OIL FACTORY

Société en commandite simple


Dénomination : OIL FACTORY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 882.095.729

Publication

30/07/2014
ÿþBijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mot' PDF li

Lfflfre In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

-neergeleeelleetvapeen_op_____

1 8 JULI 2014

ter grefie van deelederiandstalige

rechtbank van kooptiandel BrUsbet

Ondememingsnr Benaming (volait)

(verkort):

Rechtsvorm Zetel

(volledig adres)

Onderwerofen) akte :Ontbinding en sluiting van de vereffening

Tekst:

UITTREKSEL urr HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEN ENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS D.D. 02/07/2014:

De aandeelhouders, de heer De Coster Philippe en de heer De Coster Gregory, verklaren kennis te hebben genomen van de staat van activa en passiva D.D. 30/06/2014 en keuren het verslag goed.

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen omdat de voorwaarden die opgelegd worden door art, 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

De vergadering beslist dat alle eventuele schulden of verplichtingen voor rekening van de vennootschap, onbekend op heden, die na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, door de voornoemde aandeelhouders respectievelijk betaald of vervuld zullen warden.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van rechtswege van de beëindiging vanaf heden van het mandaat van de voornoemde zaakvoerders. De vergadering verleent kwijting aan de voornoemde zaakvoerders voor het

uitgeoefende mandaat

De vergadering stelt vast en bevestigt dat de vennootschap geen passiva bezit, dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn en voor toekomstige schulden provisies werden aangelegd. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de

voormelde staat van 30/06/2014.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van voornoemde aandeelhouders.

Op da laatete le. van Luik B vormolden*: - Recto Naam en boodenigikid van do instfumentordndo notaris, hetzij van do porso(o}n(on)

bevoogd do rechtspersoon ton aanzien, van tierden te vertegenwoordigon

Vereo Naam en handtekening.

0882.095.729

OH Factory

Gewone commanditaire vennootschap

Boliebeekstraat 7, 1730 Asse, België

Let - vervolg ModPCF 11,1

ÀVodr" Cill,

behouden

aan bat

Belgisch

Staatsblad

De vergadering stelt vast dat alle voorwaarden die zijn opgelegd door het Wetboek van vennootschappen om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten vervuld zijn. De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de gewone commanditaire vennootschap 011 Factory definitief heeft opgehouden te bestaan, waarbij haar vermogen, als voormeld, toekomt aan de voornoemde aandeelhouders.

Daarentegen beslist de vergadering dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste tien jaar zullen worden bewaard te 1730 Mollem, Bollebeekstraat 7.

Tot slot verleent de vergadering bijzondere volmacht aan iedere aangestelde van Fiducial Accountancy, te 9300 Aalst, Moorselbaan 303, met mogelijkheid tot in de plaats stelling en bevoegdheid om alleen te handelen, om alle formaliteiten inzake stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akte te tekenen.

De Coster Philippe De Coster Gregory

Aandeelhouder Aandeelhouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls,. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoogd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertogenwoordigen Verso : Naam on handtekening.

Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
OIL FACTORY

Adresse
BOLLEBEEKSTRAAT 7 1730 MOLLEM

Code postal : 1730
Localité : Mollem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande