OUD SEMPST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OUD SEMPST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.815.413

Publication

25/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

BRU

~ giAyR" 2013

Ondememingsnr : 05426' gis 4'4:3

(voluit) : OUD SEMPST

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 86

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 28 maart 2013, geregistreerd zes bladen, geen renvooien, te Grimbergen op negen april 2013. Boek 190, blad 82, vak 7_ Ontvangen : vijfentwintig euro. De ontvanger ai. (get) H. Denteneer, dat de gewone commanditaire vennootschap "IMPVER CONSULT" met maatschappelijke zetel te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 86.  Ondememingsnummer 0844.652.838.

Vertegenwoordigd door haar beide zaakvoerders, de heer lmpens Kurt en Mevrouw Verwilghen Karen, beiden wonende te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 86.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming " OUD SEMPST ", met zetel te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg 86.

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: Aile daden te stellen die rechtstreeks of onreohtstreeks verband houden met de uitbating van restaurants, bars, tavernes, verbruikszalen, evenals de organisatie van banketten en de uitbating van een traiteurdienst, en in het algemeen alle groot- en kleinhandel, import/export in het kader van elke horeca-activiteit.

Het besturen en beheren van ondernemingen en vennootschappen, het participeren in en/of het verrichten van het management van ondernemingen en vennootschappen; het verstrekken van advies en diensten met betrekking tot de organisatie, het beheer en het bestuur van alle mogelijke bedrijven, ondernemingen en vennootschappen, welk doel deze ook mochten hebben.

Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

Het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, dit alles zowel in België als in het buitenland.

Het opbouwen en verhandelen van een roerend patrimonium.

Het maatschappelijk doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producen en/of activiteiten.

Het begrijpt zowel de handel in het groot als in het klein in deze artikelen en alle daarmee verband houdende voorwerpen, artikelen en activiteiten, de aan- en verkoop, de studie, de fabricatie, de in- en uit- en doorvoer van zelfde, dit alles in de breedste zin als groothandel en als detailhandel. De vennootschap kan ook optreden als verkoper, commissionair of tussenpersoon.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen, In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en of consignatiehandel te bedrijven, alles in de breedst zin genomen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle maatschappijen of ondernemingen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doe! nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere vennootschappen en mag zich borg stellen of haar aval verlenen voor derden.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volstort in speciën.

behouden aan het Belgisch De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Staatsblad Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op een oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 28 maart 2013 en zal worden afgesloten op 30 september 2014. Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, werden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 januari 2013 tot op 28 maart 2013,

De jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart te 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Na de oprichting werd besloten tot zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen de Gewone Commanditaire vennootschap "Impver Consult" vertegenwoordigd door Mevrouw Verwilghen Karen en/of de heer Impens Kurt voornoemd, die aanvaardt. Het mandaat is van onbeperkte duur en bezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er werd volmacht verleend aan de bvba De Vetter Accountants & Belastingconsulenten te Zemst, Hoogstraat 3, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Tegelijk neergelegd

afschrift akte d.d. 28 maart 2013.

4



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OUD SEMPST

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 86 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande