NORBERT DENTRESSANGLE LOGISTICS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NORBERT DENTRESSANGLE LOGISTICS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.801.091

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.06.2014 14215-0550-044
01/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

rLo~~-~~`< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u







19 MAR. 2014

PM*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0401801.091

Benaming

(voluit) : Norbert Dentressangle Logistics Belgium

(verkort) : ND Logistics Belgium

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : 1730 Asse, Z, 4 Broekooi 160

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en Toekenning bijzondere volmacht

Bij unanieme beslissing van de Algemene Vergadering van 20 februari 2014, bekrachtigt de vergadering de herbenoeming van de volgende bestuurders:

- de Heer Hervé Montjotin, wonende te 69450 ST CYR AU MONT D'OR (FRANKRIJK), 4 Bis Chemin Puits des Vignes, d

- de Heer Gaulthier de la Rochebrochard d'Auzay, wonende te 69002 LYON (FRANKRIJK), 11 Rue Sainte

Hélène,

- de Heer Patrick Bataillard, wonende te wonende te 69006 LYON (FRANKRIJK), 21 rue Téte d'Or.

en dit vanaf 20 februari 2014 en voor een duur van zes jaar. Hun mandaat is onbezoldigd.

De vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Karla Willegems, kantoor houdende te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 13, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten van neerlegging en publicatie met betrekking tot de hierboven vermelde beslissing.

Karla Willegems

Bijzonder gevolmachtigde

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 3 maart 2014:

De Raad van Bestuur herroept de bijzondere volmacht toegekend aan de BVBA Phimad, mat vast vertegenwoordiger de Heer Philippe Baetens, bij beslissing van de Raad van Bestuur van 22 maart 2013.

De Raad van Bestuur keurt de bijzondere volmacht aan de Heer Bram BLONDE, wonende te 1730 Asse, Broekooi 160, Z.4, goed vaoor de hieronder vermelde bevoegdheden teneinde de vennootschap binnen dit kader, alleen of gezamenlijk met Malcolm Wilson te vertegenwoordigen ten aanzien van derden. Deze volmacht' treedt in werking op 3 maart 2014 voor onbepaalde duur, met dien verstande dat zij op elk moment éénzijdig door de vennootschap en door de volmachthouder beëindigd kan worden. Voor zover noodzakelijk, bekrachtigt de Raad van bestuur de handelingen gesteld door de heer Bram BLONDE, alleen of gezamenlijk met Malcolm; Wilson, sinds de datum waarop de bijzondere volmacht is ingegaan.

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht voor:

a) Het operationeel makenlhouden in naam van de Vennootschap, in overeenstemming met de gebruiksbepalingen die zijn vastgesteld bij de opening van de rekeningen of daaropvolgend, van rekeningen geopend bij lokale banken, spaarbanken en financiële instellingen alsook bij de post; het storten van beschikbare sommen op deze rekeningen.

b) De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van haar dagelijkse werking ten aanzien van derden en overheidsdiensten, waaronder de Staat, federale, provinciale en gemeentelijke autoriteiten, douaneautoriteiten, de posterijen, de fiscale en sociale administratie, ministeries en hun bijhorende diensten, kamers van koophandel en handelsregisters, de Regie van telegrafie en telefonie, transportbedrijven en andere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ 6h~

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

openbare diensten; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met derden en overheden, en het ondertekenen van de documenten die nodig of nuttig zijn voor het dagelijks beheer van de Vennootschap.

c) De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van de collectieve relaties ten aanzien van het personeel, daarin begrepen binnen de Ondernemingsraden en gelijkaardige organisaties ; Het in dienst nemen en ontslaan van het personeel van de Vennootschap, met uitzondering van kaderleden, het vaststellen van de

" indiensttredings- en werkvoorwaarden en van de vergoeding en het wijzigen ervan op basis van het jaarlijks

" budget; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met het personeel, die onder de arbeidswet vallen, en het ondertekenen van de daarop betrekking hebbende documenten.

d) Het ontvangen van sommen die verschuldigd zijn aan de Vennootschap en het betalen van deze die zij verschuldigd zou zijn; het kwijtschelden en intrekken, en het geven van kwijting voor ontvangen en betaalde sommen.

e) Het doen van aankopen, verkopen, overdrachten, verhuringen en uitwisselingen van roerende goederen, uitrusting, materiaal, meubilair, grondstoffen etc. waarvan de commerciële waarde het bedrag van EUR 500.000 niet overschrijdt op de dag van ondertekening van het contract met betrekking tot deze handeling.

f) In alle omstandigheden de maatregelen nemen die passend worden geacht om de goederen en andere activa, die toebehoren aan de Vennootschap of toevertrouwd zijn door derden, te vrijwaren en veilig te stellen.

g) Het ontvangen en ophalen van gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling of paketten van de Vennootschap; al dan niet rechtstreeks in eigen handen gegeven ; remis en mains propres ou non; voor voldaan tekenen van mandaten voor briefwisseling per post of per telegraaf: telefonische abonnementen afsluiten; de premies en bijdragen betalen, de klachten overmaken; kwijting geven aan vervoerders; bij de nodige administraties elders waar nodig de verklaringen en aibetalingen doen.

h) Alle soorten vervoersmiddelen gebruiken en aile documenten onderschrijven die daarop betrekking hebben, het uitoefenen en volbrengen van de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit dergelijke contracten, en in het bijzonder, het ophalen van de leveringsbonnen en ontvangstbewijzen, het ondertekenen en endosseren van cognossementen en vrachtbrieven, het ontvangen van de gereedschappen en/of materialen, het naleven of indienen van aile soorten van klachten en bezwaren tegen de verzender en de vervoersmaatschappijen voor vertragingen, schadegevallen of andere oorzaken, redenen of situaties, het terugzend van geweigerde koopwaar, het eisen en ontvangen van schadevergoedingen,

i) Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij de douane-, invoer- en havenautoriteiten, het invullen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van vergunningen, aan-boord-connossementen en alle andere noodzakelijke toelatingen, het betalen van alle rechten en heffingen en het eisen van terugbetaling van deze die niet verschuldigd waren, het ondertekenen van alle verklaringen op eer en andere die noodzakelijk zouden zijn uit hoofde van één van voorgaande, het voorbereiden van dossiers, het ondertekenen van kennisgevingen van voorgeschreven beslissingen en het in beroep gaan tegen deze.

j) Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle fiscale autoriteiten in België of eiders, het invullen en indienen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van toelatingen, het betalen van alle belastingen en heffingen en het terugvorderen van het teveel betaalde, het ondertekenen van kennisgevingen van beslissingen en het in beroep gaan ertegen; alle nodige stappen ondernemen, met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen, instellen van rechtsmiddelen, en het stellen van alle handelingen die ermee verband houden.

k) Het aangaan van verzekeringspolissen van ten hoogste één jaar met een maximale jaarlijkse premie van EUR 10.000 op de dag van de ondertekening van de desbetreffende overeenkomst, voor alle soorten risico's, ongeacht de aard van de verzekerde goederen, het onderschrijven van polissen en hun bijlagen, het betalen van de premies en, indien van toepassing, het ontvangen van eventuele schadevergoedingen.

I) Het deelnemen aan openbare en private aanbestedingen, in naam en voor rekening van de Vennootschap, het voorstellen van de aanbiedingen en het aanvaarden van de voorwaardelijke en definitieve aanbestedingen.

m) Het adresseren tot, ontvangen van en antwoorden op toewijzingen en kennisgevingen, en de tussenkomst verzoeken van notarissen voor de legalisatie van alle soorten handelingen.

n) De Vennootschap vertegenwoordigen in alle stappen, uitspraken en dossiers tegenover de sociale zekerheidsinstellingen, arbeidsinspectie en vakbonden, en het ondernemen van alle stappen met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen en het instellen van rechtsmiddelen.

o) Het ondertekenen van de gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling van de Vennootschap, met inbegrip van betalingsopdrachten, overschrijvingen of remise van waardepapieren, effecten of contanten; het ophalen, ontvangen en openen van de briefwisseling bestemd voor de Vennootschap, zelfs aangetekend of met aangifte van waarde, van telegrammen, overschrijvingen per post en per telegraaf, en alle soorten drukwerk en postpakketten.

p) Alle soorten overschrijvingsdocumenten verzenden en endosseren, alle relevante sommen terugvorderen, kwijtscheldingen en ontvangstbewijzen ondertekenen, en de briefwisseling ondertekenen betreffende betalingsopdrachten en overschrijvingen van de Vennootschap.

q) Het uitvoeren van investeringen voor een bedrag niet hoger dan EUR 200.000 op de dag van de uitvoering van de investering.

r) Het ondertekenen in naam van de Vennootschap van contracten met klanten waarvan het zakencijfer lager of gelijk is aan EUR 300.000 per jaar.

s) Het ondertekenen in naam van de Vennootschap van huurcontracten voor onroerende goederen waarvan de duur niet hoger is of gelijk aan drie jaar.

e'

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Alle voorgaande bevoegdheden, behoudens de punten q), r), s), kunnen vrij het voorwerp uitmaken van één of meerdere subdelegaties.

De Raad van Bestuur beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Karla Willegems, kantoor houdende te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 13, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten van neerlegging en publicatie met betrekking tot de hierboven vermelde beslissingen,

Bijzondere gevolmachtigde,

Karla Willegems

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/09/2014
ÿþOp de laatste btz. van LAjB vermelden jt: Naam en hoedanigheidinstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)~ (verkort) :

Rechtsvorm :

0404.801.091

Norbert Dentressangle Logistics Belgium ND Logistics Belgium

N.V.

Zetel : 1730 Asse Z. 4 Broekoo 160

(volledig adres)

Onderwerp akte Toekenning bijzondere volmacht

Ulttreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 11 september 2014;

De Raad van Bestuur keurt de bijzondere volmacht aan de Heer Etienne FLO1JRENS, wonende te 11t80 Ukkel, Boetendaelstraat 54, goed v000r de hieronder vermelde bevoegdheden teneinde de vennootschapbinnen dit kader, alleen of gezamenlijk met Malcolm Wilson te vertegenwoordigen ten aanzien van derden,

Deze volmacht treedt in werking op 11 september 2014 voor onbepaatde duur, met dien verstande dat zij op elk moment éénzijdig door de vennootschap en door de volmachthouder beëindigd kan worden. Voor zover noodzakelijk, bekrachtigt de Raad van bestuur de handelingen gesteld door de heer Etienne FLOURENS, alleen of gezamenlijk met Malcolm Wilson, sinds de datum waarop de bijzondere volmacht is ingegaan;

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht voor:

) Het operationeel maken/houden in naam van de Vennootschap, in overeenstemming met de gebruiksbepalingen die zijn vastgesteld bij de opening van de rekeningen of daaropvolgend, van rekeningen geopend bij lokale banken, spaarbanken en financiële instellingen alsook bij de post; het storten van beschikbare sommen op deze rekeningen,

b) De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van haar dagelijkse werking

rende diensten,

" en overheidsdiensten, waaronder de Staat, federale, provinciale en gemeentelijke autoriteiten,

kamomvankouph/nde douaneautoriteiten, de handelsregisters,

posterijen,~~ |~e d nbe~g~fie ento|~onka,Óonopodb de fiscale en sociale administratie, ministeries hun ' rijven en ande /

openbare diensten; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met derden en overheden, en het ondertekenen van de document n die nodig of nuttig zijn voor het dagelijks beheer van de Vennootschap.

u)De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van de collectieve relaties ten aanzien van het personeel, daarin begrepen binnen de Ondernemingsraden æm gelijkaardige organisaties ;Het|nd[emdnemen en ontslaan van het personeel van de Vmnnuubachep, met uitzondering van kaderleden, het vaststellen van de indiensttredings- en werkvoorwaarden en van de vergoeding en het wijzigen ervan op basis van het jaarlijks budget; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met het personeel, die onder de arbeidswet vailen, en het ondertekenen van de daarop betrekking hebbende documenten;

d) Het ontvangen van sommen die verschuldigd zijn aan de Vennootschap en het betalen van deze die zij verschuldigd zou zijn; het kwijtschelden en |ntnahkon, en het geven van kwijting voor ontvangen en betaalde oommon'

e) Het doen van aankopen, verkopen, overdrachten, verhuringen en uitwisselingen van roerende goederen,. uitrusting, materiaal, meubilair, grondstoffen etc waarvan de commerciële waarde het bedrag van EUR 500.000 niatoveronhhjcüopdedagvonondedakuningvonhotountractmothotækkinQtutdezehmnde||nQ'

f) In alle omstandigheden de maatregelen nemen die passend worden geacht om de goederen en andere activa, die toebehoren aan de Vennootschap of toevertrouwd zijn door derden, te vrijwaren en veilig te stellen.

g) Het ontvangen en ophalen van gewone, gewone, aangetekeride en telegrafische briefwisseling of paketten van de

Vennootschap; al dan niet rechtstreeks in handen gegeven ; remis en mains propres ou non; voor

voldaan tekenen van mandaten voor briefwisseling per post of per te athelefonisohe abonnementen

afsluiten; de premies en bijdragen betalen, de klachten overmaken; kwijting geven aan vervoerders; bij de nodige administraties elders waar nodig de verklaringen en afbetalingen doen.

h) Alle soorten veryoersmiddelen gebruiken en alle documenten onderschrijven die daarop betrekking hebben, het uitoefenen en volbrengen van de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit dergelijke.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

neeraele cil

not.... ,

rec

^/~

SEP. ~ ~ 2014

'

griffie van de '

htbank van koon ''

V beh aa Bel Stae

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

41beeitoutlen

aan het

Belgisch

Staatsbfaa

contracten, en in het bijzonder, het ophalen van de leveringsbonnen en ontvangstbewijzen, het ondertekenen en endosseren van cognossementen en vrachtbrieven, het ontvangen van de gereedschappen en/of materialen, het naleven of indienen van alle soorten van klachten en bezwaren tegen de verzender en de vervoersmaatschappijen voor vertragingen, schadegevallen of andere oorzaken, redenen of situaties, het terugzend van geweigerde koopwaar, het eisen en ontvangen van schadevergoedingen.

I) Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij de douane-, invoer- en havenautoriteiten, het invullen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van vergunningen, aan-boord-connossementen en alle andere noodzakelijke toelatingen, het betalen van alle rechten en heffingen en het eisen van terugbetaling van deze die niet verschuldigd waren, het ondertekenen van aile verklaringen op eer en andere die noodzakelijk zouden zijn uit hoofde van één van voorgaande, het voorbereiden van dossiers, het ondertekenen van kennisgevingen van voorgeschreven beslissingen en het in beroep gaan tegen deze.

j) Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle fiscale autoriteiten in België of elders, het invullen en indienen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van toelatingen, het betalen van aile belastingen en heffingen en het terugvorderen van het teveel betaalde, het ondertekenen van kennisgevingen van beslissingen en het in beroep gaan ertegen; alle nodige stappen ondernemen, met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen, instellen van rechtsmiddelen, en het stellen van elle handelingen die ermee verband houden.

k) Het aangaan van verzekeringspolissen van ten hoogste één jaar met een maximale jaarlijkse premie van EUR 10.000 op de dag van de ondertekening van de desbetreffende overeenkomst, voor aile soorten risico's, ongeacht de aard van de verzekerde goederen, het onderschrijven van polissen en hun bijlagen, het betalen van de premies en, indien van toepassing, het ontvangen van eventuele schadevergoedingen.

1) Het deelnemen aan openbare en private aanbestedingen, in naam en voor rekening van de Vennootschap, het voorstellen van de aanbiedingen en het aanvaarden van de voorwaardelijke en definitieve aanbestedingen.

m) Het adresseren tot, ontvangen van en antwoorden op toewijzingen en kennisgevingen, en de tussenkomst verzoeken van notarissen voor de legalisatie van alle soorten handelingen.

n) De Vennootschap vertegenwoordigen in alle stappen, uitspraken en dossiers tegenover de sociale zekerheidsinstellingen, arbeidsinspectie en vakbonden, en het ondernemen van aile stappen met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen en het instellen van rechtsmiddelen.

o) Het ondertekenen van de gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling van de Vennootschap, met inbegrip van betalingsopdrachten, overschrijvingen of remise van waardepapieren, effecten of contanten; het ophalen, ontvangen en openen van de briefwisseling bestemd voor de Vennootschap, zelfs aangetekend of met aangifte van waarde, van telegrammen, overschrijvingen per post en per telegraaf, en alle soorten drukwerk en postpakketten,

p) Alle soorten overschrijvingsdocumenten verzenden en endosseren, elle relevante sommen terugvorderen, kwijtscheldingen en ontvangstbewijzen ondertekenen, en de briefwisseling ondertekenen betreffende betalingsopdrachten en overschrijvingen van de Vennootschap.

q) Het uitvoeren van investeringen voor een bedrag niet hoger dan EUR 200.000 op de dag van de uitvoering van de investering.

r) Het ondertekenen in naam van de Vennootschap van contracten met klanten waarvan het zakencijfer lager of gelijk is aan EUR 300.000 per jaar,

s) Het ondertekenen in naam van de Vennootschap van huurcontracten voor onroerende goederen waarvan de duur niet hoger is of gelijk aan drie jaar,

t) De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van de bijzondere volmachten toegekend aan de Vennootschap door de Raad van Bestuur van de zustervennootschappen NV Norbert Dentressangle Logistics Antwerp, KBO nr. 0421.866.658, met zetel te 2030 Antwerpen, Romeynsweel 3 en NV Norbert Dentressangle Logistics Welkenraedt, KBO nr. 0402.496.331, met zetel te 4840 Welkenraedt, rue de l'Industrie 14.

Alle voorgaande bevoegdheden, behoudens de punten q), r), s) en t) kunnen vrij het voorwerp uitmaken van één of meerdere subdelegaties.

De Raad van Bestuur beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Karla Willegerns, kantoor houdende te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 13, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten van neerlegging en publicatie met betrekking tot de hierboven vermelde beslissingen.

Bijzondere gevolmachtigde,

Karla Willegems



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/08/2013
ÿþ Mod Werd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

~

~ ~ ~~~i~~.~ 2013

muge

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ilit1,11111.111111111

Ondernemingsnr : a 1401/. 80ri " Og .

Benaming

(voluit) : Norbert Dentressangle Logistics Belgium

(verkort) : ND Logistics Belgium

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : 1730 Asse, Z. 4 Broekooi 160

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vernieuwing mandaat commissaris

Bij unanieme beslissing van de Algemene Vergadering van 3 juni 2013, na stemming overeenkomstig de artikelen 156 tot 159 W.Venn. door de Ondernemingsraad en op voorstel van de raad van bestuur, wordt het mandaat van de commissaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Ernst & Young Lippens & Rabaey, met zetel te WEST END Business Park, Noordkustlaan 16 A, 1702 Groot-Bijgaarden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door Mevrouw Marleen Mannekens, vernieuwd voor een periode van drie jaar.

De vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Karla Willegems, kantoor houdende te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 13, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten van neert'egging en publicatie met betrekking tot de hierboven vermelde beslissing.

Karla Willegems

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 03.06.2013 13151-0070-043
11/04/2013
ÿþ~

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudei

aan het

Belgisct, Staatsbla

02 APR 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0404.801.091

Benaming

(voluit) : Norbert Dentressangle Logistics Belgium

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : 1730 Asse, Z. 4 Broekooi 160

Onderwerp akte : Toekenning bijzondere volmachten

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 22 maart 2013:

De Raad van Bestuur herroept de bijzondere volmacht toegekend aan de BVBA Phimad, mat vast vertegenwoordiger de Heer Philippe Baetens, bij beslissing van de Raad van Bestuur van 10 juli 2012 en dit vanaf 22 maart 2013.

De Raad van Bestuur keurt de bijzondere volmacht aan PHIMAD BVBA, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Verbindingsdok - Oostkaai 5, KBO nr. 0810.964.639, vertegenwoordigd door de heer Philippe Baetens en aan de Heer Malcolm Wilson, wonende te New Duston - Northampton (Verenigd Koninkrijk), Lodge Way, Norbert Dentressangel House, goed v000r de hieronder vermelde bevoegdheden teneinde de vennootschap binnen dit kader, alleen of gezamenlijk te vertegenwoordigen ten aanzien van derden. Deze volmachten traden in werking op 22 maart 2013 voor onbepaalde duur, met dien verstande dat zij op elk moment éénzijdig door de vennootschap en door de volmachthouder beëindigd kunnen worden. Voor zover noodzakelijk, bekrachtigt de Raad van bestuur de handelingen gesteld door Phimad BVBA en/of de Heer Malcolm Wilson, alleen of gezamenlijk, sinds de datum waarop de bijzondere volmacht is ingegaan.

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht voor:

a)Het operationeel maken/houden in naam van de Vennootschap, in overeenstemming met de gebruiksbepalingen die zijn vastgesteld bij de opening van de rekeningen of daaropvolgend, van rekeningen geopend bij lokale banken, spaarbanken en financiële instellingen alsook bij de post; het storten van beschikbare sommen op deze rekeningen.

b)De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van haar dagelijkse werking ten aanzien van derden en overheidsdiensten, waaronder de Staat, federale, provinciale en gemeentelijke autoriteiten, douaneautoriteiten, de posterijen, de fiscale en sociale administratie, ministeries en hun bijhorende diensten, kamers van koophandel en handelsregisters, de Regie van telegrafie en telefonie, transportbedrijven en andere openbare diensten; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met derden en overheden, en het ondertekenen van de documenten die nodig of nuttig zijn voor het dagelijks beheer van de Vennootschap.

c)De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van de collectieve relaties ten aanzien van het personeel, daarin begrepen binnen de Ondernemingsraden en gelijkaardige organisaties ; Het in dienst nemen en ontslaan van het personeel van de Vennootschap, met uitzondering van kaderleden, het vaststellen van de indiensttredings- en werkvoorwaarden en van de vergoeding en het wijzigen ervan op basis van het jaarlijks budget; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met het personeel, die onder de arbeidswet vallen, en het ondertekenen van de daarop betrekking hebbende documenten.

d)Het ontvangen van sommen die verschuldigd zijn aan de Vennootschap en het betalen van deze die zij verschuldigd zou zijn; het kwijtschelden en intrekken, en het geven van kwijting voor ontvangen en betaalde sommen.

e)Het doen van aankopen, verkopen, overdrachten, verhuringen en uitwisselingen van roerende goederen, uitrusting, materiaal, meubilair, grondstoffen etc. waarvan de commerciële waarde het bedrag van EUR 500.000 niet overschrijdt op de dag van ondertekening van het contract met betrekking tot deze handeling.

f)ln alle omstandigheden de maatregelen nemen die passend worden geacht om de goederen en andere activa, die toebehoren aan de Vennootschap of toevertrouwd zijn door derden, te vrijwaren en veilig te stellen.

g)Het ontvangen en ophalen van gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling of paketten van de Vennootschap; al dan niet rechtstreeks in eigen handen gegeven ; remis en mains propres ou non; voor voldaan tekenen van mandaten voor briefwisseling per post of per telegraaf: telefonische abonnementen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

afsluiten; de premies en bijdragen betalen, de klachten overmaken; kwijting geven aan vervoerders; bij de nodige administraties eiders waar nodig de verklaringen en afbetalingen doen.

h)Alle soorten vervoersmiddelen gebruiken en alle documenten onderschrijven die daarop betrekking hebben, het uitoefenen en volbrengen van de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit dergelijke ; contracten, en in het bijzonder, het ophalen van de leveringsbonnen en ontvangstbewijzen, het ondertekenen en endosseren van cognossementen en vrachtbrieven, het ontvangen van de gereedschappen en/of materialen, het naleven of indienen van alle soorten van klachten en bezwaren tegen de verzender en de vervoersmaatschappijen voor vertragingen, schadegevallen of andere oorzaken, redenen of situaties, het terugzend van geweigerde koopwaar, het eisen en ontvangen van schadevergoedingen.

i)Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij de douane-, invoer- en havenautoriteiten, het invullen van " verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van vergunningen, aan-boord-connossementen en alle andere noodzakelijke toelatingen, het betalen van alle rechten en heffingen en het eisen van terugbetaling van deze die niet verschuldigd waren, het ondertekenen van alle verklaringen op eer en andere die noodzakelijk zouden zijn uit hoofde van één van voorgaande, het voorbereiden van dossiers, het ondertekenen van kennisgevingen van voorgeschreven beslissingen en het in beroep gaan tegen deze.

j) Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle fiscale autoriteiten in België of elders, het invullen en indienen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van toelatingen, het betalen van alle belastingen en heffingen en het terugvorderen van het teveel betaalde, het ondertekenen van kennisgevingen van beslissingen en het in beroep gaan ertegen; alle nodige stappen ondernemen, met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen, instellen van rechtsmiddelen, en het stellen van alle handelingen die ermee verband houden.

k)Het aangaan van verzekeringspolissen van ten hoogste één jaar met een maximale jaarlijkse premie van EUR 1.000 op de dag van de ondertekening van de desbetreffende overeenkomst, voor alle soorten risico's, ongeacht de aard van de verzekerde goederen, het onderschrijven van polissen en hun bijlagen, het betalen van de premies en, indien van toepassing, het ontvangen van eventuele schadevergoedingen.

I)Het deelnemen aan openbare en private aanbestedingen, in naam en voor rekening van de Vennootschap, het voorstellen van de aanbiedingen en het aanvaarden van de voorwaardelijke en definitieve aanbestedingen.

m) Het adresseren tot, ontvangen van en antwoorden op toewijzingen en kennisgevingen, en de tussenkomst verzoeken van notarissen voor de legalisatie van aile soorten handelingen.

n)De Vennootschap vertegenwoordigen in alle stappen, uitspraken en dossiers tegenover de sociale zekerheidsinstellingen, arbeidsinspectie en vakbonden, en het ondernemen van alle stappen met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen en het instellen van rechtsmiddelen.

o)Het ondertekenen van de gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling van de Vennootschap, met inbegrip van betalingsopdrachten, overschrijvingen of remise van waardepapieren, effecten of contanten; het ophalen, ontvangen en openen van de briefwisseling bestemd voor de Vennootschap, zelfs aangetekend of met aangifte van waarde, van telegrammen, overschrijvingen per post en per telegraaf, en alle soorten drukwerk en postpakketten.

p) Alle soorten overschrijvingsdocumenten verzenden en endosseren, alle relevante sommen

terugvorderen, kwijtscheldingen en ontvangstbewijzen ondertekenen, en de briefwisseling ondertekenen betreffende betalingsopdrachten en overschrijvingen van de Vennootschap.

q)Het uitvoeren van ivesteringen voor een bedrag niet hoger dan EUR 20.000 op de dag van de uitvoering van de investering.

r) Het ondertekenen in naam van de Vennootschap van contracten met klanten waarvan het zakencijfer lager of gelijk is aan EUR 300.000 per jaar.

s) Het ondertekenen in naam van de Vennootschap van huurcontracten voor onroerende goederen waarvan de duur niet hoger is of gelijk aan drie jaar.

Alle voorgaande bevoegdheden, behoudens de punten q), r), s), kunnen vrij het voorwerp uitmaken van één of meerdere subdelegaties.

De Raad van Bestuur beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Karla Willegems, kantoor houdende te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 13, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten van neerlegging en publicatie met betrekking tot de hierboven vermelde beslissingen.

Bijzondere gevolmachtigde,

Karla Willegems

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r 4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/01/2013
ÿþ Mod 2.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aart het Belgisch

Staatsblad

11111111VBNNN~ II~IV

*13001 69*

MeV 21 DEL, 2111Z

Griffie

1111

Ondernemingsar : 0404.801.091

Benaming

(voluit) : Norbert Dentressangle Logistics Belgium

Rechtsvorm : N.V.

Zetel.; 1730 Asse, Z. 4 Broekooi 160

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder, benoeming nieuwe bestuurder en gedelegeerd bestuurder, toekenning bijzondere volmachten

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 19 november 2012, wordt het ontslag van de Heer François Bertreau als bestuurder vanaf 12 november 2012 bevestigd en bekrachtigt zij de benoeming' van de Heer Hervé Montjotin, wonende te 69450 ST CYR AU MONT D'OR (FRANKRIJK), 4 Bis Chemin Puits, des Vignes, geboren op 13.05,1965 te Versailles (FRANKRIJK) als nieuwe bestuurder vanaf 12 november 2012' en dit voor de verdere duur van het mandaat dat was toegekend aan de Heer François Bertreau. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Karla Willegems, kantoor houdende te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 13, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten van neerlegging en publicatie met betrekking tot de hierboven vermelde beslissingen.

Karla Willegems

Bijzonder gevolmachtigde

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 10 juli 2012:

De Raad van Bestuur keurt de bijzondere volmacht aan PHIMAD BVBA, met maatschappelijke zetel te 2000. Antwerpen, Verbindingsdok - Oostkaai 5, KBO nr. 0810.964.639, vertegenwoordigd door de heer Philippe Baetens, goed v000r de hieronder vermelde bevoegdheden teneinde in naam en voor rekening van de' Vennootschap op te treden en de Vennootschap binnen dit kader te vertegenwoordigen ten aanzien van. derden. Deze volmacht trad in werking op 15 juni 2012 voor onbepaalde duur, met dien verstande dat zij op elk' moment éénzijdig door de Vennootschap en door de volmachthouder beëindigd kan worden. Voor zover. noodzakelijk, bekrachtigt de Raad van bestuur de handelingen gesteld door Phimad BVBA sinds de datum. waarop de bijzondere volmacht is ingegaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht voor:

a) Het operationeel maken/houden in naam van de Vennootschap, in overeenstemming met de gebruiksbepalingen die zijn vastgesteld bij de opening van de rekeningen of daaropvolgend, van rekeningen, geopend bij lokale banken, spaarbanken en financiële instellingen alsook bij de post; het storten van beschikbare sommen op deze rekeningen.

b) De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van haar dagelijkse werking ten aanzien van derden' en overheidsdiensten, waaronder de Staat, federale, provinciale en gemeentelijke autoriteiten,' douaneautoriteiten, de posterijen, de fiscale en sociale administratie, ministeries en hun bijhorende diensten, kamers van koophandel en handelsregisters, de Regie van telegrafie en telefonie, transportbedrijven en andere openbare diensten; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met derden en, overheden, en het ondertekenen van de documenten die nodig of nuttig zijn voor het dagelijks beheer van de, Vennootschap.

c) Het in dienst nemen en ontslaan van het personeel van de Vennootschap, niet uitzondering van', kaderleden, het vaststellen van de indlensttredings- en werkvoorwaarden en van de vergoeding en het wijzigen ervan op basis van het jaarlijks budget; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten, met het personeel, die onder de arbeidswet vallen, en het ondertekenen van de daarop betrekking hebbende' documenten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

d) Het ontvangen van sommen die verschuldigd zijn aan de Vennootschap en het betalen van deze die zij verschuldigd zou zijn; het kwijtschelden en intrekken, en het geven van kwijting voor ontvangen en betaalde sommen.

e) Het doen van aankopen, verkopen, overdrachten, verhuringen en uitwisselingen van roerende goederen, uitrusting, materiaal, meubilair, etc. waarvan de commerciële waarde het bedrag van EUR 500.000 (of het equivalent ervan in een andere munt) niet overschrijdt op de dag van ondertekening van het contract met betrekking tot deze handeling. Het kopen en verkopen van aile koopwaren, grondstoffen en afgewerkte goederen en het sluiten van overeenkomsten aangaande hun bevoorrading; het sluiten van verkoops- en distributieovereenkomsten en van overeenkomsten aangaande de al dan niet exclusieve concessie van koopwaren van de Vennootschap, waarvan de commerciële waarde het bedrag van EUR 500.000 (of het equivalent ervan in een andere munt) niet overschrijdt op de dag van de overeenkomst dle betrekking heeft op deze handeling.

f) ln alle omstandigheden de maatregelen nemen die passend worden geacht om de goederen en andere activa, die toebehoren aan de Vennootschap of toevertrouwd zijn door derden, te vrijwaren en veilig te stellen.

g) Het ondertekenen van de gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling van de Vennootschap, met inbegrip van betalingsopdrachten, overschrijvingen of remise van waardepapieren, effecten of contanten; het ophalen, ontvangen en openen van de briefwisseling bestemd voor de Vennootschap, zelfs aangetekend of met aangifte van waarde, van telegrammen, overschrijvingen per post en per telegraaf, en alle soorten drukwerk en postpakketten.

h) Aile soorten vervoersmiddelen gebruiken en alle documenten onderschrijven die daarop betrekking hebben, het uitoefenen en volbrengen van de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit dergelijke contracten, en in het bijzonder, het ophalen van de leveringsbonnen en ontvangstbewijzen, het ondertekenen en endosseren van cognossementen en vrachtbrieven, het ontvangen van de gereedschappen enlof materialen, het naleven of indienen van alle soorten van klachten en bezwaren tegen de verzender en de vervoersmaatschappijen voor vertragingen, schadegevallen of andere oorzaken, redenen of situaties, het terugzend van geweigerde koopwaar, het eisen en ontvangen van schadevergoedingen.

i) Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij de douane-, invoer- en havenautoriteiten, het invullen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van vergunningen, aan-boord-connossementen en alle andere noodzakelijke toelatingen, het betalen van alle rechten en heffingen en het eisen van terugbetaling van deze die niet verschuldigd waren, het ondertekenen van alle verklaringen op eer en andere die noodzakelijk zouden zijn uit hoofde van één van voorgaande, het voorbereiden van dossiers, het ondertekenen van kennisgevingen van voorgeschreven beslissingen en het in beroep gaan tegen deze.

j) Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle fiscale autoriteiten in België of elders, het invullen en indienen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van toelatingen, het betalen van alle belastingen en heffingen en het terugvorderen van het teveel betaalde, het ondertekenen van kennisgevingen van beslissingen en het in beroep gaan ertegen; alle nodige stappen ondernemen, met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen, instellen van rechtsmiddelen, en het stellen van aile handelingen die ermee verband houden.

k) Het aangaan van verzekeringspolissen van ten hoogste één jaar met een maximale jaarlijkse premie van EUR 50.000 (of het equivalent ervan in een andere munt) op de dag van de ondertekening van de desbetreffende overeenkomst, voor alle soorten risico's, ongeacht de aard van de verzekerde goederén, het onderschrijven van polissen en hun bijlagen, het betalen van de premies en, indien van toepassing, het ontvangen van eventuele schadevergoedingen.

I) Het deelnemen aan openbare en private aanbestedingen, in naam en voor rekening van de Vennootschap, het voorstellen van de aanbiedingen en het aanvaarden van de voorwaardelijke en definitieve aanbestedingen.

m) Het adresseren tot, ontvangen van en antwoorden op toewijzingen en kennisgevingen, en de tussenkomst verzoeken van notarissen voor de legalisatie van aile soorten handelingen.

n) De Vennootschap vertegenwoordigen in alle stappen, uitspraken en dossiers tegenover de sociale zekerheidsinstellingen, arbeidsinspectie en vakbonden, en liet ondernemen van alle stappen met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen en het instellen van rechtsmiddelen.

" o) Alle soorten overschrijvingsdocumenten verzenden en endosseren, alle relevante sommen terugvorderen, kwijtscheldingen en ontvangstbewijzen ondertekenen, en de briefwisseling ondertekenen betreffende betalingsopdrachten en overschrijvingen van de Vennootschap, p) Het uitvoeren van gebudgetteerde investeringen voor een bedrag niet hoger dan EUR 500.000 (of het equivalent ervan in een andere munt) op de dag van de uitvoering van de investering, en van niet-gebudgetteerde investeringen voor een bedrag niet hoger dan EUR 150.000 (of het equivalent ervan in een andere munt) op de dag van de uitvoering van de investering.

Hervé Montjotin

Gedelegeerd bestuurder

ti S

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 19 november 2012:

De Raad van Bestuur beslist de Heer Hervé Montjotin, bestuurder van de vennootsohap, wonende te 69450 ST CYR AU MONT D'OR (FRANKRIJK), 4 Bis Chemin Puits des Vignes, geboren op 13.05.1965 te Versailles (FRANKRIJK), te benoemen als gedelegeerd bestuurder waarbij hem de bevoegdheden van het dagelijks bestuur van de vennootschap worden toegekend, ais ook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte. Deze benoeming is ingegaan op 12 november 2012 en geldt voor de volledige duur van het mandaat van de Heer Montjotin als bestuurder van de vennootschap, met inbegrip van eventuele verlengingen van zijn bestuurdersmandaat.

De Raad van Bestuur beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Karla Willegems, kantoor houdende te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 13, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten van neerlegging en publicatie met betrekking tot de hierboven vermelde beslissingen.

Karla Willegems,

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden

" ° aan het, Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2015
ÿþmod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van de akte

neergelegd/ontvangpo op

,

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

iiu~iiuiiuun

*15016572<

Ondernemingsnr : 0404.801.091

2 V JAN. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank ven Icoo5F-Mdel Brussel

Benaming (voluit) : NORBERT DENTRESSANGLE LOGISTICS BELGIUM N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Broekooi 160

1730 Asse

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

" Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op veertien januari tweeduizend vijftien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dal de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap NORBERT DENTRESSANGLE LOGISTICS BELGUM N.V. , waarvan de zetel gevestigd is te 1730 Asse, Broekooi 160 , hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Wijziging van het doel van de Vennootschap door vervanging van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Alle handelingen, in de breedste zin van het woord, van burgerlijke, commerciële, financiële, administratieve, industriële of technische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

1. Alle vervoerverrichtingen, hetzij met eigen materiaal hetzij met materiaal van derden, te land, te water en in de lucht. Alle rechtstreeks of onrechtstreeks aanverwante activiteiten waaronder vervrachting, verzending, verrichtingen van douaneagenten, verrichtingen van vervoercommissionair, uitbating van stapelplaatsen, warenhuizen, koelinrichtingen, enzovoort.

2. Het produceren, bereiden, verdelen, bewaren, verpakken, inblikken, diepvriezen, aankopen en verkopen van alle voedingswaren en daarmee aanverwante producten, zowel van dierlijke, plantaardige, minerale als van scheikundige oorsprong, voor menselijke en dierlijke consumptie, zoals daar zijn vis, vlees, pluimvee, groenten en fruit, zuivelproducten, enzovoort.

3. Het ontwerpen, bouwen, afbaken, herbouwen, herstellen, onderhouden, aankopen en verkopen, huren en verhuren van werktuigen, machines, schepen, rollend materiaal, vliegtuigen en voertuigen van elke aard, alsmede van hun onderdelen.

4. Het ontwerpen, bouwen, afbreken, herbouwen, herstellen, onderhouden, aankopen en verkopen, huren en verhuren van alle onroerende goederen en gebouwen van elke aard, zoals stapelplaatsen, warenhuizen, koelinrichtingen, kantoren, fabrieken, werkhuizen, woonhuizen, enzovoort.

5. De onderneming van alle publieke en private bouwwerken, installaties en inrichtingen van welke aard ook, de verrichtingen van aannemers, ingenieurs, árchitecten alsmede alle andere activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het bouwbedrijf.

6. De aankoop en verkoop, huur en verhuur, alsmede de exploitatie in het algemeen van landbouwland en landbouwondememingen met het oog op de veeteelt en de voortbrengst van landbouw en zuivelproducten.

Alle activiteiten als raadgever, consultant, analist, deskundige in het management, zaken, economie, financiën, boekhouding, met inbegrip van de levering van alle diensten in verband met deze verrichtingen.

De vennootschap mag alle investeringen, commissieverhandelingen, mandaten, agentschappen of vertegenwoordigingen in de breedste zin van het woord uitvoeren.

De vennootschap mag alle opzoekingen, studies, verbeteringen of uitvindingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met bovengenoemd doel; ze mag overgaan tot het studeren, het verkrijgen, het verwerven, het ontwikkelen, de exploitatie, de verkoop, de afstand, de wederafstand, onder welke vorm en hoe dan ook, in alle landen ter wereld, van alle handelsbenamingen, handelsmerken, plannen, modellen, tekeningen, processen, systemen, formules en fabricagegeheimen, uitvindingen, aanvragen tot brevetering, brevetten, verbeteringen en uitbreidingen en alle industriële of andere intellectuele eigendomsrechten, alsmede het verwerven, het uitbaten en het toestaan van licenties en vergunningen van bovengenoemde rechten.

De vennootschap mag onder meer verwerven, negotiëren, verkopen, uitwisselen, deponeren, leveren, verzenden, factureren, en innen, alsmede alle andere zowel roerende als onroerende verhandelingen uitvoeren

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheïd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

m'A 11.1

v

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp of die van aard zijn haar handel en nijverheid te vergemakkelijken, te bevorderen of te ontwikkelen.

De vennootschap mag haar werkzaamheden uitbreiden en belangen verwerven in industriële, burgerlijke of handelsondernemingen waarvan het voorwerp, al dan niet gelijk aan haar eigen voorwerp, haar eigen activiteit rechtstreeks of onrechtstreeks zou kunnen vergemakkelijken, bevorderen of ontwikkelen; zij mag aan deze ondernemingen alle technische, handels- of financiële bijstand verlenen en deelnemen in hun beheer en administratie; zij kan borgstelling of aval geven voor alle verbintenissen, aangegaan of aan te gaan, door vennootschappen of ondernemingen waarin z1 rechtstreeks of onrechtstreeks belang heeft.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile vennootschappen waarmee een of andere rechtstreekse of onrechtstreekse band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan en van deze laatste ontvangen."

2° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Filip Van Acoleyen en mevrouw Vicki Kaluza, woonstkeuze gedaan hebbende te 1831 Diegem, Berkenlaan 8a, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 29.08.2012 12502-0257-041
30/07/2012
ÿþ"

Ondernemingsnr : 0404.801.091

Benaming

(voluit) : Norbert Dentressangle Logistics Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Broekooi 160, Z. 4, 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een gedelegeerd bestuurder en toekenning van bevoegdheden van dagelijks bestuur - Bijzondere volmacht voor de neerleggings- en publicatieformaliteiten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 20 FEBRUARI 2012 :

De Raad van Bestuur heeft

- BESLOTEN om de benoeming van de heer François Bertreau, bestuurder van de Vennootschap, wonende te 17 Avenue Albert 1er, 92500 Rueil Malmaison, Frankrijk, als gedelegeerd bestuurder, en waarbij hem de bevoegdheden van dagelijks bestuur werden toegekend , alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de Vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, hierbij goed te keuren.

Deze benoeming is ingegaan op 1 december 2011, en geldt voor de volledige duur van het mandaat van de heer Bertreau als bestuurder van de Vennootschap (met inbegrip van eventuele verlengingen van zijn bestuurdersmandaat).

- BESLOTEN een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en/of mevrouw Els Bruis,' kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk afzonderlijk handelend en met bevoegdheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten van neerlegging en publicatie met betrekking fot," de hierboven vermelde beslissingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Els Bruis

Bijzondere volmachtdrager

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

Griffie - netli

li*I11111#31j1le11111

V heh aa Bel Stag im

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 08.08.2011 11385-0497-051
05/07/2011
ÿþMal 2,}

Luik .B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





"11100597*

F.r,

2 3 JUN 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0404.801.091

Benaming

(voluit) : Norbert Dentressangle Logistics Belgium

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : 1730 Asse, Z. 4 Broekooi 160

Onderwerp akte Ontslag bestuurder en benoeming nieuwe bestuurder

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 29 april 2011, bekrachtigt de vergadering het ontslag van de Heer Stéphane Laugery als bestuurder vanaf heden en de benoeming van de Heer Gaultier de la Rochebrochard d'Auzay, wonende te 31500 Toulouse (FRANKRIJK), 1 Rue Mireille, geboren op 5 september 1969, te Pau (FRANKRIJK) als nieuwe bestuurder vanaf heden en dit voor de verdere duur van het mandaat dat was toegekend aan de Heer Stéphane Laugery. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De Heer François Bertreau De Heer Patrick Bataillard,

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inslrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handlekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

14/06/2011
ÿþmotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte



Vicer-

ixehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







" 11087518



Benaming : NORBERT DENTRESSANGLE LOGISTICS BELGIUM N.V. (voluil)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : ZA Broek oo i 1 [iO

1730 Asse

Onderwerp akte :benoeming

' Ingevolge de algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap NORBERT DENTRESSANGLE LOGISTICS BELGIUM N.V, met zetel te 1730 Asse, Z Broekooi 160, volgen gehouden op 1 juli 2010, blijkt dat de volgende beslissing genomen werd:

De vergadering bekrachtigd de benoeming van de Heer Stéphane LAUGERY, wonende te 8 square des ; Cyprès, 69260 Charbonnères-les-bains (FR), geboren op 28 april 1970, te Angers (FR) als nieuwe bestuurder vanaf heden ter vervanging van de Heer Gilles FAVELLET die overleden is (op 18 april 2010), voor de verdere duur van hat mandaat dat was toegekend aan de Heer Gilles Favellet. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Stéphane Laugery François Bertreau

Bestuurder bestuurder

Ondernemingsnr : 04104.801.091

6RÛSS~

31 MEI

Griffie

. 1;i'I:tC: .! .,}:,::.il.-!I:+C:f:...,i,.f!~i..f~ ..!il,i:~" ...Ld`:" 1" i',~a~i

..~:~'" ~, , .i ,i" -. I. " 11ir, " I:? JI' ... . ',!kul: Y.il . !CFC11 PO ." P~tCS;,I" aiP'.~~'.1i}7.. ,

: ll=:fril _f a,+ac?`!

25/05/2011
ÿþ:1 +í" ~

Pfflog Mod2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbtac

" 11x,8521"

8~AEle

13 MEIGnffte 2d111

Ondernemingsnr : 0404.801.091

Benaming

(voluit) : Norbert Dentressangle Logistics Belgium

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : 1730 Asse, Z. 4 Broekooi 160

Onderwerp akte : Ontslag commissaris en benoeming nieuwe commissaris

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 25 oktober 2010, werd de vervanging van de commissaris Ernst & Young en de benoeming van de nieuwe commissaris de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap Grant Thornton Bedrijfsrevisoren, met zetel te WEST END Business Park, Noordkustlaan 16 A, 1702 Groot-Bijgaarden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door Mevrouw Marlène Mannekens, goedgekeurd. Over de kwijting van Ernst & Young zal beraadslaagd en gestemd worden naar aanleiding van de gewone jaarlijkse algemene vergadering in 2011.

De Heer François Bertreau De Heer Patrick Bataillard,

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 28.06.2010 10223-0133-048
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.09.2009, NGL 25.01.2010 10023-0160-043
24/04/2015
ÿþ1

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie, van omlegd/ontvangen op



111111111 VI

1 /i APR. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

Ondernemingsnr : 04.801.091

Benaming

(voluit) : Norbert Dentressangle Logistics Belgium

(verkort): ND Logistics Belgium

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : 1730 Asse, Z. 4 Broekooi 160

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Toekenning bijzondere volmacht

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 30 maart 2015:

De Raad van Bestuur beslist om de bijzondere volmacht toegekend aan Etienne Flourens bij beslissing van de Raad van Bestuur van 11 september 2014, te herroepen vanaf 30 maart 2015.

De Raad van Bestuur beslist om de bijzondere volmacht toegekend aan Bram Blondé bij beslissing van de, Raad van Bestuur van 3 maart 2014, te herroepen vanaf 30 maart 2015.

De Raad van Bestuur keurt de toekenning van een bijzondere volmacht aan:

- Mauro Ungheretti, wonende Juliana straat 1, 5141 GL Waalwijk (Nederland)

- Geert Oliebos, wonende Noorderbiesten 23, 9810 Eke-Nazareth

- Frank Vorsselmans, wonende Bareellaan 38, 2950 Kapellen

- Mia Van den Broeck, wonende Bosstraat 61, 9255 Buggenhout

- Luc Slechten, wonende Schoonbeekstraat 46, 3740 Bilzen

goed voor de hieronder vermelde bevoegdheden. Deze respectieve volmachten treden in werking op 30, maart 2015 voor onbepaalde duur, met dien verstande dat zij op elk moment éénzijdig door de vennootschap; en door de respectieve volmachthouder beëindigd kan worden. Voor zover noodzakelijk, bekrachtigt de Raad

" van bestuur de handelingen gesteld door Mauro Ungheretti, Geert Oliebos, Frank Vorsselmans, Mia Van den Broeck en Luc Slechten, alleen of gezamenlijk conform de respectieve toegekende bevoegdheden, sinds de datum waarop de bijzondere volmacht is ingegaan

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan Mauro Ungheretti voor:

a)Het operationeel maken/houden in naam van de Vennootschap, in overeenstemming met de, gebruiksbepalingen die zijn vastgesteld bij de opening van de rekeningen of daaropvolgend, van rekeningen, geop end bij lokale banken, spaarbanken en financiële instellingen alsook bij de post; het storten van beschikbare sommen op deze rekeningen.

b)De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van haar dagelijkse werking ten aanzien van derden en overheidsdiensten, waaronder de Staat, federale, provinciale en gemeentelijke autoriteiten, douaneautoriteiten, de posterijen, de fiscale en sociale administratie, ministeries en hun bijhorende diensten, kamers van koophandel en handelsregisters, de Regie van telegrafie en telefonie, transportbedrijven en andere openbare diensten; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met derden en overheden, en, het ondertekenen van de documenten die nodig of nuttig zijn voor het dagelijks beheer van de Vennootschap.

c)De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van de collectieve relaties ten aanzien van het; personeel, daarin begrepen binnen de Ondernemingsraden en gelijkaardige organisaties ; Het in dienst nemen' en ontslaan van het personeel van de Vennootschap, met uitzondering van kaderleden, het vaststellen van de, indiensttredings- en werkvoorwaarden en van de vergoeding en het wijzigen ervan op basis van het jaarlijks budget; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met het personeel, die onder de arbeidswet vallen, en het ondertekenen van de daarop betrekking hebbende documenten.

d)Het ontvangen van sommen die verschuldigd zijn aan de Vennootschap en het betalen van deze die zij verschuldigd zou zijn; het kwijtschelden en intrekken, en het geven van kwijting voor ontvangen en betaalde sommen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

e)Het doen van aankopen, verkopen, overdrachten, verhuringen en uitwisselingen van roerende goederen, uitrusting, materiaal, meubilair, grondstoffen etc. waarvan de commerciële waarde het bedrag van EUR 500.000 niet overschrijdt op de dag van ondertekening van het contract met betrekking tot deze handeling.

f) In alle omstandigheden de maatregelen nemen die passend worden geacht om de goederen en andere activa, die toebehoren aan de Vennootschap of toevertrouwd zijn door derden, te vrijwaren en veilig te stellen.

g)Het ontvangen en ophalen van gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling of paketten van de Vennootschap; al dan niet rechtstreeks in eigen handen gegeven ; voor voldaan tekenen van mandaten voor briefwisseling per post of per telegraaf: telefonische abonnementen afsluiten; de premies en bijdragen betalen, de klachten overmaken; kwijting geven aan vervoerders; bij de nodige administraties eiders waar nodig de verklaringen en afbetalingen doen.

h)Alle soorten vervoersmiddelen gebruiken en alle documenten onderschrijven die daarop betrekking hebben, het ultoefenen en volbrengen van de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit dergelijke contracten, en in het bijzonder, het ophalen van de leveringsbonnen en ontvangstbewijzen, het ondertekenen en endosseren van cognossementen en vrachtbrieven, het ontvangen van de gereedschappen en/of materialen, het naleven of indienen van alle soorten van klachten en bezwaren tegen de verzender en de vervoersmaatschappijen voor vertragingen, schadegevallen of andere oorzaken, redenen of situaties, het terugzend van geweigerde koopwaar, het eisen en ontvangen van schadevergoedingen.

i)Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij de douane-, invoer- en havenautoriteiten, het invullen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van vergunningen, aan-boord-connossementen en aile andere noodzakelijke toelatingen, het betalen van alle rechten en heffingen en het eisen van terugbetaling van deze die niet verschuldigd waren, het ondertekenen van aile verklaringen op eer en andere die noodzakelijk zouden zijn uit hoofde van één van voorgaande, het voorbereiden van dossiers, het ondertekenen van kennisgevingen van voorgeschreven beslissingen en het in beroep gaan tegen deze.

j) Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle fiscale autoriteiten in België of elders, het invullen en indienen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van toelatingen, het betalen van alle belastingen en heffingen en het terugvorderen van het teveel betaalde, het ondertekenen van kennisgevingen van beslissingen en het in beroep gaan ertegen; aile nodige stappen ondernemen, met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen, instellen van rechtsmiddelen, en het stellen van alle handelingen die ermee verband houden.

k)Het aangaan van verzekeringspolissen van ten hoogste één jaar met een maximale jaarlijkse premie van EUR 10.000 op de dag van de ondertekening van de desbetreffende overeenkomst, voor alle soorten risico's, ongeacht de aard van de verzekerde goederen, het onderschrijven van polissen en hun bijlagen, het betalen van de premies en, indien van toepassing, het ontvangen van eventuele schadevergoedingen.

1)1-let deelnemen aan openbare en private aanbestedingen, in naam en voor rekening van de Vennootschap, het voorstellen van de aanbiedingen en het aanvaarden van de voorwaardelijke en definitieve aanbestedingen.

m) Het adresseren tot, ontvangen van en antwoorden op toewijzingen en kennisgevingen, en de tussenkomst verzoeken van notarissen voor de legalisatie van alle soorten handelingen.

n)De Vennootschap vertegenwoordigen in alle stappen, uitspraken en dossiers tegenover de sociale zekerheidsinstellingen, arbeidsinspectie en vakbonden, en het ondernemen van alle stappen met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen en het instellen van rechtsmiddelen.

o)Het ondertekenen van de gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling van de Vennootschap, met inbegrip van betalingsopdrachten, overschrijvingen of remise van waardepapieren, effecten of contanten; het ophalen, ontvangen en openen van de briefwisseling bestemd voor de Vennootschap, zelfs aangetekend of met aangifte van waarde, van telegrammen, overschrijvingen per post en per telegraaf, en alle soorten drukwerk en postpakketten.

p) Alle soorten overschrijvingsdocumenten verzenden en endosseren, alle relevante sommen

terugvorderen, kwijtscheldingen en ontvangstbewijzen ondertekenen, en de briefwisseling ondertekenen betreffende betalingsopdrachten en overschrijvingen van de Vennootschap.

q)Het uitvoeren van investeringen voor een bedrag niet hoger dan EUR 200.000 op de dag van de uitvoering van de investering.

r) Het ondertekenen in naam van de Vennootschap van contracten met klanten waarvan het zakencijfer lager of gelijk is aan EUR 300.000 per jaar.

s) Het ondertekenen in naam van de Vennootschap van huurcontracten voor onroerende goederen waarvan de duur niet hoger is of gelijk aan drie jaar.

t) De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van de bijzondere volmachten toegekend aan de Vennootschap door de Raad van Bestuur van de dochtervennootschappen NV Norbert Dentressangle Logistics Antwerp, KBO nr, 0421.866.658, met zetel te 2030 Antwerpen, Romeynsweel 3 en NV Norbert Dentressangle Logistics Welkenraedt, KBO nr, 0402.496.331, met zetel te 4840 Welkenraedt, rue de l'Industrie 14.

Alle voorgaande bevoegdheden, behoudens de punten q), r), s) en t), kunnen vrij het voorwerp uitmaken van één of meerdere subdelegaties.

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan Geert Oliebos, gezamenlijk met Mia Van den Broeck behoudens punt o), voor:

a)De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van haar dagelijkse werking ten aanzien van derden en overheidsdiensten, waaronder de Staat, federale, provinciale en gemeentelijke autoriteiten, douaneautoriteiten, de posterijen, de fiscale en sociale administratie, ministeries en hun bijhorende diensten, kamers van

1. , .,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

koophandel en handelsregisters, de Regie van telegrafie en telefonie, transportbedrijven en andere openbare diensten; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met derden en overheden, en het ondertekenen van de documenten die nodig of nuttig zijn voor het dagelijks beheer van de Vennootschap.

b)Het doen van aankopen, verkopen, overdrachten, verhuringen en uitwisselingen van roerende goederen, uitrusting, materiaal, meubilair, grondstoffen etc, waarvan de commerciële waarde het bedrag van EUR 100.000 niet overschrijdt op de dag van ondertekening van het contract met betrekking tot deze handeling

c)In alle omstandigheden de maatregelen nemen die passend worden geacht om de goederen en andere activa, die toebehoren aan de Vennootschap of toevertrouwd zijn door derden, te vrijwaren en veilig te stellen.

d)Het ontvangen en ophalen van gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling of paketten van de Vennootschap; al dan niet rechtstreeks in eigen handen gegeven ; voor voldaan tekenen van mandaten voor briefwisseling per post of per telegraaf: telefonische abonnementen afsluiten; de premies en bijdragen betalen, de klachten overmaken; kwijting geven aan vervoerders; bij de nodige administraties eiders waar nodig de verklaringen en afbetalingen doen.

e)Alle soorten vervoersmiddelen gebruiken en alle documenten onderschrijven die daarop betrekking hebben, het uitoefenen en volbrengen van de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit dergelijke contracten, en in het bijzonder, het ophalen van de leveringsbonnen en ontvangstbewijzen, het ondertekenen en endosseren van cognossementen en vrachtbrieven, het ontvangen van de gereedschappen enfof materialen, het naleven of indienen van aile soorten van klachten en bezwaren tegen de verzender en de vervoersmaatschappijen voor vertragingen, schadegevallen of andere oorzaken, redenen of situaties, het terugzend van geweigerde koopwaar, het eisen en ontvangen van schadevergoedingen.

f)Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij de douane-, invoer- en havenautoriteiten, het invullen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van vergunningen, aan-boord-connossementen en alle andere noodzakelijke toelatingen, het betalen van alle rechten en heffingen en het eisen van terugbetaling van deze die niet verschuldigd waren, het ondertekenen van alle verklaringen op eer en andere die noodzakelijk zouden zijn uit hoofde van één van voorgaande, het voorbereiden van dossiers, het ondertekenen van kennisgevingen van voorgeschreven beslissingen en het in beroep gaan tegen deze.

g) Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle fiscale autoriteiten in België of elders, het invullen en indienen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van toelatingen, het betalen van alle belastingen en heffingen en het terugvorderen van het teveel betaalde, het ondertekenen van kennisgevingen van beslissingen en het in beroep gaan ertegen; alle nodige stappen ondernemen, met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen, instellen van rechtsmiddelen, en het stellen van alle handelingen die ermee verband houden.

h)Het aangaan van verzekeringspolissen van ten hoogste één jaar met een maximale jaarlijkse premie van EUR 10.000 op de dag van de ondertekening van de desbetreffende overeenkomst, voor alle soorten risico's, ongeacht de aard van de verzekerde goederen, het onderschrijven van polissen en hun bijlagen, het betalen van de premies en, indien van toepassing, het ontvangen van eventuele schadevergoedingen.

i)Het deelnemen aan openbare en private aanbestedingen, in naam en voor rekening van de Vennootschap, het voorstellen van de aanbiedingen en het aanvaarden van de voorwaardelijke en definitieve aanbestedingen.

j) Het adresseren tot, ontvangen van en antwoorden op toewijzingen en kennisgevingen, en de

tussenkomst verzoeken van notarissen voor de legalisatie van alle soorten handelingen.

k)De Vennootschap vertegenwoordigen in alle stappen, uitspraken en dossiers tegenover de sociale zekerheidsinstellingen, arbeidsinspectie en vakbonden, en het ondernemen van alle stappen met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen en het instellen van rechtsmiddelen.

I)Het ondertekenen van de gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling van de Vennootschap, met inbegrip van betalingsopdrachten, overschrijvingen of remise van waardepapieren, effecten of contanten; het ophalen, ontvangen en openen van de briefwisseling bestemd voor de Vennootschap, zelfs aangetekend of met aangifte van waarde, van telegrammen, overschrijvingen per post en per telegraaf, en alle soorten drukwerk en postpakketten.

m) Alle soorten overschrijvingsdocumenten verzenden en endosseren, alle relevante sommen

terugvorderen, kwijtscheldingen en ontvangstbewijzen ondertekenen, en de briefwisseling ondertekenen betreffende betalingsopdrachten en overschrijvingen van de Vennootschap.

n)Het uitvoeren van investeringen voor een bedrag niet hoger dan EUR 100.000 op de dag van de uitvoering van de investering.

o) De Vennootschap alleen te vertegenwoordigen in het kader van de bijzondere volmachten toegekend aan de Vennootschap door de Raad van Bestuur van de dochtervennootschap NV Norbert Dentressangle Logistics Antwerp, KBO nr. 0421.866.658, met zetel te 2030 Antwerpen, Romeynsweel 3, gezamenlijk met Luc Laurijssens, en de Vennootschap te vertegenwoordigen in het kader van de bijzondere volmachten toegekend aan de Vennootschap door de Raad van Bestuur van de dochtervennootschap NV Norbert Dentressangle Logistics Welkenraedt, KBO nr. 0402.496.331, met zetel te 4840 Welkenraedt, rue de l'industrie 14, gezamenlijk met Luc Slechten.

Alle voorgaande bevoegdheden, behoudens de punten n) en o), kunnen vrij het voorwerp uitmaken van één of meerdere subdelegaties.

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan Frank Vorsselmans, gezamenlijk met Mia Van den Broeck behoudens punt p), voor.

t c . ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

a)De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van haar dagelijkse werking ten aanzien van derden en overheidsdiensten, waaronder de Staat, federale, provinciale en gemeentelijke autoriteiten, douaneautoriteiten, de posterijen, de fiscale en sociale administratie, ministeries en hun bijhorende diensten, kamers van koophandel en handelsregisters, de Regie van telegrafie en telefonie, transportbedrijven en andere openbare diensten; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met derden en overheden, en het ondertekenen van de documenten die nodig of nuttig zijn voor het dagelijks beheer van de Vennootschap.

b)De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van de collectieve relaties ten aanzien van het personeel, daarin begrepen binnen de Ondernemingsraden en gelijkaardige organisaties ; Het in dienst nemen en ontslaan van het personeel van de Vennootschap, met uitzondering van kaderleden, het vaststellen van de indiensttredings- en werkvoorwaarden en van de vergoeding en het wijzigen ervan op basis van het jaarlijks budget; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met het personeel, die onder de arbeidswet vallen, en het ondertekenen van de daarop betrekking hebbende documenten,

c)Het ontvangen van sommen die verschuldigd zijn aan de Vennootschap en het betalen van deze die zij verschuldigd zou zijn; het kwijtschelden en intrekken, en het geven van kwijting voor ontvangen en betaalde sommen.

d)Het doen van aankopen, verkopen, overdrachten, verhuringen en uitwisselingen van roerende goederen, uitrusting, materiaal, meubilair, grondstoffen etc. waarvan de commerciële waarde het bedrag van EUR 100.000 niet overschrijdt op de dag van ondertekening van het contract met betrekking tot deze handeling,

e)In alle omstandigheden de maatregelen nemen die passend worden geacht om de goederen en andere activa, die toebehoren aan de Vennootschap of toevertrouwd zijn door derden, te vrijwaren en veilig te stellen.

f)Het ontvangen en ophalen van gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling of paketten van de Vennootschap; al dan niet rechtstreeks in eigen handen gegeven ; voor voldaan tekenen van mandaten voor briefwisseling per post of per telegraaf: telefonische abonnementen afsluiten; de premies en bijdragen betalen, de klachten overmaken; kwijting geven aan vervoerders; bij de nodige administraties elders waar nodig de verklaringen en afbetalingen doen,

g)Alle soorten vervoersmiddelen gebruiken en alle documenten onderschrijven die daarop betrekking hebben, het uitoefenen en volbrengen van de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit dergelijke contracten, en in het bijzonder, het ophalen van de leveringsbonnen en ontvangstbewijzen, het ondertekenen en endosseren van cognossementen en vrachtbrieven, het ontvangen van de gereedschappen en/of materialen, het naleven of indienen van alle soorten van klachten en bezwaren tegen de verzender en de vervoersmaatschappijen voor vertragingen, schadegevallen of andere oorzaken, redenen of situaties, het terugzend van geweigerde koopwaar, het eisen en ontvangen van schadevergoedingen.

h) Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle fiscale autoriteiten in België of elders, het invullen en indienen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van toelatingen, het betalen van aile belastingen en heffingen en het terugvorderen van het teveel betaalde, het ondertekenen van kennisgevingen van beslissingen en het in beroep gaan ertegen; alle nodige stappen ondernemen, met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen, instellen van rechtsmiddelen, en het stellen van aile handelingen die ermee verband houden.

i)Het aangaan van verzekeringspolissen van ten hoogste één jaar met een maximale jaarlijkse premie van EUR 10.000 op de dag van de ondertekening van de desbetreffende overeenkomst, voor alle soorten risico's, ongeacht de aard van de verzekerde goederen, het onderschrijven van polissen en hun bijlagen, het betalen van de premies en, indien van toepassing, het ontvangen van eventuele schadevergoedingen.

j)Het deelnemen aan openbare en private aanbesteding en, in naam en voor rekening van de Vennootschap, het voorstellen van de aanbiedingen en het aanvaarden van de voorwaardelijke en definitieve aanbestedingen.

k) Het adresseren tot, ontvangen van en antwoorden op toewijzingen en kennisgevingen, en de tussenkomst verzoeken van notarissen voor de legalisatie van alle soorten handelingen.

I)De Vennootschap vertegenwoordigen in alle stappen, uitspraken en dossiers tegenover de sociale zekerheidsinstellingen, arbeidsinspectie en vakbonden, en het ondernemen van alle stappen met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen en het instellen van rechtsmiddelen.

m)Het ondertekenen van de gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling van de Vennootschap, met inbegrip van betalingsopdrachten, overschrijvingen of remise van waardepapieren, effecten of contanten; het ophalen, ontvangen en openen van de briefwisseling bestemd voor de Vennootschap, zelfs aangetekend of met aangifte van waarde, van telegrammen, overschrijvingen per post en per telegraaf, en alle soorten drukwerk en postpakketten.

n) Alle soorten overschrijvingsdocumenten verzenden en endosseren, alle relevante sommen

terugvorderen, kwijtscheldingen en ontvangstbewijzen ondertekenen, en de briefwisseling ondertekenen betreffende betalingsopdrachten en overschrijvingen van de Vennootschap,

o)Het uitvoeren van investeringen voor een bedrag niet hoger dan EUR 100.000 op de dag van de uitvoering van de investering.

p) De Vennootschap alleen te vertegenwoordigen in het kader van de bijzondere volmachten toegekend aan de Vennootschap door de Raad van Bestuur van de dochtervennootschap NV Norbert Dentressangle Logistics Antwerp, KBO nr. 0421.866.658, met zetel te 2030 Antwerpen, Romeynsweel 3, gezamenlijk met Luc Laurijssens, en de Vennootschap te vertegenwoordigen in het kader van de bijzondere volmachten toegekend aan de Vennootschap door de Raad van Bestuur van de dochtervennootschap NV Norbert Dentressangre Logistics Welkenraedt, KBO nr. 0402.496.331, met zetel te 4840 Welkenraedt, rue de l'Industrie 14, gezamenlijk met Luc Slechten.

Aile voorgaande bevoegdheden, behoudens de punten o) en p), kunnen vrij het voorwerp uitmaken van één of meerdere subdelegaties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan Maria (Mia) Van den Broeck gezamenlijk met Geert Oliebos voor alle punten behalve punten b) en c) of gezamenlijk met Frank Vorsselmans, voor alle punten behalve punt h), voor.

a)De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van haar dagelijkse werking ten aanzien van derden en overheidsdiensten, waaronder de Staat, federale, provinciale en gemeentelijke autoriteiten, douaneautoriteiten, de posterijen, de fiscale en sociale administratie, ministeries en hun bijhorende diensten, kamers van koophandel en handelsregisters, de Regie van telegrafie en telefonie, transportbedrijven en andere openbare diensten; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met derden en overheden, en het ondertekenen van de documenten die nodig of nuttig zijn voor het dagelijks beheer van de Vennootschap.

b)De Vennootschap vertegenwoordigen in het kader van de collectieve relaties ten aanzien van het personeel, daarin begrepen binnen de Ondernemingsraden en gelijkaardige organisaties ; Het in dienst nemen en ontslaan van het personeel van de Vennootschap, met uitzondering van kaderleden, het vaststellen van de indiensttredings- en werkvoorwaarden en van de vergoeding en het wijzigen ervan op basis van het jaarlijks budget; het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten en contracten met het personeel, die onder de arbeidswet vallen, en het ondertekenen van de daarop betrekking hebbende documenten.

c)Het ontvangen van sommen die verschuldigd zijn aan de Vennootschap en het betalen van deze die zij verschuldigd zou zijn; het kwijtschelden en intrekken, en het geven van kwijting voor ontvangen en betaalde sommen.

d)Het doen van aankopen, verkopen, overdrachten, verhuringen en uitwisselingen van roerende goederen, uitrusting, materiaal, meubilair, grondstoffen etc. waarvan de commerciële waarde het bedrag van EUR 100.000 niet overschrijdt op de dag van ondertekening van het contract met betrekking tot deze handeling.

e)ln alle omstandigheden de maatregelen nemen die passend worden geacht om de goederen en andere activa, die toebehoren aan de Vennootschap of toevertrouwd zijn door derden, te vrijwaren en veilig te stelten.

f)Het ontvangen en ophalen van gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling of paketten van de Vennootschap; al dan niet rechtstreeks in eigen handen gegeven ; voor voldaan tekenen van mandaten voor briefwisseling per post of per telegraaf: telefonische abonnementen afsluiten; de premies en bijdragen betalen, de klachten overmaken; kwijting geven aan vervoerders; bij de nodige administraties elders waar nodig de verklaringen en afbetalingen doen.

g)Alle soorten vervoersmiddelen gebruiken en alle documenten onderschrijven die daarop betrekking hebben, het uitoefenen en volbrengen van de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit dergelijke contracten, en in het bijzonder, het ophalen van de leveringsbonnen en ontvangstbewijzen, het ondertekenen en endosseren van cognossementen en vrachtbrieven, het ontvangen van de gereedschappen en/of materialen, het naleven of indienen van alle soorten van klachten en bezwaren tegen de verzender en de vervoersmaatschappijen voor vertragingen, schadegevallen of andere oorzaken, redenen of situaties, het terugzend van geweigerde koopwaar, het eisen en ontvangen van schadevergoedingen.

h)Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij de douane-, invoer- en havenautoriteiten, het invullen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van vergunningen, aan-boord-connossementen en alle andere noodzakelijke toelatingen, het betalen van alle rechten en heffingen en het eisen van terugbetaling van deze die niet verschuldigd waren, het ondertekenen van alle verklaringen op eer en andere die noodzakelijk zouden zijn uit hoofde van één van voorgaande, het voorbereiden van dossiers, het ondertekenen van kennisgevingen van voorgeschreven beslissingen en het in beroep gaan tegen deze.

i) Het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle fiscale autoriteiten in België of eiders, het invullen en indienen van verklaringen en het vervullen van de gepaste formaliteiten, het aanvragen en verkrijgen van toelatingen, het betalen van aile belastingen en heffingen en het terugvorderen van het teveel betaalde, het ondertekenen van kennisgevingen van beslissingen en het in beroep gaan ertegen; aile nodige stappen ondernemen, met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen, instellen van rechtsmiddelen, en het stellen van alle handelingen die ermee verband houden.

j)Het aangaan van verzekeringspolissen van ten hoogste één jaar met een maximale jaarlijkse premie van EUR 10.000 op de dag van de ondertekening van de desbetreffende overeenkomst, voor alle soorten risico's, ongeacht de aard van de verzekerde goederen, het onderschrijven van polissen en hun bijlagen, het betalen van de premies en, indien van toepassing, het ontvangen van eventuele schadevergoedingen.

k)Het deelnemen aan openbare en private aanbestedingen, in naam en voor rekening van de Vennootschap, het voorstellen van de aanbiedingen en het aanvaarden van de voorwaardelijke en definitieve aanbestedingen.

I) Het adresseren tot, ontvangen van en antwoorden op toewijzingen en kennisgevingen, en de tussenkomst verzoeken van notarissen voor de legalisatie van aile soorten handelingen.

m)De Vennootschap vertegenwoordigen in aile stappen, uitspraken en dossiers tegenover de sociale zekerheidsinstellingen, arbeidsinspectie en vakbonden, en het ondernemen van aile stappen met de bevoegdheid tot verzoening, antwoorden op ondervragingen, transactie, bekrachtiging, afstand doen en het instellen van rechtsmiddelen.

n)Het ondertekenen van de gewone, aangetekende en telegrafische briefwisseling van de Vennootschap, met inbegrip van betalingsopdrachten, overschrijvingen of remise van waardepapieren, effecten of contanten;

het ophalen, ontvangen en openen van de briefwisseling bestemd voor de Vennootschap, zelfs aangetekend of met aangifte van waarde, van telegrammen, overschrijvingen per post en per telegraaf, en alle soorten drukwerk en postpakketten.

o) Alle soorten overschrijvingsdocumenten verzenden en endosseren, alle relevante sommen

terugvorderen, kwijtscheldingen en ontvangstbewijzen ondertekenen, en de briefwisseling ondertekenen betreffende betalingsopdrachten en overschrijvingen van de Vennootschap.

p)Het uitvoeren van investeringen voor een bedrag niet hoger dan EUR 100.000 op de dag van de uitvoering van de investering.

Alle voorgaande bevoegdheden, behoudens het punt p), kunnen vrij het voorwerp uitmaken van één of meerdere subdelegaties.

i u ~

" 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan Luc Slechten, gezamenlijk met Frank Vorsselmans of Geert Oliebos voor:

De Vennootschap te vertegenwoordigen in het kader van de bijzondere volmachten toegekend aan de Vennootschap door de Raad van Bestuur van de dochtervennootschap NV Norbert Dentressangle Logistics Welkenraedt, KBO nr, 0402.496.331, met zetel te 4840 Welkenraedt, rue de l'Industrie 14.

De Raad van Bestuur beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Karla Willegems, kantoor houdende te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 13, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten van neerlegging en publicatie met betrekking tot de hierboven vermelde beslissingen.

Bijzondere gevolmachtigde,

Karla Willegems

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2008, APP 25.08.2008, DPT 31.12.2008 08877-0105-049
27/10/2008 : BL407175
25/04/2008 : BL407175
08/04/2008 : BL407175
21/12/2007 : BL407175
04/10/2007 : BL407175
10/04/2007 : BL407175
20/02/2007 : BL407175
27/10/2006 : BL407175
28/09/2006 : BL407175
19/09/2006 : BL407175
18/09/2006 : BL407175
06/07/2006 : BL407175
15/02/2006 : BL407175
06/01/2006 : BL407175
21/12/2005 : BL407175
02/12/2005 : BL407175
10/10/2005 : BL407175
26/09/2005 : BL407175
24/08/2005 : BL407175
14/03/2005 : BL407175
28/02/2005 : BL407175
15/09/2004 : BL407175
25/02/2004 : BL407175
24/11/2003 : BL407175
10/10/2003 : BL407175
19/03/2003 : BL407175
19/03/2003 : BL407175
29/11/2002 : BL407175
03/09/2002 : BL407175
09/11/2001 : BL407175
09/11/2001 : BL407175
08/09/2001 : BL407175
15/08/2001 : BL407175
28/12/1999 : BL407175
01/10/1999 : BL407175
13/12/1997 : BL407175
13/12/1997 : BL407175
14/03/1997 : BL407175
01/01/1997 : BL407175
02/04/1996 : BL407175
29/05/1993 : BL407175
01/01/1993 : BL407175
03/03/1992 : BL407175
01/01/1992 : BL407175
23/07/1991 : BL407175
23/07/1991 : BL407175
15/11/1990 : BL407175
08/03/1990 : BL407175
08/03/1990 : BL407175
03/10/1989 : BL407175
15/10/1987 : BL407175
01/01/1986 : BL407175
08/11/1985 : BL407175
05/03/1985 : BL407175

Coordonnées
NORBERT DENTRESSANGLE LOGISTICS BELGIUM

Adresse
BROEKOOI 160 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande