ONTHOO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONTHOO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.785.394

Publication

25/08/2014
ÿþle, À Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vallelitrglitegdiontvangen op

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad IIIIII1j11,1f11j1,1C11

13 Aug, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

1:" 9.Sht*,.4nt .r/e.11 krsopharidel Brussel

Griffie

Ondernemingsnr : 0863.785.394

Benaming

(votuin : ONTHOO

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1851 Grimbergen (Humbeek), Kerkveldweg 61

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALSVERHOGING WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ONTI-100", te 1851 Grimbergen (Humbeek), Kerkveldweg 61, opgesteld door notaris Anne Verhaeghe te ;Mise op 28 maart 2014 met volgend registratierelaas "Geregistreerd drie rollen, één verz. te Meise, de eenendertig maart 2014. Boek 5/432. Bled 66. Vak 4. Ontvangen : vijftig euro,- (50,-). De Ontvanger (ondertekend) : E. SCHROVEN. ADVISEUR A.I" blijkt dat volgende beslissingen werden aangenomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING : UITKERING VAN DIVIDEND.

De enige vennoot heeft meedegedeeld dat de bijzondere algemene vergadering van vennoten van tien maart tweeduizend veertien heeft besloten wat volgt:

In het kader van het artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen '92, zoals ingevoerd door art. 6 van de Programmawet van 28/06/2013, beslist de algemene vergadering om over te gaan tot een uitkering van een bruto tussentijds dividend van 73.500,00 EUR door een onttrekking aan belaste reserves aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

De aandeelhouders verbinden er zich onvoorwaardelijk en onherroepelijk toe om het verkregen bedrag onmiddellijk aan te wenden om het kapitaal te verhogen overeenkomstig Art. 537 WIB 92, zodat de in te houden roerende voorheffing 10% bedraagt en een netto dividend van 66.160,00 EUR kan worden uitgekeerd.

De belaste reserves van de jaarrekening per 31 maart 2012, goedgekeurd op de algemene vergadering van 16 september 2012 zijn nog aanwezig in de jaarrekening per 31 maart 2013, goedgekeurd door de algemene vergadering van 21 september 2013 en zijn toereikend om bovenvermeld tussentijds dividend toe te kennen.

Verder wordt er opgemerkt dat er sinds 1 april 2013 zich geen gebeurtenissen hebben voorgedaan die de reserves beïnvloeden.

Na deze mededeling heeft de vergadering beslist om het netto-dividend, na aftrek van tien ten honderd (10%) roerende voorheffing, hetzij een bedrag van zesenzestigduizend honderdvijftig euro (66.150,00 EUR) aan te wenden voor de kapitaalsverhoging, waarvan sprake hierna.

TWEEDE BESLISSING : VERSLAGEN VAN DE ZAAKVOERDER EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

De algemene vergadering heeft de voorzitter ontslagen lezing te geven van:

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin uiteengezet wordt waarom zowel de nieuwe inbreng ais de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag van de Bedrijfsrevisor, waarvan sprake hierna, voor wat betreft de inbreng in nature.

b) het verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLISSING : KAPITAALSVERHOG1NG.

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van zesenzestigduizend honderdvijftig euro (66.150,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR) op vierentachtigduizend zevenhonderd euro (84.700,00 EUR) door uitgifte van vijfhonderdnegentig (590) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en met deelname in de winst pro rata temporis et liberationis.

Deze nieuwe aandelen moesten, volledig volgestort, worden toegekend aan de enige vennoot als vergoeding voor de inbreng in natura van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, die hij, via zijn rekening courant, had ten opzichte van de vennootschap ingevolge de uitkering van het dividend en waarvan het nettobedrag hetzij een bedrag van zesenzestigduizend honderdvijftig euro (66.150,00 EUR) zou worden ingelijfd bij het kapitaal door inbreng in natura.

VIERDE BESLISSING : INBRENG - INSCHRIJVING OP DE NIEUWE AANDELEN.

VERSLAGEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) Verslag van de bedrijfsrevisor.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid "Ronny Vanooteghem, Bedrijfsrevisor", gevestigd te 8500 Kortrijk, Pater Damiaanstraat 44, bedrijfsrevisor, heeft bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, een verslag opgesteld op zeventien maart tweeduizend veertien naar aanleiding van voorschreven inbreng in natura waarvan de conclusies luiden ais volgt

8. BESLUIT.

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij de BV o.v.v. EBVBA "Ronny Vanooteghem, bedrijfsrevisor" vertegenwoordigd door de Heer Ronny Vanooteghem dat:

De intentie door de aandeelhouders geuit is om uiterlijk per 31 maart 2014 - op basis van het persbericht dd. 14.11.2013 - de kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA "ONTHOO" via een inbreng in nature van de schuldvorderingen van de aandeelhouders m.b.t. de dividenduitkering van 66.150,00 euro netto zijnde 73.500,00 euro bruto min 10% roerende voorheffing;

Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

de voor de inbreng in nature door partijen weerhouden methoden van waardering, onder voorbehoud van een eventuele schuldvergelijking met de vordering in rekening courant op de zaakvoerders-vennoten, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenstemt met de vergoeding voor een bedrag van 66.150,00 euro zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal op te nemen, de vergoeding, onder voorbehoud van de hiervoor geformuleerde opmerking, voor deze inbreng zal bestaan uit 590 nieuwe aandelen van de BVBA "ONTHOO", zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, die voor een waarde van 66.150,00 euro worden uitgegeven. Die nieuw uit te geven aandelen zullen aan de Heer Pieter COU CKE worden toebedeeld.

6. Door de inbreng in nature zal het kapitaal verhoogd worden met 66.150,00 euro ten einde het te brengen van 18.550,00 euro op 84.700,00 euro.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Dit verslag werd opgesteld onder de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng ln nature binnen de voorwaarden van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Het revisoraal verslag dient samen met het bijzonder verslag van het bestuursorgaan te worden voorgelegd aan de buitengewone vergadering die over de kapitaalverhoging zal beslissen. Beide documenten dienen binnen de vijftien dagen na de beslissing van de algemene vergadering te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De bekendmaking geschiedt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad in de vorm van een mededeling.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of niet andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Opgemaakt te Kortrijk op 17 maart 2014.

BV o.v.v. EBVB "Ronny Vanooteghem, Bedrijfsrevisor"

vertegenwoordigd door Ronny Vanooteghem.

b) Verslag van de zaakvoerder.

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen werd door de zaakvoerder een verslag opgesteld met betrekking tot de voormelde inbreng in natura, in welk verslag uiteengezet wordt waarom gezegde inbreng van belang is voor de vennootschap en waarom, desgevallend, afgeweken wordt van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor de voormelde inbreng in natura worden de vijfhonderdnegentig (590) nieuwe aandelen toegekend aan de heer Coucke Pieter.

Deze viphonderdnegentig (590) nieuwe volledig volgestorte aandelen zijn zonder nominale waarde en genieten van dezelfde rechten en voordelen als op de heden bestaande aandelen en nemen deel in de winst pro rata temporis et liberationis.

VIJFDE BESLISSING : VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALSVERHOGING.

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is door de uitgifte van vijfhonderdnegentig (590) nieuwe aandelen zonder nominale waarde en dat het kapitaal zodoende werkelijk gebracht is op vierentachtigduizend zevenhonderd euro (84.700,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend driehonderdtweeëndertig (1.332) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizend

driehonderdtweeëndertigste (1/1.332) van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot 1.332, te weten deze genummerd van 1 tot 742, gedeeltelijk volgestort in speciën en deze genummerd van 743 tot 1.332 volledig volgestort door inbreng in nature.

ZESDE BESLISSING : WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan en bijgevolg de tekst van artikel 5 te vervangen o.a door de volgende tekst:

Voor.

i? t\. behouden

aan net Belgisch Staats bled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vierentachtigduizend zevenhonderd euro (84.700,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend driehonderdtweeëndertig (1.332) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizend driehonderdtweeëndertigste (1/1.332) van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot 1.332, te weten deze genummerd van 1 tot 742, gedeeltelijk volgestort in speciën en deze genummerd van 743 tot 1.332, volledig volgestort door inbreng in nature.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Worden samen neergelegd:

- uitgifte van het PV van 28 maart 2014;

- het verslag van de zaakvoerder van 10 maart 2014;

het verslag van de bedrijfsrevisor van 17 maart 2014;

- de lijst van de akte van de vennootschap + gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 31.10.2013 13651-0093-011
11/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 03.12.2012 12658-0192-011
12/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0863.785.394

Benaming

(voluit) : Onthoo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blekerijstraat 2, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres maatschappelijke zetel

Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Blekerijstraat 2, 8800 Roeselare naar Kerkveldweg 61, 1851 Humbeek en dit vanaf 01 september 2012.

BVBA Onthoo Pieter Coucke, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

i3t=i_GE ~ NEERGELEGD

2012 I 8, 09, 2012

AASSBl..AD

RECH~B~KOOPHANDEi.

ri 7RIJK



1111*11111161M1.11,111111

MONITEUR'

05-10-

L.GISCH S`f

b

E

B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 17.09.2011, NGL 07.11.2011 11605-0185-011
30/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 18.09.2010, NGL 22.11.2010 10611-0475-011
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 19.09.2009, NGL 30.10.2009 09842-0109-011
05/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 09.05.2008, NGL 28.11.2008 08837-0159-011
12/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 09.05.2007, NGL 30.11.2007 07820-0225-010
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 09.05.2006, NGL 30.11.2006 06893-4404-012
23/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 09.05.2005, NGL 19.05.2005 05157-0701-012
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.09.2015, NGL 30.09.2015 15631-0155-011

Coordonnées
ONTHOO

Adresse
KERKVELDWEG 61 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande