NORWEST ESTATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NORWEST ESTATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.930.428

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 25.06.2014 14206-0291-012
08/07/2013
ÿþ: ([41-Y"'\ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

._~---------~-~-^~'

27 _06.. 2013

CRli= ~c;~~~ ~~;~M~.

KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0472.930.428

Benaming

(voluit) : NORWEST ESTATE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 540 Bis - 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel

Uittreksel van de raad van bestuur van 25 april 2013.

De raad van bestuur beslist de maatschappelijke zetel vanaf 01 mei 2013 te verplaatsen naar:

Hugo Verrieststraat 42

1780 Wemmel

M, VERMEYEN

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 27.06.2013 13218-0378-011
23/01/2015
ÿþMal 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!!WRIM

uni te neergelee,'ontvangert op

t 3 2015

griffie van de f`kG'riffiët;cit_,lrn~

~-~

vcri 1etitl.t.'.q-ij-.),--¬ f.i3.i.:l t:::t:L.t;".:5O-1 _..



Onderriemingsnr : 0472.930.428

Benaming

(voluit) : NORWEST ESTATE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1780 Wemmel - Hugo Verrietstraat 42

Onderwerp akte : In Vereffeningstelling - Sluiting

Ingevolge proces-verbaal, verleden voor notaris Paul BAUWENS, te Dilbeek, op datum van 29 december 2014, ter registratie aangeboden, werden navolgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter deelt het verslag van de Raad van Bestuur, met daaraan gehecht de staat van actief en passief, afgesloten 8 december 2014, en het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, mede en dit in toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, gedateerd op 26 december 2014, luiden als: volgt:

"Wij wijzen erop dat dit verslag enkel gebruikt kan worden ten behoeve van deze ontbinding en niet kan gebruikt worden voor andere doeleinden,

ln het kader van de procedure tot ontbinding en vereffening voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van de vennootschap NORWEST ESTATE NV een, boekhoudkundige staat per 8 december 2014 opgesteld, die, In discontinuïteitswaarden, een balanstotaal opgeeft van 59.891,54 Euro en een netto actief van 59.891,54 Euro.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele: normen, blijkt dat deze staat, onder voorbehoud van de vereffeningskosten ten belope van 3.216,57 Euro en: eventuele nog te verwachten uit te voeren controles van belastingen, RSZ en andere sociale inspecties en van mogelijke niet  opgenomen rechten en verplichtingen buiten balans de toestand van de vennootschap volledig,' getrcuw en juist weergeeft.

Uit het concept van de notariële akte blijkt dat het de bedoeling Is van het bestuursorgaan van de vennootschap om de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte te laten verlijden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van' Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening: van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd,: inclusief de vereffeningskosten.

Bovendien willen wij erop wijzen dat er geen roerende voorheffing op de liquidatieboni zal ontstaan op het; moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering. Antwerpen, 26 december 2014

Voor VCLJ Bedrijfsrevisoren BVBA"

Deze verslagen zullen samen met dit proces-verbaal op de griffie van de bevoegde Rechtbank van: Koophandel worden neergelegd.

TWEEDE BESLISSING

VERVROEGDE ONTBINDING

Gevolg hieraan beslist de vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden en beslist zij haar in, vereffenings-telling vanaf heden,

DERDE BESLISSING  SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap in toepassing van artikel 184 §5 het wetboek van vennootschappen,

De vergadering verklaart in dit kader dat aan alle voorwaarden van voormeld artikel is voldaan, zodat: onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan. Deze voorwaarden luiden als volgt:

1.Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

2.Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van L s_ sk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

J ehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

3.AIle aandeelhouders dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen, overeenkomstig het voormeld artikel.

4.De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

De vergadering neemt volgende besluiten:

1. De vergadering besluit om geen vereffenaar te benoemen.

2.De vergadering stelt op basis van de vereffeningsrekeningen per 8 december 2014, vast dat er geen schulden zijn.

3.De vergadering stelt vast dat de aandeelhouders van de vennootschap aanwezig zijn en besluit om de procedure in één akte te voltrekken overeenkomstig voormeld artikel.

4.De vergadering besluit dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door de heer Vermeyen Michel, voornoemd, overeenkomstig het vierde besluit hierna,

De vergadering besluit bijgevolg over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening.

VIERDE BESLISSING - GOEDKEURING VERDELING NETTO LIQUIDATIESALDO EN TERUGNAME RESTEREND ACTIEF

De vergadering besluit om op basis van de vereffeningsrekeningen over te gaan tot toebedeling aan de heer Vermeyen Michel, voornoemd, van alle nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, zoals hierna bepaald, en dit met uitdrukkelijk akkoord van aile aandeelhouders, onder last van de heer Vermeyen Michel, voornoemd, om alle eventuele vereffeningskosten en  lasten te dragen en te betalen,

Deze activa worden volledig toebedeeld aan de heer Vermeyen Michel, voornoemd, die aanvaardt.

VIJFDE BESLISSING -- BEËINDIGING MANDAAT BESTUURDER -KWIJTINGEN

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de bestuurders, zijnde de heer Vermeyen Michel en de Naamloze Vennootschap Norwest Properties, beiden voornoemd.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen aan voornoemde zaakvoerder, voor de uitoefening van haar mandaat ais zaakvoerder tot op heden.

ZESDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden ten huize van De heer Michel Vermeyen, te Wemmel, voornoemd, die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name:

-De heer Vermeyen Michel, voornoemd.

" -De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Paul Bauwens", met zetel te 1700 Dilbeek, Rozenlaan 10, en zijn aangestelden.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS: -1 uittreksel - 1 expeditie - 1 Verslag van de zaakvoerder - 1 Verslag van de ' bedrijfsrevisor

Getekend, Paul Bauwens

notaris te Dilbeek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2012
ÿþMu! 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0472.930.428 Benaming

(voluit) : Norwest Estate

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 540 bis te 2800 Mechelen

Onderwerp akte ; Benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van 19 juni 2012.

De algemene vergadering stelt vast dat het bestuursmandaat van de heer M. Vermeyen en de NV Norwest Properties (vertegenwoordigd door de heer M. Vermeyen) komt te vervallen.

De algemene vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap slechts 2 aandeelhouders heeft, bijgevolg mag de raad van bestuur (volgens artikel 518 W. Venn.) uit 2 leden bestaan.

De algemene vergadering gaat unaniem akkoord met de herbenoemingen van de volgende bestuurders:

- De heer Michel Vermeyen, woonachtig Brusselsesteenweg 540 bis te 2800 Mechelen

- De NV Norwest Properties, met maatschappelijke zetel te Brusselsesteenweg 540 bis te 2800 Mechelen.

Ais vaste vertegenwoordiger wordt de heer Michel Vermeyen, hoger genoemd, aangeduid

tot aan de algemene vergadering van het jaar 2018,

Uittreksel uit de Raad van bestuur van 19 juni 2012

De raad van bestuur benoemt unaniem de heer Michel Vermeyen, voornoemd, als gedelegeerd bestuurder. Het mandaat loopt af op de gewone algemene vergadering van 2018.

M. Vermeyen

Gedelegeerd bestuurder

*iaiaosss*

I UI

Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDE t- MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 05.07.2012 12255-0384-011
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 29.06.2011 11209-0317-013
14/02/2011 : BL645493
30/06/2010 : BL645493
18/06/2009 : BL645493
25/07/2008 : BL645493
26/07/2007 : BL645493
16/04/2007 : BL645493
04/07/2006 : BL645493
28/07/2005 : BL645493
08/04/2005 : BL645493
08/12/2004 : BL645493
23/06/2004 : BL645493
15/07/2003 : BL645493
07/08/2002 : BL645493
24/04/2002 : BL645493
24/04/2002 : BL645493
13/10/2000 : BLA109786

Coordonnées
NORWEST ESTATE

Adresse
HUGO VERRIESTSTRAAT 42 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande