ORTHO MAX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORTHO MAX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.922.285

Publication

16/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-09-2014

Griffie

*14308117*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561922285

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ORTHO MAX

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTSMANS, geassocieerd notaris te Mechelen op tien september tweeduizend veertien, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht.

Oprichters :

1) De heer WAUTERS Theo François Jean Joseph Eugène Marie, geboren te Turnhout op negen april negentienhonderd vijfenvijftig, echtgenoot van mevrouw SMETS Christina Mathilde Stephana, geboren te Turnhout op tweeëntwintig november negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 16.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Alfons Boone te Turnhout op vijf juli negentienhonderd vijfentachtig tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

Nationaal nummer : 55.04.09-025.15

2) Mevrouw SMETS Christina Mathilde Stephana, geboren te Turnhout op tweeëntwintig november negentienhonderd achtenvijftig, echtgenote van de heer WAUTERS Theo François Jean Joseph Eugène Marie, geboren te Turnhout op negen april negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 16.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Alfons Boone te Turnhout op vijf juli negentienhonderd vijfentachtig tot op heden ongewijzigd, zoals zij het verklaart.

Nationaal nummer : 58.11.22-030.23

3)Mevrouw WAUTERS Lauri Dominique Josepha, geboren te Turnhout op zevenentwintig april negentienhonderd achtentachtig, ongehuwd, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 16. Nationaal nummer : 88.04.27-194.96

4) De heer WAUTERS Jens Dries Beatrijs Jozef, geboren te Turnhout op vier juli negentienhonderd negentig, ongehuwd, wonende te London EC1V8AG (Groot-Brittannië), 121 Dance Square 76 Centr.  Street Clerckenw. Islington.

Nationaal nummer : 90.07.04-373.88

Die mij verzocht hebben de statuten op te stellen van een burgerlijk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming ORTHO MAX. I. OPRICHTING

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen, vertegenwoordigend de algeheelheid van het maatschappelijk kapitaal, worden onmiddellijk onderschreven als volgt:

- de heer WAUTERS Theo, voornoemd sub 1), tachtig (80) aandelen in volle eigendom voor een bedrag van veertien duizend achthonderd tachtig euro (¬ 14.880,00) en twintig (20) aandelen in vruchtgebruik voor een bedrag van duizend zevenhonderd zeventien euro tachtig cent (¬ 1.717,80); - mevrouw SMETS Christina, voornoemd sub 2), zestien (16) aandelen in blote eigendom voor een

Onderwerp akte :

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Huinhovenstraat 14-16 1820 Steenokkerzeel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrag van duizend vijfhonderd vijfentachtig euro zesenvijftig cent (¬ 1.585,56);

- mevrouw WAUTERS Lauri, voornoemd sub 3), twee (2) aandelen in blote eigendom voor een bedrag van tweehonderd en acht euro tweeëndertig cent (¬ 208,32);

- de heer WAUTERS Jens, voornoemd sub 4), twee (2) aandelen in blote eigendom voor een bedrag van tweehonderd en acht euro tweeëndertig cent (¬ 208,32).

De stortingen in geld werden op datum van acht september tweeduizend veertien gedeponeerd op de bijzondere rekening nummer BE48 0017 3669 0727 die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij BNP Paribas Fortis.

Het bewijs van deze deponering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd en bewaard in het dossier.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap; over de rekening zal daarenboven alleen kunnen beschikt worden door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris het uittreksel uit de oprichtingsakte heeft neergelegd op de bevoegde rechtbank en bericht daarvan heeft gegeven.

Ter compensatie van hun inbreng worden aan de inbrengers de aandelen waarop zij inschreven als geheel of gedeeltelijk volstort, toegekend.

Uit het bovenstaande blijkt dat het kapitaal volledig werd ingeschreven en volgestort en dat dit bedrag ter beschikking staat van de vennootschap.

II. STATUTEN

EERSTE TITEL. AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel een : Naam

De burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft als naam ORTHO MAX.

Artikel twee: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1820 Perk (Steenokkerzeel), Huinhovenstraat 14-16. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied BrusselHoofdstad bij besluit van de zaakvoerder; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerleg­ging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad. De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel drie: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

l. De uitoefening van de klinische geneeskunde in België door de geneesheervennoot (inclusief private praktijk(en)), gespecialiseerd in de orthopedische chirurgie in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de geneeskundige plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheervennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid;

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheervennoot,

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

4. De aankoop, het huren en het invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten

5. Het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen;

6. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in

zijn discipline en aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag met andere geneesheren of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor

een geneesheer verboden zijn.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd

worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de

Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse

verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch

overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen

ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Artikel vier: Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL TWEE. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel vijf: Kapitaal

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, die elk één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes

Elke vennoot is in het kader van de uitoefening van de geneeskunde persoonlijk burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor zijn professionele fouten, voor de inbreuk op de geneeskundige plichtenleer en voor de inbreuken op deze statuten.

Iedere partij dient de andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een vennoot die het voorwerp uitmaakt van een tuchtrechtelijke schorsing verliest de voordelen van de associatie voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats een vervanger aanstellen.

Artikel zeven: Aard van de aandelen

De aandelen zijn steeds op naam.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Het zijn slechts geneesheren van dezelfde of aanverwante disciplines die, hetzij door inschrijving, hetzij door overdracht van aandelen bij leven of ingevolge overlijden, vennoot kunnen worden en dit op voorwaarde dat zij hun volledige klinische praktijk in België in het kader van de vennootschap zullen uitoefenen en zij met eenparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard, met uitzondering van hetgeen bepaald is onder artikel 9. Hun relatief aandelenbezit dient zich te verhouden tot hun respectievelijke activiteit in de vennootschap.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheren dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Artikel acht: Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Artikel negen: Aandelen  Overdracht van aandelen

Aandelen kunnen slechts verworven worden door geneesheren die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen in de vennootschap.

In afwijking van voorgaande paragraaf, mag de naakte eigendom van aandelen vrij (zonder toestemming van de bestaande vennoten) worden overgedragen aan de echtgeno(o)te van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn van de overdrager. De overdracht van de naakte eigendom aan niet-geneesheren is onderworpen aan de volgende cumulatieve voorwaarden:

- de voorafgaandelijke goedkeuring van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren;

- het vruchtgebruik van de aandelen dient in het bezit te zijn van de personen die het beroep van geneesheer uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap;

- de naakte eigenaar is een natuurlijke persoon;

- de naakte eigenaar wordt nominatief aangeduid in de statuten;

- elke inmenging van niet-geneesheren in de uitoefening van de geneeskunde en het artsenberoep is verboden;

- indien de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar een einde willen maken aan de splitsing, kan dit enkel in de richting van de arts-vruchtgebruiker;

- indien bij overlijden van de vruchtgebruiker de naakte eigenaar de volle eigendom verkrijgt, dient hij onmiddellijk de aandelen over te laten aan een arts of het doel van de vennootschap te wijzigen. Overdracht van aandelen onder levenden

Geen aandeel mag worden overgedragen onder levenden dan aan geneesheren van dezelfde of aanverwante disciplines en derhalve ingeschreven zijn op de Lijst van de Orde der Geneesheren, met uitzondering van hetgeen hiervoor bepaald in artikel 9, tweede paragraaf. Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Overdracht van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van de statuten met o.a. de aanpassing van de naam en het maatschappelijk doel wordt gestart en ten laatste beëindigd binnen de 5 maanden, zodat elke verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt. TITEL DRIE. BESTUUR VERTEGENWOORDIGING

Artikel tien: Benoeming, ontslag van de zaakvoerder

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten die geacht worden het beroep van geneesheer uit te oefenen. Dokter WAUTERS Theo François Jean Joseph Eugène Marie, geboren te Turnhout op negen april negentienhonderd vijfenvijftig, nationaal nummer 55.04.09-025.15, wonende te 1820 Perk (Steenokkerzeel), Huinhovenstraat 16, benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de beroepsactiviteit, verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, evenwel hernieuwbaar. De algemene vergadering kan enkel een zaakvoerder aanduiden die geen geneesheer is, in de omstandigheden als bedoeld in artikel elf van deze statuten. De zaakvoerder kan ten allen tijde ontslagen worden bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Dit ontslag heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Artikel elf : Bevoegdheid van de zaakvoerder

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel twaalf : Vergoedingen van de zaakvoerder

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

TITEL VIER. CONTROLE

Artikel dertien : Controle

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen wordt uitgeoefend zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VIJF. ALGEMENE VERGADERING

Artikel veertien : Algemene Vergadering

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste donderdag van de maand mei om negen uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet. Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Artikel vijftien : Vertegenwoordiging van de vennoten

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen, door een andere persoon, al of niet vennoot. Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, kan deze vennoot zich niet laten vertegenwoordigen.

Artikel zestien : Houden van de vergadering

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder. Deze duidt de secretaris en twee stemopnemers aan. De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en de aanwezige vennoten die zulks verlangen. Afschriften of uittreksels daarvan worden ondertekend door de (een) zaakvoerder. Wanneer de vennootschap slechts een zaakvoerder telt, oefent hij alleen voormelde functies van voorzitter, secretaris en stemopnemer uit.

Artikel zeventien: Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op een stem. In de omstandigheden bedoeld in artikel 11 van deze statuten wordt het stemrecht uitgeoefend zoals vermeld in voornoemd artikel.

Artikel achttien : Besluitvorming

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten die op de agenda zijn geplaatst . Met uitzondering van de gevallen voorzien door de wet, de statuten en de medische deontologie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden de beslissingen getroffen met een absolute meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, handelend in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

TITEL ZES. INVENTARIS EN JAARSTUKKEN - VERDELING.

Artikel negentien. Boekjaar - Inventaris - Balans

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Artikel twintig : Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die unaniem over zijn aanwending zal beslissen, doch deze bij voorrang zal reserveren met het oog op investeringen ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

TITEL ZEVEN. ONTBINDING VEREFFENING

Artikel eenentwintig : Ontbinding - vereffening

Bij de ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Indien de vereffenaar geen arts is, moet deze voor de overdracht van de medische dossiers bijgestaan worden door een geneesheer.

Artikel tweeëntwintig : Wijze van vereffening

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Artikel drieëntwintig : Verslaggeving en jaarrekening

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de jaarvergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kan worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens een inventaris en jaarrekening op.

Artikel vierentwintig : Sluiting van de vereffening

Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor. De vergadering stelt commissarissen aan om de stukken te onderzoeken en belegt een nieuwe vergadering waarop na verslag door de commissarissen, uitspraak zal worden gedaan over de wijze waarop de vereffenaars hun taak hebben vervuld.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte en wordt afgesloten op 31 december 2015.

2. De eerste statutaire jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

IV. GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS

De verschijner verklaart en stelt vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij deze akte opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg besluit hij overeenkomstig artikel 141,2° van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris aan te stellen.

V. HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Als zaakvoerder en vennoot van de burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORTHO MAX, verbindt de heer WAUTERS Theo, voornoemd, er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de medische plichtenleer strikt na te leven.

VI. VOLMACHT

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan ACS Accountants & Belastingconsulenten NV, met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Deze volmacht heeft betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Arnout Schotsmans, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ORTHO MAX

Adresse
HUINHOVENSTRAAT 14-16 1820 PERK

Code postal : 1820
Localité : Perk
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande