ONDERVOEDING

Association sans but lucratif


Dénomination : ONDERVOEDING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 454.671.761

Publication

04/01/2013
ÿþvoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I

i

BRUSSEL

Griffi 7 DEC 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : /j 5 / .671.761

Benaming

(voluit) : ONDERVOEDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 1770 Liedekerke, Parnelstraat 28

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op negentien december tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de leden van de vereniging zonder winstoogmerk "ONDERVOEDING", met zetel te 1770 Liedekerke, Pamelstraat 28, opgericht bij onderhandse akte van veertien november negentienhonderd vierennegentig, bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op tweeëntwintig maart negentienhonderd vijfennegentig onder nummer 005093. De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Marc Bauwens te Haaltert op dertien oktober tweeduizend en vijf, bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op veertien november tweeduizend en vijf onder nummer 05163683, beslist heeft met algemene stemmen:

1.Conform artikel 11 en 20 van de statuten beslist de vergadering om de vereniging te ontbinden en in vereffening te stellen.

2.De vergadering stelt vast dat er geen passiva en activa meer zijn in de vereniging. Bijgevoty dient niet te worden overgegaan tot bestemming van het vermogen zoals opgelegd door artikel 21 van de statuten.

3.De vergadering beslist tot onmiddellijke afsluiting van de vereffening en verklaart dat de vereffening afgesloten is. De vereniging heeft aldus opgehouden te bestaan.

4.De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vereniging gedurende de wettelijke termijn bewaard zullen worden op het volgend adres: 1770 Liedekerke, Panelstraat 28.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1.Expeditie van de akte statutenwijziging.

FREDERIC BAUWENS NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ONDERVOEDING

Adresse
PAMELSTRAAT 28 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande