet van toepassing

NEERLEGGING

De comparanten verklaren het fusievoorstel neer te leggen of te doen neerleggen op de griffie van de

rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Gedaan te Diest op 31 oktober 2012.

Hierbij neergelegd het fusievoorstel.

Jean Nolmans,

zaakvoerder van BVBA Nalmans Advies Coördinatie



Op de laatste blz. van Luik±3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 23.07.2012 12342-0434-008
12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 03.08.2011 11384-0454-008
24/09/2010 : LE108979
30/06/2010 : LE108979
05/08/2009 : LE108979
27/06/2008 : LE108979
06/07/2007 : LE108979
21/03/2006 : LE108979
17/11/2005 : LE108979
22/07/2004 : LE108979
12/09/2003 : LE108979
17/03/2003 : LE108979
16/05/2002 : LEA021726

Coordonnées
NOLMANS ADVIES COORDINATIE, AFGEKORT : N.A.C.

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 26 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande