NUMBER16

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NUMBER16
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.864.136

Publication

04/12/2012
ÿþA ti

~'~~d~~-~ º%_ ~~~ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

in

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12195868*

j_

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kooph%ndeI

te Leuven, de Nov. 2012

DE GRIFFIER.

Griffie

Ondernemingsnr ; 0825.864.136

Benaming

(voluit) : NUMBER 16

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : COENRAEDT KEYNSLAAN 16 3020 HERENT

On " erwerp akte : SLUITING VEREFFENING

blijkens de notulen d.d. 12/10/2012 van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van Number 16 - in vereffening werden volgende beslissingen genomen:

1. de vergadering keurde het verslag van de vereffenaar goed;

2, de vergadering keurde de rekeningen van de vereffening goed, evenals de bestemming van de daarin vermelde verdeling van het netto-actief aan de vennoten;

3. de vergadering ontheft de Mhr, Delsaer Geert en Mhr. Destrycker Jan van hun mandaat als vereffenaar zonder voorbehoud noch beperking. Bovendien wordt aan hen volledige kwijting gegeven;

4. het bedrag wat op het vonnis betaald moet worden is reeds voldaan door de vereffenaar.

5, de algemene vergadering verklaarde de afrekening gesloten en stelde vast dat de vereffening is beëindigd zodat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan;

6. de vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd worden bij de vereffenaar op het volgend adres: Coenraedt Keynsiaan 16 3020 Herent, en gedurende ten minste zeven jaar bewaard zuilen blijven op voormeld adres of op zijn latere woonplaats.

Voor eensluidend verklaard 12/10/2012

Delsaer Geert Destrycker Jan

Vereffenaar vereffenaar

30/04/2012
ÿþG Y ~ nui 111

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

*iaoaais5*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr BE0825 864.136

Benaming (voluit) : NUJBER16

(verkort}

Rechtsvorm , besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikhe+d

Zetel . Cc enraedt Keynslaan 1

3020 Herent

Onderwerp akte :BVBA ontbinding

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Luc TALLOEN te Leuven op 19 maart 2012, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgesteld door voornoemde heer Benny WOUTERS, bedrijfsrevisor.

Het verslag van de zaakvoerders geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 december 2011.

De besluiten van het verslag van de heer Benny WOUTERS, bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"T. BESLUIT

Verklaring over de staat van activa en passiva

Wij wazen erop dat dit verslag enkel gebruikt kan worden ten behoeve van deze ontbinding en derhalve niet voor andere doeleinden kan gebruikt worden.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van de BVBA NUMBER 16 een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2011 in discontinu'rteitswaarden opgesteld die een balanstotaal opgeeft van 1.221,33EUR en een netto-passief van -8.931, 23EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat, met voorbehoud van eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Sint-Truiden, 27 februari 2012

(getekend)

B. WOUTERS

Bedrijfsrevisor

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva en er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

2. De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

3. De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn: de heer DELSAER Geert en de heer DESTRYCKER Jan, beiden voornoemd. Zij verleent tevens de voorgestelde kwijting.

4. De vergadering benoemt als vereffenaars de heer DELSAER Geert, en de heer DESTRYCKER Jan, hier aanwezig en die verklaren deze opdracht onder gezegde modaliteiten te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De vergadering machtigt uitdrukkelijk de benoemde vereffenaars om het verzoekschrift met betrekking tot de bevestiging van zijn benoeming te ondertekenen en in te dienen.

5. De vereffenaar heeft afzonderlijk de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van dezelfde wet

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, Eietui van de p¬ rBo( )Aleer)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vereo . Naam en handtekening

mad 11,1

zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; hij mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van atte bevoorrechte nf hypotheratre tnschr'sÿ~ats~ger , tyaerschrtÿvWrgen, bestagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden geen voorafgaande besluit moet doen blijken.

De opdracht van vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

b l~

Voor-

behouden man het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

. VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Luc TALLOEN te Leuven

Wordt tegelijk hierbij neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte;

verslag van de bedrijfsrevisor;

verslag van de zaakvoerders;

- afschrift van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar uitgesproken door de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Op de laatste blz van LüE: B veirnelden Recto Naam en ho^dari,gh¬ id var, de mslis.lrnerterencte notans. hetzij tiare de pet' bevoegd de rechtspersoon ten aerizien van deden tt? +re.rtegerilvooi1tlgF.r

Verso ' Naam en hanctiekcning

Coordonnées
NUMBER16

Adresse
COENRAEDT KEYNSLAAN 16 3020 WINKSELE

Code postal : 3020
Localité : Winksele
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande