ONE LIFE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONE LIFE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.734.032

Publication

09/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 02.06.2014, DPT 04.07.2014 14271-0574-012
08/10/2014
ÿþCopie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Réservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Forme juridique : SPRL

Siège : RUE PENNEQUIN 9/1 à 7540 KA1N

N° d'entreprise : 0873.734.032

Obiet de l'acte : DEMISSION - NOMINATION

Suite à l'assemblée générale extraordinaire du vendredi 2610912014, par décision unanime, il est décidé:

1, D'accepter la nomination de Monsieur Guido VANHULSEL au poste de gérant pour une durée illimitée, et ce avec effet au 29/09/2014.

3. D'accepter la démission de Monsieur Luc-André DELACUVELLERIE, de son poste de gérant, et ce avec effet au 29/09/2014, Décharge est donnée pour son mandat.

Guido VANHULSEL, Gérant.

Pour extrait analytique

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Dénomination

(en entier) : ONE LIFE

Tribunal de Commerce de Tournai déposé au greffe le

[

ti

,_,I,.

,Greffe

2 9 SEP, 2014

~

05/07/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 03.06.2013, DPT 02.07.2013 13256-0268-012
05/02/2015
ÿþuII E11i19e

Voc

behoc aan Belgi

Staats

i

Mod POF 11,7

Qktizi ~

Tribunal de Commerce º%' Tournai etcVt

déposé au greffe le 2 6 MI 2.1gJ

T. 'Y,41at Marie-Guy

Gri~¬ ~~

`~~~

e~D" aszume

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0873.734.032

Benaming (voluit): ONE LIFE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 7540 Kain, Rue Fernand Pennequin 911

(volledig adres)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean VAN de PUTTE, Notaris te Schaarbeek, op 14 januari 2015, houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ONE LIFE", met maatschappelijke zetel te 7540 Kain, Rue Fernand Pennequin 9/1. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor plaatsvervangend notaris Vincent Vandercam met standplaats te Tournai (Templeuve) op 26 april 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 mei nadien onder het nummer 05071164, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Dat de algemene vergadering het volgende beslist heeft:

(volgt de tekst van de wijzigingen aan de Franstalige statuten)

VIJFDE BESLISSING:

De buitengewone algemene vergadering beslist over te gaan tot een complete herwerking van de bestaande statuten teneinde deze in regel te brengen met de genomen beslissingen en de wetten, reglementen en bepalingen met betrekking tot het gebruik der talen inzake vennootschappen.

De nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt:

" TITEL ÉÉN -- AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM -- NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "ONE LIFE".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ARTIKEL EE  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1910 Kampenhout, Leuvensesteenweg 25 c.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het Nederlandse taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. ARTIKEL DRIE  MAATSCHAPPELIJK DOEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- de commercialisatie, onder alle vormen, inzonderheid de aankoop, verkoop, makelaardij en de commissie van cosmetische producten, schoonheidsproducten, kruiden en decoratieartikelen; - op algemene wijze de ontwikkeling, productie en commercialisatie van alle schoonheidsproducten, cosmetische producten, kruiden et decoratieartikelen;

- de vertegenwoordiging en interventie als commercieel vertegenwoordiger;

- iedere opdracht en activiteit met betrekking tot decoratie en interieurinrichting;

- de aankoop en verkoop in groothandel of detailhandel van alle roerende goederen, meubels, objecten et decoratie-accessoires van welke aard ook;

- het nemen van rechtstreekse of onrechtstreekse participaties in alle ondernemingen of vennootschappen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard,

- de controle van hun beheer of het deelnemen hieraan door het opnemen van mandaten in de genoemde ondernemingen of vennootschappen;

- de aankoop, de administratie, de verkoop van alle roerende en onroerende waarden, van alle maatschappelijke rechten en meer algemeen alle daden van beheer van de aldus samengestelde portefeuille;

Zij kan daarenboven, onverminderd wettelijke beperkingen, alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële operaties uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doei,

Ze kan met name belangen nemen door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op elke andere wijze, in alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland, die geheel of gedeeltelijk een vergelijkbaar of verbonden doel hebben die de uitbreiding of ontwikkeling van haar activiteiten kunnen toelaten.

Zij kan lenen aan alle andere vennootschappen en kan borg voor hen staan, zelfs hypothecair. ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Zij kan ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, beraadslagend zoals in het kader van een statutenwijziging.

De vennootschap neemt geen einde door het overlijden, de wettelijke onbekwaamheid, het ontslag, het beletsel, de intrekking of het faillissement van een zaakvoerder.

TITEL TWEE -- KAPITAAL

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00 ¬ ),

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste (11500ee) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op heden allen volledig geplaatst en volstort. Het kapitaal kan verhoogd worden in de vorm en volgens de voorwaarden, voorgeschreven door de Wet.

Bij de oprichting had de vennootschap een kapitaal van vijfentwintig duizend euro (25.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door 250 aandelen.

Bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, gehouden op 14 januari 2015, verleden voor Notaris Jean Van de Putte met standplaats te Schaarbeek, werd het kapitaal verhoogd om het te brengen op vijftig duizend euro (50.000,00 ¬ ).

ARTIKEL. ZES -- AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zat inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, de aantekening van de gedane stortingen, de overdracht of cessie van aandelen met de datum ervan en de handtekening van de cedent en de cessionaris in geval van overdracht onder de levenden of de handtekening van de zaakvoerder in geval van overdracht mollis causa.

De overdracht van aandelen is aan de vennootschap en jegens derden slechts tegenstelbaar na de inschrijving ervan in het aandelenregister. Het staat de vennootschap vrij een cessie te erkennen en in te schrijven indien zij beschikt over voldoende bewijskrachtige elementen omtrent de toestemming van de cedent en de cessionaris, voor zover de overdracht geen afbreuk doet aan wettelijke of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

statutaire bepalingen.

Elke vennoot en belanghebbende derde kan kennis nemen van de inhoud van het aandelenregister. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, conform artikel 235 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ZEVEN  RECHTEN VAN SCHULDEISERS EN ERFGENAMEN

De erfgenamen, legatarissen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de goederen en waarden van de vennootschap vorderen of de inventaris ervan laten opmaken.

Voor de uitoefening van hun respectievelijke rechten dienen zij voort te gaan op de balansen en geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL ACHT  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, kan de vennootschap het hieraan verbonden stemrecht schorsen totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap. De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de schuldeisers et pandhouders zijn gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gezamenlijke mandataris en de vennootschap hiervan op de hoogte te brengen.

In geval van vruchtgebruik op de aandelen zal de blote eigenaar, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, wat de lidmaatschapsrechten betreft, worden vertegenwoordigd door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL NEGEN  OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van minstens de helft van de vennoten die samen ten minste drie vierde van het maatschappelijk kapitaal bezitten, verminderd met de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist bij een overdracht of overgang van aandelen aan een vennoot of aan de echtgenoot, ascendenten of descendenten van de cedent, testator of de cujus,

De weigering tot instemming geeft aanleiding tot geen enkel verhaal.

In geval van weigering tot instemming beschikken de andere vennoten over een voorkeurrecht voor de inkoop van aandelen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten op dat ogenblik. Voor de uitoefening van het voorkeurrecht in de hiervoor beschreven gevallen zal de prijs van de aandelen als volgt bepaald worden:

1, Tot het afsluiten van het eerste boekjaar zal de waarde gelijk zijn aan de fractiewaarde van de aandelen

2, Na deze datum, zal de waarde bepaald worden op basis van de gemiddelde netto boekhoudkundige waarde van de aandelen, berekend op basis van de drie laatste jaarbalansen van de vennootschap, of indien de vennootschap nog geen drie jaar bestaat, op basis van de reeds goedgekeurde jaarrekeningen.

ARTIKEL TIEN -- KAPITAALVERHOGING -- VOORKEURRECHT

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging.

In geval van kapitaalverhoging, zullen de in te schrijven aandelen bij voorkeur moeten worden aangeboden aan de vennoten in verhouding tot het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigd.

Het recht om in te schrijven op een kapitaalverhoging moet kunnen uitgeoefend worden gedurende een termijn die niet korter kan zijn dan vijftien dagen vanaf de opening van de inschrijving. Deze termijn wordt vastgesteld door de algemene vergadering,

De opening van de inschrijving wordt, net als de termijn waarbinnen inschrijving mogelijk is, ter kennis gebracht van de vennoten per aangetekend schrijven.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven conform de vorige paragraaf, kan slechts door andere personen dan die vermeld in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen ingeschreven worden na instemming van minstens de helft van de vennoten die minstens drie vierde van het kapitaal bezitten.

ARTIKEL ELF  QUASI-INBRENG

Zoals voorzien door artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen, dient eik goed dat aan een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voori

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

oprichter, zaakvoerder of vennoot toebehoort en dan de vennootschap wenst aan te kopen binnen

een termijn van twee jaar vanaf haar oprichting, voor een waarde ten minste gelijk aan één tiende

van het geplaatst kapitaal, het voorwerp uit te maken van een verslag opgesteld door een

bedrijfsrevisor aangeduid door de zaakvoerders; dit verslag wordt toegevoegd aan het speciaal

rapport dat opgesteld wordt door het bestuursorgaan met het oog op het voorleggen ervan aan de

voorafgaandelijk instemming van de algemene vergadering.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL TWAALF  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door haar statutaire zaakvoerder, de heer VANHULSEL Guido

Achiel Maria, geboren te Herentals, op negentien juli negentienhonderd negenenveertig,

rijksregistemummer 49.07.19 013-10, wonende te 1910 Kampenhout, Torfbroeklaan 24.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN

Elke zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van

het maatschappelijk doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de Wet voorbehoudt aan

de algemene vergadering. De statuten kunnen beperkingen aan de bevoegdheden van de

zaakvoerders behelzen. Deze bevoegdheidsbeperkingen zijn evenwel geenszins tegenstelbaar aan

derden, ook al mochten zij openbaargemaakt zijn.

ln geval van belangenconflict zijn de zaakvoerders ertoe gehouden te handelen conform de

procedure opgenomen in de artikelen 259-261 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL VEERTIEN -- VOLHEID VAN BEVOEGDHEID

Behoudens uitdrukkelijke delegatie van bevoegdheden door de algemene vergadering, zullen alle

akten die de vennootschap verbinden, gelden ondertekend worden door een één of meer

zaakvoerders, samen handelend, zelfs bij akten waarbij een openbaar ambtenaar of ministerieel

officier zijn ambt verleent of als eiser en verweerder voor alle rechtbanken en hoven van gemeen

recht en administratieve rechtscolleges.

De zaakvoerders dienen zich ten aanzien van derden niet op enige autorisatie vanwege de

algemene vergadering te beroepen.

ARTIKEL VIJFTIEN  DELEGATIE

Elke zaakvoerder kan aan één of meer vennoten of zaakvoerders een deel van zijn bevoegdheden

delegeren naar zijn goedvinden en voor een duur die hij vaststelt.

ARTIKEL ZESTIEN  MANDAAT

De algemene vergadering stelt voor elke zaakvoerder vast of zijn mandaat bezoldigd zal zijn of niet.

Indien het mandaat bezoldigd is, stelt de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid het

bedrag van de vaste en/of variabele vergoeding vast, dat aan de zaakvoerders toegekend wordt,

onverminderd het recht op de terugbetaling van representatie-, reis- en verplaatsingskosten

dienaangaande. De algemene vergadering kan tevens vaste of variabele vergoedingen voorzien ten

voordele van vennoten die actief zijn in de vennootschap.

ARTIKEL ZEVENTIEN  CONTROLE

Elke vennoot beschikt individueel over de onderzoeks- en controlebevoegdheid zoals een

commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen

overeenkomstig de Wet.

TITEL VIER  ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ACHTTIEN  ALGEMENE VERGADERING

De beslissingen van de vennoten worden in algemene vergadering genomen.

Een gewone algemene vergadering komt ieder jaar van rechtswege samen, de eerste maandag van

de maand juni om 15 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering

gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering wordt tevens buitengewoon bijeengeroepen telkenmale het belang van de

vennootschap dit vereist. Zij zal bijeengeroepen worden door één der zaakvoerders.

De algemene vergadering vindt plaats in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats,

opgenomen in de uitnodigingen. Deze laatsten bevatten de orde van de dag met een indicatie van de

te behandelen onderwerpen en worden per aangetekend schrijven toegezonden aan de vennoten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moore

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Veorr Luik B - vervolg

behouden aan het e gist

Staatsblad

houders van certificaten van de vennootschap, houders van obligaties, commissarissen en zaakvoerders, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

Terzelfdertijd wordt een kopie verstuurd van de documenten die hun moeten worden toegestuurd conform het Wetboek van Vennootschappen.

De oproepingen zijn niet vereist indien aile vennoten overeenkomen om te vergaderen en de zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of uitdrukkelijk de vennootschap hebben ontslagen om hen uit te nodigen en aldus verzaken aan hun recht om opgeroepen te worden.

De algemene vergadering vergadert conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een mandataris die zelf ook een vennoot moet zijn.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij aile personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door aile aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIJF  CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL NEGENTIEN  CONTROLE

In het geval de wet de aanstelling van een commissaris oplegt met een opdracht tot controle van de vennootschap, zal deze worden toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen die de algemene vergadering zal aanduiden onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

Het vastleggen van de vergoeding van de commissarissen, het uitoefenen van hun functies et het einde van hun mandaat zullen vastgelegd worden in overeenstemming met de wettelijke voorschriften, in geval van afwezigheid van commissaris heeft elke vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

TITEL ZES  BOEKJAAR

ARTIKEL TWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

ARTIKEL EENENTWINTIG  JAARREKENING

Elk jaar zullen de zaakvoerders een inventaris opstellen en de jaarrekeningen opstellen overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De jaarrekeningen behelzen de balans, de resultatenrekening, net als de bijlagen die er deel van uitmaken. De winst van het boekjaar zal bepaald worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s), overeenkomstig de Wet,

Zij kan beslissen om een reserve aan te leggen, de winst over te dragen naar het volgende boekjaar, uit te keren winst uit te keren aan de vennoten of een bijkomende vergoeding toe te kennen aan de actieve vennoten.

De eventuele verliezen kunnen ten laste genomen worden door de vennoten.

Geen enkele uitkering mag plaatsvinden indien het netto-actief minder bedraagt of minder zal bedragen door de geplande uitkering dan het geplaatst kapitaal, verhoogd met de reserves die de Wet of de Statuten verbieden uit te keren.

Het netto-actief zal begrepen worden als het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de provisies en de verliezen. Het actief mag geenszins het nog niet afgeschreven gedeelte van de oprichtingskosten, evenals het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en

ontwikkelingskosten bevatten, behoudens uitzonderlijke gevallen.





y , \ Voor, Luik B - vervolg

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad Elke winstuitkering die gedaan werd in overtreding van voormelde bepalingen, zal moeten

terugbetaald worden door de begunstigden indien de vennootschap kan bewijzen dat de

begunstigden op de hoogte waren of moesten zijn, gelet op de omstandigheden, van de onregelmatigheid van de uitkeringen die in hun voordeel verricht werden.

TITEL ZEVEN  ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  VERENINGING VAN ALLE TITELS

De vereniging van alle titels in één hand leidt niet tot de ontbinding van de vennootschap.

Indien alle aandelen in handen zijn van een rechtspersoon en er binnen een termijn van één jaar geen nieuwe vennoot is bijgekomen of de vennootschap niet ontbonden werd, is de enige vennoot ertoe gehouden om samen met de vennootschap borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan zijn na de vereniging van alle aandelen in één hand tot het intreden van een nieuwe vennoot of de publicatie van de ontbinding van de vennootschap.

ARTIKEL DRlEËN7VVINTIG  ONTBINDING

De vennootschap is niet ontbonden door het verbod, het faillissement, de insolvabiliteit of het overlijden van een vennoot

Het overlijden van de enige vennoot leidt niet van rechtswege tot de ontbinding van de

vennootschap. Onverminderd het hierna volgende, zullen de lidmaatschapsrechten worden uitgeoefend door de erfgenamen of legatarissen die in het bezit zijn of in het bezit gesteld werden, in verhouding tot hun rechten in de nalatenschap van de vennoot, tot aan de verdeling van de aandelen of de uitkering van het legaat met als voorwerp de aandelen van de vennootschap.

In afwijking van het voorgaande, zal diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een enige vennoot erft, de rechten uitoefenen die aan de aandelen gekoppeld zijn.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vennootschap vereffend worden door een vereffenaar, waarvan de benoeming bevestigd wordt door de Rechtbank van Koophandel, door de zorgen van de zaakvoerder, onverminderd het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden waarvan zij de bevoegdheden en emolumenten vaststelt. De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden van de vennootschap zal

terugbetaald worden aan de vennoten in verhouding tot het volstort kapitaal. Het surplus zal verdeeld worden onder de vennoten volgens het respectievelijke aantal aandelen, waarbij elk aandeel recht heeft op een gelijk deel van het surplus.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  NETTO-ACTIEF

Indien door geleden verliezen het actief gedaald is tot een bedrag dat minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maanden die loopt vanaf de vaststelling van het verlies of vanaf het ogenblik waarop het verlies had moeten vastgesteld worden ingevolge de wettelijke of statutaire verplichtingen, teneinde te delibereren over het voortbestaan van de vennootschap, gebeurlijk onder de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging, wat betreft het eventueel ontbinden van de vennootschap of over andere maatregelen in de agenda van de algemene vergadering opgenomen,

De zaakvoerders zullen de verplichtingen en de aansprakelijkheid dragen waarvan sprake in de artikelen 262 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ZESENTWINTIG  GEMEEN RECHT

De partijen verwijzen naar het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge zullen de bepalingen van dit Wetboek, waarvan niet expliciet afgeweken werd, geacht worden deel uit te maken van de statuten en eventuele clausules in tegenspraak met het Wetboek voor ongeschreven gehouden worden. " (..,)

Stemming:

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean VAN de PUTTE met standplaats te Schaarbeek,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



05/02/2015
ÿþMod POF 11,1

N° d'entreprise : 0873.734.032

Dénomination (en entier) : ONE LIFE

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège :7540 Tournai (Kain), Rue Fernand Pennequin 911

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte : Modification de statuts SPRL

Texte :

F

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge

après dépot de l'acte au greffe ~l ^~ ,4

9`101 ~ l:j1f.411 ~llCí.

(Ctieh

Tribunal de Commerce de Tournai

N

111111

lfl ll1 IIIAYIIIIAII Inll

'1501969A*

401,

greffe le 2 6 JAN. 2095

ffllofi Marie-Guy G ~Yfkfier a": ifTi1é

Do

1.

e

li résulte d'un acte reçu par Maître Jean VAN de PUTTE, Notaire à Schaerbeek, le 14 janvier 2015, contenant procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire de la société privée à responsabilité limitée « ONE LIFE », ayant son siège à 7540 Kain, Rue Fernand Pennequin 911, La société a été constituée suivant acte reçu par le notaire suppléant Vincent Vandercam de résidence à Tournai

re (Templeuve) le 26 avril 2005, publié aux annexes du Moniteur Belge du 20 mai suivant, sous le

numéro 05071164, dont les statuts n'ont pas été modifié depuis lors.

Que l'assemblée a décidé que

PREMIERE RESOLUTION

L'Assemblée Générale décide de modifier l'article 3 des statuts afin de permettre d'établir le siège en

r+ Région Flamande.

N En conséquence, la deuxième phrase de l'article 3 des statuts est modifiée comme suit : c« (...) il peut être transféré en tout autre endroit de la région Flamande ou de la région de Bruxelles-

, Capitale par simple décision de la gérance qui a tous pouvoirs pour faire constater la modification qui

en résulte si ce transfert n'entraîne pas changement da la langue, et la faire publier aux Annexes de

Moniteur Belge (...). »

DEUXIEME RESOLUTION

L'Assemblée Générale décide de déplacer le siège social de la société de 7540 Kain, Rue Pennequin 9/1,

à 1910 Kampenhout, Leuvensesteenweg 25 c.

En conséquence, la première phrase de l'article 3 des statuts est modifiée comme suit :

« Le siège social est établi à 1910 Kampenhout, Leuvensesteenweg 25 c. » cà

TROISIEME RÉSOLUTION

L'Assemblée Générale décide de nommer Monsieur VANHULSEL Guido, prénommé comme gérant

statutaire,

En conséquence, l'article 10 des statuts est modifié comme suit :

: « La société est administrée par le gérant statutaire, Monsieur VANHULSEL Guido Achiel Maria, né à Herentals, le dix-neuf juillet mil neuf cent quarante-neuf, numéro national 49.07.19 013-10, carte d'identité numéro 591-4740447-62, domicilié à 1910 Kampenhout, Torfbroeklaan 24. »

QUATRIEME RESOLUTION

L'assemblée générale décide d'augmenter le capital social d'un montant de vingt-cinq mille euros (25.000,00 E) pour le porter de vingt-cinq mille euros (25.000,00 E) à cinquante mille euros (50.000,00 E) par la création de deux cent cinquante (250) parts sociales nouvelles, sans mention de valeur nominale, du même type et jouissant des mêmes droits et avantages que les parts existantes et participant aux résultats de la société à partir de leur création.

Les associés, la société privée à responsabilité limitée « MODERNMIND » et Madame BOSMANS Dominique, prénommées, décident d'exercer leur droit de souscription préférentiel.

Les comparantes, pour avoir eu lecture de ce qui précède, déclarent avoir parfaite connaissance des

Mentionner sur a dernière page du Volet B: Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature.

~

"

lkéservl'à

Au

 iMonitetrr

belge

Volet B - suite

statuts de la société ainsi que de sa situation financière et déclarent vouloir souscrire à l'augmentation de capital en espèces décidée.

Les parts nouvelles seront immédiatement souscrites en espèces et entièrement libérées, par la société privée à responsabilité limitée « MODERNMIND », prénommée, à concurrence de deux cent vingt-cinq (225) parts et par madame BOSMANS Dominique, prénommée, à concurrence de vingt-cinq (25) parts en rémunération de l'apport, fait par ces dernières d'un montant de vingt-cinq mille euros (25.000,00 ¬ ). Aucune prime d'émission des parts nouvelles n'est prévue (art. 306 du Code des sociétés).

Et à l'instant les comparantes ont entièrement libéré leurs souscriptions en espèces, de sorte que dorénavant un montant total de vingt-cinq mille euros (25.000,00 ¬ ) est à la disposition de la société pour avoir été déposé sur un compte en banque bloqué portant le numéro BE36 3631 4314 7081, ouvert spécifiquement à cet effet chez la banque ING Belgique.

Les comparantes remettent au notaire instrumentant l'attestation de ladite banque justifiant ledit dépôt. Le notaire instrumentant gardera cette attestation dans son dossier. Les comparantes reconnaissent avoir reçu l'attestation visée dans l'article 311 du Code des Sociétés en vue de la libération des fonds bloqués. L'assemblée générale déclare rémunérer ces apports au profit des comparantes prénommées, qui acceptent, moyennant l'attribution de deux cent cinquante (250) parts sociales, entièrement libérées, de la présente société représentant l'équivalent de vingt-cinq mille Euros (25.000,00 ¬ ).

Lesdites comparantes déclarent que cette rémunération récompense entièrement leurs apports. En conséquence, la première phrase de l'article 6 des statuts est modifiée comme suit

«Le capital social est fixé à cinquante mille euros (50.000, 00 ¬ ), et est divisé en cinq cent parts sans valeur nominale, représentant chacune un/cinq centième de l'avoir social, dont toutes les parts sont entièrement libérées. Le capital pourra être augmenté dans les formes et aux conditions requises par la loi.

Lors de la constitution la société avait un capital de vingt-cinq mille euros (25.000,00 ¬ ), représenté par 250 parts sociales

Aux termes d'un procès-verbal d'assemblée générale extraordinaire tenue le 14 janvier 2015, reçu parle notaire Jean Van de Putte de résidence à Schaerbeek, le capital social a été augmenté pour le porter à cinquante mille euros (50.000,00 ¬ ).».

CINQIEME RESOLUTION

L'assemblée générale extraordinaire décide de procéder à une refonte complète des statuts existants afin de les mettre en conformité avec les décisions prises ci-dessus et avec les lois, règlements et dispositions concernant l'emploi des langues en matière des sociétés.

Le nouveau texte des statuts est le suivant (suit le texte nouveau des statuts en néerlandais).

SIXIEME RESOLUTION

L'Assemblée Générale donne pouvoir au gérant d'exécuter les résolutions qui sont prises sur les objets qui précèdent et mandat est donné au notaire Jean Van de Putte, soussigné pour établir et signer la coordination des statuts et pour en faire le dépôt au Greffe du Tribunal de Commerce de Mons et Charleroi, division Tournai.

VOTE:

Mise au vote, toutes les résolutions susmentionnées ont été adoptées à l'unanimité,

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

Notaire Jean VAN de PUTTE de résidence à Schaerbeek.

Déposé en même temps: une expédition de l'acte constitutif et une attestation de banque.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant

pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso :Nom et signature.

25/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 04.06.2012, DPT 20.07.2012 12321-0135-012
23/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 06.06.2011, DPT 16.06.2011 11180-0154-010
04/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 07.06.2010, DPT 27.07.2010 10362-0161-010
03/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 02.06.2009, DPT 27.07.2009 09498-0249-009
31/07/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 02.06.2008, DPT 22.07.2008 08478-0128-009
06/08/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 04.06.2007, DPT 24.07.2007 07502-0248-008
19/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ONE LIFE

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 25C 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande