OLD WORLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OLD WORLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.221.208

Publication

18/01/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bis het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 8f, 2313

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0885.221.208

Benaming (votutt) :OLD WORLD

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestsestraat 195

3000 Leuven

Onderwerp akte :Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op 17 december 2012, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hiervoor vermelde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

1/ Kennisneming van het fusievoorstel, opgesteld door de zaakvoerder kosteloos ter inzage van de aandeelhouder op de zetel van de vennootschap.

2/ Ontbinding zonder vereffening met het oog op de geruisloze fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OLD WORLD" door de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAST SHIVER1NG PLANET"; deze overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalsverhoging van vennootschap B. De zaakvoerders hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. De overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap B, bvba Last Shivering Planet. Vermits de overnemende vennootschap B, bvba Last Shivering Planet houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap A, bvba Old World worden de aandelen van de overgenomen vennootschap A, bvba Old World vernietigd.

Aile rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2012, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap B, bvba Last Shivering Planet.

Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Old Word", zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap B, bvba Last Shivering Planet en dit met ingang van 1 januari 2012.

a. Algemene omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap A, bvba Old World op basis van een vermogenstoestand opgemaakt per 31 juli 2012, uitgedrukt in euro:

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A, bvba Old World op de overnemende vennootschap B, bvba Last Shivering Planet bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A, bvba Old World heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B, bvba Last Shivering Planet met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111.1111fil1,1.11

iII

mod 11,1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het archief van de overgenomen vennootschap A, bvba Old World omvat elle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A, bvba Old World opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap B, bvba Last Shivering Planet treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de cvernemende vennootschap. De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap A, bvba Old World als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap B, bvba Last Shivering Planei opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap A, bvba Old World die naar aanleiding van deze fusie vernietigd warden.

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, bvba Old World.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap B als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, bvba Last Shivering Planet voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap B, bvba Old World op heden ophoudt te bestaan.

3/ Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap en vaststelling dat vennootschap A definitief heeft opgehouden te bestaan.

4/ Machtiging aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap voor de uitvoering van de voornoemde besluiten.

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap B kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap A voor de uitoefening van zijn mandaat tot en niet heden,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van voormelde akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11 I1 111 1(111 L Ilfl II1I~YII

+12143509'

" ~~~,' ~idia der

V2t"1 )`éo!?pÎla nde

t~ Leuvpn, de 0 8 MG. 2412

DE GRIFFIER,

Griffie

V beh aa Bel stag

ondernemingsnr : 0885.221.208

Benaming

(voluit) : Old World

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Diestsestraat 195 te 3000 Leuven

(volledig adres)

onderwerp akte : Fusie Voorstel

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 26 maart 2012 beslist het onderhavig' fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan; zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en, ; niet 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot; stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als; de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig artikel 682 en; volgende van het Wetboek van Vennootschappen:

-de overnemende vennootschap Last Shivering Planet, met maatschappelijke zetel te Antwerpsesteenweg 106 -- 2350 Vosselaar, ingeschreven In de Kruispuntbank der Ondernemingen RPR (BTW BE) 0472.753.749 (Turnhout);

-de overgenomen vennootschap Old World bvba, met maatschappelijke zetel te Diestsestraat 195 -- 3000, Leuven, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen RPR (BTW BE) 0885.221.208 (Leuven).

Voornoemde bestuursorganen verbonden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen,

1.Wettelijke vermeldingen

3,11dentificatie van de betrokken vennootschapen (art. 719 1° W.Venn.)

1.1.1.Identificatie van de overnemende vennootschap

oprichting

Last Shivering Planet werd opgericht op 24 augustus 2000 bij akte verleden voor notaris Gwen Daniëls,

kantoor houdend te Oud-Heverlee en wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd. De oprichting;

werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 september 2000 onder het nummer;

A116559.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpsesteenweg 106  2350 Vosselaar

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 18.592,02 EUR, Het is verdeeld in 750 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, die ieder een gelijke waarde vertegenwoordigen. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 18.592,02 EUR,

Doel

Net doel van de vennootschap is

-de groot- en kleinhandel in grammafoonplaten, CD's, al dan niet bespeelde geluids- en videobanden,;

cassettes en aanverwante;

-de productie en realisatie van grammafoonplaten, CD's, videoclips en aanverwante;

-diensten verwant aan de scheppende en uitvoerende kunst;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

-onafhankelijk productiehuis;

-muziekuitgeverij;

-het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

Daartoe mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven; zowel rechtstreeks als onrechtstreeks; zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-Neefs Wim, zaakvoerder

-De Wyngaert Hans, zaakvoerder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer

0472.753.749.

1.1.2,ldentificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

Old World bvba werd opgericht op 1 december 2006 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en wordt hierna de overgenomen vennootschap genoemd. De oprichting werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 december 2006 onder het nummer 06181359.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Diestsestraat 195 -- 3000 Leuven

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden ten belope van 12.400,00 EUR gestort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit in de meest ruime zin:

-groot- en kleinhandel in grammofoonplaten, CD's, DVD's, al dan niet bespeelde geluid- en videobanden,

cassettes en aanverwante;

-productie en realisatie van grammofoonplaten, CD's, videoclips en aanverwante;

-diensten verwant aan de schepende en uitvoerende kunst;

-onafhankelijk productiehuis

-muziekuitgeverij;

-organisatie van concerten en andere evenementen;

-webdesign: ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van websites en softwareprogramma's in het algemeen;

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland nastreven, zowel rechtstreeks als

door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie, of mandaat, zowel voor eigen

rekening als voor rekening en op risico van mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico

van derden.

Zij kan zich met het oog hierop borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger,

voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

verwezenlijking van haar maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, van

roerende en onroerende, industriële en financiële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

gedeeltelijk in verband staat met haar maatschappelijk doel.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-Neefs Wim, zaakvoerder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Leuven onder het ondememingsnummer

0885.221.208

3,1 Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Dé verrichtingen van de Over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012.

3.1 Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de ovememende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

3.1 Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap,

3.2Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is geen eigenaar maar huurder van een onroerend goed. Dit betekent dat

een bodemattest van OVAM niet vereist is.

2.Motivering van de fusie

De bedrijfsactiviteiten van BVBA Last Shivering Planet en BVBA Old World zijn gelijkaardig.

BVBA Old World baat een detailhandelszaak uit in CD's en aanverwanten. BVBA Last Shivering Planet baat, naast de groothandel in CD's en dergelijke, een aantal detallhandelszaken uit in CD's en toebehoren.

De economische en organisatorische werkelijkheid verantwoorden niet langer het bestaan van twee afzonderlijke entiteiten. Door deze geruisloze fusie is de juridische realiteit een weerspiegeling van de economische.

&Bijkomende vermeldingen

3.1Wijziging van de statuten van de ovememende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap geen wijzigingen aangebracht te warden.

3.2Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ais volgt:

-in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan ,

verbonden kosten worden gedragen door de ovememende vennootschap.

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de ovememende vennootschap.

3.3Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om

de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit

voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van

het Wetboek ven Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. 3.4Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de ovememende vennootschap, ten minsten zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur ailes zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 30 december 2012 zou kunnen zijn.

Voor de ovememende vennootschap Voor de overgenomen vennootschap

Wim Neefs Hans De Wyngaert Wim Neefs

Zaakvoerder Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 06.08.2012 12390-0052-010
20/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ii 11111 )1II I1II 1111 I1IJ III iIIi JII

*iao~~s3s*

; Ondernemingsnr: 0885.221.208 Neergelegd ter griffie d8r

Rechtbank van Koçph ~~a

te Leuven, de APR.

DE GMf WIER,

Ilq

Benaming

(voluit) : Old World

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Diestsestraat 195 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie Voorstel

Neerlegging van het fusievoorstel dd 26/03/2012

Wim Neefs

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

06/04/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.04.2012 12080-0485-011
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.08.2011 11406-0148-011
12/01/2011
ÿþMOU 7.G

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONíTEUF g

DIRECTIO~gár~ef

gd ter griffie der tk van Koophandel

1, de 2 9 DEC, 2010

DE GRIFFIER,

Griffie

Rechtba

0 5"-01- 2044 Leuve

BELGISCH STAATSBLADBESTUJR

+11006559*

Ondernemingsnr : 0885.221.208

Benaming

Old World

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Diestsestraat 195 te 3000 Leuven

Onderwerp akte : FUSIE VOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel dd 16/12/2010

Wim Neefs

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 16.06.2010 10182-0162-011
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 08.07.2009 09367-0148-011
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 10.07.2008 08380-0271-010

Coordonnées
OLD WORLD

Adresse
DIESTSESTRAAT 195 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande