OP WOLKJES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : OP WOLKJES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.964.487

Publication

04/10/2012
ÿþti

Mod PDF 1L1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 11111111111

*12164274*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van koophandel

te Leuven, de

DE GR E P. 2012

Griffie

Ondememingsnr : l' 4% " '9G~~~-

Benaming (voluit) : Op Wolkjes

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Terkeyen 29A 3210 Lubbeek

(volledig adres)

Onderwerpen) akte: Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 16/08/2012

Het jaar tweeduizend en twaalf op 16 augustus

Zijn volgende partijen bijeengekomen:

VERSCHIJNING VAN PARTIJEN - VERKLARING VAN OPRICHTING

- De heer Kurt Scheers, wonende te 3210 Lubbeek, Terkeyen 29, waarvan hij verklaart woonstkeuze te doen;

- Mevrouw Karen Lamberigts, wonende te 3210 Lubbeek, Terkeyen 29, waarvan zij verklaart woonstkeuze te doen;

Beide partijen beslissen een vennootschap onder firma op te richten onder de naam 'Op Wolkjes', met zetel te 3210 Lubbeek - Terkeyen 29A en waarvan het geheel geplaatst kapitaal 100 EUR bedraagt en verdeeld is in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De comparanten verklaren en erkennen:

1) Dat het kapitaal van 100 EUR volledig geplaatst is; het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde;

2) Dat op ieder aandeel in geld is ingeschreven en gestort als volgt: 1 EUR per aandeel.

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

Inbreng in geld

Op 50 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, wordt ingetekend door de heer Kurt Scheers comparant voormeld, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, ten bedrage van vijftig Euro (50 EUR) een som geld ten bedrage van vijftig Euro (50 EUR) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door de heer Kurt Scheers is ingeschreven, is volstort.

Mevrouw Karen Lamberigts, voornoemd is hier tussengekomen en verklaart dat de intekening door haar echtgenoot, de heer Kurt Scheers op vijftig (50) aandelen, gebeurt middels gelden dewelke hem persoonlijk toebehoren. Zij erkent derhalve dat deze aandelen behoren tot het persoonlijk vermogen van haar echtgenoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: 'Recto : blaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

+Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod POF 11.1

Op 50 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, wordt ingetekend door mevrouw Karen Lamberigts comparant voormeld, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, ten bedrage van vijftig Euro (50 EUR) een som geld ten bedrage van vijftig Euro (50 EUR) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door mevrouw Karen Lamberigts is ingeschreven, is volstort.

De heer Kurt Scheers, voornoemd is hier tussengekomen en verklaart dat de intekening door zijn echtgenote, mevrouw Karen Lamberigts op vijftig (50) aandelen, gebeurt middels gelden dewelke haar persoonlijk toebehoren. Hij erkent derhalve dat deze aandelen behoren tot het persoonlijk vermogen van zijn echtgenote.

TOTAAL: 100 AANDELEN

De comparanten verbinden zich het door hen toegezegde, doch op heden, nog niet gestorte bedrag te betalen door storting in geld, op het tijdstip en de wijze die de zaakvoerders zullen goedvinden en zullen meedelen.

Het kapitaal van de vennootschap is dus volledig geplaatst en volstort ten bedrage van honderd Euro (100 EUR) zodat een bedrag van honderd Euro (100 EUR) van dit ogenblik ter beschikking van de vennootschap staat, hetwelk de verschijners verklaren en erkennen. De Storting van honderd Euro (100 EUR) voormeld, werd gedeponeerd op het rekeningnummer BE88 9730 7227 5441.

Het bewijs van deze deponering werd aan onderhavige akte gehecht en zaI er samen mee bewaard worden.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap.

STATUTEN

I. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1:

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming: Op Wolkjes.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden 'vennootschap onder firma' of door de afkorting'V.O.F'.

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3210 Lubbeek, Terkeyen 29A. De zetel mag bij

beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

- Kinderdagverblijven en crèches

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere volmachten verstrekken.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken op 1 september

2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Noor- , behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg Mod PDF 11.1

III. Maatschappelijk kapitaa

Artikel 9:

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op

100,00 EUR, door iedere vennoot voor een gelijk aandeel volgestort.

IV. Bestuur - vertegenwoordiging - controle

Artikel 10:

De vennootschap wordt bestuurd door vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die als zaakvoerders optreden, oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties.

V. Algemene vergadering

Artikel 13:

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

1. de aanvaarding van nieuwe vennoten

2. de goedkeuring van de jaarrekening en de aanwending van de winst

3. de wijziging van de statuten

Artikel 14:

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met éénparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder artikelen 8 en 19.

Artikel 15:

Iedere vennoot heeft recht op één stem.

Artikel 16:

De jaarvergadering wordt gehouden op derde vrijdag van juni te 20 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot, die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden. De bijeenroeping vermeldt de agenda.

De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar - jaarrekening - resultaat

Artikel 17:

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2013, worden een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Het eerste boekjaar loopt van 16 augustus 2012 tot 31 december 2013.

t

Op de laatste blz, van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behouddn

aán het

Belgisch Staatsbiad

1 ModPDFii,i

- vervolg

VIIL Diverse bepalingen en benoemingen

Artikel 23:

Tussen de vennoten zal een interne regeling worden getroffen waarin zullen worden vastgesteld:

- werkverdeling - verlofregeling - wachtregeling vervanging bij tijdelijke afwezigheid, ziekte en verlof

- vaststelling van een uniforme regeling voor de aanleg van dossiers

- aanvaardbare kosten ten laste van de vennootschap

- werking van het secretariaat en regeling van andere administratieve aangelegenheden

ª% organisatie van de boekhouding

Benoemingen

Worden benoemd tot gewone zaakvoerder voor onbeperkte duur de heer Kurt Scheers en mevrouw Karen Lamberigts, hier aanwezig, die verklaren dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet. Hun mandaat is onbezoldigd.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen of die te haren laste worden gelegd, wegens haar oprichting ongeveer 1.050,00 EUR bedragen.

Buitengewone algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 11 van deze statuten iedere vennoot tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring en beheer en van beschikking kan stellen.

Opgesteld te Lubbeek op 16 augustus 2012.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 16 augustus 2012

Karen Lamberigts

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luili B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
OP WOLKJES

Adresse
TERKEYEN 29A 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande