NORSU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NORSU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.934.592

Publication

03/04/2014
ÿþti Mod Word li.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u ui J Il



a ~y: ~~3 ter griffie der

W : ~iss~rtk van Koophanoe

: '_kLtuverl, de 2 4 1,iAdRT 2014

DE. GRiFFjER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0525.934.592

Benaming

(votuit) : NORSU

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parijsstraat 62 bus 305, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDERS

Uit het proces-verbaal der bijzondere algemene vergadering de dato 11 maart 2014 blijkt dat met ingang van dezelfde datum ontslag verleend wordt als zaakvoerder aan de heer Maarten AELVOET en aan de heer Max VAN COILLIE.

Peter BERTELS

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/04/2013
ÿþ rwa Word lit

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel a B( Ste HIII

i



Klaargelegd ter griffie dr~r

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, del 9 ÿ :i'+:. 2,i13

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : daS.e" c3 V. 594

Benaming

(voluit) : NORSU

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Parijsstraat 62 bus 305

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijtk uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Jean Michel Bosmans, te Leuven, op 8: april 2013, nog te registreren, dat de heer Peter Jef Jan BERTELS, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Parijsstraat 62 bus 305 en de heer Maarten AELVOET, ongehuwd, wonende te 9800 Deinze, Izegemstraat 147 en de heer Max Jan Antoon VAN COILLIE, ongehuwd, wonende te 9150 Kruibeke, Koningin Astridplein 15 A: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

1, De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.: Zij draagt de benaming "NORSU".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Parijsstraat 62 bus 305, gerechtelijk; arrondissement Leuven.

3. De vennootschap heeft tot doet:

Het aanbieden aan derden van diensten en producten met betrekking tot verkoop, marketing, communicatie, logistiek, innovatie en strategie waaronder (maar niet uitsluitend) begrepen kan worden:, kennisvergaring, concept en businessdevelopment, operationeel management en het samenbrengen van partners.

Het produceren, uitbaten, commercialiseren en ontwikkelen van projecten, producten en diensten, met inbegrip van (maar niet uitsluitend) mobiele of online platformen, workshops, tentoonstellingen, events en' vereniging en,

- Het aanbieden aan derden van management knowhow en beleidsadviezen, waaronder (maar niet uitsluitend) begrepen moet worden het analyseren en in kaart brengen van het beleid van organisaties en ondernemingen; het stellen van alle handelingen die verband houden met (interim-)management; de verhuur van diensten, onder de vorm van advies, begeleiding, raad en bijstand (dit alles in de ruimste zin te begrijpen) op financieel, technisch, commercieel en administratief vlak.

- Het inrichten en organiseren van en/of deelnemen aan cursussen, sessies, avents, debatten, vergaderingen en alle manifestaties die tot doel hebben voor te lichten, op te leiden en te begeleiden. Daarbij aansluitend alle handelingen die tot doel hebben deze gebeurtenissen te promoten en in de belangstelling te brengen, zoals (maar niet uitsluitend) het verzorgen en onderhouden van public relations, press relations en multimediaprojecten.

Handel in goederen, diensten en kunstobjecten, met inbegrip van aan- en verkoop, huur en verhuur en in-en uitvoer en dit zowel in de functie van klein- als groothandelaar.

- De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen, door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm, van artistieke, Juridische, sociale en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten vocr de uitgave, verspreiding en informatisering ervan. Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen.

- Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

- Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor "eigen, verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Voornoemde activiteiten kunnen ontplooid worden in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking of deelneming van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen 5n, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ F 9 De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

4. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte,

5. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro (18.600,00-¬ ) en is vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die Ieder een/honderd zes en tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in geld zijn volstort als volgt

- door de Heer Bertels, voornoemd, wordt ingeschreven op 62 aandelen, hetzij voor 6,200-¬ , waarvan volstort is 2.100,00-¬ ;

- door de Heer Aelvoet, voornoemd, wordt ingeschreven op 62 aandelen, hetzij voor 6.200-¬ , waarvan volstort is 2.100,00-¬ ;

- - door de Heer Van Coillie, voornoemd, wordt ingeschreven op 62 aandelen, hetzij voor 6.200-¬ , waarvan volstort is 2,100,00-¬ ;

Het kapitaal is volstort ten belope van zes duizend driehonderd euro (6.300,00-¬ ).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE06 0016 9221 5722 bij BNP Panbas Fortis geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NORSU" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op 8 april 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

7. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op 1 mei om 4u37.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

9. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle Lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

10. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité, Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 1 mei 2015, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Benoeming gewone zaakvoerder

Wordt heden benoemd tot gewone zaakvoerders van de vennootschap en dit voor onbepaalde tijd, de

Heren Bertels, Aelvoet en Van Colli¬ e, allen voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De oprichters verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap ¬ n oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan In de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Sr

E"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Michel Bosmans

Notaris

Tegelijk hiermee neergiegd: expeditie van de akte, cheque KBC nummer 72.6487

Voor-

bel-ouddn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
NORSU

Adresse
PARIJSSTRAAT 62, BUS 305 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande