ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT, AFGEKORT : O.R.B.M.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT, AFGEKORT : O.R.B.M.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.105.173

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 24.06.2014 14205-0312-013
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 17.06.2013 13184-0055-013
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 22.06.2012 12203-0571-013
04/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

m ~~Ss

Gri ~e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

i3 APR 202

*12084095*

Ondernemingsnr : 0414105173

Benaming

(voluit) : ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1840 LONDERZEEL, DORPSSTRAAT 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL . WIJZIGING DOEL  AANPASSING STATUTEN AAN DE HUIDIGE WETGEVING  VASTSTELING VAN DE NIEUWE STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, dragende de volgende melding van registratie:

"Geregistreerd 12 rollen een verzending te Meise, de 3 april 2012. Boek 51429 Blad 10 Vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro (25 euro). Voor de Ontvanger (getekend)".

Blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT", in het kort "O.R.B.M,", met zetel te 1840 Londerzeel, Dorpsstraat 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brus-sel met ondernemingsnummer 0414105173 en niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen:

1. Er wordt ontslag gegeven aan de voltallige Raad van Bestuur van de vennootschap en aan de gedelegeerde bestuurder en er wordt hen kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

2. Worden benoemd tot bestuurders voor een duur van zes jaar te rekenen vanaf heden:

a) Mevrouw Lamberts-Van Assche Suzanna Bernadette Lucia;

b) Mevrouw Lamberts-Van Assche Helena Ghislena Amanda Lodewijk;

c) Mevrouw Lamberts-Van Assche Anne Christiane Jaak Guido Hugo;

d) De Heer Lamberts-Van Assche Pieter Albert Catharina Jozef;

e) Mevrouw Lamberts-Van Assche Christina Nelly Paul;

f) de Naamloze Vennootschap "DIKOS", met zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 7M, ingeschreven in rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0444544169 en niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Tevens werd Mevrouw Lamberts-Van Assche Anne, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger benoemd van de ven-nootschap "DIKOS" ingevolge vergadering van de raad van bestuur gehouden aansluitend aan voormelde buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden voor ondergetekende notaris Robberechts de dato heden.

g) De Heer Lamberts-Van Assche Lodewijk.

De bestuurders zijn hier allen aanwezig en vertegenwoordigd als gemeld en verklaren hun mandaat te

aanvaarden.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens het mandaat van de vennootschap "DIKOS", dat bezoldigd

is en behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst van 1840 Londerzeel, Dorpsstraat 19 naar 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/1.

4. Artikel 2 van de nieuwe statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

5. Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt geschrapt en vervangen door bovenvermelde tekst

6. Er wordt kennisgenomen van het verslag van de raad van bestuur en van de staat van activa en passiva, afgesloten per eenendertig december tweeduizend en elf, dit alles zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen inzake wijziging van het maatschappelijk doel.

7. Artikel 3 van de nieuwe statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

~} t

8. Er wordt een nieuw artikel 6 bis ingevoegd inhoudende een voorkooprecht ingeval van overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden overeenkomstig de bovenvermelde tekst, opgenomen in de agenda onder punt 8.

9. Artikel 12 van de nieuwe statuten inhoudende de externe vertegenwoordigingsmacht van de vennootschap wordt vervangen door bovenvermelde tekst, opgenomen in de agenda onder punt 9.

10. De mogelijkheid wordt voorzien tot oprichting van een directiecomité. Artikel 12 bis wordt in de nieuwe statuten ingevoegd zoals hoger gemeld onder punt 10 van de agenda.

11. Tenslotte worden de statuten in overeenstemming gebracht met de actuele wetgeving.

12. De nieuwe statuten worden vastgesteld ais volgt: STATUTEN

1. De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en onder de naam "ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT", in het kort "O.R.B.M ".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/1.

3. De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Handel onder al zijn vormen, begrijpende de import, de export, de vertegenwoordiging en de makelarij van bouwmaterialen.

- De belegging in en het beheer van alle onroerende goederen en rechten. Zij kan alle onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, inrichten, omvormen, aanpassen, uitbaten, huren, verhuren, pachten, verpachten en alle gronden valoriseren en verkavelen.

- Het verlenen aan alle derden van diensten van management en alle verrichtingen van studie en andere ver-richtingen die er het gevolg van zijn.

De vennootschap kan ais bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan door inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulke vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan zowel in België als in het buitenland om het even welke handels-, financiële, industriële, technische, roerende en onroerende verrichtingen doen, daarin begrepen borgstelling en waarborgen geven die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met een of andere tak van haar maatschappelijk doel of die daartoe nuttig zou zijn of het vergemakkelijken en voor zover zij niet behoren tot wettelijk beschermde activiteiten.

4. De vennootschap is opgericht vanaf achttien maart negentienhonderd vierenzeventig voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen honderd vijfenzestig duizend negenennegentig euro en vijftig cent (1.165.099,50 ¬ ), vertegenwoordigd door zevenenveertigduizend gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan het bestuur van de vennootschap worden opgedragen aan twee bestuurders, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen

van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit een collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verplichting kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen, deze dragen de titel "afgevaardigd bestuurder".

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, Zij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur ais college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door de individueel handelende afgevaardigd bestuurder, die alleen optreedt voor zaken waarvan het belang de vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ) niet overschrijdt;

-hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk optreden en dit zonder beperking.

DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer

directeuren die handelen als orgaan van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Besluit de raad tot het instellen van een directiecomité dan wordt aan de leden ervan alle macht verleend om gezamenlijk handelend met tenminste twee van hen namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Besluit de raad tot het aanstellen van een of meer directeurs zonder deze te verenigen in een comité, dan heeft elke directeur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De raad van bestuur of die bestuurders die vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen,

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennoot-schap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

7. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar worden gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni. Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één j-nuari en eindigt op éénendertig december van elk

jaar.

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

RAAD VAN BESTUUR

Zijn vervolgens bijeengekomen in vergadering, de ze-ven bestuurders:

1/ Mevrouw Lamberts-Van Assche Suzanna, voornoemd;

2/ Mevrouw Lamberts-Van Assche Helena, voornoemd;

3/ Mevrouw Lamberts-Van Assche Anne, voornoemd;

4/ De Heer Lamberts-Van Assche Pieter, voornoemd;

al Mevrouw Lamberts-Van Assche Christina, voornoemd;

6f De Naamloze Vennootschap "DIKOS", met ais vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Lamberts-Van

Asscüe Anne, voornoemd;

71 De Heer Lamberts-Van Assche Lodewijk, hierna genoemd;

Gelet op het feit dat de raad van bestuur geldig is samengesteld, verklaren de bestuurders over te gaan tot

de benoeming van haar voorzitter en van een gedelegeerd bestuurder:

- De raad van bestuur verklaart éénparig als voorzitter te benoemen vanaf heden, Mevrouw Lamberts-Van

As-sahe Helena, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend;

De raad van bestuur verklaart éénparig als gedelegeerd bestuurder te benoemen voor een periode van

zes jaar ingaande op heden, de Heer Lamberts-Van Assche Lodewijk Hendrik, hier aanwezigen aanvaardend.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

BIJLAGE : expeditie van de akte, staat actief en passief, verslag raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2012
ÿþ Med Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRASE.

2 ® 1U. 2212

Griffie

" iaoasi1a"

11

Ondernemingsnr : 0414105173

Benaming

(valait) : ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT (verkort):

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1840 LONDERZEEL, DORPSSTRAAT 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN EURO  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN  OMZETTING AANDELEN OP NAAM - COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op negenentwintig december tweeduizend en elf ;

Blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT", in het kort "O.R.B.M.", met zetel te 1840 Londerzeel, Dorpsstraat 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0414105173 en niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen:

1. Het kapitaal wordt omgezet in euro, zodat het thans één miljoen honderd vijfenzestig duizend negenennegentig euro en vijftig cent (1.165.099,50 ¬ ) bedraagt.

2. De nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft.

3. De aandelen aan toonder worden omgezet in aandelen op naam. Er wordt een aandelenregister aangemaakt waarin melding wordt gemaakt van het aantal aandelen die elke vennoot toebehoren overeenkomstig de verschijning in onderhavige akte.

4. Mevrouw Lamberts-Van Assche Suzanna, voornoemd, wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennootschap met het oog op de realisatie van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam. Zij zal hiertoe de aangeboden aandelen aan toonder mogen ontvangen, deze aandelen vervangen door aandelen op naam door vermelding van een gelijk aantal aandelen in het register van aandelen op naam, met al de wettelijk voorgeschreven vermeldingen, en het opstellen en overhandigen van het certificaat van de inschrijving in het register van aandelen. Zij zal namens de vennootschap hiertoe alle verklaringen kunnen afleggen, alle nuttige stukken kunnen opstellen en de handtekening kunnen plaatsen in het register van aandelen en op de afgeleverde certificaten.

Na de inschrijving van de aandelen in het register van aandelen op naam, zal zij de vervallen aandelen aan toonder zelf kunnen vernietigen.

5. De aandelen aan toonder die op uiterlijk dertig december tweeduizend en elf niet werden aangeboden aan de bijzondere lasthebber van de vennootschap, worden op voormelde vervaldag van rechtswege omgezet in aandelen op naam. Deze worden dan in het register ingeschreven onder naam van de vennootschap en de rechten die verbonden zijn aan deze aandelen worden opgeschort; deze inschrijving verleent de vennootschap niet de hoedanigheid van eigenaar. Een aandeelhouder kan dan altijd op zijn haar/kosten de inschrijving van zijn/haar aandelen op zijn/haar naam vragen. Indien hij/zij dit wenst, geeft hij/zij zijn/haar vervallen aandelen aan toonder af aan de bijzondere lasthebber, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen zal inschrijven in het register van aandelen op naam, het aantal aandelen dat ingeschreven stond op naam van de vennootschap met hetzelfde aantal verminderen en daarna de vervallen aandelen aan toonder zal vernietigen.

6. Artikels 5, 23 en 24 van de statuten worden als volgt aangepast:

"ARTIKEL 5: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen honderd vijfenzestig duizend negenennegentig euro en vijftig cent (1.165.099,50 ¬ ), vertegenwoordigd door zevenenveertigduizend gelijke" aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

ARTIKEL 23: OPROEPING

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

. bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

ARTIKEL 24 : DEELNAME AAN DE ALGEMENE VERGADERING

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen."

7. Artikel 6 wordt integraal geschrapt en vervangen door volgende bepalingen aangaande de aandelen op naam:

"ARTIKEL 6:

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de bestuurders die de modaliteiten van deze raadpleging zullen verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de bestuurders en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De overdrachten en overgangen hebben sléchts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk worden gemaakt. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de ze-tel van de vennootschap."

8. De statuten worden gecoördineerd.

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BIJLAGE: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.

knor-ahouden aan het Belgisch

1 staatsblad

I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/07/2011 : BL383155
29/06/2011 : BL383155
14/01/2011 : BL383155
24/06/2010 : BL383155
02/07/2009 : BL383155
25/06/2009 : BL383155
11/07/2008 : BL383155
10/07/2008 : BL383155
27/05/2015
ÿþLA 1_,r< ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- -~x

oClc~~°~pey-

~

-- -~R.. 4G~ up

'&1,3

ter Oftiiie tix&n t~~-~~_~~:~~~:~:

_

III

i

luiui uiiii~i~u

*1507A7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0414.105.173

Benaming

(voluit) : O.R.B.M.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOLENSTRAAT 7/1 -1840 LONDERZEEL

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 5 mei 2015 :

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van Mevr. Anne Lamberts Van Assche, wonende te Polderstraat 59 -

1840 Londerzeel, die optreedt namens de NV Oikos, bestuurder, werd stopgezet per 30 april 2015.

Zij wordt voor deze vertegenwoordiging vervangen door Dhr. Pieter Lamberts Van Assche, wonende te Sint-

Apollonialaan 36  2400 Mol,

Dhr. Pieter Lamberts Van Assche zal dus voortaan de NV Oikos ais bestuurder vertegenwoordigen bij de

NV ORBM. Dit mandaat start op 1 mei 2015 en loopt tot de Algemene Vergadering van 2017.

Het mandaat van de NV Oikos is bezoldigd,

28/05/2015
ÿþMod Word 11.i

11 i ' - ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r, zroc-;qegdkaritvangen op .

1

111111(1111.111!9

fl

t 8 MEI 2015.

t ÿriffie van de Ngetffréandstalige

reNl-ithPrlk van 1 ol iendel--Brussel

Ondernemingsnr : 0414.105.173

Benaming

(voluit) : ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT (verkort) : ORBM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Molenstraat 7/1 -1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de fusie door overneming, waarbij de NV ORBM (ondernemingsnummer 0414105.173) de NV KAPPA (ondernemingsnummer 0427.670.822) overneemt.

Uit het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de NV ORBM en de NV KAPPA op 11 mei 2015, blijkt het volgende:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

De inbrengende vennootschap is de naamloze vennootschap "KAPPA", ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0427670822 met zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/1. Opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Emile Van Tichelen te Antwerpen op 8 juli 1985, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 31 juli onder nummer 19850731-324. Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd, en voor het laatst blijkens akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op twaalf december tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 december daarna, onder het nummer 0196899,

Haar doel bestaat erin "...voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Handel onder al zijn vormen, begrijpende de import, de export, de vertegenwoordiging en de makelarij van bouwmaterialen.

- De belegging in en het beheer van alle onroerende goederen en rechten. Zij kan alle onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, inrichten, omvormen, aanpassen, uitbaten, huren, verhuren, pachten, verpachten en aile gronden valoriseren en verkavelen.

- Zij heeft tevens tot doel de productie, de verwerking, de verkoop en de commercialisatie van alle vruchten van de bodem en de veeteelt.

Uitgeverij-activiteiten in de breedst mogelijke betekenis van het woord en bij middel van gelijk welke drager van informatie, bestaande of nog te ontwikkelen (zoals boek, seminaries, audio-video, electrotechnische dragers).

- Het verlenen aan alle derden van diensten van management en alle verrichtingen van studie en andere verrichtingen die er het gevolg van zijn.

De vennootschap kan ais bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij kan door inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulke vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan zowel in België als in het buitenland om het even welke handels-, financiële, industriële, technische, roerende en onroerende verrichtingen doen, daarin begrepen borgstelling en waarborgen geven die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met een af andere tak van haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de.rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel of die daartoe nuttig zou zijn of het vergemakkelijken en voor zover zij niet behoren tot wettelijk beschermde activiteiten."

De verkrijgende vennootschap is de naamloze vennootschap "ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT', in het kort "O.R.B.M.", met zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/1, met als ondememingsnummer 0414.105.173 en niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Zij werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Leon Nachtergaele-Minne, destijds te Londerzeel, op achttien maart negentienhonderd vierenzeventig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf april daarna, onder nummer 1060-1. De statuten werden herhaalde malen gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris An Robberechts, te Londerzeel, op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier mei daarna onder nummer 20120504-840950.

Haar doel bestaat uit "...voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland:

Handel onder al zijn vormen, begrijpende de import, de export, de vertegenwoordiging en de makelarij van bouwmaterialen.

- De belegging in en het beheer van aile onroerende goederen en rechten. Zij kan aile onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, inrichten, omvormen, aanpassen, uitbaten, huren, verhuren, pachten, verpachten en alle gronden valoriseren en verkavelen.

Het verlenen aan alle derden van diensten van management en alle verrichtingen van studie en andere verrichtingen die er het gevolg van zijn.

De vennootschap kan ais bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij kan door inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulke vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan zowel in België als in het buitenland om het even welke handels-, financiële, industriële, technische, roerende en onroerende verrichtingen doen, daarin begrepen borgstelling en waarborgen geven die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met een of andere tak van haar maatschappelijk doel of die daartoe nuttig zou zijn of het vergemakkelijken en voor zover zij niet behoren tot wettelijk beschermde activiteiten."

2° de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

De aandeelhouders van de inbrengende vennootschap zullen in de verkrijgende vennootschap worden vergoed tegen een inbrengverhouding a rato van 1,2356 nieuwe aandelen O.R.B.M. per bestaand aandeel KAPPA.

Dit wordt verantwoord als volgt:

Het aantal van 10.812 -- ter gelegenheid van de kapitaalverhoging als gevolg van de fusie bij de verkrijgende vennootschap  uit te geven aandelen werd bepaald als volgt

De waarde van de inbreng door de vennootschap "KAPPA" als gevolg van de fusie wordt gedeeld door de intrinsieke waarde van één bestaand aandeel bij de ovememende vennootschap.

Dit geeft het aantal aandelen dat zal worden uitgegeven.

De intrinsieke waarde waarvan hoger sprake is vanzelfsprekend, die waarde die van toepassing was op 1 januari 2015.

3° de wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt;

Tengevolge van de kapitaalverhoging, zal worden overgegaan tot de verdeling van de nieuw uitgegeven aandelen tussen de aandeelhouders van KAPPA, De uitreiking zal geschieden door inschrijving van de nieuw uitgegeven aandelen in het register van aandelen op naam van O.R.B.M.

Deze nieuwe aandelen zullen de facto en de jure worden beschouwd als volstort. Zij zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen, tenzij dan dat zij zullen worden beschouwd als aandelen behorend tot een klasse "B", terwijl de aandelen binnen O.R.B.M. die bestonden vóór beide geplande verrichtingen van partiële splitsing en daaropvolgende fusie zullen worden beschouwd als behorend tot een klasse "A".

Voor-

IeFiáudbn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze aandelen behorend tot een categorie "B' zullen pas overdraagbaar worden op 1 januari 2020.

Het uiteindelijk aantal aandelen van O.R.B.M. dat zal worden uitgegeven zal worden afgerond tot de dichtste eenheid en zou dan aanleiding geven tot de uitgifte van 10.812 aandelen. Het aantal nieuw uit te geven aandelen wordt, ten einde de gelijkheid onder de aandeelhouders te handhaven, op zijn beurt beperkt tot 10.810 -- zij het dat zij in het kapitaal en de winstverdeling gelijk berechtigd zijn met de bestaande aandelen. Het verschil ni, 266,59E zal dan worden toegewezen aan een uitgifte premie.

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht;

Vermits de overdracht zal terugwerken tot 1 januari 2015, zal 1 januari 2015 de datum zijn vanaf dewelke de opbrengsten ontstaan zuilen worden beschouwd ais behorende tot de winsten van de verkrijgende vennootschap, De nieuwe aandelen zullen dus deel hebben in het resultaat zoals dat in de verkrijgende vennootschap wordt verwezenlijkt tijdens het boekjaar 2015.

5° de datum vanaf welke de handelingen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen;

Vermits de overdracht zal terugwerken tot 1 januari 2015, zal 1 januari 2015 ook de datum zijn vanaf dewelke de verrichtingen van de gefusioneerde vennootschap betreffende het ingebracht patrimonium vanuit boekhoudkundig standpunt worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

6° de rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de vennoten van de bij de fusie inbrengende vennootschap of de verkrijgende vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

Er zijn geen aandelen met bijzondere rechten in de bij fusie inbrengende vennootschap noch bij de verkrijgende vennootschap.

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag;

Er werd overeengekomen dat de bedrijfsrevisor op uurbasis zijn werkzaamheden zal uitvoeren, vergoed tegen 140 E per uur.

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen;

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de inbrengende vennootschap noch aan de leden van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap;

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel.

Christina Lamberts-Van Assche Helena Lamberts-Van Assche

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2015
ÿþ Mod Word 1 LI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 111.111111911 11 111

Ondememingsnr : 0414.105.173

Benaming

(voluit) : ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT

(verkort) : ORBM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : MoIenstraat 711 -1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het splitsingsvoorstel in toepassing van artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de partiële splitsing, waarbij de NV ORBM (ondememingsnummer 0414.105.173) een deel van de activa overneemt van de NV BRICOMARKT (ondememingsnummer 0422.231.892).

ter.uriftte_vdu-_da Ne-de.rli"xndstalige._

rechtbank van koophandel Brussel

neergelegdfontvanger1 Op

1 8 MEI 2015

Griffie

Uit het splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de NV ORBM en de NV BRICOMARKT op 11 mei 2015, blijkt het volgende:

1' de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

De partiëel gesplitste vennootschap BRICOMARKT werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Ludo Joris, destijds te Londerzeel, op negenentwintig december negentienhonderd eenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen januari negentienhonderd tweeëntachtig, onder nummer 92-5. Haar statuten werden opeenvolgende keren gewijzigd, de laatste maal ingevolge akte verleden voor notaris An Robberechts, te Londerzeel, op twaalf december tweeduizend dertien (gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op eenendertig december tweeduizend dertien).

De partieel gesplitste vennootschap: De Naamloze Vennootschap "BRICOMARKT' heeft haar zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 71 2, en staat ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondememingsnummer 0422231892. Zij is onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0422.231.892.

Haar doel bestaat erin "...voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Handel onder al zijn vormen, begrijpende de vertegenwoordiging en de makelarij, en in het bijzonder de kleinhandel in alle materialen in verband met de bouw, de hobbymarkt, de doe-het-zelf markt en het tuingebeuren, inbegrepen alle "franchise" verrichtingen. De verhuring van alle gereedschappen die te maken hebben met één van deze branches.

- Het vervoer van personen en goederen op elke wijze te land, te water evenals luchtvervoer.

- Het verlenen aan aile derden van diensten van management en alle verrichtingen van studie en andere verrichtingen die er het gevolg van zijn.

- De belegging in en het beheer van alle onroerende goederen en rechten. Zij kan aile onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, inrichten, omvormen, aanpassen, uitbaten, huren, verhuren, pachten, verpachten en alle gronden valoriseren en verkavelen.

De vennootschap kan ais bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan door inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, zowel Belgische ais buitenlandse, met een gelijk of aanverwant doel af waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulke vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan zowel in België als in het buitenland om het even welke handels-, financiële, industriële, technische, roerende en onroerende verrichtingen doen, daarin begrepen borgstelling en waarborgen geven die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met een of andere tak van haar maatschappelijk doel of die daartoe nuttig zou zijn of het vergemakkelijken en voor zover zij niet behoren tot wettelijk beschermde activiteiten?

De overnemende vennootschap: De naamloze vennootschap "ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT", in het kort "O.R.B.M", met zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/1, met als ondernemingsnummer 0414.105.173 en niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Zij werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Leon Nachtergaele-Minne, destijds te Londerzeel, op achttien maart negentienhonderd vierenzeventig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf april daarna, onder nummer 1060-1. De statuten werden herhaalde malen gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris An Robberechts, te Londerzeel, op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier mei daarna onder nummer 20120504-840950.

Haar doel bestaat uit "...voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Handel onder al zijn vormen, begrijpende de import, de export, de vertegenwoordiging en de makelarij van bouwmaterialen.

- De belegging in en het beheer van alle onroerende goederen en rechten. Zij kan alle onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, inrichten, omvormen, aanpassen, uitbaten, huren, verhuren, pachten, verpachten en aile gronden valoriseren en verkavelen.

- Het verlenen aan alle derden van diensten van management en alle verrichtingen van studie en andere verrichtingen die er het gevolg van zijn.

De vennootschap kan ais bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan door inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulke vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan zowel in België als in het buitenland cm het even welke handels-, financiële, industriële, technische, roerende en onroerende verrichtingen doen, daarin begrepen borgstelling en waarborgen geven die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan niet een of andere tak van haar maatschappelijk doel of die daartoe nuttig zou zijn of het vergemakkelijken en voor zover zij niet behoren tot wettelijk beschermde activiteiten?

2° de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

De aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap zullen in de overnemende vennootschap worden vergoed tegen een inbrengverhouding a rato van 2,5026 nieuwe aandelen O.R.BM, per bestaand aandeel BRICOMARKf

Het aantal van 25.026 -- in het kader van de kapitaalverhoging bij de overnemende vennootschap -- uit te geven aandelen werd bepaald als volgt

De waarde van de inbreng door de partieel gesplitste vennootschap als gevolg van de partiële splitsing wordt gedeeld door de intrinsieke waarde van één aandeel bij de overnemende vennootschap.

Dit geeft het aantal aandelen dat zal worden uitgegeven.

De intrinsieke waarde waarvan hoger sprake is vanzelfsprekend, die wáarde die van toepassing was op 1 januari 2015.

Het aantal nieuw uit te geven aandelen wordt, ten einde de gelijkheid onder de aandeelhouders te handhaven, beperkt tot 25.025, zij het dat zij in het kapitaal en de winstverdeling gelijkberechtigd zijn met de bestaande aandelen,

3° de wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt;

Tengevolge van de kapitaalverhoging, zal worden overgegaan tot de verdeling van de nieuw uitgegeven aandelen tussen de aandeelhouders van BRICOMARKT. De uitreiking zal geschieden door inschrijving van de nieuw uitgegeven aandelen in het register van aandelen op naam van O.R.B.M.

v

F

~"

.

Voor-eeháudtn aan het Belgisch Staatsblad

Deze nieuwe aandelen zullen de facto en de jure worden beschouwd als volstort. Zij zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen, tenzij dan dat zij zullen worden beschouwd als aandelen behorend tot een klasse "B", terwijl de bestaande aandelen binnen O.R.B.M, zullen worden beschouwd als behorend tot een klasse "A",

Het uiteindelijk aantal aandelen van O.R.B.M. dat zal worden uitgegeven zal worden afgerond tot de dichtste eenheid, die bovendien een gelijke verdeling van de aandelen in vijf gelijke delen mogelijk maakt.

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht;

Vermits de overdracht zef terugwerken tot 1 januari 2015, zal 1 januari 2015 de datum zijn vanaf dewelke de opbrengsten ontstaan zullen worden beschouwd als behorende tot de winsten van de overnemende vennootschap. De nieuwe aandelen zullen dus deel hebben in het resultaat zoals dat in de overnemende vennootschap wordt verwezenlijkt tijdens het boekjaar 2015.

5° de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

Vermits de overdracht zal terugwerken tot 1 januari 2015, zal 1 januari 2015 ook de datum zijn vanaf dewelke de verrichtingen van de partieel gesplitste vennootschap betreffende het afgesplitst patrimonium vanuit boekhoudkundig standpunt worden beschouwd ais zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

6' de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

Er zijn geen aandelen met bijzondere rechten in de partieel te splitsen vennootschap.

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan " de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag;

Er werd overeengekomen dat de bedrijfsrevisor op uurbasis zijn werkzaamheden zal uitvoeren, vergoed tegen 140 ¬ per uur."

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de partiëel te splitsen vennootschap; noch aan deze van de overnemende vennootschap.

9° de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke overnemende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen;

Het door BRICOMARKT aan de overnemende vennootschap overgedragen patrimonium, is hoofdzakelijk samengesteld uit een terrein en een gebouw met ais bestemming kleinhandel. Daarnaast omvat de overdracht twee autostaanplaatsen in aanbouw en een woning met grond.

Er worden geen passiva overgedragen, er zijn ook geen passiva noch verbintenissen verbonden met de over te dragen activa, zodat de universaliteit beperkt blijft tot de hierboven omschreven activa.

Het gaat om een universaliteit, wat betekent dat alle verdoken passiva en activa die verbonden zijn met de overgedragen onroerende activa, eveneens overgaan op de overnemende vennootschap.

10° de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de overnemende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Vermits de aandelen binnen O.R.B.M. op naam zijn en elk der aandeelhouders even veel aandelen bezit, zullen de 25.025 nieuw uit te geven aandelen pro rata worden verdeeld tussen de bestaande aandeelhouders,

Deze aandelen behoren tot een categorie "B".

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel.

Christina Lamberts-Van Assche Helena Lamberts-Van Assche

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2007 : BL383155
11/08/2006 : BL383155
09/12/2005 : BL383155
08/07/2005 : BL383155
17/08/2004 : BL383155
26/09/2003 : BL383155
11/07/2003 : BL383155
25/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na teerlegging ter griffie van dekte ,

- neergelegotoni ,fl O

an pp



iii 1111111R11111111111 Iq~

Ae 2b15

ter griffie van de Nedefiandsialïge rechtbank van kfflefiglde Pet.~~a0i

Ondernemingsnr : 0414105173

Benaming

(voluit) : ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT (verkort) : O.R.B.M.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1840 LONDERZEEL, MOLENSTRAAT 7/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Stéphanie VAN RIET,vennoot in de vennootschap 'Robberechts & Van Riet', met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, op 28 juli 2015, BLIJKT DAT:

Werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT, in het kort `O.R.B.M.', met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 711.

VOORAFGAANDE OPMERKING

Onderhavige akte heeft onder meer tot doel de partiële splitsing vast te stellen overeenkomstig artikel 677 juncto 728 van het Wetboek van Vennootschappen door middel van inbreng van een gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap BRICOMARKT, met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/2, on-dernemingsnummer 6E0422.231.892, in onderhavige ven-nootschap O.R.B.M.

INFORMATIE AANDEELHOUDERS - VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

De voorzitter nodigt de vergadering uit het volgende vast te stellen:

1. Het bestuursorgaan van de vennootschappen BRICOMARKT en O.R.B.M. heeft gezamenlijk het voorstel van partiële splitsing opgesteld op 11 mei 2016, hierna 'het splitsingsvoorstel' genoemd, dat de gegevens bevat zoals vereist door het Wetboek van Vennootschappen,

Dit voorstel werd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel neergelegd, op 18 mei 2015, heizij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 mei daarna, onder nummers 0075050 en 0075049,

2. Vervolgens heeft het bestuursorgaan van de vennootschap O.R.B.M. een omstandig verslag opgesteld, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. De heer VAN RIE Frans, bedrijfsrevisor, voor BVBA VAN RIE & C°, heeft een schriftelijk verslag

opgesteld op 30 juni 2415, zoals bepaald in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag voor de verkrijgen vennootschap O.R.B.M. luiden als volgt:

men laat weg

4. Het splitsingsvoorstel (zoals vermeld onder puni 1.) werd in de agenda van deze algemene vergade-ring vermeld.

5. Aan diegenen die de formaliteiten om tot de algemene vergadering te worden toegelaten door de statuten voorgeschreven hebben vervuld, werd onverwijld een afschrift toegezonden (artikel 733 Wetboek van Vennootschappen),

6. Het splitsingsvoorstel, de overige verslagen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, werden in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen, zoals voorgeschreven door artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen.

BESLISSINGEN

Na deze uiteenzetting worden door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

1. Eerste besluit Kennisname van de documenten

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het splitsingsvoorstel en van de aanvullende verslagen,, zoals hoger gemeld, waarin voorgesteld wordt tot partiële splitsing over te gaan door middel van de inbreng van een gedeelte van het vermogen van de vennootschap BRICOMARKT in onderhavige vennootschap O.R.B.M.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon teen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag van de revisor, het verslag van de bestuursorganen, de aanvulling bij dat verslag van het bestuursorgaan, alsmede het splitsingsvoorstel zullen worden neergelegd in het vennootschapsdossier.

2. Tweede besluit  Verklaring wijzigingen in het vermogen

Komen hier tussen in hun hoedanigheid van bestuurder:

" Voornoemde mevrouw LAMBERTS VAN ASSCHE Helena;

" Voornoemde mevrouw LAMBERTS-VAN ASSCHE Christina;

" Voornoemde mevrouw LAMBERTS-VAN ASSCHE Anne;

" De naamloze vennootschap OIKOS, met maatschappe-lijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/1, ondernemingsnummer BE0444.544.169, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger voornoemde heer LAMBERTS-VAN ASSCHE Pieter, daartoe benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 5 mei 2015, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 mei daarna, onder nummer 0074702.

Het bestuursorgaan verklaart overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen;

" dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap O.R.B.M. hebben voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering;

" dat het door het bestuursorgaan van de vennoot-schap BRICOMARKT niet in kennis werd gesteld van enige belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van haar vermogen die zich hebben voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering.

De algemene vergadering neemt kennis van deze mededelingen.

3. Derde besluit - Verrichting met splitsing gelijkgesteld  Overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van vennootschap BRICOMARKT

De vergadering beslist met eenparigheid het splitsingsvoorstel goed te keuren. Daarenboven stelt de algemene vergadering vast dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap BRICOMARKT besloten heeft tot partiële splitsing, door de overgang van de hierna beschreven onroerende goederen naar de

" naamloze vennootschap O.R.B.M., dit alles volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in de verslagen van de bedrijfsrevisor.

BESCHRIJVING ONROERENDE GOEDEREN DIE DOOR DE SPLITSING OVERGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP BRICOMARKT NAAR DE VENNOOTSCHAP O.R.B.M.

De inbreng in natura in de vennootschap O.R.B.M, bestaat uit volgende onroerende goederen, welke afkomstig zijn van de vennootschap BRICOMARKT:

GEMEENTE LONDERZEEL  1STE AFDELING

GOED 1;

Een grootwarenhuis op en met grond en aanhorigheden aan de Molenstraat 7, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, sectie F, nummer 247 W, gekadastreerd volgens titel, sectie F, nummer 247 Pldeel, met een kadastrale oppervlakte en volgens titel van één hectare twaalf are zesentwintig centiare (1 ha 12a 26ca).

GOED 2:

Een huis op en met grond en aanhorigheden aan de Molenstraat 32, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, en volgens titel, sectie E, nummer 237 B 2, met een kadastrale oppervlakte en volgens titel van één are acht centiare (1 a 08ca).

GOED 3:

Het recht van opstal op een perceel grond aan de Molenstraat, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, sectie E, nummer 237 X, met een kadastrale oppervlakte van één are twintig centiare (la 20ca).

Dit recht van opstal werd toegestaan door de vennootschap O.R.B.M. aan de vennootschap BRICOMARKT bij akte verleden voor notaris ROBBERECHTS An te Londerzeel, op 28 mei 2014, nam een aanvang op 1 juni 2014 met een duurtijd van vijftig jaar, om van rechtswege te eindigen op 31 mei 2064. Door de partiële splitsing en de eigendomsovergang naar de vennootschap-opstalgever dooft dit recht van opstal op heden uit.

GOED 4:

Het recht van opstal op een perceel grond aan de Molenstraat, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, sectie E, nummer 237 A 2, met een kadastrale oppervlakte van één are twintig centiare (la 20ca).

Dit recht van opstal werd toegestaan door de vennootschap O.R.B.M. aan de vennootschap BRICOMARKT bij akte verleden voor notaris ROBBERECHTS An te Londerzeel, op 28 mei 2014, nam een aanvang op 1 juni 2014 met een duurtijd van vijftig jaar, om van rechtswege te eindigen op 31 mei 2064. Door de partiële splitsing en de eigendomsovergang naar de vennootschap-opstalgever dooft dit recht van opstal op heden uit.

GOED 5:

In een gebouwencomplex genaamd 'Residenties Park Suites', gelegen 'Klemendorp', opgericht op een perceel grond, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, en volgens titel, sectie E, nummer 239 X, met een oppervlakte volgens titel van tweeënnegentig are vijftig centiare (92a 50ca):

1) Twee autostaanplaatsen genummerd 'P 221' en 'P 2.23' in het deelgebouw 'Parking', die elk omvatten:

" in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke ruimte van de autostaanplaats binnen de verfomlijning;

" in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tien/negenenveertigduizend dertigsten (10/49.030sten) in de gemeenschappelijke delen van dit deelgebouw parking en evenveel negenenveertigduizend dertigsten in de algemeen gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

G`

R

2) twintiglnegenenveertigduizend dertigsten (10/49.030sten) van en in een perceel grand gelegen te Londerzeel, achter de woning aan de Molenstraat 70, gekadastreerd volgens titel sectie E, nummer 244 F, met een oppervlakte van vijftien are zeven centiare (15a 07ca).

OVERDRACHT VAN DE LASTEN

De vennootschap O.R.B.M. zal, met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2015, alle gewone en/of

buitengewone lasten dragen die het ingebrachte goed en de rechten bezwaren of zullen bezwaren en die

inherent zijn aan het eigendomsrecht en/of gebruik,

OVERGEDRAGEN VERBINTENISSEN

De verkrijgende vennootschap O.R.B.M. zal alle contracten en verbintenissen moeten naleven en

uitvoeren die door de partieel gesplitste vennootschap zijn gesloten met derden of met het door haar

overgedragen personeel, zoals deze overeenkomsten zullen bestaan op datum van 1 januari 2015.

ANDERE OVERGEDRAGEN ELEMENTEN

De inbreng omvat in het algemeen:

" alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en alle waarborgen met betrekking tot de ingebrachte contracten, alle administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van is ten overstaan van aile derden, inclusief de openbare besturen,

" de last van de door de partieel gesplitste ven-nootschap overgedragen elementen van het passief, dat wil zeggen aile gekende en ongeken-de passiva, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op onderhavige inbreng, en die hun oorzaak zouden vinden in een situatie van voor 1 januari 2015, evenals de uitvoering van alle verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking hiertoe.

TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN 1N DE

VENNOOTSCHAP O.R.B.M.

a) Ruilverhouding

De vergadering stelt vast dat per aandeel (1 aandeel) van de vennootschap BRICOMARKT twee komma

vijfduizend vijfentwintig (2,5025) nieuwe aandelen O.R.B.M. zullen worden uitgereikt met dezelfde rechten en

" ~ plichten als de bestaande aandelen O.R.B.M. Deze nieuwe aandelen zijn op naam en worden beschouwd als volstort, met als enig verschil dat de nieuwe aandelen 'klasse B' zijn en de bestaande aandelen tot de categorie aandelen 'klasse A' behoren.

eIn totaal zullen er dus vijfentwintigduizend vijfentwintig (25.025) aandelen `klasse B' worden uitgereikt door de naamloze vennootschap O.R.B.M. aan de vijf aandeelhouders van de naamloze vennootschap BRICOMARKT, zijnde de voornoemde partijen LAMBERTS-VAN ASSCHE, hetzij vijfduizend en vijf (5.005) aandelen per aandeelhouder. Er zal dus geen geldelijke betaling plaatsvinden.

Deze nieuwe aandelen 'klasse B' zijn pas over-draagbaar vanaf 1 januari 2020, behoudens wegens overlijden,

b) Toerekeningwijze

ere

De aandelen 'klasse B' in de vennootschap O.R.B.M., die toekomen aan de aandeelhouders van de

venncotschap BRICOMARKT ter vergoeding van de overgang van een deel van het actief vermogen van de

vennootschap BRICOMARKT zullen worden toegekend als volgt:

Binnen de twee weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

e.~ nodigt de raad van bestuur van de verkrij-gende vennootschap, conform de bepalingen van de statuten, de houders van aandelen van de te splitsen vennootschap uit om binnen een termijn van twee maanden, na deze

et kennisgeving de overschrijving in het aandeelhoudersregister van de vennootschap O.R.B.M. te komen

aftekenen.

Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur of haar gevolmachtigde namens de verkrijgende

et vennootschap en de aandeelhouders ondertekend.

c) Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de nieuw gecreëerde aandelen van de vennootschap O.R.B.M, in de winst deelnemen vanaf 1 januari, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap BRICOMARKT verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2015 voor rekening van de vennootschap O.R.B.M.

d) Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2015 uitgevoerd door de vennootschap BRICOMARKT voor wat betreft het afgesplitste deel van haar vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap O.R.B.M.

e) Bijzondere aandelen  Bijzondere voordelen

et De vennootschap O.R.B.M. zal geen aandelen noch effecten uitgeven waaraan bijzondere rechten

" ~ verbonden zijn andere dan deze voorzien in de statuten. Er worden tevens geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de vennootschap BRICOMARKT.

Aan de raad van bestuur van de vennootschap BRICOMARKT en van de vennootschap O.R.B.M. zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

4. Vierde besluit  Boekhoudkundige verwerking van de verhoging van het patrimonium van de vennootschap O.R.B.M,

De vergadering besluit tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met driehonderd vijfentwintigduizend zeshonderd tweeënnegentig euro zevenenzestig cent (¬ 325.692,67), zodat het gebracht wordt van één miljoen honderd vijfenzestigduizend negenennegentig euro vijftig cent (¬ 1.165.099,50) op één miljoen vierhonderd negentigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro zeventien cent (¬ 1.490.792,17), met creatie van

vijfentwintigduizend vijfentwintig (25.025) nieuwe aandelen O.R.B.M. van een nieuwe categorie, zijnde aandelen 'klasse

De vergadering beslist dat de overige zevenenveertigduizend (47.000) bestaande aandelen O,R.B.M. aandelen `klasse A' worden.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen vierhonderd negentigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro zeventien cent (¬ 1.490.792,17), vertegen-'woordigd door zevenenveertigduizend (47.000) aandelen `klasse A' en vijfentwintigduizend vijfentwintig (25.025) aandelen 'klasse B', allen zonder nominale waarde,

De vergadering beslist de tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door wat volgt: 'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vierhonderd negentigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro zeventien cent (¬ 1.490.792,17), vertegen`'woordigd door zevenenveertigduizend (47.000) aandelen `klasse A' en vijfentwintigduizend vijfentwintig (25.025) aandelen 'klasse B', allen zonder nominale waarde,'.

Voor het overige wordt een bedrag van achtenveertigduizend negenhonderd zesenzeventig euro zesendertig cent (¬ 48.976,36) toegewezen aan de reserves om ze te brengen op zevenhonderd vijfentachtigduizend driehonderd vierenzestig euro zesendertig cent (¬ 785.364,36) en wordt een bedrag van vijfhonderd negentigduizend vijfhonderd en acht euro zestien cent (¬ 590.508,16) toegewezen aan de overgedragen winst om ze te brengen op zevenhonderd dertienduizend honderd vierenzeventig euro zestien cent (¬ 713.174,16).

5. Vijfde besluit - Volmacht tot coördinatie van de statuten

De vergadering verleent volmacht aan het notariskantoor Robberechts & Van Riet te Londerzeel om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, te ondertekenen en neer 4e leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

6. Zesde besluit - Machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering geeft de bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

7, Zevende besluit - Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Goemans & Partners BVBA, accountants, 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 66, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de diensten van de belasting, het Ondernemingsloket, met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en Sociale Verzekeringskas.

INTERNE EN EXTERNE WETTIGHEID

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek en overeenkomstig artikel 737 van het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne als externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe huidige vennootschap gehouden is.

VERKLARING PRO FISCO

Huidige partiële splitsing geschiedt met toepas-sing van de voordelen voortvloeiende uit de vroegere artikelen 117 en 120 van het Wetboek van Registratie-rechten (artikelen 2.9.1.0.3, 2.10.1.0.3 en 2.11.1.0.2 Vlaamse Codex Fiscaliteit), van artikel 211 § 1 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 11 van het Wetboek der Belasting over de Toegevoegde Waarde. Derhalve is onderhavige akte registreerbaar aan het vast recht.

Ondergetekende notaris heeft lezing gegeven van de artikelen 62 § 2 en 73 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De gesplitste vennootschap is onderworpen aan de BTW onder nummer BE0422.231.892.

Na onderhavige partiële splitsing is de vennoot-schap BRICOMARKT geen eigenares meer van onroerende goederen gezien de tak vastgoed ingevolge de partiële splitsing toekomt aan de vennootschap O.R.B.M. SLUITING DER VERGADERING

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda zijn behandeld, zodanig dat de vergadering wordt gesloten. Gelet op het voorgaande, zijn overeenstemmende beslissingen genomen aangaande de partiële splitsing en zal de partiële splitsing van de vennootschap BRICOMARKT in werking treden vanaf heden, zonder evenwel afbreuk te doen aangaande de boekhoudkundige retroactiviteit zoals voormeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

BIJLAGEN: voor eensluidend verklaard afschrift van de akte, kopie verslarg aad van bestuur en aanvullend

verslag, kopie verslag bedrijfsrevisor, kopie splitsingsvoorstel en gecorirdi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenteren. _ iiS l . van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voot" -

'-'behouden

aan het

l3elgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2015
ÿþOndernemingsnr : 0414105173

Benaming

(voluit) : ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT (verkort) : O.R.B.M.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1840 LONDERZEEL, MOLENSTRAAT 7/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Stéphanie VAN RIET,vennoot in de vennootschap 'Robberechts & Van Riet', met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, op 28 juli 2015, BLIJKT DAT:

Werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT, in het kort 'O.R.B.M.', met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 711.

VOORAFGAANDE OPMERKING

Onderhavig proces-verbaal heeft tot doel een fusie aan te gaan met de naamloze vennootschap KAPPA, met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 711, ondernemingsnummer BE0427.670.822, niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde, opgericht bij akte verleden voor notaris VAN TICHELEN Emile te Antwerpen, op 8 juli 1985, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 31 juli daarna, onder nummer 19850731-324, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij buitengewone algemene vergadering van heden, waarvan heden het proces-verbaal werd opgesteld door ondergetekende notaris, ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staats-blad,

VASTSTELLINGEN

Met betrekking tot de formaliteiten die door de overnemende vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de vergadering van de vennootschap vooraf het volgende vast:

a)De raad van bestuur van de overnemende vennoot-schap heeft op datum van 11 mei 2015 een fusievoorstel opgemaakt, Dit fusievoorstel werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel neergelegd op 18 mei 2015, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, zoals voorgeschreven door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 mei daarna, onder nummer 0075048 voor wat betreft de vennootschap O.R.B.M.

b)De verslagen van de bestuursorganen van de fuse-rende vennootschappen van 26 juni 2015, worden voorgelegd,

c)De heer VAN RIE Frans, bedrijfsrevisor, voor BVBA VAN RIE & Com, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op datum van 30 juni 2015, zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van zijn verslag luiden als volgt:

De raad van bestuur van deze vennootschap heeft er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan met uitzondering van de kapitaalverhoging die gebeurde ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap BRICOMARKT, ondernemingsnummer 8E0422.231.892, waarvan het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering heden werd opgesteld door ondergetekende notaris en waarvan alle aandeelhouders een perfecte kennis hebben gezien zij ook de enige aandeelhouders zijn van de betrokken vennootschappen. Bovendien heeft het bestuursorgaan van de vennootschap KAPPA de raad van bestuur van de vennootschap O.R.B.M. erover ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzi-gingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de over te nemen vennootschap sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en heden,

d)Het fusievoorstel, de overige verslagen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, werden in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen, zoals voorgeschreven door artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen.

e)De voorzitter van de algemene vergadering deelt mee dat hij door het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap KAPPA bevestiging heeft ontvangen dat gemelde over te nemen vennootschap, tot fusie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd dë rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 4 1.815 ~.

811

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergeteelfontvangen OP

ter griffievan de Nederlandstalige reehtbeYnfe itiffeelzte 134%fflai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

door overneming door de huidige vennootschap heeft besloten onder opschortende voorwaarde van besluit tot

fusie door overname door de vennootschap O.R.B.M.

BESLISSINGEN

Na deze uiteenzetting worden door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen met

unanimiteit genomen:

1. Eerste besluit  Fusievoorstel

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, zoals hoger gemeld, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap KAPPA door fusie overgenomen wordt door vennootschap O.R.B.M.

2. Tweede besluit  Fusie door overname van de vennootschap KAPPA

De vergadering van deze vennootschap besluit tot de fusie door overname van heel het intrinsiek vermogen van de vennootschap KAPPA, zodat aan de op-schortende voorwaarde is voldaan, en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)de overdracht gebeurt op basis van de per 31 de-cember 2014 goedgekeurde jaarrekening van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde jaarrekening;

b)vanuit boekhcudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2015 beschouwd ais zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrij-gende vennootschap zullen zijn gebeurd,

c)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van tienduizend achthonderd en tien (10.810) volledig volgestorte nieuwe aandelen 'klasse B' in de overnemende vennootschap O.R.B.M., evenals het toekennen van een totale opleg onder de vorm van een uitgiftepremie van tweehonderd zesenzestig euro negenenvijftig cent (¬ 266,59), die geïncorporeerd wordt bij het kapitaal, waardoor het kapitaal verhoogd wordt met tweehonderd zesenzestig euro negenenvijftig cent (¬ 266,59).

De uit te geven nieuwe aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015, met als verschil dat het gaat om aandelen 'klasse B', die overdraagbaar zijn vanaf 1 januari 2020.

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693,8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel werd toegekend aan de leden van de raad van bestuur van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

In het door de overgenomen vennootschap KAPPA aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen zijn volgende onroerende goederen begrepen:

De inbreng in natura in de vennootschap O.R.B.M. bestaat uit volgende onroerende goederen:

GEMEENTE LONDERZEEL  1 STE AFDELING

GOED 1;

Een perceel grond (op het kadaster vermeld als 'huis' wat niet strookt met de realiteit) aan de Dorpsstraat +32, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, sectie F, nummer 127 T, gekadastreerd volgens titel, sectie F, nummers 127 N en 127 0, met een kadastrale oppervlakte van vijf centiare (5ca).

GOED 2:

Een perceel bouwland ter plaatse genaamd 'Pluimennest', gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, sectie E, nummer 435 E, gekadastreerd volgens titel sectie 435 C/deel, met een kadastrale oppervlakte en volgens titel van één hectare drie are dertien centiare (1 ha 03a 13ca).

GOED 3:

Een grootwarenhuis op en met grond en aanhorigheden aan de Molenstraat 21/25, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, sectie F, nummer 127 Y, gekadastreerd volgens titel, sectie F, nummers 127 N en 127 0, met een kadastrale oppervlakte van vijfentwintig are dertien centiare (25a 13ca).

GOED 4:

In een gebouwencomplex genaamd 'Residenties Park Suites', gelegen 'Klemendorp', opgericht op een perceel grond, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, en volgens titel, sectie E, nummer 239 X, gekadastreerd volgens titel, sectie E, nummers 241 W, 235 M 2, 239 Wldeel en 241 X/deel, met een oppervlakte volgens titel van negentig are vijfendertig centiare (90a 35ca):

1) drie autostaanplaatsen genummerd 'P 1,02', 'P 1.04' en 'P 1.24' in het deelgebouw 'Parking', die elk omvatten:

" in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke ruimte van de autostaanplaats binnen de verfomlijning;

" in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tienfnegenenveertigduizend dertigsten (10149.030sten) in de gemeenschappelijke delen van dit deelgebouw parking en evenveel negenenveertigduizend dertigsten in de algemeen gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

GOED 5:

In een gebouwencomplex genaamd 'Residenties Park Suites', gelegen 'Klemendorp', opgericht op een perceel grond, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, en volgens titel, sectie E, nummer 239 X, met een oppervlakte volgens titel van tweeënnegentig are vijftig centiare (92a 50ca), alsook perceel sectie E, nummer 244 F, met een kadastrale oppervlakte van vijftien are zeven centiare (15a 07ca):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

1) Het appartement huisnummer Klemendorp 5 002, genummerd '205' midden links op het gelijkvloers gelegen in het deelgebouw 'Park Suites Il', omvattende:

" in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, hal, vestiaire, WC, living met keuken, berging, terras, slaapkamer met badkamer, nachthal, berging met installatie van centrale verwarming, twee slaapkamers, badkamer, alsook bergingen '132.13' en 'B2.14' gelegen in het deelgebouw parking;

" in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negenhonderd en elf/negenenveertigduizend dertigsten (911/49.030sten) in de algemene gemene delen van het hele gebouwencomplex 'Residenties Park Suites Autostaanplaatsen en Park Suites I, Il, Ill en IV', waaronder de grond, alsook negenhonderd en elf/zestienduizendsten (911/16.000sten) in de gemene delen van het deelgebouw 'Park Suites Il'.

2) negenhonderd en elf/negenenveertigduizend dertigsten (911/49.030sten) van en in een perceel grond gelegen te Londerzeel, achter de woning aan de Molenstraat 70, gekadastreerd volgens titel sectie E, nummer 244 F, met een oppervlakte van vijftien are zeven centiare (15a 07ca),

3. Derde besluit - Kapitaalverhoging

Als gevolg van de fusie door overneming van de vennootschap KAPPA beslist de vergadering het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd vijfenzestigduizend vierhonderd eenennegentig euro (¬ 265.491,00), zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap O.R.B.M. zal worden gebracht van één miljoen vierhonderd negentigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro zeventien cent (¬ 1.490.792,17) op één miljoen zevenhonderd zesenvijftigduizend tweehonderd drieëntachtig euro zeventien cent (¬ 1.756.283,17) door uitgifte van tienduizend achthonderd en tien (10.810) volledig volgestorte nieuwe aandelen' klasse B' in de overnemende vennootschap O.R.B.M., evenals het boeken van een opleg onder de vorm van een uitgiftepremie van tweehonderd zesenzestig euro negenenvijftig cent (¬ 266,59), welke geïncorporeerd wordt in het kapitaal zodat dit gebracht wordt van één miljoen zevenhonderd zesenvijftigduizend tweehonderd drieëntachtig euro zeventien cent (¬ 1.756.283,17) naar één miljoen zevenhonderd zesenvijftigduizend vijfhonderd negenenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 1.756.549,76). Deze aandelen delen in de winst vanaf 1 januari 2015,

Teneinde artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zevenhonderd zesenvijftigduizend vijfhonderd negenenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 1.756.549,76), vertegenwoordigd door zevenenveertigduizend (47.000) aandelen 'klasse A' en vijfendertigduizend achthonderd vijfendertig (35.835) aandelen `klasse B', allen zonder nominale waarde.'.

4. Vierde besluit - Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande besluiten en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap KAPPA heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden,

5. Vijfde besluit - Bevoegdheden

De vergadering machtigt elk van de raad van be-stuur deel uitmakende bestuurders voor de uitvoering van

de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van sub-

- delegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten.

ª% 6. Zesde besluit Volmacht tot coördinatie van de statuten

De statuten van de overnemende vennootschap O.R.B.M. worden naar aanleiding van de fusie gecoördineerd door notarissen Robberechts & Van Riet.

7. Zevende besluit - Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Goemans & Partners BVBA, accountants, 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 66, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de diensten van de belasting, het Ondernemingsloket, met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en Sociale Verzekeringskas.

VOORWAARDEN

De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats worden gesteld in alle haar door de overgenomen vennootschappen overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf heden.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf heden.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf heden alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspre-mies, en in het algemeen alle lasten, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap zal de haar overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin ze zich op heden bevinden.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen zonder onderbreking overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld van de overgenomen vennootschap. Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de intresten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren.

0.

s- p

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze overeenkomsten zullen bestaan op datum van heden.

6. De overdracht van het vermogen omvat in het algemeen:

- alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke ge-dingen en alle waarborgen met betrekking tot de ingebrachte contracten, alle administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, om welke reden dan ook, de overgenomen ven-pootschap genieten of er houder van zijn ten overstaan van alle derden, inclusief de openbare besturen.

- de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor heden, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

- de archieven en de boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen,

FISCALE VERKLARINGEN

Onderhavige fusie heeft plaats onder het voor-deel van de artikelen 117 en 120 van het Wetboek van Registratierechten (artikelen 2.9.1.0.3, 2.10.1.0.3 en 2.11.1.0.2 Vlaamse Codex Fiscaliteit), artikel 211 en volgende van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Derhalve is deze akte te registreren aan het vast recht.

CONTROLE OP DE WETTIGHEID

Ondergetekende notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Zij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen.

SLUITING VAN DE VERGADERING

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

BIJLAGEN: voor eensluidend verklaard afschrift van de akte, kopie verslag raad van bestuur, kopie verslag

bedrijfsrevisor, kopie fusievoorstel en gecoördineerde statuten.

r

Voor%

''behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2002 : BL383155
05/07/2000 : BL383155
09/07/1999 : BL383155
03/07/1999 : BL383155
01/01/1993 : BL383155
27/06/1991 : BL383155
01/01/1988 : BL383155
26/06/1986 : BL383155
01/01/1986 : BL383155
29/06/1985 : BL383155

Coordonnées
ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABAN…

Adresse
MOLENSTRAAT 7, BUS 1 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande