OASE

Association sans but lucratif


Dénomination : OASE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 444.976.216

Publication

11/08/2015
ÿþMOD 2.2

'» In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

111,1111111111111,11611111111111

NEERGELEGD 1

3 i JULI ab

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leu~~

Ondernemingsnr : 0444.976.216

Benaming

(voluit): Oase

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Kerkstraat 5, 3211 Binkom

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders - Wijziging van statuten

1, Uit de notulen van de algemene vergadering van VZW Oase van 17 juni 2011 blijkt dat de heer Michel Bollen ontslag neemt als bestuurder van VZW Oase en dat mevrouw Renilde Torfs wordt benoemd tot bestuurder van VZW Oase,

2, Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van VZW Oase van 31 juli 2015 blijkt het volgende:

(1) De bijzondere algemene vergadering besluit om de bestuurders van de vereniging, zijnde (i) de heer Rudy Mattheus, geboren te Leuven op 20 januari 1961 en wonende te Eikenstraat 56, 3210 Linden, (ii) mevrouw Renilde Torfs, geboren op 25 februari 1959 en wonende te Eikenstraat 56, 3210 Linden en (iii) Virtual Human Computer-Communication-Content Society NV, afgekort VHC3S NV, met maatschappelijk zetel te 3210 Linden, Eikenstraat 56 en ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0452.066.223 en met vaste vertegenwoordiger de heer Rudy Mattheus, te herbenoemen als bestuurders van de Vereniging voor een duur van zes jaar met ingang van heden.

(ü) De bijzondere algemene vergadering beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vereniging alsmede aan Mter. Philip Hulpiau, Mter, Carl Clottens en Mter. Kiaartje Kinnaer en meer in het algemeen aan alle advocaten van het kantoor Eubelius CVBA, 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 18 en 1050 Brussel, Louïzalaan 99, elk individueel bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om alle documenten te ondertekenen en alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de neerlegging van voormelde besluiten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor de publicatie van de inhoud van de voorgaande besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en voor de bijwerking van de Kruispuntbank voor Ondernemingen naar aanleiding ervan evenals alle andere formaliteiten te vervullen met het oog op de openbaarmaking van voornoemde besluiten.

3. Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van VZW Oase van 31 juli 2015 blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering besluit de statuten van de Vereniging op meerdere punten te wijzigen, waarbij de Buitengewone Algemene Vergadering de volgende gecoordineerde versie van de statuten unaniem goedkeurt:

"TITEL I  Oprichting - Benaming, doel, zetel.

Artikel 1

De vereniging is een vereniging zonder winstoogmerk in de zin van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (deze wet wordt hierna, samen met haar uitvoeringsbesluiten, de "V&S Wet" genoemd).

De vereniging draagt de naam "Oase" vzw of "Woon-en Zorg Centrum Oase" vzw. Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, bekendmakingen, brieven en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of "vzw".

Artikel 2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te: 3211 Binkom, Kerkstraat 5, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven. De raad van bestuur is bevoegd om de zetel te verplaatsen binnen de grenzen van het gerechtelijk arrondissement Leuven. De algemene vergadering bekrachtigt de zetelwijziging in de statuten op haar eerstvolgende vergadering.

Artikel 3

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur met aanvang van 23 april 1991.

Artikel 4

De vereniging heeft tot doel:

-Bestuur en exploitatie van ouderen- en welzijnsvoorziening, zoals woonzorgcentra voor bejaarden en

(groepen van) assistentiewoningen, met inbegrip van alle ondersteunende dienstverlening aan ouderen;

-Opvang en huisvesting van al dan niet zwaar zorg behoevende en dementerende bejaarden;

-Bestuur en exploitatie van dienstencentra, thuisverzorgingscentra en centra voor kortverblijf en analoge dienstverlening betreffende de opgesomde voorzieningen;

-In het algemeen alle activiteiten die worden geviseerd door het Woonzorgdecreet van 13 maart 2009 en alle andere wetten, decreten, reglementen en uitvoeringsbesluiten die in voorkomend geval voormelde wetgeving aanvullen dan wel vervangen.

Om het doel te verwezenlijken of te bevorderen kan de vereniging alle passende middelen aanwenden. In deze optiek kan de vereniging de nodige voorzieningen en infrastructuur oprichten en ontwikkelen met het oog op exploitatie van ouderen- en welzijnsvoorzieningen alsmede de scholing, bijscholing en vervolmaking inzake geriatrische zorg in de breedste zin van het woord.

De vereniging kan met het oog op de verwezenlijking van haar doelstellingen eveneens alle nuttige samenwerkingsverbanden aangaan met diverse instanties van de verzorgingssector.

De vereniging is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen die nodig of nuttig zijn voor de realisatie van haar doelstellingen, in eigendom, in erfpacht of anderszins te verwerven, te huren, te houden of er het gebruik van te hebben of desgevallend via verkoop of anderszins ervan afstand te doen.

De vereniging kan leningen aangaan en persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken in om het even welke vorm en dat zowel met betrekking tot haar eigen verbintenissen ais met betrekking tot verbintenissen van derden, onder meer door hypotheken of panden te verstrekken over haar goederen.

Daarnaast kan de vereniging in het algemeen, zowel in België als In het buitenland, alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële deelstellingen.

De vereniging moet haar doelstellingen conform het Woonzorgdecreet van 13 maart 2009 en alle andere wetten, decreten, reglementen en uitvoeringsbesluiten die in voorkomend geval voormelde wetgeving aanvullen dan wel vervangen, organiseren door aan iedere bewoner van ouderen- en welzijnsvoorzieningen die door de vereniging worden geëxploiteerd, de nodige kwaliteitsverzorging tegen een correcte vergoeding aan te bieden, met respect voor haarizijn ideologische, filosofische of godsdienstige overtuiging en rekening houdend met de toegankelijkheid. De vereniging hecht 'groot belang aan de waarde en inspiratie zoals beschreven in deze opdrachtverklaring.

TITEL Il -- Leden, aanvaarding, uittreding.

Artikel 5

Het aantal leden is onbeperkt maar moet minsten 3 bedragen. Leden kunnen zowel een natuurlijke als

rechtspersoon zijn. Het aantal leden van de algemene vergadering moet hoger zijn dan het aantal leden van de

raad van bestuur.

Artikel 6

Om lid te worden van de vereniging moet een kandidaat-lid cumulatief voldoen aan de volgende

voorwaarden:

A: Aanvaard worden door de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen,

B: De statuten onderschrijven en het ledenregister ondertekenen.

C: De bijdrage, vastgesteld door de raad van bestuur, betalen.

D: De nodige bekwaamheid getuigen inzake beleid en werking van een Woon- Zorg instelling, of een bijdrage kunnen leveren in een financiële, economische of juridische knowhow.

E: Een aantal leden dient een affiniteit met de regio te hebben.

De raad van bestuur beslist discretionair over de al dan niet aanvaarding van een kandidaat-lid en is er niet

toe gehouden zijn beweegreden kenbaar te maken inzake het al of niet aanvaarden van een kandidaat-lid.

Artikel 7

Het ontslag of uitsluiting van een lid geschiedt op de wijze voorzien in artikel 12 van de V&S Wet.

Artikel 8

Moo 2.2

C

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het ontslagnemende of uitgesloten lid, alsook de erfgenamen van een overleden lid verzaken aan alle aanspraak op het vermogen van de vereniging, zij zijn er ook niet toe gerechtigd de gestorte bijdrage terug te vorderen, noch rekening of inventaris te eisen, noch zegels te doen leggen.

Artikel 9

De vereniging mag ereleden en beschermleden toelaten. Ereleden en beschermleden worden niet aangezien als eigenlijke leden van de vereniging en kunnen niet deelnemen aan een algemene vergadering of stemmen op een algemene vergadering. Hun rechten en plichten worden in voorkomend geval bepaald door een reglement van inwendige orde, dat wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

TITEL III  Geldelijke middelen.

Artikel 10

De raad van bestuur zal beslissen over het bedrag van de bijdrage, jaarlijks of enige, door de leden te

betalen. De gestorte bijdrage zal de som van 125 euro per jaar niet mogen overtreffen,

TITEL IV  Bestuur

Artikel 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens twee bestuurders, die al dan niet lid zijn van de vereniging. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging. Zowel natuurlijke als rechtspersonen kunnen als bestuurder worden benoemd.

De bestuurders worden bencemd door de algemene vergadering. De meerderheid van de bestuurders wordt benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door Vastgoed Holding Groep Oase Comm.VA.

Het mandaat van de bestuurders is voor zes jaar en onbeperkt vernieuwbaar. Het mandaat blijft van kracht tot de algemene vergadering beslist over de nieuwe samenstelling van de raad van bestuur. De algemene vergadering kan te allen tijde beslissen tot de voortijdige beëindiging van het mandaat van een bestuurder.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De kosten die bestuurders maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat, worden vergoed.

Artikel 12

De raad van bestuur kiest in zijn schoot een voorzitter, een secretaris-schatbewaarder en een gedelegeerd bestuurder. De voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd uit de bestuurders benoemd op voordracht van Vastgoed Holding Groep Oase Comm.VA.

Artikel 13

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of gedelegeerd bestuurder ten maatschappelijke zetel van de vereniging, tenzij de uitnodigingsbrief een andere plaats vermeldt. De raad van bestuur kan tevens beraadslagen per video- of teleccnferentie. De uitnodigingsbrief vermeldt de dagorde. Deze uitnodiging kan met aile dragers gebeuren (bijvoorbeeld per post, e-mail of fax) De bijeenroeping van de raad van bestuur wordt verplicht wanneer een derde van zijn leden hierom verzoekt.

Artikel 14

De raad van bestuur is een collegiaal orgaan. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen wanneer alle bestuurders die werden benoemd op voordracht van Vastgoed Holding Groep Oase Comm.VA aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden door de raad van bestuur genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Elke bestuurder kan een volmacht verstrekken aan een andere bestuurder om deel te nemen aan de beraadslaging en de stemming. Een bestuurder kan echter niet meer dan één andere bestuurder vertegenwoordigen tijdens een vergadering van de raad van bestuur.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging dat vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de bestuurders. Daartoe Is vereist dat er een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan.

Van de vergadering van de raad van bestuur worden notulen opgesteld. De notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris-schatbewaarder. De notulen worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht uitoefenen overeenkomstig de in de V&S Wet vastgelegde modaliteiten.

Artikel 15

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake bestuur en heeft de bevcegdheid om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitzondering van de zaken die uitdrukkelijk worden voorbehouden aan de algemene vergadering door de V&S Wet of door de statuten.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezioht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden

i t ~ a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt, Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

De raad van bestuur kan een deel van zijn bevoegdheden delegeren aan één of meerdere van zijn leden of aan derden, niet-bestuurders, zonder dat deze delegatie betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vereniging of de algemene bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

Artikel 16

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen alsook door de gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

De raad van bestuur of de bestuurders die gerechtigd zijn om de vereniging te vertegenwoordigen kunnen tevens bijzondere lasthebbers aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze bijzondere lasthebbers verbinden de vereniging slechts binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 17

De raad van bestuur vertrouwt het dagelijks bestuur van de vereniging toe aan de gedelegeerd bestuurder. Voor alle handelingen die vallen binnen het dagelijks bestuur wordt de vereniging geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder. De raad van bestuur stelt de bezoldiging van de gedelegeerd bestuurder vast.

Artikel 18

De bestuurders nemen geen persoonlijke verplichtingen op zich betreffende de verbintenissen van de vereniging. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van hun mandaat. Hun eigen vermogen kan niet in het gedrang komen door handelingen van de verenigingen.

TITEL V -- Algemene Vergadering

Artikel 19

De algemene vergadering bestaat uit de leden, De algemene vergadering is het opperste gezag van de

vereniging. Behoren uitsluitend tot haar bevoegdheid:

1.de wijzigingen aan statuten van de vereniging;

2.de benoeming en het ontslag van bestuurders;

3.de goedkeuring van begroting en rekeningen;

4.de ontbinding van de vereniging van de vereniging;

5.de benoeming en het ontslag van de commissarissen;

6.het bepalen van de bezoldiging van de commissarissen;

7.het verlenen van kwijting aan de bestuurders en commissarissen;

8.alle bevoegdheden die wettelijk aan de algemene vergadering werden toegewezen.

Alle bevoegdheden die niet door de V&S Wet of door de statuten zijn toegekend aan de algemene

vergadering, vallen onder de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Artikel 20

De jaarlijkse algemene vergadering zef op de derde woensdag van de maand juni gehouden worden op de maatschappelijke zetel van de vereniging of op enige andere plaats die wordt vermeld in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Bijzondere bijeenkomsten van de algemene vergadering kunnen worden samengeroepen door de voorzitter of door minstens twee bestuurders. De voorzitter moet bovendien de algemene vergadering bijeenroepen binnen eenentwintig dagen indien minstens één vijfde van de leden daarom verzoeken. In dat geval wordt de algemene vergadering uiterlijk gehouden op de veertigste dag na dergelijk verzoek,

Aan de oproeping wordt een agenda toegevoegd, waarbij elk punt dat door minstens twee bestuurders wordt aangebracht of dat door minstens één twintigste van de leden minstens veertien dagen voor de vergadering aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

De oproeping wordt minstens acht dagen voorafgaand aan de datum van de algemene vergadering aan alle leden verstuurd.

Ieder lid kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die noodzakelijkerwijze een ander lid dient te zijn.

Artikel 21

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden behoudens andersluidende bepaling in de V&S Wet of in onderhavige statuten.

De hierna volgende beslissingen ("Vetobeslissingen") kunnen slechts worden genomen door een algemene vergadering waarop in ieder geval Vastgoed Holding Groep Oase Comm.VA aanwezig of vertegenwoordigd 1,de goedkeuring van de jaarrekening;

[ I " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D22

2.de uitsluiting van een lid;

3.de wijziging van de statuten;

4.de goedkeuring van een huishoudelijk of intern reglement.

De Vetobeslissingen zijn bovendien slechts goedgekeurd indien zij zijn goedgekeurd door Vastgoed Holding Groep Oase Comm.VA, onverminderd de quorum- en meerderheidsvereisten voorgeschreven door de V&S Wet of de statuten.

Een wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering waarbij een quorum van 213 van de leden, waaronder Vastgoed Holding Groep Oase Comm.VA, aanwezig of vertegenwoordigd Ingeval op de eerste vergadering minder dan 213 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn of Vastgoed Holding Groep Oase Gomm.VA niet aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, voor zover

in ieder geval Vastgoed Holding Groep Oase Comm.VA aanwezig of vertegenwoordigd De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Een wijziging van de statuten is slechts aangenomen indien zij is goedgekeurd door een meerderheid van 213 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, waaronder Vastgoed Holding Groep Oase Comm.VA.

ingeval ook op de tweede vergadering Vastgoed Holding Groep Oase Comm.VA niet aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een derde vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het 'aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De derde vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de tweede vergadering worden gehouden. Op deze derde vergadering zal een wijziging van de statuten slechts zijn aangenomen indien zij is goedgekeurd door een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 22

Er worden van alle algemene vergaderingen notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter

inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht uitoefenen overeenkomstig de bepalingen van de V&S Wet.

TITEL VI  Begroting en rekeningen

Artikel 23

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de bepalingen en modaliteiten in de V&S Wet. De

jaarrekening wordt opgesteld en bekendgemaakt overeenkomstig het bepaalde in de V&S Wet,

Artikel 24

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. leder jaar op 31 december zullen de rekeningen van het verlopen dienstjaar afgesloten worden.

Elk jaar tijdens de algemene vergadering worden door de raad van bestuur de rekeningen en begroting voorgelegd aan de algemene vergadering, die deze goedkeurt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

Artikel 25

Indien de vereniging daartoe wettelijk is verplicht of indien de algemene vergadering met inachtneming van de gewone meerderheidsvereisten beslist om op vrijwillige basis over te gaan tot de benoeming van een commissaris, wordt de controlè op de financiële toestand van de vereniging, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen ten aanzien van de V&S Wet en de statuten, aan één of meer commissarissen opgedragen.

TITEL VII  Ontbinding, verheffing

Artikel 26

De ontbinding van de vereniging zal beslist worden door de algemene vergadering op wijze vastgesteld door

de V&$ Wet.

TITEL VIII  Huishoudelijk reglement

Artikel 27

De algemene vergadering kan de statuten aanvullen of verder concretiseren middels een huishoudelijk reglement of, voor specifieke aangelegenheden, interne reglementen. Dergelijk huishoudelijk reglement of intern reglement wordt aangenomen met inachtneming van de quorum- en meerderheidsvereisten voor een Vetobeslissing. De raad van bestuur zorgt ervoor dat de huishoudelijke en interne reglementen ter kennis worden gebracht van de leden.

TITEL IX - Varia

Artikel 28

Voor al wat door deze statuten niet uitdrukkelijk geregeld is, is de V&S Wet van toepassing."

De buitengewone algemene vergadering beslist unaniem om een bijzondere volmacht te verlenen aan de bestuurders van de vereniging alsmede aan Mter. Frank Hellemans, Mter, Philip Hulpiau, Mter, Carl Clottens en Mter. Klaartje Kinnaer, advocaten, met kantoor te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 18 en, meer algemeen, aan aile advocaten van Eubelius CVBA, elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van,

4

Luik B - Vervolg

maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op {i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbahk van Ondernemingen.

Carl Clottens

Bijzondere volmachthouder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OASE

Adresse
KERKSTRAAT 5 3211 BINKOM

Code postal : 3211
Localité : Binkom
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande