ONELEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONELEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.064.269

Publication

09/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 20.06.2014, DPT 04.07.2014 14272-0570-012
04/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 22.06.2012, DPT 25.06.2012 12233-0224-010
12/03/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

2 ~ RBB ZalZ

BRU SSEL

*iaosnaoa"

ho

a

8 Sta

Griffie

Ondernemingsnr : 0891.064.269

Benaming

(voluit) : ONELEC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1620 Drogenbos, Fleurbeekstraat, 24, bus 1 EIG

Onde erp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - VERTALING VAN DE STATUTEN

Ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Paul Poot, te Anderlecht op 23 februari 2012, neergelegd bij de Handelsrechtbank vóór registratie, heeft de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ONELEC, onder het voorzitterschap van de heer ONOFRI=I Paul, de volgende beslissing met eenparigheid der stemmen genomen

EERSTE EN ENIGE BESLUIT

Vertaling van de statuten

Ingevolge de overbrenging van de maatschappelijke zetel van de vennootschap in het Vlaamse Gewest, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen de statuten van de vennootschap te vertalen en te coordineren.

Beraadslaging

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen door de vergadering aangenomen. De vergadering neemt met éénparigheid van stemmen de statuten aan, als volgt ;

STATUTEN

ARTIKEL 1 : VORM - NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "ONELEC".

In alle akten, fakturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA", gevolgd door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RR" gevolgd door de vermehding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgege'bied de vennootschap haar zetel heeft en het inschrijvingsnummer alsmede het registratienummer op de belasting over de toegevoegde waarde.

ARTIKEL 2 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1620 Drogenbos, Fleurbeekstraat, 24, bus 1 E/G.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht

iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

ARTIKEL 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor zijn rekening of voor rekening van derden de activiteit van ondernemer in metselarij, beton, stukadoor, tegelbekleeder, alsook de plaatsing van ramen, beglazingen, serres, veranda's, etalages, spiegels, timmeren, metalen, plastieken en houten schrijnwerkerij, daken, alsmede alle werkzaamheden van de bouw, grondwerken, deklagen, plaatsen van gipsplaten, alle werkzaamheden van dichtheid van gebouwen, werkzaamheden van akoestische, warmte- en trillingsisolatie, afbraakwerken, verven en industriële verven, behangen van schilderpapier, van vloerbedekkingen in hout of andere materie, installatie van verwarmingssystemen, air-conditioning en ventilatie, loodgieterij, sanitaire installaties, zinkwerken, elektrische installaties in alle soorten, de elektrotechniek, leggen van klinkers en tuinwerkzaamheden, aanleggen en onderhoud van tuinen, parken en groene ruimtes voor sporten andere installaties, de bouw van sierschouwen en open haarden, de werkzaamheden van een onderneming van schoomaken van ruiten, schoonmaken en ontsmetten van huis en lokalen, meubels, meubilering en verschillende onderwerpen, van het vegen van schoorstenen, met inbegrip van de vervaardiging en de bekleding van meubels, rioleringswerkzaamheden, installatie van steigers, hervoegen en het schoonmaken van voorgevel, ijzerwaren, het leggen van kabels en verschillende kanaliseringen, opstellen van standen voor

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ ti jaarbeurzen en tentoonstellingen, de oprichting van uitstalramen en versieringen; de versiering en intérieuraanpassing, en meer bepaald van winkels en kantoren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Op algemene wijze, de algemene onderneming van de bouw, alle werkzaamheden die als onderwerp de bouw, de voltooiing, de afwerking, de renovatie en de afbraak van gebouwen evenals slotenmakelarij. Zij zal eveneens als onderwerp hebben:

- de import, export, aankoop, en verkoop in groot- of kleinhandel zonder dat deze lijst beperkend is van: - eetwaren, alcoholhoudende en niet alcoholhoudende dranken, textiel-artikelen, in leer, voor mannen, vrouwen en kinderen, sportartikelen, schoenen, lederwarenindustrie, verven, behangpapier, andere muurbekledingen en alles die zich ermee relateert, vloerbedekkingen in hout, tegels en andere vloerbedekkingen, materieel en materialen van bouw, en ailes die zich ermee relateert. Zij kan eveneens overgaan tot verrichtingen van commerciële bemiddelaar, Zij zal met het oog op deze verrichtingen kunnen aankopen, creëren, huren, verhuren, uitbaten en verkopen van alle gebouwen, fabrieken, winkels, instellingen, materiaal, motoren en machines beheren en verkopen, die zij noodzakelijk of nuttig zal vinden voor de realisatie van haar sociaal onderwerp, kopen, nemen, schatten of afstaan van alle octrooien, vergunningen, methode en geheime productie alsmede alle fabrieksmerken beheren.

- alle activiteiten betreffende de restauratie of het uitbaten van snack-bars, traiteurdiensten, brouwerijen, taverne, café, cafeteria's, degustatiesalon, tea-rooms, en in het algemeen alles die de aankoop, verkoop betreft en de bereiding van levensmiddelen en dranken op alle plaatsen waar men dranken of maaltijden onder enkele vorm serveert.

Zij heeft eveneens als onderwerp aile werkzaamheden van installatie of reparatie van elektrische en elektronische systemen, voor particulier, professioneel of industrieel vlak, de bekabeling en de plaatsing van alarmsystemen, toegangscontrole, brandbestrijding, telefonie, parlophonie en informatica, de levering en de plaatsing van verlichting s- en signalisatleapparaten, domoticasystemen; groot- of kleinhandel alle elektrische en elektronische apparaten,

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel,

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doei nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

ARTIKEL 4 : DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft,

ARTIKEL 5 : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6 : INSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal werd volledig geplaatst en volstort ten befope van één/derde.

ARTIKEL 7 : VERHOGING - VERMINDERING KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkom-stip de voorwaarden voor de wijziging van de statuten.

De kapitaalverhogingen, gerealiseerd in twee fasen, moeten opgemaakt worden door middel van twee aparte notariële akten.

ARTIKEL 8 : MAATSCHAPPELIJKE DEELBEWIJZEN

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door maatschappelijke deelbewijzen met of zonder stemrecht, binnen de perken voorzien door de wet.

- De maatschappelijke deelbewijzen zijn op naam.

De titel van iedere vennoot zal voortspruiten uit de aantekening in het register van de maatschappelijke deelbewijzen gehouden in de zetel van de vennootschap.

De overdrachten worden hierin opgetekend.

De maatschappelijke deelbewijzen zijn ondeelbaar.

Indien een maatschappelijk deelbewijs aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het maatschappelijke deelbewijs is aangewezen.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maatschappelijk deelbewijs.

Maatschappelijke deelbewijzen met stemrecht kunnen geconverteerd worden in deelbewijzen zonder stemrecht, Deelbewijzen zonder stemrecht kunnen weder ingekocht worden na besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt onder de voorwaarden bepaald bij een kapitaalvermindering.

- De vennootschap mag haar eigen deelbewijzen niet verkrijgen, noch in pand nemen, dan na vervulling van de formaliteiten en onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 9 : VOORKEURRECHT

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe deelbewijzen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de houders van deelbewijzen, naar evenredigheid van hun deelbewijzen, en dit overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De houders van deelbewijzen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe deelbewijzen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalsverhoging geschiedt door de uitgifte van twee evenredige schijven van deelbewijzen, de ene met stemrecht, de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur wordt aangeboden aan de houders van deelbewijzen met stemrecht en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht. Deze regeling is van toepassing bij de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants.

Het recht van voorkeur kan worden uitgeoefend voor een termijn die niet minder dan vijftien dagen mag bedragen. De algemene vergadering bepaalt deze termijn.

ARTIKEL 10 : OPVRAGINGEN VAN DE STORTING

Tot inschrijving van storting wordt souverein door de zaakvoerder(s) besloten, Stortingen worden op de totaliteit van de maatschappelijke deelbewijzen aangerekend, die de houders van maatschappelijke deelbewijzen heeft ingeschreven.

De houder van deelbewijzen, die na een bij aangetekende brief betekende opzegging, nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met één procent vanaf de eisbaarheid van de storting.

De zaakvoerder(s) mag(mogen) daarenboven nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg gebleven is, de houder van deelbewijzen vervallen verklaren van zijn rechten, en zijn deelbewijzen laten overnemen door een houder van deelbewijzen of een derde overeenkomstig de bepalingen van de statuten, onverminderd het recht van deze zaakvoerder(s) het verschuldigd restant alsook eventuele schadevergoeding te vorderen.

De opbrengst van de verkoop wordt aangerekend op hetgeen door de houder van maatschappelijke deelbewijzen verschuldigd is.

Deze laatete blijft evenwel gehouden voor het nadelig verschil. Het batig saldo komt hem toe.

Het stemrecht verbonden aan de deelbewijzen waarop de stortingen niet werden verricht, is geschorst, zolang de stortingen, behoorlijk uitgeschreven en opeisbaar, niet werden gedaan.

ARTIKEL 11 : OVERDRACHT VAN MAATSCHAPPELIJKE DEELBEWIJZEN

De deelbewijzen van een vennoot mogen niet worden overgedragen wegens overlijden of afgestaan onder levenden, ten kosteloze of ten bezwarende titel, dan overeenkomstig de bepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 12

De schuldeisers of erfgenamen van een houder van maatschap-pelijke deelbewijzen kunnen onder geen enkel voorwendsel, de verdeling of veiling van de goederen en waarden van de vennootschap vragen, of zich enigerwijze inlaten met haar beheer.

Zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten be-'treft, bij de balansen en de besluiten van de algemene vergadering.

ARTIKEL 13 : OBLIGATIES

Er kunnen obligaties op naam worden uitgegeven binnen de perken voorzien in de wet. Obligaties aan toonder of aan order, warrants of in maatschappelijke deelbewijzen converteerbare obligaties kunnen niet worden uitgegeven.

ARTIKEL 14 : BESTUUR

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoer-ders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien zij met meerderen zijn, hun machten.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennoot-schap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt de geheelheid van de machten hem toevertrouwd.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

- Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft elk van de zaakvoerders afzonderlijk alle machten hun toevertrouwd.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn.

ARTIKEL 15 : TEGENSTRIJDIG BELANG

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij de verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap gehouden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een venich-'ting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot, en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij alleen de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

ARTIKEL 16 : CONTROLE

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de ven-noten, leder van hen zal dan onderzoeks en controle-'bevoegdhheid hebben over de maatschappelijke aktiviteiten en zal meer bepaald kennis kunnen nemen, zonder zich te verplaatsen van de boeken briefwisseling en al de geschriften van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

E=en commisaris dient slechts benoemd te worden in de gevallen door de wet voorzien.

ARTIKEL 17 : ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van de houders van maatschappelijke deelbewijzen heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaat te verrichten of te bekrachtigen.

Indien de vennootschap slechts één houder van maatschappelijke deelbewijzen heeft, dan worden alle machten toegekend aan de algemene ver-gadering. Hij mag niet delegeren.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om tien uur, op de zetel of de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen ,

De oproeping van de leden tot de algemene vergadering dient te gebeuren door middel van een aangetekende brief, verzonden aan elke vennoot, beheerder en eventueel aan de commissaris, ten minste vijftien dagen véôr de algemene vergadering, met vermelding van de orde van de dag, de datum, het uur en de plaats van de algemene vergadering, alsook opsomming van de verslagen,

Pe door het Wetboek van Vennootschappen gedefinieerde stukken worden bij deze oproepingsbrief gevoegd, geadresseerd aan alle vennoten, beheerder, eventueel aan de commissaris en aan al diegene die eraan verzoeken,

Tijdens de algemene vergadering zal een lijst van aanwezigen worden opgesteld,

Tijdens de algemene vergadering zullen de beheerder en eventueel de commissaris de vragen beantwoorden, gesteld door de vennoten, met als onderwerp de punten opgenomen in de agenda, onder voorwaarde dat de gegeven informatie geen belangrijke schade kan toebrengen aan de vennootschap, vennoten of personeel van de vennootschap.

De beheerder heeft het recht gedurende de algemene vergadering de beslissing in verband met de aanvaarding van de jaarlijkse rekeningen drie weken uit te stellen.

Dit uitstel vernietigt de genomen beslissingen niet, behalve als de als de algemene vergadering anders beslist. De tweede vergadering heeft het recht de jaarlijkse rekeningen definitief af te sluiten.

ARTIKEL 18 : STEMRECHT

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag ook zijn stem schriftelijk uitbrengen. Ieder maatschappelijk deelbewijs geeft rechtop één stem.

Houders van maatschappelijke deelbewijzen zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen, hebben zij gewoon stemrecht.

ARTIKEL 19 : BOEKJAAR-VERDELING VAN DE WINSTEN

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

binnen de dertig dagen na zijn goedkeuring door de algemene vergadering, dienen de dokumenten vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, neergelegd te worden op de Nationale Bank van België.

De nodige dokumenten worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen voorzien in het

Wetboek van Vennootschappen. ARTIKEL 20 : WINSTEN

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist,

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

ARTIKEL 21 : ONTBINDING

I. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto aktief ge-daald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorko-imend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te be-raadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De Zaakvoerder zal zijn voorstellen verantwoorden in een bijzon-der verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter be-schikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Il. Wanneer het nettoaktief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitge-,sproken door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitge-'brachte stemmen.

III. Wanneer het nettoaktief is gedaald tot beneden het wettelijk minimum vastgesteld door het Wetboek van Vennootschapen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Het In één hand verenigd zijn van alle deelbewijzen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de' vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbinte-inissen van de vennootschap ont-istaan na de vereniging van alle maatschappelijke deelbewijzen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van de ontbinding in het Belgisch Staatsblad.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door vereffenaars verricht die door de algemene verga-idering worden benoemd; bij gebreke van zodanige benoe- ; i ming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder in funktie.

De vereffenaars of de raad van bestuur beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door het

Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schubden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder de deelbewijzen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der deelbewijzen wat betreft hun afbetaling.

ARTIKEL 22 : KEUZE VAN WOONST

De houders van deelbewijzen, de zaakvoerder(s), de commissarissen, de direk-iteurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

ARTIKEL 23 : GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien is, wordt er verwe-'zen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend verklaard afschrift neergelegd tegelijkertijd één expeditie. Notaris Paul Poot (ondertekend op verso).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 17.06.2011, DPT 15.12.2011 11637-0003-009
03/01/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 18.06.2010, DPT 28.12.2010 10648-0129-009
24/12/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 19.06.2009, DPT 15.12.2009 09895-0106-009
23/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mati Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 11

Ondernemingsnr : 891.064.269

Benaming

(voluit) : ONELEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Bestloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Fleurbeekstraat 24, 1620 Drogenbos, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen- Benoemingen

Op 1 april 2015, hebben de vennoten kennis genomen van de aankomst van een nieuwe werkende vennoot, de heer Mihai-Paul Rott, wonende te Fleurbeekstraat 24, 1620 Drogenbos,

De leden van de vergadering beslissen tot het geven van volmacht aan Mevrouw Anca Onofrei, Fleurbeekstraat 24, 1620 Drogenbos, alsmede aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de heer Adriaan de Leeuw, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de beslissingen van de Vennootschap te vervullen, met inbegrip van het tekenen en neerleggen van de aanvraag ter wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen en het publiceren van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Ad-Ministerie BVBA

Vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw

,

1 2 .G,.,.:? 203

ter griffie lie.,T1 't º%' ~, 1. ~_ ~ rj.a

eriffiïr - .

r~Giti~x ¬ i'. v^t f: r. ,._.; - I r. ,

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 17.06.2016, DPT 22.06.2016 16208-0229-013

Coordonnées
ONELEC

Adresse
RUE FLEURBEEK 24, BTE 1E/G 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande