NORGINE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NORGINE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 403.077.461

Publication

24/06/2014
ÿþ Mod %Nard 11.1

Frei-D ': In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II I IA0 12M1 11 II

NEERGELEGD

13 JUNI 2014

Griffie Rechtbank yeti Koophandel

tel.egee

..... . . .......... ......... . _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

Ondernemingsnr : 0403077461

Benaming

(voluit) : Norgine

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Rom einsestraat 10 - 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoemingen

Uit de notulen van de jaarvergadering van 3 juni 2014 blijkt:

de benoeming tot de algemene vergadering van 2015 van het mandaat van afgevaardigd-bestuurder van de heer Philip Baptist, Zomerstraat 1, 3600 Hasselt, voor een periode van één jaar, en van het mandaat van bestuurders van de heer Morten Brandt, Finkenweg 6, 64832 Babenhausen, Duitsland en de heer Paul Ruelle, Rosa Spierlaan 440, 1187PJ Amstelveen, Nederland voor eenzelfde periode van één jaar.

De vergadering bevestigt dat de mandaten van bestuurders en afgevaardigd bestuurder onbezoldigd zijn.

Heverlee Ill juni 2014

Philip Baptist

Afgevaardigd bestuurder

29/10/2014
ÿþmod 11.1

NEERGELEGD

Z u i4, et

Griffie Rechtbank van Koophandel

rime_

111111tM11,11111111111

beI

az

Be Stat

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0403.077.461 Benaming (voluit) : NORGINE

(verkort)

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel Romeinsestraat 10

3001 Lem/en (Heverlee)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op 2 oktober 2014, neergelegd te registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hiervoor vernielde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

De vergadering besluit om de tekst van volgende artikels van de statuten te wijzigen

(i)Artikel 8: Mandaat van bestuurders;

(ii)Artikel 9: Vergadering van de Raad;

(iii)Artikel 10: Besluitvorming in de Raad;

(iv)Artikel 11: Interne bestuursbevoegdheid;

(v)Artikel 12: Externe vertegenwoordigingsmacht zodat dit artikel voortaan luidt als volgt

"Artikel 12-. Externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt , de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door iedere bestuurder afzonderlijk en alleen handelend.

De vennootschap wordt in het kader van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door de persoon aan wie het dagelijks bestuur werd gedelegeerd, of indien er meerdere personen belast zijn niet het dagelijks bestuur, door één van deze personen, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand' ; besluit van welk orgaan dan ook van de vennootschap moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht."

(vi)Artikel 14: Plaats en datum van de jaarvergadering zodat dit artikel voortaan luidt als volgt

Artikel 14 Plaats en datum van laarvergadering

De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, "jaarvergadering". genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproeping ; vermeld op de derde dinsdag van de maand mei, om vijftien uur; indien dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De oproepingen vermelden de agenda en geschieden overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het' Wetboek van vennootschappen.

Een kopie van de oproepingen wordt aan bestuurders en de eventuele commissaris(sen)' gezonden.

Een kopie van de stukken die overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen ter , beschikking moeten worden gesteld aan de aandeelhouders, wordt meegezonden met de oproepingsbrieven die aan de houders van aandelen op naam, obligaties of warrants op naam, de bestuurders en de eventuele commissaris(sen).

De oproepingen gericht tot houders van effecten op naam worden geacht te zijn gedaan op de datum van verzending.

De houders van effecten op naam zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van, woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht te wonen op hun laatst gekende woonplaats.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,,rnet uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden. ; genomen,

Daartoe zullen twee bestuurders samen handelend een rondschrijven, hetzij per gewone brief of per fax of per e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit verzenden aan aile aandeelhouders met kopie aan de commissaris(sen) met de vraag aan de aandeelhouders om de daarin opgenomen voorstellen tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

l\>/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

-be-siûïdóeCi- te keuren en-birinen de - in--1--ièt'r&Idschrijven aangegeven termijn ondertekend voor goedkeuring terug te zenden naar de maatschappelijke zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Indien de bestuurders gebruik maken van de in het voormelde lid beschreven schriftelijke procedure voor de beslissingen van de algemene vergadering, dient de vennootschap de schriftelijke goedkeuring van aile aandeelhouders te hebben ontvangen, ten laatste op de laatste statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering

Indien de vennootschap niet de schriftelijke goedkeuring van aile aandeelhouders heeft ontvangen aangaande een voorstel van beslissing door de bestuurders binnen de in het rondschrijven vermelde termijn, ' wordt de desbetreffende beslissing geacht niet te zijn goedgekeurd.

De houders van eventuele warrants en converteerbare obligaties hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de door de algemene vergadering genomen beslissingen in vergadering of door middel van de schriftelijke procedure.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke algemene vergadering, zullen de bestuurders samen met het rondschrijven waarvan sprake in artikel 14 van deze statuten, aan de houders van effecten op naam, de bestuurders en commissaris(sen) die er om verzoeken, een afschrift toezenden van de stukken die hen overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden ' gesteld.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de vergadering, het besluit met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen?

(vii)Artikel 16; Uitoefening van stemrecht zodat dit artikel voortaan luidt ais volgt:

Artikel 16 - Ultoefening van stemrecht Beraadslaging en stemming

Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten zijn verdeeld over meer personen, mag de raad van bestuur de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap schriftelijk is aangewezen ais aandeelhouder.

De vennootsohap erkent slechts één eigenaar per aandeel op naam voor wat betreft de uitoefening van de aan dat aandeel verbonden rechten, met name de eigenaar waarvan de naam is ingeschreven In het aandelenregister. Aandelen op naam waarop een vruchtgebruik is gevestigd, zullen worden ingeschreven in het aandelenregister op naam van de blote eigenaar en van de vruchtgebruiker.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden.

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van vennootschappen een aanwezigheidsquorum vereist.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda zijn opgenomen, tenzij aile aandeelhouders op de vergadering persoonlijk aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

Voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap, geven de bestuurders antwoord op de vragen die de aandeelhouders stellen met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten. De commissaris(sen) geeft/geven antwoord op de vragen die de aandeelhouders stellen met betrekking tot zijn/hun verslag.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde ' aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Wanneer bij een benoeming tot bestuurder (of commissaris) geen enkele kandidaat de volstrekte ' meerderheid van de uitgebrachte stemmen behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald. Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat verkozen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over beslist.

De bepalingen van dit artikel zijn ook van toepassing op aile obligaties, winstbewijzen en warrants uitgegeven door de vennootschap, met dien verstande dat de houders van obligaties, winstbewijzen en warrants het recht hebben de algemene vergadering bij te wonen, doch enkel met raadgevende stem."

(viii)Artikel 17; Verdaging van de vergadering;

(ix)Artikel 18; Voorzitterschap van de vergaderingen;

(x)Artikel 21; Controle zodat dit artikel voortaan luidt als volgt

Artikel 21 Controle

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk is verplicht, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en de statuten van de verrichtingen weergegeven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het instituut van Bedrijfsrevisoren.

Indien een rechtspersoon tot commissaris wordt benoemd, dient zij een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die de opdracht in naam en voor rekening van deze rechtspersoon zal uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Zij kunnen tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de procedure beschreven in artikel 135 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontstentenis van commissarissen of wanneer aile commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden om hun taak uit te voeren, roept de raad van bestuur onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien.

Wordt, in toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de ondeizoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Norgine B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht met maatschappelijke zetel te Hogehilweg 7, met zetel te 1101 CA Amsterdam Zuid-Oost, Nederland, ingeschreven onder nummer 30127007 (Amsterdam), ondernemingsnummer 0562.840.916 wordt vertegenwoordigd door de heer Frederik Vermaerke-Van de Putte, volmachtdrager, wonende te 9060 Ledeberg, Marie Popelinkaai 2/101 ingevolge onderhandse volmacht de dato 25 september 2014,

Norgine Limited, een naamloze vennootschap naar Engels recht met maatschappelijke zetel New Rd Tir-y-berth, Hengoed, Mid-Giam, South Wales CF82 8SJ, United Kingdom, ingeschreven onder nummer 00215668 (Companies House), ondernemingsnummer 0562.841.015 wordt vertegenwoordigd door de Heer Frederik Vermaerke-Van de Putte, volmachtdrager, wonende te 9050 Ledeberg, Marie Popelinkaai 2/101 ingevolge onderhandse volmacht de dato 22 september 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van voormelde akte met als bijlage 2 volmachten;

-historiek en gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)i(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2013 : LE106479
14/06/2013 : LE106479
26/06/2012 : LE106479
11/06/2012 : LE106479
24/06/2011 : LE106479
20/06/2011 : LE106479
01/04/2011 : LE106479
14/02/2011 : LE106479
06/07/2010 : LE106479
31/05/2010 : LE106479
29/06/2009 : LE106479
22/06/2009 : LE106479
13/08/2008 : LE106479
26/06/2008 : LE106479
02/06/2015 : LE106479
11/06/2007 : LE106479
04/06/2007 : LE106479
11/06/2015 : LE106479
27/07/2006 : LE106479
11/07/2006 : LE106479
13/06/2005 : LE106479
08/06/2005 : LE106479
28/06/2004 : LE106479
28/06/2004 : LE106479
01/10/2003 : LE106479
08/07/2003 : LE106479
29/06/2002 : LE106479
27/06/2002 : LE106479
30/05/2000 : BL044997
10/08/1999 : BL044997
15/07/1998 : BL44997
28/06/1997 : BL44997
26/05/1992 : BL44997
01/01/1992 : BL44997
29/05/1990 : BL44997
01/01/1989 : BL44997
18/02/1988 : BL44997
01/01/1988 : BL44997
11/07/1987 : BL44997
06/05/1987 : BL44997
01/08/1986 : BL44997
14/05/1985 : BL44997
21/06/2016 : LE106479
29/06/2016 : LE106479

Coordonnées
NORGINE

Adresse
ROMEINSESTRAAT 10 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande